Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Süt dilimi dediğin sanırım şu kinderin süt dilimi, üzerine mısır çorbası ve pilav. Ayrıca gece şeftali. Tatlım sen kilo vermeye mi çalışıyorsun almaya mı? Yenisin biliyoruz ama yenilerin arasında karşılaştığım en kötü menü bu. Lütfen bundan sonra daha dikkatli ol. Böyle menüler görmek istemiyorum. :47:

Fıstıklar haricinde çok güzel bir menü. Su ve sporda oldukça güzel. Tebrikler canım. Çok iyi gidiyorsun. :46:

Hadi yaaaaa Ayşenur söyleyecekmiş benim aklıma gelen sözü ama neyse gece gece ağzımızı bozmayalım :9:Ayy ne kötü olmuştur sizi birlikte görünce :60::60::60:

Nasılda biliyor yaaa kendini Allahtan bana yakın değilsin yoksa kesin dayağı yemiştin. Böyle menü mü olur. Eğer cuma hedefe ulaşama bak gör sana neler yapıyorum. :47:Ben gelemiyorum diye mi bu kadar dağıttınız. :47:

Geç kaldım biraz konuya. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Nasıl bir karar verdin canım?

Ayy kuzum yaaaa inşallah düzelmişsindir artık. :16:

Tatlım şuan senin için en uygun spor yürümek. Bu arada doğumun normal miydi? Diğer sporları sonraya bırak. Şuan sadece yürü. Ama abartma çünkü emziriyorsun unutma. :34:

bugün yürümeye başladım ebrucum.
yok yok abartmıyorum

offf ya alıntı yaptım hepsi gitti sinir oldum kızlar çok yoruldum bugün toplamda 10 km yol yapmışım bugün menümü yazayı hemen kaçıcam kızlar yarında okul var

sabah(08:30)
2 dilim tam bugdaya peynirli tost
3 zeytin
şekersiz çay

öğle(12:15)
1 kaseden az yayla çorba
1 tabak kuru fasulye
salata

akşam(20:00)
mangal yaptık
5 köfte 4 kanat 2 but
közlenmiş sebze
2 büyük ayrn

3 litre su
10 km yol yürüme ort. 4.50km/sa hızla

:42::42:

canım menün güzelde akşamki namgal sanki birazcık fazla olmuş
normalde 3 köfte bir porsiyon diyor diyetisyenler

canım menün güzelde akşamki namgal sanki birazcık fazla olmuş
normalde 3 köfte bir porsiyon diyor diyetisyenler

valla zeynebim çok kalabalıktı kuzenler filan baya yemişim kalabalıkta zaten ananem beni hasta zannetmiş bi anda kilo verince kuzenler filan olmadı bu kız şişmanken daha tatlıydı filan diolar sinir ettiler bu akşam beni :47:

valla zeynebim çok kalabalıktı kuzenler filan baya yemişim kalabalıkta zaten ananem beni hasta zannetmiş bi anda kilo verince kuzenler filan olmadı bu kız şişmanken daha tatlıydı filan diolar sinir ettiler bu akşam beni :47:

hadi olsun bu akşamlık zaten yeterince vermişsin
sen takma kuzenlerine şişmanlığın nesi tatlı olur ki
onlar kıskanmışlardır seni
şaka canım tabii ki ama herşeyden önce sağlıklı olmak önemli
ne gelirse kilodan geliyo
ki sen sağlıkçısın daha fazla şahit oluyosundur

kızlar ben geldim çok yorucu bigündü hca kılı kılına ders işledi son dakikaya kadar yol zaten uzun yorldum yani:50: bu arada venüscüm spor programın çok güzelll :52:
Oyyy kuzumun okulu başlamış. :16:Hayırlı olsun canım. Sanırım bu sene çok dersin yok. Bana bir ders programı yaz bakalım. Hangi günler burdasın hangi günler değilsin bileyim :9:

bugünkü öğünlerim

sabah : 1 kk peynir
yarım domates
3 zeytin
1 bardak yeşilçay

öğle : kepekli tort ekmeğine 2 dilim arasına 1 kk peynir ve 3 ince dilim domatesten torst yapmıştım onu yedim

akşam : 6 kaşık tavuk taşlık
4 kaşık yoğurt
salata
arpa şehriye çorbası vardı kaptanımız makarna türüne giriyo dediği için sadece suyundan içtim 1 kepçe
2 dilim kepekli ekmek

2 litre su ( akşama 2.5 3 olur )

birazdan soda içicem ( sade )

