Teşekkür ederim canım, benim gibi hiç spor yapmayan biri için çok bile oldu. hihihimaşallah venüs
süpersin canım
hadi iyi geceler sana
offf ya alıntı yaptım hepsi gitti sinir oldum kızlar çok yoruldum bugün toplamda 10 km yol yapmışım bugün menümü yazayı hemen kaçıcam kızlar yarında okul var
sabah(08:30)
2 dilim tam bugdaya peynirli tost
3 zeytin
şekersiz çay
öğle(12:15)
1 kaseden az yayla çorba
1 tabak kuru fasulye
salata
akşam(20:00)
mangal yaptık
5 köfte 4 kanat 2 but
közlenmiş sebze
2 büyük ayrn
3 litre su
10 km yol yürüme ort. 4.50km/sa hızla
Tebrik ederim Venüs' cüm. Süper olmuş sporun.
Teşekkür ederim sizler benim bebeyimlerimsinizsporların hakıkaten guzel olmus cnm.sana da ıyı geceler
Olduuu hihidenemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Gunaydin 13.takimin çıtır hatunlari :)))
Günaydın fıstıklaaaaargünaydınlar herkeseeeeeeee
kahvaltımı ettim geldim
Süper menün, bence hiçbir eksiği yok.Dünün menüsünü yazayım:
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 dilim ekmek
domates
1 bardak çay
ara:
1 dilim ananas
Öğle:
ıspanak yemeği
yoğurt
1 bardak çay>>> normalde çayı şekersiz içerim ama bu çayı içerken bir tane küp şekeri yedim.
Akşam:
2 el ayası kadar tavuk göğüs
salata
su 2lt
spor yok :26:
Ben geldim geldim geldimKızlar bugün takım çok boş kalmış. Nerelerdesiniz? Ben netbook u evde unutmuşum. Ara ara gelmeye çalışırım. Boş bırakmayın takımı.
Ara ara girmeye çalışıyorum ama bugün çok yoğunumKızlar bugün takım çok boş kalmış. Nerelerdesiniz? Ben netbook u evde unutmuşum. Ara ara gelmeye çalışırım. Boş bırakmayın takımı.
Menün çok güzel olmuş canım. Keşke sporda ekleyebilseydin. Hamsileride okudum. Sayısı çok görünüyor insanın gözüneDünün menüsünü yazayım:
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 dilim ekmek
domates
1 bardak çay
ara:
1 dilim ananas
Öğle:
ıspanak yemeği
yoğurt
1 bardak çay>>> normalde çayı şekersiz içerim ama bu çayı içerken bir tane küp şekeri yedim.
Akşam:
salata
su 2lt
Ben geldim geldim geldim
Ara ara girmeye çalışıyorum ama bugün çok yoğunum
Heeey kimsecikler yok muuu?
Bugün akşam Nancy Marmorat ile karın & kalça inceltme CD'sini yapacağım. + 55 squat + 25 düz / 25 ters mekik yapacağım. Ama biraz geçe bırakırım herhalde. Bütün kaslarım ağrıyor. Koltuktan kalkarken bile can çekişiyorum. Kaslarım biraz daha normale dönsün, ancak öyle tekrar egzersiz yapabilirim.
