Ay maşallah Burcum ben bir türlü sistemli çalışamıyorum. Akşam işten gelince direkt yatıp yuvarlanıyorum. Kitap kapağı açmıyorum bile
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Uyarım canım :) Bu yıl üniversiteye başlıyorum, vize haftam falan filan dışında sürekli yazarım zaten o haftaları da haber veririm
Umarım beraberce kilolarımızdan kurtuluruuzz
Kendimi tanıtayım, 18 yaşındayım, ytü endüstri mühendlisliğini kazandım bu sene; hatta evime de bugün yerleştiiim :)
Şu an 65 kiloyum, boyun 168. Kilo hikayem ise şöyle; çocukluğum aşırı zayıf geçmiş, ergenlkte ise tam bir şişkoydum boyum kısayken falan 70 kilonun üstündeydim, bakımsızdımsonradan lisede kendime geldim 16 yaşımdayken kendime akmaya başldım 17 yaşımda da ani bir kilo verdim 57 kiloya kadar düştüm. Çatlaklarım dışında her şey güzeldi. Ayva göbeğim falan vardı. Sonra bu yıl üniversiteye hazırlanırken hemencecik verdiğim kiloları aldım ve 65 olduum. Çatlaklarımdan bahsetmiyorum bile Yani bünyem kilo alıp vermeye alışık. Ama bu sefer sağlıklı bir şekilde 55 kiloya kadar inip, sonra da kilomu korumak istiyorum
İsmin Rabia' mıydı canım? Kaçırdım sanırım senin ismini. Menülerin çok güzel maşallahın var. Bir dilim sucuktan bişey olmaz ama börek için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Damlaya damlaya kilo oluyor onların hepsi bize.dünkü menüm;
kahvaltı; 1 kk beyaz peynir
6 zeytin (yediğim zeytinler pek etli değil epey ufaklar)
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak şekersiz çay
ara; yarım şeftali, yarım ceviz içi
öğlen; 4 köfte, 1 kase yoğurt
ara; 6 tane badem
akkşam; 1 kepçe domates çorbası
közlenmiş patlıcan ve biberi sarımsaklı yoğurtla yedim;
yağsız salata, bir dilim ekmek
dün annemlere misafir geldi kahvaltıya aksi gibi..
sofraya oturmadım 1 tek çay içtim.. ama sofra hazırlarken babam 1 dilim sucuk verdi yemek istemedim ama anlatamadım.. hoşuma da gitmedi hiç birde ben sabah eşime ısıtdığım börekden 1 ısırık aldım ne güzel firesiz gidiyordum ama.. annemlerin yanında diyet yapmak biraz daha zor oluyor çok ısrar ediyorlar ben de iştahım yok falan diye geçiştiriyorum artık ama anneannem duysa diyet yaptığımı paralar beni vallayaşlı insanlara anlatamıyorsun bir türlü sağlıklı beslenme meselesini diyet yapmayı aç kalmak zannediyorlar... güçsüz düşersin hasta olursun deyip duruyorlar...
2 lt. su
1 fincan yeşil çay
dün sabah 4 e kadar ayakda koşuşturmaca geçti.. spor yok maalesef..
bugünkü menüm;
kahvaltı; 1 yumurtadan peynirli maydanozlu yağsız omlet
1 dilim kepekli ekmek
şekersiz çay
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
domates 1 kuru kayısı
ara; 2 abadem 2 siyah kuru üzüm
öğlen; 4-5 kaşık patlıcan kabak yemeği ( türlü gibi yapmıştım ama içinden patateslerini almadım)
3 tane biber
ara öğünüm yiyemedim
akşam; tavuk şil ızgara
yarım dilim ekmek
az salata
yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bulgur pilavı
bu akşam bir arkadaşla yürüyüşe çıkıcam.. su daha içerim onu şimdilik yazmıycam..
