Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar merhaba, yataktan yeni ciktim sayilir, butun gun dinlendim, biraz daha iyiyim. Sizler nasilsiniz?

geçmiş olsun canım yaa bu aralar da salgın var sanırım herkesi bir elden geçiriyor.. ilaç falan kullanıyor musun??

canım menün çok güzel baya su içmişsin tebrik ederim.

yalnız dikkatimi çekti öğlen nesfit yemişsin, bugün konusu geçti de eşim için de çok kalori var hem de tok tutmuyor insanı hemen acıktırıyor dedi.. neden nesfit tercih ediyorsunuz.. daha önce ki menülerde de görmüştüm.

kaptan mantarsız yemek mi olur ya bende geçen tavuklu yaptım ama patlıcan koymuyorum tabi soğan koyuyorum onun yerine

burcu ben de yarın tavuklu mantar sote yapıcam.. ben de çok severim mantarı bir tek çorbasını sevmedim onu da artık ben mi güzel yapamadım bilmiyorum:))

kızlaar sporumu yaptımda geldim

45 dk bacak +karın + simit çalıştım

şimdi duşa giricem sonrada yeşilçayımı içiceem

ne güzel darısı başıma.. ben de şu haftalık egzersizlere başlasam iyi olucak bir fırsatım olmadı aksi gibi bu ara..

ne güzel darısı başıma.. ben de şu haftalık egzersizlere başlasam iyi olucak bir fırsatım olmadı aksi gibi bu ara..

Aynen yha oglum iyilessin bende artik spora asilmak istiyorum

Supersin burcu canim bisey sorucam benim 1 haftadir kabizlik problemim var ne onerirsin

bana sanki yürüyüş yapmaya başlayınca sindirim sistemide çalışıyor gibi geldi yani en azından ban de öyle oluyor
bir de annem ameliyat olmuşdu bi o zaman doktorlar bağırsaklarının çalışması için yürütüyorlardı kadıncağızı hasta hasta
onu da düşününce mantıklı geldi bir dene istersen.. çünkü yürüyüş yapınca bütün vücud hareketleniyormuş gibi geliyor bana..

Menum
sabah
bisi yiyemdim hastanedydim 12de evdeydim
ögle
domates
az peynir
salatalik
Yesil çay
Ara
kahve
aksam
Bi tabak kAbak yemegi
bi kase yogurt

75 squat
2 lt su

Hepinize iyi geceler kizlar aranizda pek bulunamadim bugun oglumla ilgilenmem lazim yarin 10 da tekrar hstnye gdicm igne icin hayirli geceler simdidn

Kızlar sonunda puzzlem bitti

tabriklerrr

ben de şimdiye kadar 5 tane puzzle yaptım. puzzle halısı almıştım hatta ama kuzenime ödünç verdim hala onda, benim de canım çekti halıyı alıyım da ben de başlıyım.. oturma odasına yapıcam bir tane ben de aldım halı olmayınca evde duruyor.. remini de ekliyim hatta:))

ekmek yemistim sabah bir dilim unutmusum yazmayi pardon (

Artik oyle ya cumadan cumaya tartilcam :)

evde yemek yoktu yani yiyebilcegim bisey yoktu o yuzden nesfit yedim zaten sinuydu yedigimin. Aslinda biz almiyoruz eve nesfit felan ablam 1 gunlugune nesfitin paketlemesinde calismisti hediye etmisler bi tane o yuzden yedim ben :))

evde yemek yoktu yani yiyebilcegim bisey yoktu o yuzden nesfit yedim zaten sinuydu yedigimin. Aslinda biz almiyoruz eve nesfit felan ablam 1 gunlugune nesfitin paketlemesinde calismisti hediye etmisler bi tane o yuzden yedim ben :))

anladım canım.. benim daha önce de dikkatimi çekmiştide diyet yaparken iyi mi değil mi onu merak etdim:))

Merhabalar, ben gruba yeni katıldım; yani tam olarak öncelikle bir şey yapmam gerekiyo mu birine mesaj falan atmam bilmiyorum direkt muhabbetinize katılabilir miyim?

Vuu maşallah ne cevherler varmış takımda sen ve kaptan Nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsunuz? Ben en son ilkokulda yapboz bitirmiştim o da artık 30luk mudur nedir

bi daha aşk filmi filan izlemicem ya salya sümük ağladım resmen ya evim sensini izledim valla arkadaş ne ağladım ya anca flimde olur öle şeyler işte ama
Ben onu izlemedim inatla izlememeye devam ediyorum G. Kore yapımını izlemiştim onun etkisi bir de Özcan Deniz i sevmiyorum.

Demiradam 3 nasıldı kaptan? Onu izlemedim daha.

