Kizlar merhaba, yataktan yeni ciktim sayilir, butun gun dinlendim, biraz daha iyiyim. Sizler nasilsiniz?
canım menün çok güzel baya su içmişsin tebrik ederim.fndkkrdu
bugünkü yediklerim
sabah : 1 kk peynir
6 zeytin
1 yumurtayla menemen yaptım ( fazla değildi 1 kişilik )
1 bardak süt ( belki boyum uzar )
öğle : nesfit
akşam : 1 kepçe arpa şehriye çorbası
2 kaşık patatesli et yemeği ( ama sadece etinden aldım 2 kaşık )
bol salata
2 dilim ekmek
2.5 litre su içtim yatana kadar 3 olur
45 dk sporumu yaptım
birazdanda mesaj sayımı sayar burcuya atarım
sanırım bugün zararlı bişey yememişim
kaptan mantarsız yemek mi olur ya bende geçen tavuklu yaptım ama patlıcan koymuyorum tabi soğan koyuyorum onun yerine
kızlaar sporumu yaptımda geldim
45 dk bacak +karın + simit çalıştım
şimdi duşa giricem sonrada yeşilçayımı içiceem
Allah kolaylık versin canım işin zor. İnşallah biran önce bulursun birisini. İşsizlik konusunda haklısın. Ben bunu çok öncelerden beridir söylerim.
Ohhh mis gibi ne güzel olmuş. Benimde kuaföre gitmem lazım ama ne zaman gidebilirim bilmiyorum.
Süper olmuş canım. Tebrikler.
Tekrardan geçmiş olsun canım. İnşallah kültür sonucu üreme olmaz. Acil şifalar versin allahım.
insallah cnm saol
Ama bu şekilde olursa eğer sağlıklı bir şekilde kilo veremezsin. Bir süre sonra sıkılır bırakırsın ve verdiklerini de fazlasıyla alırsın. Şöyle güzel bir menü oluştur kendine. Azar azar sebze yap. Hem kızın varmış. O çocuk nasıl sağlıklı besleniyor?
ne güzel darısı başıma.. ben de şu haftalık egzersizlere başlasam iyi olucak bir fırsatım olmadı aksi gibi bu ara..
Supersin burcu canim bisey sorucam benim 1 haftadir kabizlik problemim var ne onerirsin
Kızlar sonunda puzzlem bitti
Hepinize iyi geceler kizlar aranizda pek bulunamadim bugun oglumla ilgilenmem lazim yarin 10 da tekrar hstnye gdicm igne icin hayirli geceler simdidn
Ben bayılırım mantara canım. Ama tavuğun içine fırında yaparken koymuyordum. Hatta tavuk soteyi mutlaka mantarlı yaparım. Bide fırında deneyeceğim eminim çok lezzetli oluyordur.
Sadece cumadan cumaya tartılın. Sürekli tartılırsanız eğer çabuk moraliniz bozulur. Diyetisyenlerde haftada bir tartılmayı öneriyorlar. Hatta bir ara ben takımda yasaklamıştım tartılmayı. Sadece cumadan cumaya tartılıyorduk.
Menünde sakıncalı hiç bir şey yok canım ama kahvaltıda ekmek yememişsin. Onun yerine akşam iki dilim yemişsin. Keşke akşam yemeseydin ekmeği. Onun dışında sorun yok çok güzel bir menü afiyet olsun.
Hoş geldin Seda' cım. Biz iyiyiz. Senin de iyi olmana sevindim. .Umarım toparlanmışsındır iyice.
geçmiş olsun canım yaa bu aralar da salgın var sanırım herkesi bir elden geçiriyor.. ilaç falan kullanıyor musun??
canım menün çok güzel baya su içmişsin tebrik ederim.
yalnız dikkatimi çekti öğlen nesfit yemişsin, bugün konusu geçti de eşim için de çok kalori var hem de tok tutmuyor insanı hemen acıktırıyor dedi.. neden nesfit tercih ediyorsunuz.. daha önce ki menülerde de görmüştüm.
evde yemek yoktu yani yiyebilcegim bisey yoktu o yuzden nesfit yedim zaten sinuydu yedigimin. Aslinda biz almiyoruz eve nesfit felan ablam 1 gunlugune nesfitin paketlemesinde calismisti hediye etmisler bi tane o yuzden yedim ben :))
Vuu maşallah ne cevherler varmış takımda sen ve kaptantabriklerrr
ben de şimdiye kadar 5 tane puzzle yaptım. puzzle halısı almıştım hatta ama kuzenime ödünç verdim hala onda, benim de canım çektihalıyı alıyım da ben de başlıyım.. oturma odasına yapıcam bir tane ben de aldım halı olmayınca evde duruyor.. remini de ekliyim hatta:))
Eki Görüntüle 803588
Ben onu izlemedim inatla izlememeye devam ediyorumbi daha aşk filmi filan izlemicem ya salya sümük ağladım resmen ya evim sensini izledim valla arkadaş ne ağladım ya anca flimde olur öle şeyler işte ama
Demiradam 3 nasıldı kaptan? Onu izlemedim daha.İzlemeyi düşünüyordum zaten Burcu' cum. Bu aralar pek film seyredemiyorum. Geçen gün Demir adam 3 ü seyrettim ama yarım yamalak oldu. Ev işi, çocuklar, iş, diyet zorluyor artık beni. Geçen gün 21:30 da uyumuşumAnla artık ne kadar yorulduğumu.