Hihih sağol canım benim, ben de yeni spor yapmaya başladım. 30 günlük kamp programı yaptım kendime. Her gün uymaya çalışacağım, hayırlısı.evet bugün kimsecikler yok burda
ara ara giriyorum bakıyorum ses seda yok
bayılıyorum senin sporlara yaa
süpersin venüscüm
bende araştırayım bakalım benimde en büyük problemim göbek ve kalça
Merhaba kizlar
Dunku menum
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
5 zeytin 1 kk peynir
Domates salatalik yesillik
2 yk menemen
Ogle
1 buyuk kase ton balikli salata
Ara 3 tane kuru kayisi
Aksam
1 kase nesfit yagsiz sutle
3 litre su 45 dakika leslie
Afiyet olsun canım. Süper menü, spor da eklemişsin çok iyi olmuş. Başlangıç kilolarımız ve şuanki kilomuz çok benzer. Sen ne kadar sürede verdin kilolarını? Boyun kaç?Merhaba kizlar
Dunku menum
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
5 zeytin 1 kk peynir
2 yk menemen
Ogle
Ara 3 tane kuru kayisi
Aksam
menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
tarım domates
3 zeytin
1 kk peynir
öğle
2 köfte
1 dilim ekmek
4 yemek kaşığı ıspanak
küçük kase yoğurt
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam:
1 kepçe nohut yemeği
1 kase cacık
ara:çok az üzüm
3 litre su ve 25 dk yürüyüş
yürüyüş az ama daha yeni başladım
ısınma olsun bügün dedim
offf ya alıntı yaptım hepsi gitti sinir oldum kızlar çok yoruldum bugün toplamda 10 km yol yapmışım bugün menümü yazayı hemen kaçıcam kızlar yarında okul var
sabah(08:30)
2 dilim tam bugdaya peynirli tost
3 zeytin
şekersiz çay
öğle(12:15)
1 kaseden az yayla çorba
1 tabak kuru fasulye
salata
akşam(20:00)
mangal yaptık
5 köfte 4 kanat 2 but
közlenmiş sebze
2 büyük ayrn
3 litre su
10 km yol yürüme ort. 4.50km/sa hızla
Dünün menüsünü yazayım:
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 dilim ekmek
domates
1 bardak çay
ara:
1 dilim ananas
Öğle:
ıspanak yemeği
yoğurt
Akşam:
salata
su 2lt
Merhaba kizlar
Dunku menum
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
5 zeytin 1 kk peynir
2 yk menemen
Ogle
Ara 3 tane kuru kayisi
Aksam
Oyyy kuzumun okulu başlamış.Hayırlı olsun canım. Sanırım bu sene çok dersin yok. Bana bir ders programı yaz bakalım. Hangi günler burdasın hangi günler değilsin bileyim
Sana yakında tümden ekmeği yasaklayacağım. Kaçtır ekmek yeme az ye diyoruz. Oooooo dinleyen kim. Canım özellikle akşam ekmek yemeeeeeeeeee
Menün çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun.
Bol bol yeşilçay ve su iç canım. İyi gelir ödeme.
Bu menü hiç olmamış Zeynep' cim. Çok az yemişsin. Daha doyurucu ve sağlıklı menüler oluşturman gerekiyor senin. Mesela ıspanak yemeğini ölçüsüz bir tabak(orta boy) yiyebilirsin. Yanına 5 tane köfte ve orta boy bir kase yoğurt. Kahvaltında her gün mutlaka haşlanmış yumurta ve peynir olsun. Bol bol proteinle beslen ki sütünde besleyici olsun çocuğa yarasın. Meyveni de sabah ve öğle arasında ye. Akşamda eğer çok acıkırsan süt ya da yoğurt ye. Meyveyi akşamdan sonrasına bırakma.
Öykü menülerin çok az suyun çok az. Senin kilonda birisi böyle yememeli.Menüde zararlı bişey yok ama miktar az olunca vücut kıtlığa girdiğini sanıp depo yapabilir. Bu nedenle kilo vermek yerine alabilirsin bile.
Geçmiş olsun canım. Cumadan önce tartına pil al istersen. İnşallah en kısa zamanda iyice hastalanmadan atlatırsın.
Bak az önce yukarda ne yazmıştım. İnşallah dediğim gibi değildir de ödemin vardır. Birde hergün tartılırsan eğer moralin böyle bozulur. Sadece cumadan cumaya tartıl lütfen. Ve listede olduğunu unutma. Cuma kesinlikle + kilo istemiyorum hiç kimseden.
yok hayır hep boyle degıl.hastayım bısey yıyemedım ıcımden gelmedı cnm.hazırlayacak halım yoktu
Valla Ayşenur hiç üşenmedim bütün geçmişi okudum ve yeniden cevapladım. Kötü KK nolcak.Ama kazanan ben oldum Hemen kendime kocaman bir aferin veriyorum.
Naptın canım yaaa 21 tane hamsi çok değil mi? :44:Gerçi bir orta boy büyük balığa denk olabilir ama bilemedim.
Sorma yaaa çok kötü oldu maç çok üzüldüm
Bence planını anlat tabii anlatılabilecek bişeyse. Elifsu yu sana bırakmak istiyorum de inşallah hayır demez.Hayır derse de yakın bir arkadaşın varsa eğer ona bırakabilirsin.
Seda o sabah ki muz olmuş mu hiç? Hastasın süte sesimiz çıkmaz ama muz yemeseydin keşke iyi olurdu.
Menün hala çok az.
Öğle çok hafif olmuş. Ama akşamla kahvaltının arası çok uzun değil. Dengelemişsin. Afiyet olsun canım.
