13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. Güzel kilolar vermeni diliyoruz.
13.Takım Kaptanı UZAYIM
bence seve seve kabul edecektır.bır an once soyle de planını ona gore yap.Kizlar dogum gununde kocama bir supriz yapmak istiyorum ama elifsuyu babannesine birakmam gerekiyor nasil soyluyecegim bilmiyorum ...anne elifsu sende kalabilirmi diyemiyorum neden bu kadar zorlandigimada zaten anlam veremiyorum
ne guzel yaa masallah sıze.bız de esımle macı beklıyoruzBugün tüm gün çalıştım kızlar, baya bir iş birikmişti anca gelebildim..
Kocamı bekliyorum şimdi, playstation oynayacağız şimdi Galatasaray maçı başlayana kadar
Sabah
1 muz, 1kutu süt
Öğlen
Izgara tavuk, 2-3 yk bulgur, 1 ktu ayran
Ara
1Elma, 1 bardak ballı süt
Akşam
Tavuk suyu çorba, az taze fasulye, 1 kase yoğurt
2lt su
Daha yeşil çay ve su içerim
bugun yedıklerım su sekılde:
sabah 11.00 cok az peynır,bir dilim kızarmıs kepek ekmegı,6 zeytın,bır domates,bir haslanmıs yumurta
ogle 13.30 cok az yoğurt
aksam 18.00 bır dolu kase salata (2 yemek kasıgı zeytınyağlı) yarım porsıyon zeytınyaglı taze fasulye,bır dılım kepek ekmegı
suana kadar 2 lt su
sade nescafe
30 dk yuruyus
tabı zor ama magaza muduru benı begendı bayramdan sonra almaya calısırız dedıbayağı da olmuş canım gitmeyeli çok zor bir karar allah yardım etsin
canım su içtim de yazmayı unuttum 3 litre suyum var
hayırlı işler sana
dışarda olunca insanın aklı burada oluyor
ayy cnm bende bugün öldüm desem yerıdırarkadaslar gunayın herkese.butun kemıklerım agrıyarak uyandım.dunku temızlık yorgunluguyla benım bogaz agrısı bırlesınce ta taaaaıste ben:2::2::2:
bugun kendımı o kadar hafıf hıssedıyorum kı.ama tarım bozuldu ya da pili bitecek.dun bana 3 tane farklı rakam verdı arka arkayasimdi ben hangisinine ınanayım dımı ama.
neyse benden sımdılık bu kadar.yumurta haslıyorum olmustur bı bakayım gıdıp.kahvaltıdan sonra gorusuruz
az kalorılı proteınlı,saglıklı gunler
hosgeldın cnm ben aysenur 19 yasındayım 1 yıllık evlıyım tickerımde kılom bellı bu cuma 3 hafta olacak buraya katılalı valla burada kılo vermek cok zevklı oluyor :))okudum.anladım.
Mrb kizlar menumu paylasim
sabah
domates
az peynir
salatalik
yesil cay
ogle
bi tabak yesil mercimek
Bi kase yogurt
aksam
bi tabak taze fasulye
2 lt su
bugun squatta dinlenme gunum uarin 100 tane yapicam
sabah 11.00 cok az peynır,bir dilim kızarmıs kepek ekmegı,6 zeytın,bır domates,bir haslanmıs yumurta
ogle 13.30 cok az yoğurt
aksam 18.00 bır dolu kase salata (2 yemek kasıgı zeytınyağlı) yarım porsıyon zeytınyaglı taze fasulye,bır dılım kepek ekmegı
suana kadar 2 lt su
sade nescafe
30 dk yuruyus
canım kahvaltını niye böyle yaptın acaba çok merak ettim de :26:
bugün yediklerim
sabah : 1 yumurta
1 kk peynir
yarım domates
1 acı biber
2 dilim kepek ekmeği
yeşil çay
öğle : 2 tane tulumba tatlısı (pişmanım ya yemicem bir dahada
akşam : 1 küçük karnı yarık
bol salata
6 tane küçük karalahana sarması ( başparmağım büyüklüğündeydiler )
3 tane acı biber turşusu ( yakıyo sandım diye aldım ama yakmıyomuş dahada yemem)
birazdan yeşilçay içicem suyada devam ederim gece söylerim
tatlı olmasaymış iyi olurmuş dimigörünce dayanamadım pöf :18:
okudum.anladım.