Aa o da çok ağlamalı bir film. Şey var bir de ağlamalı film isterseniz Dancer in the dark tavsiye edilir

akşam ki ekmeği sabaha aldın mı sıkıntı yok canım bide şehriye çorbasını haftada 1 günden fazla tüketme kaptan sölemişti makarnayla eş değermiş aynı şeymiş yani ama gneli çok güzel

Kizlar merhaba, yataktan yeni ciktim sayilir, butun gun dinlendim, biraz daha iyiyim. Sizler nasilsiniz?

canım biz çok iyiyiz snde hemen iyileş ve dön aramızaaa

canım ünivrsite sınavına hazırlanıyordun değil mi bence hemen kapak aç ben bile kpss ye hazırlanıyorum her gece yatmadan 2 tane mat ve türkçe çözüyorum iyi olduğum dersleri hallediyorum ki tarih cografya çalışayım diye

canım menülerin güzel kmseye laf anlatamazsın aman ne gerek var derler o nedenle laf etceklerse gizli tut

burcu ben de yarın tavuklu mantar sote yapıcam.. ben de çok severim mantarı bir tek çorbasını sevmedim onu da artık ben mi güzel yapamadım bilmiyorum:))

mantar çorbasını tutturmak zor canım bende denemiştim ama yapamamıştım bnce hiç yorma kendini mis gibi tarhana yayla dururken mantar çorbası neymiş mantar garnitürdür bnm için ama çok severim

Menum
sabah
bisi yiyemdim hastanedydim 12de evdeydim
ögle
domates
az peynir
salatalik
Yesil çay
Ara
kahve
aksam
Bi tabak kAbak yemegi
bi kase yogurt

75 squat
2 lt su

az olmuş canım ama mazeretin var yinede güzel

Merhabalar, ben gruba yeni katıldım; yani tam olarak öncelikle bir şey yapmam gerekiyo mu birine mesaj falan atmam bilmiyorum direkt muhabbetinize katılabilir miyim?

canım hoşgeldin ben kaptan yardımcısı burcu 21 yaşımdayım hemşirelik son sınıf öğrencisiyim sözlüyüm kendini boy kilo isim iş ve hedef kilo şeklinde tanıtırsan sevinirim şimdi sana takım kurallarını yazıcam okursan sevinirim direk muhabbete katıl gitsin ailemize hoşgeldin

Kızlar vakit problemim olmasa Wing Tsun kursuna gitmek istiyorum. Vakit problemim arttıkça isteğim artıyor

Konuya dair bir yazıyı ekleyeyim.

[h=2]Avcı Wing Tsun – Avcı Escrima nedir?[/h]Artan şiddet ve toplumsal kopukluk maalesef günümüzün en büyük sorunları arasında yer almaktadır. Kendinize, kendinizi savunabilecek yetiye sahip olup olmak istemediğinizi sorun. Kendini savunabilmek iyi olmaz mı? Bunu tehlikeli bir durumla karşılaşmadan önce sormak daha iyi olacaktır. Erkekler kadar kadınlar da Avcı WingTsun ve Avcı Escrima’nın kendini savunma tekniklerini öğrenebilir ve kullanabilir.
Gerçekçi bir self-defans sistemini başarıyla uygulamak için mükemmel bir atlet olmaya gerek olmamalı, aksine fiziksel olarak daha zayıf ve güçsüz kişiler tarafından uygulandığında da etkili olmalıdır. Avcı WingTsun ve Avcı Escrima en iyi sistemlerdir. Gerçek durumlarda başarısını ispatlamış ve her saldırıya karşı kolayca uygulanabilecek sınırlı sayıda teknikten oluşur. Acil bir durumda ne yapacağınızı bilmeniz ve hızlı davranmanız önemlidir. Bu ise sınırlı sayıda tekniğin düzenli olarak çalışılarak, her hangi bir anda ve durumda gerektiğinde rahatlıkla kullanılabilecek refleksler haline getirilmesi ile mümkün olabilir. Saldırıya uğradığınız anda tek bir kural vardır: Kural yok! Avcı WingTsun ve Avcı Escrima’nın amacı sağlınızın, hatta hayatınızın tehlikede olabileceği bazı durumlarda kendinizi savunma becerinizi geliştirmektir.