1 saat sonra felan tekrar yeşilçay içerim

spor regl olduğum için bu akşam yapamayabilirim
Sana yakında tümden ekmeği yasaklayacağım. Kaçtır ekmek yeme az ye diyoruz. Oooooo dinleyen kim. Canım özellikle akşam ekmek yemeeeeeeeeee :47:

bugunku yedıklerım su sekılde:
sabah 08.15 bır kk beyaz peynır,5 adet zeytın,bır adet domates,bır dılım çavdar ekmegı,sekersız cay
ara 11.30 1 salatalık
öğle 13.30 bır tabaktan az borulce yemegı
aksam 18.30 bır corba kasesı kadar kurufasulye yemegı,bir corba kasesı 1 yemek kaşıgıyla yapılmıs coban salata
bugun baska bısey yemem artık.
suana kadar 2 lt su,bir fıncan sade turk kahvesı ıctım.
kosuya da cıkmıcam sabahtan aksama kadar dıp kose temızlık yaptım
20*10=200 mekık (sabah)
Menün çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun.

akşam hiç yemim dimi ekmeği :26:

bide regl şişkinliğine ne iyi gelir kızlar benim regl bittikten bikaç gün sonrada şişkinliğim devam ediyo da :50:
Bol bol yeşilçay ve su iç canım. İyi gelir ödeme. :34:

sabah
kaşarlı yağsız tost

ara:1 türk kahvesi

öğle
4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
2 köfte
1 küçük kase yoğurt

akşam
balık ızgara +salata

ara:1 şeftali
Bu menü hiç olmamış Zeynep' cim. Çok az yemişsin. Daha doyurucu ve sağlıklı menüler oluşturman gerekiyor senin. Mesela ıspanak yemeğini ölçüsüz bir tabak(orta boy) yiyebilirsin. Yanına 5 tane köfte ve orta boy bir kase yoğurt. Kahvaltında her gün mutlaka haşlanmış yumurta ve peynir olsun. Bol bol proteinle beslen ki sütünde besleyici olsun çocuğa yarasın. Meyveni de sabah ve öğle arasında ye. Akşamda eğer çok acıkırsan süt ya da yoğurt ye. Meyveyi akşamdan sonrasına bırakma. :34:

Gunaydin kizlar
Dunku menumu paylasim
Sabah
1domates 1yumurtadan yapilmis menemn
az peynir
yesil cay
ogle
bir kase çorba
aksam
bi tane karni yarik bi kase yogurt
su 1.5 lt
squat 80
Öykü menülerin çok az suyun çok az. Senin kilonda birisi böyle yememeli. :47:Menüde zararlı bişey yok ama miktar az olunca vücut kıtlığa girdiğini sanıp depo yapabilir. Bu nedenle kilo vermek yerine alabilirsin bile. :30:

arkadaslar gunayın herkese.butun kemıklerım agrıyarak uyandım.dunku temızlık yorgunluguyla benım bogaz agrısı bırlesınce ta taaaa:42: ıste ben:2::2::2:
bugun kendımı o kadar hafıf hıssedıyorum kı.ama tarım bozuldu ya da pili bitecek.dun bana 3 tane farklı rakam verdı arka arkaya:1: simdi ben hangisinine ınanayım dımı ama.
neyse benden sımdılık bu kadar.yumurta haslıyorum olmustur bı bakayım gıdıp.kahvaltıdan sonra gorusuruz
az kalorılı proteınlı,saglıklı gunler
Geçmiş olsun canım. Cumadan önce tartına pil al istersen. İnşallah en kısa zamanda iyice hastalanmadan atlatırsın.

Yok cnm kizartma degil firinda pisti ztn noldu bana bilmiyorum hafta sonu 84.2dim simdi 85 kusur cikiyorum noluyo bana kizlar yha :(
Bak az önce yukarda ne yazmıştım. İnşallah dediğim gibi değildir de ödemin vardır. Birde hergün tartılırsan eğer moralin böyle bozulur. Sadece cumadan cumaya tartıl lütfen. Ve listede olduğunu unutma. Cuma kesinlikle + kilo istemiyorum hiç kimseden. :47:

hadi olsun bu akşamlık zaten yeterince vermişsin
sen takma kuzenlerine şişmanlığın nesi tatlı olur ki
onlar kıskanmışlardır seni
şaka canım tabii ki ama herşeyden önce sağlıklı olmak önemli
ne gelirse kilodan geliyo
ki sen sağlıkçısın daha fazla şahit oluyosundur

bilmiyorum tatlım ya ama 2 gündür çok şişim eller ayaklar kütük gibi anlamadım gitti bide okul dtresinden kabız oldum çıkamadım tuvalete ne yaptıysam perş. düzelmeyi umuyorum :50:

