Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay maşallah Burcum ben bir türlü sistemli çalışamıyorum. Akşam işten gelince direkt yatıp yuvarlanıyorum. Kitap kapağı açmıyorum bile

üniversite sınavına bu kadar sistemli çalışsam emin ol şimdi başka bölüm okuyordum işte bugünkü aklım olsaydı olayı

Uyarım canım :) Bu yıl üniversiteye başlıyorum, vize haftam falan filan dışında sürekli yazarım zaten o haftaları da haber veririm

Umarım beraberce kilolarımızdan kurtuluruuzz

Kendimi tanıtayım, 18 yaşındayım, ytü endüstri mühendlisliğini kazandım bu sene; hatta evime de bugün yerleştiiim :)
Şu an 65 kiloyum, boyun 168. Kilo hikayem ise şöyle; çocukluğum aşırı zayıf geçmiş, ergenlkte ise tam bir şişkoydum boyum kısayken falan 70 kilonun üstündeydim, bakımsızdım sonradan lisede kendime geldim 16 yaşımdayken kendime akmaya başldım 17 yaşımda da ani bir kilo verdim 57 kiloya kadar düştüm. Çatlaklarım dışında her şey güzeldi. Ayva göbeğim falan vardı. Sonra bu yıl üniversiteye hazırlanırken hemencecik verdiğim kiloları aldım ve 65 olduum. Çatlaklarımdan bahsetmiyorum bile Yani bünyem kilo alıp vermeye alışık. Ama bu sefer sağlıklı bir şekilde 55 kiloya kadar inip, sonra da kilomu korumak istiyorum

o zaman aramıza hoşgeldin canım en son ne zaman tartıldın başlangıç not almam lazımda ondan soruyorum ama hedefin 55 onu not aldım bide ismin nedir canım

Son düzenleme:
İsmin Rabia' mıydı canım? Kaçırdım sanırım senin ismini. Menülerin çok güzel maşallahın var. Bir dilim sucuktan bişey olmaz ama börek için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Damlaya damlaya kilo oluyor onların hepsi bize.

Önce orjinalini seyretmek lazım galiba. Bakalım önce hangisi denk gelirse. İkisini de izlemek şart oldu.

Menum
sabah
bisi yiyemdim hastanedydim 12de evdeydim
ögle
domates
az peynir
salatalik
Yesil çay
Ara
kahve
aksam
Bi tabak kAbak yemegi
bi kase yogurt

75 squat
2 lt su
Menün olmamış be Öykü' cüm. Yarın daha güzel bir menü bekliyorum senden. Çocuğun iyileşecek bu gidişle sen hasta olacaksın. Lütfen dikkat et kendine. Sağlıksız beslenme.

Hepinize iyi geceler kizlar aranizda pek bulunamadim bugun oglumla ilgilenmem lazim yarin 10 da tekrar hstnye gdicm igne icin hayirli geceler simdidn
İyi geceler canım. Yarın görüşmek üzere

Tebrik ederim sende çok yapmışsın. Hatta bu yapacağında çok güzel. Bende mutfak için yapmayı istiyorum şuan. Salon ve koridorda var. Bu bitirdiğim benim daha 3. puzzlem. Daha önce ben bitirdiklerimin fotosunu eklemiştim. Bir ara eklerim yine. Hatta var sanırım ekliyorum hemen.
anladım canım.. benim daha önce de dikkatimi çekmiştide diyet yaparken iyi mi değil mi onu merak etdim:))
Ben diyetteyken nesfitin yararlı olduğunu düşünenlerdenim. Özellikle işten eve geldiğimde bir gün öncesinden dolapta yemek yoksa eğer ve pratik olarak yapacağım bir yemek bulamadıysam saçma sapan şeyler yiyeceğime nesfit kurtarıcı oluyor bana. Hatta çokta doyurucu oluyor. Şu sıralar çok pahalı geliyor bana o nedenle fazla tüketmiyorum.

Allahım ne güzel benim gibi Özcan Deniz i sevmeyen birisi daha var. Nedense hiç sevmiyorum o adamı. Oyunculuğunun berbat olduğu ilk dönem bir dizide seyretmiştim. O gündür bugündür hiç seyretmedim. Hatta Asmalı Konağı bile izlemedim. Bu arada bende yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. O nedenle hiç sevmiyorum Özcan Deniz in oyunculuğunu. Belki son zamanlarda kendini geliştirmiştir ama bakacağız bakalım ne kadar geliştirmiş. Ama son zamanlarda Türk sineması oldukça iyi gidiyor. Özellikle konu seçimi açısından Başka dilde aşk, aşk tesadüfleri sever ve incir reçeli favorilerim arasında. Birde son zamanlarda romantik komedi 1 ve 2 yi eğlenerek izlemiştim.

