Benim de aynı Burcu. Farklı bir bölüm okumazdım ama farklı bir üniversitede olurdum. O günlerde çalışmıyordum ünide de çok farklı değildim hep son anşarda geçmeye yetecek kadar çalışmayla geçti 4 yıl sonuç ne uzadı tabi az dersle. Ama hala çalışma olayını oturtamadım. Kendime kızıyorum ama hala bir şey yapıyor değilim. hiç mi başlamadım? Başladım aslında matematik geometri ve türkçeye başladım ama çok az çalıştım. Ben de senin gibi önce iyi olduklarımı bitireyim de diğerlerini rahat rahat çalışırım diyorum ama çok yavaş gidiyorum.
Hoşgeldin tatlım. Okulun, evin ve yaşamındaki diğer değişiklikler hayırlı olsun. Her şey gönlünce olur inşallah.Ben Ayşenur bu arada
Vuuu kaptan. Yapboz, oyunculuk sürekli yeni şeyler öğreniyoruz hakkında
Memnun oldum Ezgi
İzle tatlımBu arada ben kaçırmış olabilirim hangi bölüme girmek istiyorsun ünide?
Geçen ayki gibi değil çok şükür kaptan erken geliyorum beş buçuk gibi çıkıyorum ama evden beş dakikalığına bile çıksam yorgunluktan ölüyorum.
benm türkçem çok iyi canım temelim çok sağlam her akşam yatmadan 60 soru çözüyorm şimdiye kadar en fazla 5 yanlışım çıktı 60 sorudan. matematikten bi kaç konu eksiğim var. vatandaşlık filan hakgetire ama matematiği hallettim konu eksiğim kapandı artık bol soruya bakıyo herşey
Benim de böyle canım zaten össde de mat ve türkçeyle yerleşmistim ikisinde de problemim yok ama her gün çalışamıyorum bildik hikayem yani. Hoş össde 4 gün çalıştıysam ancak çalışmışımdır. Alese girmiştim bu yıl ona hiç çalışmadım mesela tabi hız kaybetmişim yetişmedi ona rağmen 80 aldım çok şükür. ama bol soru meselesi sıkıntı işe
Maşallah kuzum. Ben olamadım, iyice son an insanı oldum çıktım en azından yapmak zorunda olduğum şeyleri yapıyorumben işte üni hayatında planlı çalışmaya alıştım şimdi kendime bi program yaparım ona uyarım yani öle bi tip oldum çıktım
Maşallah kuzum. Ben olamadım, iyice son an insanı oldum çıktım en azından yapmak zorunda olduğum şeyleri yapıyorum
Lisede onu da yapmazdım sınavdan önceki on onbeş dakika şöyle bir arkadaşların notlarına bakıp sınava giriyordum ya da bir arkadaş beş dk anlatıyordu zaten dersleri dinlediğim not tuttuğum yoktu elimi kolumu sallaya sallaya okula gidiyordum dershane desen onun denemelerine bile doğru dürüst girmedim. Annemleri aslında bu konuda üzdüm sanırım
Üniversiteye gelince tabi bu seviyeden indim yoksa olmuyor üniversite sonuçtaMühendislikte en çok lab dersleri olan bölüm bizim sanırım en azından bizim ünide öyle. Hazırlamam gereken raporları bile derse gitmeden önce yarım saat bir saat erken kalkıp hazırlayan biriyim. Vize final desen taş çatlasın üç gün önceden az biraz çalışırdım onlar da elektromanyetik alan teorisi gibi baba derslere. Ay aslında yine iyi gitmiş. Allah'ın yardımı resmen
Eh kpssde de bir derece tembelliğim azalır sanırım ama yine de çok farklı gitmem. Kısacası The Legend is Back
işte şimdiki aklım olsa geçmişte yaptıklarımı yapmazdım olayı bende malca aşk acısı çekiyordum o senelerde arkadaşlarla bara filan giderdik dersten kaçıp son 4 ayda aklım başıma geldi Allahtan temel sağlamdı yani yoksa şimdi hala üniye hazırlanıyor olabilirdim
Aşk acısı?Ben dersten kaçıp eve giden bir tiptim Tüm günümü film ve anime izleyerek geçiriyordum. Artık eskisi kadar izlemesem de babam için hep film izleyen kişi olarak kalacağım
ebrucum bir kaç gündür giremiyorum. Rahatsızlandım hastaneye kaldırıldım. Stres ve yorgunluk nedeniyle bütün değerlerim dibe vurmuş. 5 serumdan sonra gözümü açabildim. 2 gün hastanede yattım bugün taburcu oldum ve ancak yazabiliyorumben bir kaç gün izin istiyeceğim. Şu anki kilom 96. Beslenmeme çok dikkat ediyorum. BEsleyici sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeye başlıyorum. Bir kaç gün sonra sürekli yazmaya başlayacağım. Sizleri çok özledim
kuzummm çok geçmiş olsun tüm izinler senin yokluğun belliydi lütfen hemen toparlan vericek kilolarımız var çıtır olucaz daha seninle kuzum kendine çok dikkat ettt öpüldün
sağol burcucumyediğim serumlar bana kilo yapmaz değil mi? defalarca damar yolu açtılar damarlarım serumu kabul etmedi şişti. en son elimden verdiler çok canım acıyor hala...