Oyyy kuzumun okulu başlamış. :16:Hayırlı olsun canım. Sanırım bu sene çok dersin yok. Bana bir ders programı yaz bakalım. Hangi günler burdasın hangi günler değilsin bileyim :9:

Sana yakında tümden ekmeği yasaklayacağım. Kaçtır ekmek yeme az ye diyoruz. Oooooo dinleyen kim. Canım özellikle akşam ekmek yemeeeeeeeeee :47:

Bu menü hiç olmamış Zeynep' cim. Çok az yemişsin. Daha doyurucu ve sağlıklı menüler oluşturman gerekiyor senin. Mesela ıspanak yemeğini ölçüsüz bir tabak(orta boy) yiyebilirsin. Yanına 5 tane köfte ve orta boy bir kase yoğurt. Kahvaltında her gün mutlaka haşlanmış yumurta ve peynir olsun. Bol bol proteinle beslen ki sütünde besleyici olsun çocuğa yarasın. Meyveni de sabah ve öğle arasında ye. Akşamda eğer çok acıkırsan süt ya da yoğurt ye. Meyveyi akşamdan sonrasına bırakma. :34:

Öykü menülerin çok az suyun çok az. Senin kilonda birisi böyle yememeli. :47:Menüde zararlı bişey yok ama miktar az olunca vücut kıtlığa girdiğini sanıp depo yapabilir. Bu nedenle kilo vermek yerine alabilirsin bile. :30:

Geçmiş olsun canım. Cumadan önce tartına pil al istersen. İnşallah en kısa zamanda iyice hastalanmadan atlatırsın.

Bak az önce yukarda ne yazmıştım. İnşallah dediğim gibi değildir de ödemin vardır. Birde hergün tartılırsan eğer moralin böyle bozulur. Sadece cumadan cumaya tartıl lütfen. Ve listede olduğunu unutma. Cuma kesinlikle + kilo istemiyorum hiç kimseden. :47:

sağol kaptancım hemen ders programımı yazıyorum pazartesi salı çarşamba dersim var bu tekk ders bide pazartesi salı stajdayım çarşamba dersim var en geç 2 de biter staj 8-16 bide kpss kursu başlarsa cumartesi pazar sabah yokum

bilmiyorum tatlım ya ama 2 gündür çok şişim eller ayaklar kütük gibi anlamadım gitti bide okul dtresinden kabız oldum çıkamadım tuvalete ne yaptıysam perş. düzelmeyi umuyorum :50:

ay ebrucum içimi ferahlattın ben çok mu yedim diye düşünüodum
o zaman ben menülerimin genel yapısı iyi diyorsan miktarları artırayım
yumurta ve peynir yiyiyorum
yoğurdu da çok tüketiyorum
canım ben haftada yarımşar kilo versem yeter diyorum.
yoksa hep alıyodum doğumdan çıkıp eve geldiğimde 92,5 tum
üstüne aldım
cumaya kadar hiç tartılmıycam
çok merak ediyorum
tartının başına gidiyorum gene geri dönüyorum

burcucum allah kolaylık versin kabızlık çok zor
ben çok nadir olurum ama sapıtırım
birde ağrıya tahammülüm yoktur
acaba regl olcan da mı şiştin ki kıx öğle olur
kayısı tüket aç karnına
yada aç karnına 1 çorba kaşığı zeytinyağ derler yaşlılar

tabı zor ama magaza muduru benı begendı bayramdan sonra almaya calısırız dedı :46::46::46: evet ya hep gırmek istıyorum ama olmuyor :50:

ayy cnm bende bugün öldüm desem yerıdır :37: mahvoldum yaa basım agrıyordu bogazım falan su bıle acı gelıyo bana su anda cok kotuyum grip olmusum maalesef :2::2::2:

hosgeldın cnm ben aysenur 19 yasındayım 1 yıllık evlıyım tickerımde kılom bellı bu cuma 3 hafta olacak buraya katılalı valla burada kılo vermek cok zevklı oluyor :))
sana da gecmıs olsun canım.ya havalar bırden burda degıstı ,aldandım.bır de temızlık yaptm ustune tam oldu:2:

kızlar herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mesaj sayım 17 oldu
özel msj atma hakkım yok o yüzden buraya yazıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
:37: Ben artık üşeniyorum böyle olunca :37:

