Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bi daha aşk filmi filan izlemicem ya salya sümük ağladım resmen ya evim sensini izledim valla arkadaş ne ağladım ya anca flimde olur öle şeyler işte ama

amin cümlemizin evlatlarını korusun rabbim.
inşallah canım yaa
sağlıklı beslenirsem bebeğim de sağlıklı beslenir diye düşünüyorum açıkçası
bir de ne yalan söyliyeyim en çok onlar için kilo vermek istiyorum.
kilo insanı kısıtlıyo.
ama zayıf olursam daha dinamik olurum diye düşünüyorum.
kendi ismimi vermekten ziyade benim anneanem vefat etti kızım dünyaya geldi.
onun adı da zeynepti.
aaaa ismiyle doğdu dediler yaşlılar.
benim de kendi adımdan ziyade çok sevdiğim bir isimdi aaa değişik olur dedim koydum.
bazıları çok komik ve megolomansın diyor.

bi daha aşk filmi filan izlemicem ya salya sümük ağladım resmen ya evim sensini izledim valla arkadaş ne ağladım ya anca flimde olur öle şeyler işte ama
Anlatma sakın ben izlemedim henüz

valla gittim saçıma bi kat attırdım rahatladım kaptiş
İyi etmişsin canım. Bende saçta katı seviyorum.

O konuda haklısın canım. Daha dinamik, daha dinç oluyorsun. Zayıflayınca hayatın değişiyor kısacası. Bizimle ya da bizsiz mutlaka kurtul bu kilolardan ve şunu asla unutma. Eğer istersen başaramayacağın hiç bir şey yok.

bence izle kaptiş alıntı filan ama güzel yaa

sabah(11:15)
1 yumurta ile lor peynirli yumurta
5 zeytin
domates salatalık biber
1 dilim tam bugday
şekersiz çay

akşam(18:15)
fırında karışık sebze yemeği 6 yk
salata
cin biber 3 tane

2.5 litre su
3 fincan yeşilçay
1 saat leslie

bugün spor duş kuaför derken öğle menümü atlamış bulundum

bence izle kaptiş alıntı filan ama güzel yaa
İzlemeyi düşünüyordum zaten Burcu' cum. Bu aralar pek film seyredemiyorum. Geçen gün Demir adam 3 ü seyrettim ama yarım yamalak oldu. Ev işi, çocuklar, iş, diyet zorluyor artık beni. Geçen gün 21:30 da uyumuşum Anla artık ne kadar yorulduğumu.

Ozcan denizle fahriye evcanin filmi dimi evet guzeldi bende izledim...orjinali uzak dogu yapimi

Afiyet olsun Burcu' m. Zaten kahvaltıyı geç yapmışsın. Sorun olmaz. Şu fırında yaptığın karışık sebze yemeğinin tarifini alabilir miyim? Belki bende denerim alternatif olur.

Afiyet olsun Burcu' m. Zaten kahvaltıyı geç yapmışsın. Sorun olmaz. Şu fırında yaptığın karışık sebze yemeğinin tarifini alabilir miyim? Belki bende denerim alternatif olur.

patates patlıcan biber mantar domates istediğin büyüklükte sora kaptamcım 1 yk zeytinyağı göz kararı salçalı su ben 1 kase koyuyorum sarımsak tuz hepsini harmanlıyorum fırın poşetine koyuyorum pişiyo patlıcan yemeği gibi oluyor tek fark mantar kırmızı biber filan koyuyorum poşet yoksa borcama koyup alüminyum folyo sarıyorum. ben patateslerini yemiyorum bu arada. et koyarsam türlü oluyor

Teşekkürler tatlım tarif için en kısa zamanda deneyeceğim. Bunu tavuklu yapıyorum ben genelde. Ama mantar felan olmuyor. Eminim güzel oluyordur.

Teşekkürler tatlım tarif için en kısa zamanda deneyeceğim. Bunu tavuklu yapıyorum ben genelde. Ama mantar felan olmuyor. Eminim güzel oluyordur.

kaptan mantarsız yemek mi olur ya bende geçen tavuklu yaptım ama patlıcan koymuyorum tabi soğan koyuyorum onun yerine

aa merak ettim resmi varmı ?

bende aynıyım...hıc iyi bişey degıl ama alıskanlık oldu

kuşadasıda aynı , cennet gibi bir yer , cok şanslıyız..

ay ben bırakmaya çalışıyorum yavaştan

teşekkür ederim

ayy bende çok ağlamıştım ondaaa

ama en çok ağladığım film my sisters keeper dı ayy gece izlemiştim bide nasıl salya sümükk ağladım anlatamam

bugünkü yediklerim

sabah : 1 kk peynir
6 zeytin
1 yumurtayla menemen yaptım ( fazla değildi 1 kişilik )
1 bardak süt ( belki boyum uzar )