Önce orjinalini seyretmek lazım galiba. Bakalım önce hangisi denk gelirse. İkisini de izlemek şart oldu.
ben o filmin orjinalini de türk yapımını da izledim.. fahriye evcen bana sempatik gelir ama çok yapmacık oynamış film insanı içine alamıyor özcan denizde çok kasıntı kalmış.. kore yapımın da ben epey ağladım onu tavsiye ederim beni çok etkilemişdi.. en azından ona da bir göz atmalısın bence kaptancım..
Menün olmamış be Öykü' cüm. Yarın daha güzel bir menü bekliyorum senden. Çocuğun iyileşecek bu gidişle sen hasta olacaksın. Lütfen dikkat et kendine. Sağlıksız beslenme.Menum
sabah
bisi yiyemdim hastanedydim 12de evdeydim
ögle
domates
az peynir
salatalik
Yesil çay
Ara
kahve
aksam
Bi tabak kAbak yemegi
bi kase yogurt
75 squat
2 lt su
İyi geceler canım. Yarın görüşmek üzereHepinize iyi geceler kizlar aranizda pek bulunamadim bugun oglumla ilgilenmem lazim yarin 10 da tekrar hstnye gdicm igne icin hayirli geceler simdidn
Tebrik ederim sende çok yapmışsın. Hatta bu yapacağında çok güzel. Bende mutfak için yapmayı istiyorum şuan. Salon ve koridorda var. Bu bitirdiğim benim daha 3. puzzlem. Daha önce ben bitirdiklerimin fotosunu eklemiştim. Bir ara eklerim yine. Hatta var sanırım ekliyorum hemen.tabriklerrr
ben de şimdiye kadar 5 tane puzzle yaptım. puzzle halısı almıştım hatta ama kuzenime ödünç verdim hala onda, benim de canım çektihalıyı alıyım da ben de başlıyım.. oturma odasına yapıcam bir tane ben de aldım halı olmayınca evde duruyor.. remini de ekliyim hatta:))
Eki Görüntüle 803588
Ben diyetteyken nesfitin yararlı olduğunu düşünenlerdenim. Özellikle işten eve geldiğimde bir gün öncesinden dolapta yemek yoksa eğer ve pratik olarak yapacağım bir yemek bulamadıysam saçma sapan şeyler yiyeceğime nesfit kurtarıcı oluyor bana. Hatta çokta doyurucu oluyor. Şu sıralar çok pahalı geliyor bana o nedenle fazla tüketmiyorum.anladım canım.. benim daha önce de dikkatimi çekmiştide diyet yaparken iyi mi değil mi onu merak etdim:))
Allahım ne güzel benim gibi Özcan Deniz i sevmeyen birisi daha var. Nedense hiç sevmiyorum o adamı. Oyunculuğunun berbat olduğu ilk dönem bir dizide seyretmiştim. O gündür bugündür hiç seyretmedim. Hatta Asmalı Konağı bile izlemedim. Bu arada bende yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. O nedenle hiç sevmiyorum Özcan Deniz in oyunculuğunu. Belki son zamanlarda kendini geliştirmiştir ama bakacağız bakalım ne kadar geliştirmiş. Ama son zamanlarda Türk sineması oldukça iyi gidiyor. Özellikle konu seçimi açısından Başka dilde aşk, aşk tesadüfleri sever ve incir reçeli favorilerim arasında. Birde son zamanlarda romantik komedi 1 ve 2 yi eğlenerek izlemiştim.Vuu maşallah ne cevherler varmış takımda sen ve kaptanNasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsunuz? Ben en son ilkokulda yapboz bitirmiştim o da artık 30luk mudur nedir
Ben onu izlemedim inatla izlememeye devam ediyorumG. Kore yapımını izlemiştim onun etkisi bir de Özcan Deniz i sevmiyorum.
Demiradam 3 nasıldı kaptan? Onu izlemedim daha.