Ödem filan olabilir canım. Tuz tüketimin ne durumda?
Valla Ayşenur hiç üşenmedim bütün geçmişi okudum ve yeniden cevapladım. Kötü KK nolcak.:47: Ama kazanan ben oldum :9:Hemen kendime kocaman bir aferin veriyorum. :46:

Kızlar ben niye dün akşam menümü paylaşmamışım ki?:26:

Kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
kırmızı biber

Ara:
1 kutu süt

Öğle:
Bamya yemeği

Ara:
5 fındık

Akşam:
salata
Balık (hamsi 21 tane)

su 2 lt

spor yok ama epey yürüdüm. Akşam kıpırdayamadım 1 saat boyunca :27:
Naptın canım yaaa 21 tane hamsi çok değil mi? :44:Gerçi bir orta boy büyük balığa denk olabilir ama bilemedim. :50:

Bugün tüm gün çalıştım kızlar, baya bir iş birikmişti anca gelebildim..

Kocamı bekliyorum şimdi, playstation oynayacağız şimdi Galatasaray maçı başlayana kadar :1:
Sorma yaaa çok kötü oldu maç çok üzüldüm :47::14:

Kizlar dogum gununde kocama bir supriz yapmak istiyorum ama elifsuyu babannesine birakmam gerekiyor nasil soyluyecegim bilmiyorum ...anne elifsu sende kalabilirmi diyemiyorum neden bu kadar zorlandigimada zaten anlam veremiyorum
Bence planını anlat tabii anlatılabilecek bişeyse. Elifsu yu sana bırakmak istiyorum de inşallah hayır demez. :34: Hayır derse de yakın bir arkadaşın varsa eğer ona bırakabilirsin.

Sabah
1 muz, 1kutu süt

Öğlen
Izgara tavuk, 2-3 yk bulgur, 1 ktu ayran

Ara
1Elma, 1 bardak ballı süt

Akşam
Tavuk suyu çorba, az taze fasulye, 1 kase yoğurt

2lt su

Daha yeşil çay ve su içerim
Seda o sabah ki muz olmuş mu hiç? Hastasın süte sesimiz çıkmaz ama muz yemeseydin keşke iyi olurdu. :47:

Mrb kizlar menumu paylasim
sabah
domates
az peynir
salatalik
yesil cay
ogle
bi tabak yesil mercimek
Bi kase yogurt
aksam
bi tabak taze fasulye
2 lt su
bugun squatta dinlenme gunum uarin 100 tane yapicam
Menün hala çok az. :47:

bugun yedıklerım su sekılde:
sabah 11.00 cok az peynır,bir dilim kızarmıs kepek ekmegı,6 zeytın,bır domates,bir haslanmıs yumurta
ogle 13.30 cok az yoğurt
aksam 18.00 bır dolu kase salata (2 yemek kasıgı zeytınyağlı) yarım porsıyon zeytınyaglı taze fasulye,bır dılım kepek ekmegı
suana kadar 2 lt su
sade nescafe
30 dk yuruyus
Öğle çok hafif olmuş. Ama akşamla kahvaltının arası çok uzun değil. Dengelemişsin. Afiyet olsun canım.

bugün yediklerim

sabah : 1 yumurta
1 kk peynir
yarım domates
1 acı biber
2 dilim kepek ekmeği
yeşil çay

öğle : 2 tane tulumba tatlısı (pişmanım ya yemicem bir dahada :47:

akşam : 1 küçük karnı yarık
bol salata
6 tane küçük karalahana sarması ( başparmağım büyüklüğündeydiler )
3 tane acı biber turşusu ( yakıyo sandım diye aldım ama yakmıyomuş dahada yemem :19: )

birazdan yeşilçay içicem suyada devam ederim gece söylerim :51:

tatlı olmasaymış iyi olurmuş dimi :14: görünce dayanamadım pöf :47: :18:
Oooooooooo Hanife naptın sen? Bu tatlının mutlaka bir cezası olması lazım. Lütfen cezanı bir yere not al. Her gün yaptıktan sonra rapor vereceksin. 5 gün günde 250 tane mekik çekmeni istiyorum. :47:Umarım cuma günü + çıkmazsın. Yoksa cezam çok ama çok daha büyük olur.