Demir adam 3 güzel canım. Tavsiye ederim. Bu arada biz son zamanlardaki filmlerin hiç birisini izleyemedik. Bebişle sinemaya gidemiyoruz. Onu bırakıp gitmekte hoşuma gitmiyor. En çok hızlı ve öfkeliyi merak ediyordum ama gidemedik.

o zaman aramıza hoşgeldin canım en son ne zaman tartıldın başlangıç not almam lazımda ondan soruyorum ama hedefin 55 onu not aldım bide ismin nedir canım

İsmimi yazmayı unutmuşum Ezgi :) En son bi hafta önce falan tartıldım canım ama şöyle yapalım şu an evde tartı yok, ben yarın tartılırım bi yerde Sonra yazarım buraya hemen olur muu

İsmimi yazmayı unutmuşum Ezgi :) En son bi hafta önce falan tartıldım canım ama şöyle yapalım şu an evde tartı yok, ben yarın tartılırım bi yerde Sonra yazarım buraya hemen olur muu

canım şöle bişi var şimdi ilk nerde tartılırsan devamlı orda tartılman gereken tartı değişikliği olmasın bnce ucuzundan bi dijital tartı al kendine ben kipadan 20 liraya almıştım tartımı sinbonun bölece daha rahat edersin

izlemedim canım hiç ama izlicem

evet canım üniversiteye hazırlanıyorum işte sabahtan dershaneye gidiyorum orda çalışıyorum evdede biraz çalışıyorum mezun grubu olduğum için dersler 23 eylülde başlıcak o yüzden tam sıkı programa başlamadım. 20 eylüldede sınıf yerleştirme var off :18:

Nasılsınız 13. takım?
İyiyiz tatlım sen de ne var ne yok? Kaçta çıkıyorsun işten?

Burcu' cum 55 Ezgi için az bir hedef. Boyu 168 cm olduğuna göre ideal kilosu 58 sen 58 olarak not al. 58 olduğunda daha da zayıflamak isterse hedefi aşağıya çekeriz. Sorun olmaz.

Ezgi' cim hoş geldin canım aramıza. Ezgi çok sevdiğim bir isimdir. Hatta kızıma koyacağım isimler arasında da vardı Bende kendimi tanıtayım kısaca. İsmim Ebru. Ebru diye hitap edebilirsin. 31 yaşındayım. Evli ve iki çocuk annesiyim. Kızlarımın büyüğü 8 yaşında küçüğü henüz 5 aylık. Konya' da yaşıyorum. Okulunda hayırlı olsun güzel bir üniversite ve güzel bir bölüm kazanmışsın. Tebrikler.

Tartı meselesini de Burcu söylemiş. Sürekli tartılabileceğin bir tartıda tartılman gerekiyor.

Bu kadar stres yapma canım inşallah iyi bir sınıfa düşersin. Olumlu düşün olumlu olsun.

Bu arada Burcu sen çok kasma canım KPSS yi. Her halükarda atanırsın. Sen kariyer yapmaya bak. Hatta yüksek lisansa felan odaklan.

Son düzenleme:

bnce mezun diye salma kendini sıkı bi program yap tatlım bn çok pişmanım oturupda bi saat fazla çalışmadığıma mesleğimi seviyorum ama kapasitem bu değildi diye yanıyorum

tamam kaptancım öle not aldım

yüksek lisans istemiyorum kaptan ya açıkçası bunun evlilikle filanda alakası yok eğer evlenmesem bile yapmazdım çünkü tiksindim kendi hocalarımdan angarya iş yaptırıyorlar bide bende ing. yok o nedenle sıkıldım artık okumaktan ama alanlarda sertifika istiyorum her konuda acil ameliyat yoğun bakım diyaliz diyabet filan özel sertifika alıp yükselirsem maaşımda yükseliyor

Son düzenleme:

Bende aynen senin gibi düşünüyorum Burcu' cum. Düşünsene KPSS ye çalışmadan girdim ve atandım. Eğer adam gibi çalışsaydım ki hiç sevmem ders çalışmasını şuan gerçekten çok başka yerlerdeydim.