Oooooooooo Hanife naptın sen? Bu tatlının mutlaka bir cezası olması lazım. Lütfen cezanı bir yere not al. Her gün yaptıktan sonra rapor vereceksin. 5 gün günde 250 tane mekik çekmeni istiyorum.Umarım cuma günü + çıkmazsın. Yoksa cezam çok ama çok daha büyük olur.
Bugün ki menün çok daha güzel canım. Afiyet olsun. Yürüyüşünde öyle. Suyu çok güzel içmişsin. Sütün nasıl bu arada? Birde doğumunu sormuştum? Normal doğum mu yaptın, sezaryen mi?
Menün çok güzel olmuş canım. Akşamın geç olmuş onun haricinde her şey güzel.
Bence onlar seni kıskanmışlar
Aralarında perşembe cuma görmedim. Buda beni sevindirdi. Cumaları mutlaka gelirim ama gelemezsem eğer gözüm arkada kalmaz.
Kızlar bugün takım çok boş kalmış. Nerelerdesiniz? Ben netbook u evde unutmuşum. Ara ara gelmeye çalışırım. Boş bırakmayın takımı.
Heeey kimsecikler yok muuu?
Bugün akşam Nancy Marmorat ile karın & kalça inceltme CD'sini yapacağım. + 55 squat + 25 düz / 25 ters mekik yapacağım. Ama biraz geçe bırakırım herhalde. Bütün kaslarım ağrıyor. Koltuktan kalkarken bile can çekişiyorum. Kaslarım biraz daha normale dönsün, ancak öyle tekrar egzersiz yapabilirim.
Valla Ayşenur hiç üşenmedim bütün geçmişi okudum ve yeniden cevapladım. Kötü KK nolcak.Ama kazanan ben oldum Hemen kendime kocaman bir aferin veriyorum.
Naptın canım yaaa 21 tane hamsi çok değil mi? :44:Gerçi bir orta boy büyük balığa denk olabilir ama bilemedim.
Sorma yaaa çok kötü oldu maç çok üzüldüm
Bence planını anlat tabii anlatılabilecek bişeyse. Elifsu yu sana bırakmak istiyorum de inşallah hayır demez.Hayır derse de yakın bir arkadaşın varsa eğer ona bırakabilirsin.
Seda o sabah ki muz olmuş mu hiç? Hastasın süte sesimiz çıkmaz ama muz yemeseydin keşke iyi olurdu.
Menün hala çok az.
Öğle çok hafif olmuş. Ama akşamla kahvaltının arası çok uzun değil. Dengelemişsin. Afiyet olsun canım.
Oooooooooo Hanife naptın sen? Bu tatlının mutlaka bir cezası olması lazım. Lütfen cezanı bir yere not al. Her gün yaptıktan sonra rapor vereceksin. 5 gün günde 250 tane mekik çekmeni istiyorum.Umarım cuma günü + çıkmazsın. Yoksa cezam çok ama çok daha büyük olur.
Bugün ki menün çok daha güzel canım. Afiyet olsun. Yürüyüşünde öyle. Suyu çok güzel içmişsin. Sütün nasıl bu arada? Birde doğumunu sormuştum? Normal doğum mu yaptın, sezaryen mi?
Menün çok güzel olmuş canım. Akşamın geç olmuş onun haricinde her şey güzel.
Bence onlar seni kıskanmışlar
Aralarında perşembe cuma görmedim. Buda beni sevindirdi. Cumaları mutlaka gelirim ama gelemezsem eğer gözüm arkada kalmaz.
Dünün menüsünü yazayım:
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 dilim ekmek
domates
1 bardak çay
ara:
1 dilim ananas
Öğle:
ıspanak yemeği
yoğurt
Akşam:
salata
su 2lt
Sabah
az melemen peynir
5 zeytin yesil cay
ogle
taze fasulye
bi kase corba
aksam
tavuk corbasi
mercimek yemegi birer tabak
2 lt su
spor 100 squatim var bugun yatmadan yapicam cok agrim oluyo ustune yuruyunce
bugün yediklerim :
sabah : 1 kk peynir
1 yumurta
1 domates
4 dilim salatalık ( yuvarlak kestim )
1 bardak yeşilçay
1 acı biber
2 dilim kepek ekmeği
öğle : activia
akşam : 3 kaşık tavuk yemeği ( patatesliydi ama ben patatesini seçtim )
salata
yoğurt
3 tane biber yoğurtlaması
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak yeşiçay
su daha 1 litre oldu ama yatana kadar 2.5 felan olur
ceza olarak 250 mekiğim var onuda yapıcam yediklerimi sindirdikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?