Yaptım ben. 70 dakika Walk at home + 50 squat + 20 düz / 20 ters mekik canım çıktııııı
Biraz geçe bıraktım ama napalım.
Bir de bacaklarımda öyle bir laktik asit birikti ki sakatlancam sandım. hhihihi
Menülerimi yazacaktım ama çok üşeniyorum. Şimdi yatıyorum kızlar, sabah menülerimi yazarım çoook öpüldünüz
Tebrik ederim Venüs' cüm. Süper olmuş sporun. :46:

menümü yazayım

sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
tarım domates
3 zeytin
1 kk peynir

öğle
2 köfte
1 dilim ekmek
4 yemek kaşığı ıspanak
küçük kase yoğurt

ara:şekersiz türk kahvesi

akşam:
1 kepçe nohut yemeği
1 kase cacık

ara:çok az üzüm

3 litre su ve 25 dk yürüyüş
yürüyüş az ama daha yeni başladım
ısınma olsun bügün dedim
Bugün ki menün çok daha güzel canım. Afiyet olsun. Yürüyüşünde öyle. Suyu çok güzel içmişsin. Sütün nasıl bu arada? Birde doğumunu sormuştum? Normal doğum mu yaptın, sezaryen mi?

offf ya alıntı yaptım hepsi gitti sinir oldum kızlar çok yoruldum bugün toplamda 10 km yol yapmışım bugün menümü yazayı hemen kaçıcam kızlar yarında okul var

sabah(08:30)
2 dilim tam bugdaya peynirli tost
3 zeytin
şekersiz çay

öğle(12:15)
1 kaseden az yayla çorba
1 tabak kuru fasulye
salata

akşam(20:00)
mangal yaptık
5 köfte 4 kanat 2 but
közlenmiş sebze
2 büyük ayrn

3 litre su
10 km yol yürüme ort. 4.50km/sa hızla

:42::42:
Menün çok güzel olmuş canım. Akşamın geç olmuş onun haricinde her şey güzel. :34:
Bence onlar seni kıskanmışlar :9:

sağol kaptancım hemen ders programımı yazıyorum pazartesi salı çarşamba dersim var bu tekk ders bide pazartesi salı stajdayım çarşamba dersim var en geç 2 de biter staj 8-16 bide kpss kursu başlarsa cumartesi pazar sabah yokum

Aralarında perşembe cuma görmedim. Buda beni sevindirdi. Cumaları mutlaka gelirim ama gelemezsem eğer gözüm arkada kalmaz. :9:

Afiyet olsun canım

Öğlen az olmuş sanki canım afiyet olsun

Evde ekmeğim yoktu dışarıdan yemek istemedim canım, kahvaltı etmeden de duramıyorum. Siz yapmayın :)

Keşke tatlı yemeseydin ama olmuş bir kere. Yarın spor yapıp o kadar kalori yakmaya ne dersin?? :34:

evet...dıger arkadaslar da soyledı :50: cok hastaydım ya:2: yarın dıkkat edıcem söz:34:

Yaptım ben. 70 dakika Walk at home + 50 squat + 20 düz / 20 ters mekik canım çıktııııı
Biraz geçe bıraktım ama napalım.
Bir de bacaklarımda öyle bir laktik asit birikti ki sakatlancam sandım. hhihihi
Menülerimi yazacaktım ama çok üşeniyorum. Şimdi yatıyorum kızlar, sabah menülerimi yazarım çoook öpüldünüz

sporların hakıkaten guzel olmus cnm.sana da ıyı geceler

ay ebrucum içimi ferahlattın ben çok mu yedim diye düşünüodum
o zaman ben menülerimin genel yapısı iyi diyorsan miktarları artırayım
yumurta ve peynir yiyiyorum
yoğurdu da çok tüketiyorum
canım ben haftada yarımşar kilo versem yeter diyorum.
yoksa hep alıyodum doğumdan çıkıp eve geldiğimde 92,5 tum
üstüne aldım
cumaya kadar hiç tartılmıycam
çok merak ediyorum
tartının başına gidiyorum gene geri dönüyorum
Tartılma canım cumaya kadar. İnşallah cuma günü güzel bir sürprizle karşılaşacaksın tartıda. :16:

kızlar herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mesaj sayım 13 oldu
özel msj atma hakkım yok o yüzden buraya yazıyorum
Yanlış yeri alıntılamışım galiba. Zeynep' cim ben sana hemen bir ticker hazırlayayım. O linki kopyalayıver olur mu?