Afiyet olsun canım
Öğlen az olmuş sanki canım afiyet olsun
Evde ekmeğim yoktu dışarıdan yemek istemedim canım, kahvaltı etmeden de duramıyorum. Siz yapmayın :)
Keşke tatlı yemeseydin ama olmuş bir kere. Yarın spor yapıp o kadar kalori yakmaya ne dersin??
Evet yapacağız
al benden de o kadar.benım de bugun spor yapmam lazım.belkı kosamam ama kesın yurucem.uff çok halsızım:2:
Yaptım ben. 70 dakika Walk at home + 50 squat + 20 düz / 20 ters mekik canım çıktıııııay bende ya bugün daha çok ağrıyo spor yapamıcam yine
Normalde ben çok hızlı okurum ama merak ettim şimdi dakikada kaç kelime okuyorum diye. Nasıl hesaplıyoruz? Bu konuda biraz bilgi verirsen sevinirim canım. Çünkü okumayı çok seven bir insanım. Ayrıca sınavlarda bu hızlı okuyup kolay anlamak çok işe yarıyor.Tavsiyene uyucam canim ygs mati bi tek basima tamamen halledim de slysyi dershaneyle gotururum.
Dershaneden geldim hizli okuma teknigini ogretiyolar gozlerim cok yoruldu yaaaa oluyorum resmen ama cidden faydasi var bu teknigin insallah dk da 500-600 arasi kelime okuyabilirim hatta daha fazla :))
Bir insan dk da 700 kelime okuyabilme kapasitesi varmis.
Suleyman demirel dk da 1000 kusurlerde kelime okuyomus adamin biride 4300lerde bisey
Çok fazla ekmek yiyorsun Hanife' cim. Ekmekleri azalt lütfen yoksa yerinde sayarsın kilo veremezsin. Unutma artık listedesin. Bunun için menülerine daha da çok özen göstermen gerekli.bugünkü öğünlerim :
1 kk peynir
3 dilim domates
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak yeşilçay ve süt ( sütü uyanınca içtim )
2 zeytin
öğle : 2 dilim kepek ekmeğinin arasına 1 kk peynir ( dershaneye geç kalıyodum mecbur böyle yedim )
akşam : tavuk taşlığı yapmışlardı soslu ondan yedim 6 kaşık
2 dilimde ekmek
( ekmeklerim çok fazla biliyorumama dershaneden çok aç bi şekilde döndüm )
suyu yatarken söylerim
bugünkü mesaj sayısı kime atılıcak
Menum
sabah
domates
az peynir
1 dilim ekmek
2 bardak çay
ogle
1kase corba
aksam
bir tabak kabak temegi
bi kase yogurt
1.5 lt su
80 squatimi simdi yapicam
ogle 13.30 cok az yoğurt
suana kadar 2 lt su
sade nescafe
30 dk yuruyus
bugün yediklerim
1 kk peynir
yarım domates
1 acı biber
2 dilim kepek ekmeği
yeşil çay
öğle : 2 tane tulumba tatlısı (pişmanım ya yemicem bir dahada
akşam : 1 küçük karnı yarık
bol salata
6 tane küçük karalahana sarması ( başparmağım büyüklüğündeydiler )
3 tane acı biber turşusu ( yakıyo sandım diye aldım ama yakmıyomuş dahada yemem)
birazdan yeşilçay içicem suyada devam ederim gece söylerim
tatlı olmasaymış iyi olurmuş dimigörünce dayanamadım pöf :18:
Yaptım ben. 70 dakika Walk at home + 50 squat + 20 düz / 20 ters mekik canım çıktııııı
Biraz geçe bıraktım ama napalım.
Bir de bacaklarımda öyle bir laktik asit birikti ki sakatlancam sandım. hhihihi
Menülerimi yazacaktım ama çok üşeniyorum. Şimdi yatıyorum kızlar, sabah menülerimi yazarım çoook öpüldünüz
okudum.anladım.