Kizlar disardaydim yeni geldim
Menum
Sabah
4 zeytin
Yarim domates peynir ve bir dalitam bugdag unu ekmegi
Ara da soda
Oglen
1 dilim ekek
1 kase tarhaa
4 yemek kasigi taze faslye
Salata
Arada turk kahvesi
Aksamoturadaydi maalesef
3 tane mini minacik kuru pasta ve3 tane cih kofte
3, 5 litre su
Birde su ana kadar 12 mesajim var
ebrucum bir kaç gündür giremiyorum. Rahatsızlandım hastaneye kaldırıldım. Stres ve yorgunluk nedeniyle bütün değerlerim dibe vurmuş. 5 serumdan sonra gözümü açabildim. 2 gün hastanede yattım bugün taburcu oldum ve ancak yazabiliyorumben bir kaç gün izin istiyeceğim. Şu anki kilom 96. Beslenmeme çok dikkat ediyorum. BEsleyici sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeye başlıyorum. Bir kaç gün sonra sürekli yazmaya başlayacağım. Sizleri çok özledim
o minik minnacık kuru pasta sana su an gram gram dönüyor haberin olsun mesajlarını günlük sayıyorsun canım geçmiş sayfada nası paylşcağını yazdım gerisi güzel
Çok geçmiş olsun canım acele etme iyice iyileşebrucum bir kaç gündür giremiyorum. Rahatsızlandım hastaneye kaldırıldım. Stres ve yorgunluk nedeniyle bütün değerlerim dibe vurmuş. 5 serumdan sonra gözümü açabildim. 2 gün hastanede yattım bugün taburcu oldum ve ancak yazabiliyorumben bir kaç gün izin istiyeceğim. Şu anki kilom 96. Beslenmeme çok dikkat ediyorum. BEsleyici sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeye başlıyorum. Bir kaç gün sonra sürekli yazmaya başlayacağım. Sizleri çok özledim
sorma ya gencaydan önceki ilşkim 3.5 yıl sürmüştü sonra çocuktan intikam aldım ayrıldım şimdi hala beni soruomuş etrafa herkeste nişanlı diomuş içip içip mal oluomş
tarhananın yanında ekmek olmasaymış kuzum tabi kuru pastalar daKizlar disardaydim yeni geldim
Menum
Sabah
4 zeytin
Yarim domates peynir ve bir dalitam bugdag unu ekmegi
Ara da soda
Oglen
1 dilim ekek
1 kase tarhaa
4 yemek kasigi taze faslye
Salata
Arada turk kahvesi
Aksamoturadaydi maalesef
3 tane mini minacik kuru pasta ve3 tane cih kofte
3, 5 litre su
Birde su ana kadar 12 mesajim var
Haklisin canim yaglar geliyor ama inan tabaktaki en masumlari yedim
Yarin da nir oturma var snra bir sure kabul etmiycam.
Yemeyince de ayip oluyor ev sahibine
Burcucum su anda tabletten yaxiyorum
Mesaji nasil atacagimi okuyamadim
Laptopta esimin isi var obiyirsi radan bakarim
Gecmis olsun canim
Ben yeni uye adim zeynep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?