canım menün güzel olmuş
öğlen hafif geçmiş
kahvaltıyı geç etmişsin zaten

oooooooo sen bugün kaçamak yapmışsın
olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tulumba var
akşam da hem sarma hem karnıyarık sanki ikisi çok olmuş gibi geldi bana

maşallah venüs
süpersin canım
hadi iyi geceler sana
evet cnm hem gec yaptım (dıkkatın ıcın tesekkurler) hem de hastaydım bısey cekmedı canım.proteın al dedıler bana ben de yogurt yıyorum ıste

Valla Ayşenur hiç üşenmedim bütün geçmişi okudum ve yeniden cevapladım. Kötü KK nolcak.:47: Ama kazanan ben oldum :9:Hemen kendime kocaman bir aferin veriyorum. :46:

Naptın canım yaaa 21 tane hamsi çok değil mi? :44:Gerçi bir orta boy büyük balığa denk olabilir ama bilemedim. :50:

Sorma yaaa çok kötü oldu maç çok üzüldüm :47::14:

Bence planını anlat tabii anlatılabilecek bişeyse. Elifsu yu sana bırakmak istiyorum de inşallah hayır demez. :34: Hayır derse de yakın bir arkadaşın varsa eğer ona bırakabilirsin.

Seda o sabah ki muz olmuş mu hiç? Hastasın süte sesimiz çıkmaz ama muz yemeseydin keşke iyi olurdu. :47:

Menün hala çok az. :47:

Öğle çok hafif olmuş. Ama akşamla kahvaltının arası çok uzun değil. Dengelemişsin. Afiyet olsun canım.

Oooooooooo Hanife naptın sen? Bu tatlının mutlaka bir cezası olması lazım. Lütfen cezanı bir yere not al. Her gün yaptıktan sonra rapor vereceksin. 5 gün günde 250 tane mekik çekmeni istiyorum. :47:Umarım cuma günü + çıkmazsın. Yoksa cezam çok ama çok daha büyük olur.

Tebrik ederim Venüs' cüm. Süper olmuş sporun. :46:

Bugün ki menün çok daha güzel canım. Afiyet olsun. Yürüyüşünde öyle. Suyu çok güzel içmişsin. Sütün nasıl bu arada? Birde doğumunu sormuştum? Normal doğum mu yaptın, sezaryen mi?

Menün çok güzel olmuş canım. Akşamın geç olmuş onun haricinde her şey güzel. :34:
Bence onlar seni kıskanmışlar :9:

Aralarında perşembe cuma görmedim. Buda beni sevindirdi. Cumaları mutlaka gelirim ama gelemezsem eğer gözüm arkada kalmaz. :9:

maalesef sezeryan
birde bizde kanuyuşmazlığı vardı ve 20 haftada kan uyuşmazlığı testi pozitif çıktı
doktorlar çok korkuttu bizi
allaha şükür kızım sağlıklı bir şekiide doğdu
birde yeşil çay içsem bir zararı olur mu ki
yoksa meyve çayları mı içsem
kahve hastalığım var benim ondan kurtulmak istiyorum o yüzden çaylara yönelicam

Süt dilimi dediğin sanırım şu kinderin süt dilimi, üzerine mısır çorbası ve pilav. Ayrıca gece şeftali. Tatlım sen kilo vermeye mi çalışıyorsun almaya mı? Yenisin biliyoruz ama yenilerin arasında karşılaştığım en kötü menü bu. Lütfen bundan sonra daha dikkatli ol. Böyle menüler görmek istemiyorum. :47:

Fıstıklar haricinde çok güzel bir menü. Su ve sporda oldukça güzel. Tebrikler canım. Çok iyi gidiyorsun. :46:

Hadi yaaaaa Ayşenur söyleyecekmiş benim aklıma gelen sözü ama neyse gece gece ağzımızı bozmayalım :9:Ayy ne kötü olmuştur sizi birlikte görünce :60::60::60:

Nasılda biliyor yaaa kendini Allahtan bana yakın değilsin yoksa kesin dayağı yemiştin. Böyle menü mü olur. Eğer cuma hedefe ulaşama bak gör sana neler yapıyorum. :47:Ben gelemiyorum diye mi bu kadar dağıttınız. :47:

Geç kaldım biraz konuya. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Nasıl bir karar verdin canım?

Ayy kuzum yaaaa inşallah düzelmişsindir artık. :16:

Tatlım şuan senin için en uygun spor yürümek. Bu arada doğumun normal miydi? Diğer sporları sonraya bırak. Şuan sadece yürü. Ama abartma çünkü emziriyorsun unutma. :34:
tesekkur ederım ebrucum cok sağol,benı motıve edıyorsun,simdi kendime geldım yuzum guldu

Back