öğle : nesfit

akşam : 1 kepçe arpa şehriye çorbası
2 kaşık patatesli et yemeği ( ama sadece etinden aldım 2 kaşık )
bol salata
2 dilim ekmek

2.5 litre su içtim yatana kadar 3 olur

45 dk sporumu yaptım

birazdanda mesaj sayımı sayar burcuya atarım

sanırım bugün zararlı bişey yememişim :18:

Kizlar merhaba, yataktan yeni ciktim sayilir, butun gun dinlendim, biraz daha iyiyim. Sizler nasilsiniz?

iyiyim canımm keyfim yerinde tek sorun yetiştirmem gereken çoook ders var ve ben hala matematikteyim geometriyi ve sözeli daha hiiiç açmadım cuma günü de dershanede sınıf yerleştirme sınavı var ve ben en iyi sınıfta olmak istiyorum

ben kaçırmışım neyin vardı :26:

dünkü menüm;

kahvaltı; 1 kk beyaz peynir
6 zeytin (yediğim zeytinler pek etli değil epey ufaklar)
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak şekersiz çay

ara; yarım şeftali, yarım ceviz içi

öğlen; 4 köfte, 1 kase yoğurt

ara; 6 tane badem

akkşam; 1 kepçe domates çorbası
közlenmiş patlıcan ve biberi sarımsaklı yoğurtla yedim;
yağsız salata, bir dilim ekmek

dün annemlere misafir geldi kahvaltıya aksi gibi..
sofraya oturmadım 1 tek çay içtim.. ama sofra hazırlarken babam 1 dilim sucuk verdi yemek istemedim ama anlatamadım.. hoşuma da gitmedi hiç birde ben sabah eşime ısıtdığım börekden 1 ısırık aldım ne güzel firesiz gidiyordum ama.. annemlerin yanında diyet yapmak biraz daha zor oluyor çok ısrar ediyorlar ben de iştahım yok falan diye geçiştiriyorum artık ama anneannem duysa diyet yaptığımı paralar beni valla yaşlı insanlara anlatamıyorsun bir türlü sağlıklı beslenme meselesini diyet yapmayı aç kalmak zannediyorlar... güçsüz düşersin hasta olursun deyip duruyorlar...

2 lt. su
1 fincan yeşil çay
dün sabah 4 e kadar ayakda koşuşturmaca geçti.. spor yok maalesef..

bugünkü menüm;

kahvaltı; 1 yumurtadan peynirli maydanozlu yağsız omlet
1 dilim kepekli ekmek
şekersiz çay
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
domates 1 kuru kayısı

ara; 2 abadem 2 siyah kuru üzüm

öğlen; 4-5 kaşık patlıcan kabak yemeği ( türlü gibi yapmıştım ama içinden patateslerini almadım)
3 tane biber

ara öğünüm yiyemedim

akşam; tavuk şil ızgara
yarım dilim ekmek
az salata
yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bulgur pilavı

bu akşam bir arkadaşla yürüyüşe çıkıcam.. su daha içerim onu şimdilik yazmıycam..

kaptan mantarsız yemek mi olur ya bende geçen tavuklu yaptım ama patlıcan koymuyorum tabi soğan koyuyorum onun yerine
Ben bayılırım mantara canım. Ama tavuğun içine fırında yaparken koymuyordum. Hatta tavuk soteyi mutlaka mantarlı yaparım. Bide fırında deneyeceğim eminim çok lezzetli oluyordur.

Sadece cumadan cumaya tartılın. Sürekli tartılırsanız eğer çabuk moraliniz bozulur. Diyetisyenlerde haftada bir tartılmayı öneriyorlar. Hatta bir ara ben takımda yasaklamıştım tartılmayı. Sadece cumadan cumaya tartılıyorduk.

Menünde sakıncalı hiç bir şey yok canım ama kahvaltıda ekmek yememişsin. Onun yerine akşam iki dilim yemişsin. Keşke akşam yemeseydin ekmeği. Onun dışında sorun yok çok güzel bir menü afiyet olsun.

Kizlar merhaba, yataktan yeni ciktim sayilir, butun gun dinlendim, biraz daha iyiyim. Sizler nasilsiniz?
Hoş geldin Seda' cım. Biz iyiyiz. Senin de iyi olmana sevindim. .Umarım toparlanmışsındır iyice.

Evet canım o film. Orjinali Kore yapımı sanırım. Öyle hatırlıyorum. Eleştirisini izlemiştim.

ben o filmin orjinalini de türk yapımını da izledim.. fahriye evcen bana sempatik gelir ama çok yapmacık oynamış film insanı içine alamıyor özcan denizde çok kasıntı kalmış.. kore yapımın da ben epey ağladım onu tavsiye ederim beni çok etkilemişdi.. en azından ona da bir göz atmalısın bence kaptancım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…