ay ben bırakmaya çalışıyorum yavaştan
teşekkür ederim
ayy bende çok ağlamıştım ondaaa
ama en çok ağladığım film my sisters keeper dı ayy gece izlemiştim bide nasıl salya sümükk ağladım anlatamam
bugünkü yediklerim
sabah : 1 kk peynir
6 zeytin
1 yumurtayla menemen yaptım ( fazla değildi 1 kişilik )
1 bardak süt ( belki boyum uzar)
öğle : nesfit
akşam : 1 kepçe arpa şehriye çorbası
2 kaşık patatesli et yemeği ( ama sadece etinden aldım 2 kaşık )
bol salata
2 dilim ekmek
2.5 litre su içtim yatana kadar 3 olur
45 dk sporumu yaptım
birazdanda mesaj sayımı sayar burcuya atarım
sanırım bugün zararlı bişey yememişim :18:
Kizlar merhaba, yataktan yeni ciktim sayilir, butun gun dinlendim, biraz daha iyiyim. Sizler nasilsiniz?
iyiyim canımm keyfim yerinde tek sorun yetiştirmem gereken çoook ders var ve ben hala matematikteyim geometriyi ve sözeli daha hiiiç açmadım cuma günü de dershanede sınıf yerleştirme sınavı var ve ben en iyi sınıfta olmak istiyorum
ben kaçırmışım neyin vardı :26:
dünkü menüm;
kahvaltı; 1 kk beyaz peynir
6 zeytin (yediğim zeytinler pek etli değil epey ufaklar)
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak şekersiz çay
ara; yarım şeftali, yarım ceviz içi
öğlen; 4 köfte, 1 kase yoğurt
ara; 6 tane badem
akkşam; 1 kepçe domates çorbası
közlenmiş patlıcan ve biberi sarımsaklı yoğurtla yedim;
yağsız salata, bir dilim ekmek
dün annemlere misafir geldi kahvaltıya aksi gibi..
sofraya oturmadım 1 tek çay içtim.. ama sofra hazırlarken babam 1 dilim sucuk verdi yemek istemedim ama anlatamadım.. hoşuma da gitmedi hiç birde ben sabah eşime ısıtdığım börekden 1 ısırık aldım ne güzel firesiz gidiyordum ama.. annemlerin yanında diyet yapmak biraz daha zor oluyor çok ısrar ediyorlar ben de iştahım yok falan diye geçiştiriyorum artık ama anneannem duysa diyet yaptığımı paralar beni vallayaşlı insanlara anlatamıyorsun bir türlü sağlıklı beslenme meselesini diyet yapmayı aç kalmak zannediyorlar... güçsüz düşersin hasta olursun deyip duruyorlar...
2 lt. su
1 fincan yeşil çay
dün sabah 4 e kadar ayakda koşuşturmaca geçti.. spor yok maalesef..
bugünkü menüm;
kahvaltı; 1 yumurtadan peynirli maydanozlu yağsız omlet
1 dilim kepekli ekmek
şekersiz çay
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
domates 1 kuru kayısı
ara; 2 abadem 2 siyah kuru üzüm
öğlen; 4-5 kaşık patlıcan kabak yemeği ( türlü gibi yapmıştım ama içinden patateslerini almadım)
3 tane biber
ara öğünüm yiyemedim
akşam; tavuk şil ızgara
yarım dilim ekmek
az salata
yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bulgur pilavı
bu akşam bir arkadaşla yürüyüşe çıkıcam.. su daha içerim onu şimdilik yazmıycam..
burcu ben de yarın tavuklu mantar sote yapıcam.. ben de çok severim mantarı bir tek çorbasını sevmedim onu da artık ben mi güzel yapamadım bilmiyorum:))
Menum
sabah
bisi yiyemdim hastanedydim 12de evdeydim
ögle
domates
az peynir
salatalik
Yesil çay
Ara
kahve
aksam
Bi tabak kAbak yemegi
bi kase yogurt
75 squat
2 lt su
Merhabalar, ben gruba yeni katıldım; yani tam olarak öncelikle bir şey yapmam gerekiyo mu birine mesaj falan atmam bilmiyorum direkt muhabbetinize katılabilir miyim?
Merhabalar, ben gruba yeni katıldım; yani tam olarak öncelikle bir şey yapmam gerekiyo mu birine mesaj falan atmam bilmiyorum direkt muhabbetinize katılabilir miyim?
akşam ki ekmeği sabaha aldın mı sıkıntı yok canım bide şehriye çorbasını haftada 1 günden fazla tüketme kaptan sölemişti makarnayla eş değermiş aynı şeymiş yani ama gneli çok güzel
canım biz çok iyiyiz snde hemen iyileş ve dön aramızaaa
canım ünivrsite sınavına hazırlanıyordun değil mi bence hemen kapak aç ben bile kpss ye hazırlanıyorum her gece yatmadan 2 tane mat ve türkçe çözüyorum iyi olduğum dersleri hallediyorum ki tarih cografya çalışayım diye
canım menülerin güzel kmseye laf anlatamazsın aman ne gerek var derler o nedenle laf etceklerse gizli tut
mantar çorbasını tutturmak zor canım bende denemiştim ama yapamamıştım bnce hiç yorma kendini mis gibi tarhana yayla dururken mantar çorbası neymiş mantar garnitürdür bnm için ama çok severim
az olmuş canım ama mazeretin var yinede güzel
canım hoşgeldin ben kaptan yardımcısı burcu 21 yaşımdayım hemşirelik son sınıf öğrencisiyim sözlüyüm kendini boy kilo isim iş ve hedef kilo şeklinde tanıtırsan sevinirim şimdi sana takım kurallarını yazıcam okursan sevinirim direk muhabbete katıl gitsin ailemize hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?