Kızın için geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın. Dediğin gibi inşallah iz kalmaz. Eğer dediğim gibi sağlıklı ve düzenli beslenirsen eğer hem sütün artar, hem de zayıflarsın. Maalesef ki benim kızım sadece 2,5 ay emdi. Çok uğraştım emmesi için ama beceremedim ya da kısmeti o kadarmış. Keşke emseydiİlk kızımda emmedi. Maşallah isimleri de çok güzel. Kendi ismini vermek nerden geldi aklına? Puzzle içinde teşekkürler. Zorluk konusunda haklısın özellikle üstteki siyah kısım çok zorladı.
Teşekkürler Hanife' cim
Anlatma sakın ben izlemedim henüzbi daha aşk filmi filan izlemicem ya salya sümük ağladım resmen ya evim sensini izledim valla arkadaş ne ağladım ya anca flimde olur öle şeyler işte ama
İyi etmişsin canım.valla gittim saçıma bi kat attırdım rahatladım kaptiş
O konuda haklısın canım. Daha dinamik, daha dinç oluyorsun. Zayıflayınca hayatın değişiyor kısacası. Bizimle ya da bizsiz mutlaka kurtul bu kilolardan ve şunu asla unutma. Eğer istersen başaramayacağın hiç bir şey yok.amin cümlemizin evlatlarını korusun rabbim.
inşallah canım yaa
sağlıklı beslenirsem bebeğim de sağlıklı beslenir diye düşünüyorum açıkçası
bir de ne yalan söyliyeyim en çok onlar için kilo vermek istiyorum.
kilo insanı kısıtlıyo.
ama zayıf olursam daha dinamik olurum diye düşünüyorum.
kendi ismimi vermekten ziyade benim anneanem vefat etti kızım dünyaya geldi.
onun adı da zeynepti.
aaaa ismiyle doğdu dediler yaşlılar.
benim de kendi adımdan ziyade çok sevdiğim bir isimdi aaa değişik olur dedim koydum.
bazıları çok komik ve megolomansın diyor.
Anlatma sakın ben izlemedim henüz
İyi etmişsin canım.Bende saçta katı seviyorum.
O konuda haklısın canım. Daha dinamik, daha dinç oluyorsun. Zayıflayınca hayatın değişiyor kısacası. Bizimle ya da bizsiz mutlaka kurtul bu kilolardan ve şunu asla unutma. Eğer istersen başaramayacağın hiç bir şey yok.
İzlemeyi düşünüyordum zaten Burcu' cum. Bu aralar pek film seyredemiyorum. Geçen gün Demir adam 3 ü seyrettim ama yarım yamalak oldu. Ev işi, çocuklar, iş, diyet zorluyor artık beni. Geçen gün 21:30 da uyumuşumbence izle kaptiş alıntı filan ama güzel yaa
bi daha aşk filmi filan izlemicem ya salya sümük ağladım resmen ya evim sensini izledim valla arkadaş ne ağladım ya anca flimde olur öle şeyler işte ama
sabah(11:15)
1 yumurta ile lor peynirli yumurta
5 zeytin
domates salatalık biber
1 dilim tam bugday
şekersiz çay
akşam(18:15)
fırında karışık sebze yemeği 6 yk
salata
cin biber 3 tane
2.5 litre su
3 fincan yeşilçay
1 saat leslie
bugün spor duş kuaför derken öğle menümü atlamış bulundum
Ozcan denizle fahriye evcanin filmi dimi evet guzeldi bende izledim...orjinali uzak dogu yapimi
Afiyet olsun Burcu' m. Zaten kahvaltıyı geç yapmışsın. Sorun olmaz. Şu fırında yaptığın karışık sebze yemeğinin tarifini alabilir miyim? Belki bende denerim alternatif olur.