Süt dilimi dediğin sanırım şu kinderin süt dilimi, üzerine mısır çorbası ve pilav. Ayrıca gece şeftali. Tatlım sen kilo vermeye mi çalışıyorsun almaya mı? Yenisin biliyoruz ama yenilerin arasında karşılaştığım en kötü menü bu. Lütfen bundan sonra daha dikkatli ol. Böyle menüler görmek istemiyorum.Bugün kahvaltıdan sonrasını yazayım kızlar
Kahvaltıyı geç yaptığım için öğlen yemeği yerine geçti, akşam yemeğine kadar arada 2 ceviz bir tane de süt dilimi yedim
Akşam:
1 kase mısır çorbası
yarım porsiyon pilav ve üzerine barbunya
Gece: 1 tane şeftali
Su da iki litre kızlar daha başlangıçtayım çok iyi olmaıdğını biliyorum ama zamanla alışıcam bi de ev yeni ya her şey yok ondan ne bulursam yiyorum
Fıstıklar haricinde çok güzel bir menü. Su ve sporda oldukça güzel. Tebrikler canım. Çok iyi gidiyorsun.arkadaşlar bugunku yedıklerım şu şekılde:
sabah 11.00 bır dılım kızarmış çavdar ekmeğı,bir kk beyaz peynir,5 zeytin,bir domates,2 kaşık zeytınyağıyla pişmiş 1 adet yumurta
ara 13.00 10 adet tuzsuz fıstık,1 sade türk kahvesi
öğle 15.30 bir kase naneli yoğurt(bayılırım)
akşam 19.00 bır porsıyon zeytınyağlı pırasa yemegı,yarım dılım çavdar ekmeği,4-5 dılım domates
2.5 lt su
20*10=200 adet mekık
35 dk tempolu kosu
15 dk egzersız hareketleri
Hadi yaaaaa Ayşenur söyleyecekmiş benim aklıma gelen sözü ama neyse gece gece ağzımızı bozmayalımdünya küçük derlerde inanmam kızlar dün gece uğursuzun adını çok mu andık ne işte bnm eskinin bugün gittiğimiz avm de onunla karşılaştık tam bi kabustu olay çıkarmaya yer aradı diyebilirim gömlek filan deniyorum köşeden bakıyo filan Allah'tan gencay ın gözüne pek ilişmedi yaklaşamaz filan diye düşündü sanırım ama olay çıkıcak diye ödüm koptu iyice salaklaşmış artık bizi görünce hırsından kıpkırmızı oldu iyi tanırım onu sinirlenince kıpkırmızı olur aynıda öle oldu ama geçti borun pazarı işte
Nasılda biliyor yaaa kendini Allahtan bana yakın değilsin yoksa kesin dayağı yemiştin. Böyle menü mü olur. Eğer cuma hedefe ulaşama bak gör sana neler yapıyorum.Menümü söylemesem iyi tam dayaklık
Kahvaltı: biberli yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
Öğle: Dondurma
Akşam: yok
Hala bir şey yemedim :44:
Geç kaldım biraz konuya. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Nasıl bir karar verdin canım?gunaydın kızlar..
kahvaltımı yaptım işe gıtcem ama moralım bozuk anlatıyım sıze
sımdı benımde esımınde ailesı kayserıde bızde istanbuldayız ve kurban b. da gıtmeyı dusunuyoruz esım gıdelım dıyor ve bende tekbir de calısmayı cook istıyorum zaten bayramdan önce cok ihtiyacları varmıs elemana bende sımdılık part tame olarak calısıyorum anlıycanız daha tam elemanı degılım oranın girişim falan yapılırsada ayrılamam oradan ayrılsam bıle bir daha işe almazlar benı.. bugun magaza sorumlusu gelıcek onunla konusacagım bu konuyu bayramdan sonra gelip basvursam tekrardan alır mısınız dıye inşallah o zamanda ihtıyacları olur cunku cok alıştım oraya of ooffffne yapacagımı sasırdım valla iki arada kaldım esımede yok dıyemıyorum oradanda ayrılmak istemıyorummmm :44: ne olur dua edın arkadaslar ben sımdı cıkıyorum hepınıze az kalorılı iyi gunler
Ayy kuzum yaaaa inşallah düzelmişsindir artık.Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ben iyileşemedim dahaÇok fena bir boğaz ağrısı ve şişliği, öksürük ve ateş ile yaşıyorum hala.. Eğitim olduğu için sabah zar zor kalkıp işe geldim ama öğleden sonra eve döneceğim izin alıp..
Cumartesi ve pazar sizleri takip edemedim, ama kafamı kaldıramadım gerçekten.
kızlar şu squat nasıl birşey yaa
nereden takip edebilirim ben bunu
internet adresi verebilirmisiniz.
benim üst bacaklarım kalın
ve tabiiki kalçam var çok.
üst bedenim zayıftır benim
bir fikir verin bana hangi spor bana daha faydalı olur.
yürüyüş bandında yürüşe başlıycam bugün
eşim gelsin bebeği ona bırakıcam öyle yürüycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?