bende o nedenle kpss ye asılıyorm ki 80 üstü alayım kadrolu atanayım diye kaptancım burda öyle alan yerler var başka yerdede vardır muhakkak ama yüksek lisans bana sıcak gelmiyor çünkü üniversitede kalamam alımlarda bile torpil dönüyor kaptancım alım az başvuru çok ha tanıyorsa kayırıyor kendi tezini filan hazırlatıyor çok iş yani en azından mesleğimde sertifika alırım bi şekilde yükselirim o hırs var

sebze olarak sadece taze fasulye yiyor kızım canım merak etme herseyden beslenıyor , etini , sütünü , tavugunu , meyvasınıda yıyor , ve gelişimide , zekasıda cok cok ilerde , sadece benım aburcubura ve hamurişine düşkünlüğüm yüzünden bu haldeyim , onlar babasıyla cok iradeliler , ama dediğim gibi sebze sadece ikiside taze fasulye yerler , geri kalan genelde , etli yemekler ve hamur işi mantı gibi yemekler...

tatlım ne yerse yesin mesela ıspanak yemesi lazım kan ürünleri için pırasa yemesi lazım vitamin için tamam diğer şeylerdende alabilir ama yemek sçmesi kötü bişi mesela benim kuzenim dayım yemiyo diye evde pırasa filan pişmezdi şimdi yemiyor ama diğer kuzenim eniştem sevmediği halde pırasa diye ıspanak diye ağlar. erkek arkadaşımı kızlar az çok bilirler babası her gün et olsa yer hiç sebze yemez ama bnmki ıspanak alır gelir yaptırır yani birazda senden kaynaklı olmuş sevmeyen olsa bile pişmeli evde çocukda yemeli herşeyden alınan besin değeri farklıdır

Afiyet olsun Ayfer' cim. Maşallah kızına. Soruyu kısa kesince bir tuhaf görünmüş. Yanlış anlaşılma olmasın sakın. Kötü bir niyetim yoktu öyle söylerken. Benim kızım asla yemek seçmez mesela. Karnıbahardan tut, semiz otuna, kabağından, ıspanağına her türlü sebzeyi yer. Onun için sordum. Yine de fikrimi tekrarlıyorum daha sağlıklı beslenebilirsin.

Son düzenleme:

malesef işte istemeyle olmuyor , ben egeliyim mesela , pırasa ,kereviz bakla için aklım gider bayılırım , ama eşim ve kızım ne kokusunu nede yemegini görmeyi bile sevmezler, yapabilecek bişey yok , ıspanağı sadece börekte yerler , kabağı sadece mücver olarak , 11 yıl oldu evleneli böylede gider artık , ben kendıme eskıden alıp yapıyordum yarım kg ama , bende onlara yapmaktan artık sadece annemlerde yiyebiliyorum , daha öncede 9 kg verdim sadece istemem yeterli , önemli olan zaten ölçüyü bilmek :)) yok konu kızım olunca birde tabı daha kımse kımseyı tanımıyor , yanlıs anlama olabılir zamanla hersey..

ben yatıyorum ıyıgeceler herkese :))

üniversite sınavına bu kadar sistemli çalışsam emin ol şimdi başka bölüm okuyordum işte bugünkü aklım olsaydı olayı
Benim de aynı Burcu. Farklı bir bölüm okumazdım ama farklı bir üniversitede olurdum. O günlerde çalışmıyordum ünide de çok farklı değildim hep son anşarda geçmeye yetecek kadar çalışmayla geçti 4 yıl sonuç ne uzadı tabi az dersle. Ama hala çalışma olayını oturtamadım. Kendime kızıyorum ama hala bir şey yapıyor değilim. hiç mi başlamadım? Başladım aslında matematik geometri ve türkçeye başladım ama çok az çalıştım. Ben de senin gibi önce iyi olduklarımı bitireyim de diğerlerini rahat rahat çalışırım diyorum ama çok yavaş gidiyorum.

Hoşgeldin tatlım. Okulun, evin ve yaşamındaki diğer değişiklikler hayırlı olsun. Her şey gönlünce olur inşallah. Ben Ayşenur bu arada

Vuuu kaptan. Yapboz, oyunculuk sürekli yeni şeyler öğreniyoruz hakkında
Memnun oldum Ezgi
İzle tatlım Bu arada ben kaçırmış olabilirim hangi bölüme girmek istiyorsun ünide?

Geçen ayki gibi değil çok şükür kaptan erken geliyorum beş buçuk gibi çıkıyorum ama evden beş dakikalığına bile çıksam yorgunluktan ölüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…