Aa o da çok ağlamalı bir film. Şey var bir de ağlamalı film isterseniz Dancer in the dark tavsiye edilir
o zaman aramıza hoşgeldin canım en son ne zaman tartıldın başlangıç not almam lazımda ondan soruyorum ama hedefin 55 onu not aldım bide ismin nedir canım
İsmimi yazmayı unutmuşumEzgi :) En son bi hafta önce falan tartıldım canım ama şöyle yapalım şu an evde tartı yok, ben yarın tartılırım bi yerde Sonra yazarım buraya hemen olur muu
Vuu maşallah ne cevherler varmış takımda sen ve kaptanNasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsunuz? Ben en son ilkokulda yapboz bitirmiştim o da artık 30luk mudur nedir
Ben onu izlemedim inatla izlememeye devam ediyorumG. Kore yapımını izlemiştim onun etkisi bir de Özcan Deniz i sevmiyorum.
Demiradam 3 nasıldı kaptan? Onu izlemedim daha.
Aa o da çok ağlamalı bir film. Şey var bir de ağlamalı film isterseniz Dancer in the dark tavsiye edilir
akşam ki ekmeği sabaha aldın mı sıkıntı yok canım bide şehriye çorbasını haftada 1 günden fazla tüketme kaptan sölemişti makarnayla eş değermiş aynı şeymiş yani ama gneli çok güzel
canım biz çok iyiyiz snde hemen iyileş ve dön aramızaaa
canım ünivrsite sınavına hazırlanıyordun değil mi bence hemen kapak aç ben bile kpss ye hazırlanıyorum her gece yatmadan 2 tane mat ve türkçe çözüyorum iyi olduğum dersleri hallediyorum ki tarih cografya çalışayım diye
canım menülerin güzel kmseye laf anlatamazsın aman ne gerek var derler o nedenle laf etceklerse gizli tut
mantar çorbasını tutturmak zor canım bende denemiştim ama yapamamıştım bnce hiç yorma kendini mis gibi tarhana yayla dururken mantar çorbası neymiş mantar garnitürdür bnm için ama çok severim
az olmuş canım ama mazeretin var yinede güzel
canım hoşgeldin ben kaptan yardımcısı burcu 21 yaşımdayım hemşirelik son sınıf öğrencisiyim sözlüyüm kendini boy kilo isim iş ve hedef kilo şeklinde tanıtırsan sevinirim şimdi sana takım kurallarını yazıcam okursan sevinirim direk muhabbete katıl gitsin ailemize hoşgeldin
İyiyiz tatlım sen de ne var ne yok? Kaçta çıkıyorsun işten?Nasılsınız 13. takım?
Burcu' cum 55 Ezgi için az bir hedef. Boyu 168 cm olduğuna göre ideal kilosu 58 sen 58 olarak not al. 58 olduğunda daha da zayıflamak isterse hedefi aşağıya çekeriz. Sorun olmaz.
o zaman aramıza hoşgeldin canım en son ne zaman tartıldın başlangıç not almam lazımda ondan soruyorum ama hedefin 55 onu not aldım bide ismin nedir canım
İsmimi yazmayı unutmuşumEzgi :) En son bi hafta önce falan tartıldım canım ama şöyle yapalım şu an evde tartı yok, ben yarın tartılırım bi yerde Sonra yazarım buraya hemen olur muu
Merhabalar, ben gruba yeni katıldım; yani tam olarak öncelikle bir şey yapmam gerekiyo mu birine mesaj falan atmam bilmiyorum direkt muhabbetinize katılabilir miyim?
izlemedim canım hiç ama izlicem
evet canım üniversiteye hazırlanıyorum işte sabahtan dershaneye gidiyorum orda çalışıyorum evdede biraz çalışıyorum mezun grubu olduğum için dersler 23 eylülde başlıcak o yüzden tam sıkı programa başlamadım. 20 eylüldede sınıf yerleştirme var off :18:
izlemedim canım hiç ama izlicem
evet canım üniversiteye hazırlanıyorum işte sabahtan dershaneye gidiyorum orda çalışıyorum evdede biraz çalışıyorum mezun grubu olduğum için dersler 23 eylülde başlıcak o yüzden tam sıkı programa başlamadım. 20 eylüldede sınıf yerleştirme var off :18:
İyiyiz tatlım sen de ne var ne yok? Kaçta çıkıyorsun işten?