Avcı WingTsun nedir?
Avcı WingTsun genellikle silahsız uygulanan, tekme, yumruk, diz, dirsek vuruşları;atış ve kaldırış gibi dövüş elementlerinden oluşan Kung-Fu self-defans sistemidir. Avcı WingTsun tekme, yumruk, diz/dirsek dövüşü mesafelerinin yanı sıra yer dövüşünü de içeren çok az sayıdaki dövüş sanatından biridir. Doğal tepkiler ChiSao (yapışık eller) adı verilen vücut hisleri ve refleks sistemine yönelik çalışmalarla eğitilir. Bu refleks eğitiminin en büyük üstünlüğü ileri yaşlarda bile kullanılabilecek, dokunma duyusuna bağlı son derece hızlı ve güvenli tepkiler verebilme yetisi kazandırmasıdır. ChiSao çalışan herkes son derece esnek vücuduna güvenebilir ve uygun tekniklerle kendinden çok üstün saldırganları bile alt edebilir. Ama unutulmaması gerek ChiSao ile eğitilen reflekslerin kullanılabilir hale gelmesi çok çalışmayı gerektirir. Bu yüzden öğrencilerimizin en kısa sürede kendini savunabilecek duruma gelmesini sağlamak için eğitimin ilk aşamalarında; yumruk, tekme, atış ve kaldırış tekniklerinden oluşan bir “temel teknik” eğitimi verilmektedir.

Avcı Escrima nedir?

Avcı Escrima çeşitli ezici, delici ve kesici aletlerin savunma ve karşı saldırı amaçlı kullanılmasına yönelik Filipin kökenli “silah dövüşü” sanatıdır. Antrenman için temel olarak 60 cm uzunluğunda sopalar kullanılır. İleri seviyedeki öğrenciler kesici ve delici aletlerle de çalışama yaparlar. Avcı Escrima’nın sağladığı en büyük üstünlük, öğrenilen tekniklerin şemsiye, baston, anahtar ve çanta gibi günlük eşyalara da uyarlanabilecek özellikte olmasıdır. Saldırganların baton veya bıçak gibi silahları kullanma oranı arttığından bu tür silahlı saldırılara karşı savunmanın da önemi artmaktadır. Avcı WingTsun ve Avcı Escrima silahlı ya da silahsız saldırılara karşı bütün dövüş elementlerini içeren mükemmel bir kombinasyondur.

Avcı WingTsun ve Escrima öğrenmek için neler gereklidir?
Kendinizi savunmayı öğrenmeye istekli olmak ve endişelerden kurtulmak dışında hiçbir şeye ihtiyacınız yok. Mükemmel bir atlet olmaya ya da sıra dışı elastik bir vücuda sahip olmaya gerek yoktur. Avcı WingTsun/Escrima genç, yaşlı; kadın, erkek herkes için en uygun self-defans sistemleridir.
Deneyimlerimiz bir dövüşün sonucunu belirleyen bir kaç unsur olduğunu göstermiştir : Formda olmanın dışında özellikle gerekli olan kendini savunmaya istekli olmak ve tekniği doğru olarak uygulamaktır. Avcı WingTsun ve Avcı Escrima çok formda olmasanız bile hızlı hareket edebilme ve tekniği uygulayabilme imkanını sunmaktadır. Dahası çalışmaların içeriği formda olmanızı da sağlayacaktır.

Kadınlar Avcı WingTsun/Escrima yapabilir mi?

Kesinlikle! WingTsun bir kadın tarafından geliştirilmiştir. Bu nedenle daha ufak tefek kişilerin kendilerinden daha iri yapılı saldırganları alt edebilmesini mümkün kılmaktadır. Polis istatistikleri (rakamlar Hanover adli polisinin bir çalışmasından alınmıştır) kendine güvenen kadınların saldırılara nadiren hedef olduğunu ve kendini savunan kadınların %80′inin tecavüze uğramaktan kurtulduğunu göstermektedir. Bunun tersine kadının kendini savunmadığı bilinen saldırı olaylarının %80′i tecavüzle sonuçlanmıştır. Kadının kendini savunduğu çok az olayda (%1.4) durum kontrolden çıkmıştır. Kadınlar gerekli kendine güveni ve kendini saldırılardan savunma becerisini Avcı WingTsun ve Avcı Escrima ile geliştirebilirler.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Ay maşallah Burcum ben bir türlü sistemli çalışamıyorum. Akşam işten gelince direkt yatıp yuvarlanıyorum. Kitap kapağı açmıyorum bile

mesaj sayma işlemi

1. isminizin üstünden profilinize giriniz.
  2. etkinlikler kısmından adınızın olduğu yere tıklayınız.
  3. 13. takım yazmasına dikkat ediniz.
  4. tarihe dikkat ediniz.

sayma işlemi bittikten sonra takım kaptanının verdiği listeye göre kişilere özel mesaj olarak mesaj sayınızı bildiriniz.

16 - 17 Eylül elifimsuyum
18 - 19 Eylül mavera87
20 - 21 Eylül burcugncy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…