Ozcan denizle fahriye evcanin filmi dimi evet guzeldi bende izledim...orjinali uzak dogu yapimi
patates patlıcan biber mantar domates istediğin büyüklükte sora kaptamcım 1 yk zeytinyağı göz kararı salçalı su ben 1 kase koyuyorum sarımsak tuz hepsini harmanlıyorum fırın poşetine koyuyorum pişiyo patlıcan yemeği gibi oluyor tek fark mantar kırmızı biber filan koyuyorum poşet yoksa borcama koyup alüminyum folyo sarıyorum. ben patateslerini yemiyorum bu arada. et koyarsam türlü oluyor
Teşekkürler tatlım tarif için en kısa zamanda deneyeceğim. Bunu tavuklu yapıyorum ben genelde. Ama mantar felan olmuyor. Eminim güzel oluyordur.
aa merak ettim resmi varmı ?
bende aynıyım...hıc iyi bişey degıl ama alıskanlık oldu
kuşadasıda aynı , cennet gibi bir yer , cok şanslıyız..
Allah kolaylık versin canım işin zor. İnşallah biran önce bulursun birisini. İşsizlik konusunda haklısın. Ben bunu çok öncelerden beridir söylerim.
Ohhh mis gibi ne güzel olmuş. Benimde kuaföre gitmem lazım ama ne zaman gidebilirim bilmiyorum.
Süper olmuş canım. Tebrikler.
Tekrardan geçmiş olsun canım. İnşallah kültür sonucu üreme olmaz. Acil şifalar versin allahım.
Ama bu şekilde olursa eğer sağlıklı bir şekilde kilo veremezsin. Bir süre sonra sıkılır bırakırsın ve verdiklerini de fazlasıyla alırsın. Şöyle güzel bir menü oluştur kendine. Azar azar sebze yap. Hem kızın varmış. O çocuk nasıl sağlıklı besleniyor?
bi daha aşk filmi filan izlemicem ya salya sümük ağladım resmen ya evim sensini izledim valla arkadaş ne ağladım ya anca flimde olur öle şeyler işte ama
Kizlar merhaba, yataktan yeni ciktim sayilir, butun gun dinlendim, biraz daha iyiyim. Sizler nasilsiniz?
Ben bayılırım mantara canım. Ama tavuğun içine fırında yaparken koymuyordum. Hatta tavuk soteyi mutlaka mantarlı yaparım. Bide fırında deneyeceğim eminim çok lezzetli oluyordur.kaptan mantarsız yemek mi olur yabende geçen tavuklu yaptım ama patlıcan koymuyorum tabi soğan koyuyorum onun yerine
Sadece cumadan cumaya tartılın. Sürekli tartılırsanız eğer çabuk moraliniz bozulur. Diyetisyenlerde haftada bir tartılmayı öneriyorlar. Hatta bir ara ben takımda yasaklamıştım tartılmayı. Sadece cumadan cumaya tartılıyorduk.ay ben bırakmaya çalışıyorum yavaştan
teşekkür ederim
ayy bende çok ağlamıştım ondaaa
ama en çok ağladığım film my sisters keeper dı ayy gece izlemiştim bide nasıl salya sümükk ağladım anlatamam
Menünde sakıncalı hiç bir şey yok canım ama kahvaltıda ekmek yememişsin. Onun yerine akşam iki dilim yemişsin. Keşke akşam yemeseydin ekmeği. Onun dışında sorun yok çok güzel bir menü afiyet olsun.bugünkü yediklerim
sabah : 1 kk peynir
6 zeytin
1 yumurtayla menemen yaptım ( fazla değildi 1 kişilik )
1 bardak süt ( belki boyum uzar)
öğle : nesfit
akşam : 1 kepçe arpa şehriye çorbası
2 kaşık patatesli et yemeği ( ama sadece etinden aldım 2 kaşık )
bol salata
2 dilim ekmek
2.5 litre su içtim yatana kadar 3 olur
45 dk sporumu yaptım
birazdanda mesaj sayımı sayar burcuya atarım
sanırım bugün zararlı bişey yememişim :18:
Hoş geldin Seda' cım. Biz iyiyiz. Senin de iyi olmana sevindim. .Umarım toparlanmışsındır iyice.Kizlar merhaba, yataktan yeni ciktim sayilir, butun gun dinlendim, biraz daha iyiyim. Sizler nasilsiniz?
Evet canım o film. Orjinali Kore yapımı sanırım. Öyle hatırlıyorum. Eleştirisini izlemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?