Burcu' cum 55 Ezgi için az bir hedef. Boyu 168 cm olduğuna göre ideal kilosu 58 sen 58 olarak not al. 58 olduğunda daha da zayıflamak isterse hedefi aşağıya çekeriz. Sorun olmaz.
Ezgi' cim hoş geldin canım aramıza. Ezgi çok sevdiğim bir isimdir. Hatta kızıma koyacağım isimler arasında da vardıBende kendimi tanıtayım kısaca. İsmim Ebru. Ebru diye hitap edebilirsin. 31 yaşındayım. Evli ve iki çocuk annesiyim. Kızlarımın büyüğü 8 yaşında küçüğü henüz 5 aylık. Konya' da yaşıyorum. Okulunda hayırlı olsun güzel bir üniversite ve güzel bir bölüm kazanmışsın. Tebrikler.
Tartı meselesini de Burcu söylemiş. Sürekli tartılabileceğin bir tartıda tartılman gerekiyor.
Bu kadar stres yapma canım inşallah iyi bir sınıfa düşersin. Olumlu düşün olumlu olsun.
Bu arada Burcu sen çok kasma canım KPSS yi. Her halükarda atanırsın.Sen kariyer yapmaya bak. Hatta yüksek lisansa felan odaklan.
bnce mezun diye salma kendini sıkı bi program yap tatlım bn çok pişmanım oturupda bi saat fazla çalışmadığıma mesleğimi seviyorum ama kapasitem bu değildi diye yanıyorum
tamam kaptancım öle not aldım
Bende aynen senin gibi düşünüyorum Burcu' cum. Düşünsene KPSS ye çalışmadan girdim ve atandım. Eğer adam gibi çalışsaydım ki hiç sevmem ders çalışmasını şuan gerçekten çok başka yerlerdeydim.
Allah kolaylık versin canım işin zor. İnşallah biran önce bulursun birisini. İşsizlik konusunda haklısın. Ben bunu çok öncelerden beridir söylerim.
Ohhh mis gibi ne güzel olmuş. Benimde kuaföre gitmem lazım ama ne zaman gidebilirim bilmiyorum.
Süper olmuş canım. Tebrikler.
Tekrardan geçmiş olsun canım. İnşallah kültür sonucu üreme olmaz. Acil şifalar versin allahım.
Ama bu şekilde olursa eğer sağlıklı bir şekilde kilo veremezsin. Bir süre sonra sıkılır bırakırsın ve verdiklerini de fazlasıyla alırsın. Şöyle güzel bir menü oluştur kendine. Azar azar sebze yap. Hem kızın varmış. O çocuk nasıl sağlıklı besleniyor?
sebze olarak sadece taze fasulye yiyor kızım canım merak etme herseyden beslenıyor , etini , sütünü , tavugunu , meyvasınıda yıyor , ve gelişimide , zekasıda cok cok ilerde , sadece benım aburcubura ve hamurişine düşkünlüğüm yüzünden bu haldeyim , onlar babasıyla cok iradeliler , ama dediğim gibi sebze sadece ikiside taze fasulye yerler , geri kalan genelde , etli yemekler ve hamur işi mantı gibi yemekler...
sebze olarak sadece taze fasulye yiyor kızım canım merak etme herseyden beslenıyor , etini , sütünü , tavugunu , meyvasınıda yıyor , ve gelişimide , zekasıda cok cok ilerde , sadece benım aburcubura ve hamurişine düşkünlüğüm yüzünden bu haldeyim , onlar babasıyla cok iradeliler , ama dediğim gibi sebze sadece ikiside taze fasulye yerler , geri kalan genelde , etli yemekler ve hamur işi mantı gibi yemekler...
tatlım ne yerse yesin mesela ıspanak yemesi lazım kan ürünleri için pırasa yemesi lazım vitamin için tamam diğer şeylerdende alabilir ama yemek sçmesi kötü bişi mesela benim kuzenim dayım yemiyo diye evde pırasa filan pişmezdi şimdi yemiyor ama diğer kuzenim eniştem sevmediği halde pırasa diye ıspanak diye ağlar. erkek arkadaşımı kızlar az çok bilirler babası her gün et olsa yer hiç sebze yemez ama bnmki ıspanak alır gelir yaptırır yani birazda senden kaynaklı olmuş sevmeyen olsa bile pişmeli evde çocukda yemeli herşeyden alınan besin değeri farklıdır
Afiyet olsun Ayfer' cim. Maşallah kızına.Soruyu kısa kesince bir tuhaf görünmüş. Yanlış anlaşılma olmasın sakın. Kötü bir niyetim yoktu öyle söylerken. Benim kızım asla yemek seçmez mesela. Karnıbahardan tut, semiz otuna, kabağından, ıspanağına her türlü sebzeyi yer. Onun için sordum. Yine de fikrimi tekrarlıyorum daha sağlıklı beslenebilirsin.
Benim de aynı Burcu. Farklı bir bölüm okumazdım ama farklı bir üniversitede olurdum. O günlerde çalışmıyordum ünide de çok farklı değildim hep son anşarda geçmeye yetecek kadar çalışmayla geçti 4 yıl sonuç ne uzadı tabi az dersle. Ama hala çalışma olayını oturtamadım. Kendime kızıyorum ama hala bir şey yapıyor değilim. hiç mi başlamadım? Başladım aslında matematik geometri ve türkçeye başladım ama çok az çalıştım. Ben de senin gibi önce iyi olduklarımı bitireyim de diğerlerini rahat rahat çalışırım diyorum ama çok yavaş gidiyorum.üniversite sınavına bu kadar sistemli çalışsam emin ol şimdi başka bölüm okuyordum işte bugünkü aklım olsaydı olayı
Hoşgeldin tatlım. Okulun, evin ve yaşamındaki diğer değişiklikler hayırlı olsun. Her şey gönlünce olur inşallah.Uyarım canım :) Bu yıl üniversiteye başlıyorum, vize haftam falan filan dışında sürekli yazarım zaten o haftaları da haber veririm
Umarım beraberce kilolarımızdan kurtuluruuzz
Kendimi tanıtayım, 18 yaşındayım, ytü endüstri mühendlisliğini kazandım bu sene; hatta evime de bugün yerleştiiim :)
Şu an 65 kiloyum, boyun 168. Kilo hikayem ise şöyle; çocukluğum aşırı zayıf geçmiş, ergenlkte ise tam bir şişkoydum boyum kısayken falan 70 kilonun üstündeydim, bakımsızdımsonradan lisede kendime geldim 16 yaşımdayken kendime akmaya başldım 17 yaşımda da ani bir kilo verdim 57 kiloya kadar düştüm. Çatlaklarım dışında her şey güzeldi. Ayva göbeğim falan vardı. Sonra bu yıl üniversiteye hazırlanırken hemencecik verdiğim kiloları aldım ve 65 olduum. Çatlaklarımdan bahsetmiyorum bile Yani bünyem kilo alıp vermeye alışık. Ama bu sefer sağlıklı bir şekilde 55 kiloya kadar inip, sonra da kilomu korumak istiyorum
İsmin Rabia' mıydı canım? Kaçırdım sanırım senin ismini. Menülerin çok güzel maşallahın var. Bir dilim sucuktan bişey olmaz ama börek için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Damlaya damlaya kilo oluyor onların hepsi bize.
Önce orjinalini seyretmek lazım galiba. Bakalım önce hangisi denk gelirse. İkisini de izlemek şart oldu.
Menün olmamış be Öykü' cüm. Yarın daha güzel bir menü bekliyorum senden. Çocuğun iyileşecek bu gidişle sen hasta olacaksın. Lütfen dikkat et kendine. Sağlıksız beslenme.
İyi geceler canım. Yarın görüşmek üzere
Tebrik ederim sende çok yapmışsın. Hatta bu yapacağında çok güzel. Bende mutfak için yapmayı istiyorum şuan. Salon ve koridorda var. Bu bitirdiğim benim daha 3. puzzlem. Daha önce ben bitirdiklerimin fotosunu eklemiştim. Bir ara eklerim yine. Hatta var sanırım ekliyorum hemen.
Ben diyetteyken nesfitin yararlı olduğunu düşünenlerdenim. Özellikle işten eve geldiğimde bir gün öncesinden dolapta yemek yoksa eğer ve pratik olarak yapacağım bir yemek bulamadıysam saçma sapan şeyler yiyeceğime nesfit kurtarıcı oluyor bana. Hatta çokta doyurucu oluyor. Şu sıralar çok pahalı geliyor bana o nedenle fazla tüketmiyorum.
Allahım ne güzel benim gibi Özcan Deniz i sevmeyen birisi daha var. Nedense hiç sevmiyorum o adamı. Oyunculuğunun berbat olduğu ilk dönem bir dizide seyretmiştim. O gündür bugündür hiç seyretmedim. Hatta Asmalı Konağı bile izlemedim. Bu arada bende yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. O nedenle hiç sevmiyorum Özcan Deniz in oyunculuğunu. Belki son zamanlarda kendini geliştirmiştir ama bakacağız bakalım ne kadar geliştirmiş. Ama son zamanlarda Türk sineması oldukça iyi gidiyor. Özellikle konu seçimi açısından Başka dilde aşk, aşk tesadüfleri sever ve incir reçeli favorilerim arasında. Birde son zamanlarda romantik komedi 1 ve 2 yi eğlenerek izlemiştim.
Demir adam 3 güzel canım. Tavsiye ederim.Bu arada biz son zamanlardaki filmlerin hiç birisini izleyemedik. Bebişle sinemaya gidemiyoruz. Onu bırakıp gitmekte hoşuma gitmiyor. En çok hızlı ve öfkeliyi merak ediyordum ama gidemedik.
Memnun oldum Ezgiİsmimi yazmayı unutmuşumEzgi :) En son bi hafta önce falan tartıldım canım ama şöyle yapalım şu an evde tartı yok, ben yarın tartılırım bi yerde Sonra yazarım buraya hemen olur muu
İzle tatlımizlemedim canım hiç ama izlicem
Geçen ayki gibi değil çok şükür kaptan erken geliyorum beş buçuk gibi çıkıyorum ama evden beş dakikalığına bile çıksam yorgunluktan ölüyorum.İyiyiz tatlım sen de ne var ne yok? Kaçta çıkıyorsun işten?
Ezgi' cim hoş geldin canım aramıza. Ezgi çok sevdiğim bir isimdir. Hatta kızıma koyacağım isimler arasında da vardıBende kendimi tanıtayım kısaca. İsmim Ebru. Ebru diye hitap edebilirsin. 31 yaşındayım. Evli ve iki çocuk annesiyim. Kızlarımın büyüğü 8 yaşında küçüğü henüz 5 aylık. Konya' da yaşıyorum. Okulunda hayırlı olsun güzel bir üniversite ve güzel bir bölüm kazanmışsın. Tebrikler.
Tartı meselesini de Burcu söylemiş. Sürekli tartılabileceğin bir tartıda tartılman gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?