Kızlar sonunda puzzlem bitti:124:
Eki Görüntüle 803293 Eki Görüntüle 803294 Eki Görüntüle 803295 Eki Görüntüle 803288 Eki Görüntüle 803289 Eki Görüntüle 803290 Eki Görüntüle 803291 Bunlarda resimleri. Çerçeveletince daha güzel olacak inşallah :)
tebrık ederım ebrucumeee yenısı gelır yakın zamanda..kısa bı zamnda tamamladın masallah
Eki Görüntüle 803293 Eki Görüntüle 803294 Eki Görüntüle 803295 Eki Görüntüle 803288 Eki Görüntüle 803289 Eki Görüntüle 803290 Eki Görüntüle 803291 Bunlarda resimleri. Çerçeveletince daha güzel olacak inşallah :)
10 günde bitti canım. Aslında işe başlamasam çok çabuk biterdi ama iş girince araya ancak 10 günde bitti. 1000 parça.ayy çok güzel maşallah ne kadar sürede bitirdin ve kaç parça bu
Az canim biliyorum bunlar bbulabildim canim da istemedi moralim bozuldu tum hafta o kadar rejim yap 400 gr vever
Ebru diye hitap etmende hiç bir sakınca yok canım. Hem ben öyle abla, teyze gibi laflardan pek hoşlanmıyorumÇocuğum var ya minik çocuklar teyze diyorlar kendini acaip yaşlı hissediyorum Çok çok geçmiş olsun canım. Allah biran önce acil şifalar versin kuzucuğuna. Keşke ilk başta götürseydin doktora. Ama buna şükür. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Benim kızın ateşi çıkmıyor artık ama burnu tıkanıyor sürekli. Doğal olarak tam doymuyor. Oda huzursuz ediyor. Okyanus suyu aldım burnu için. Ama temizlemesi çok zor. Kuş gibi bağırıyor yavrum. Bu arada çocuğa ateş düşürücü felan vermeden önce duşla halletmeye çalış. Sık sık duş aldır ılık bir şekilde. En son çare ver ilacı.
İnşallah kötü bişey yoktur kızında. Aman haaaa dikkat et kuzucuklara özelliklede sıcak şeylere. Peki emzirirken zor olacak diyet senin için ama emzirme döneminde çok daha çabuk gidiyor kilolar.
Kolay gelsin canım sana.Kaç odalı ki sizin otel?
Ben hedefini 70 olarak kaydediyorum canım. Burcu' da söylemiş. 85 çok az sen hemencecik 85 olursun zaten.
Kızlar yorumlamış zaten. Menün çok az olmuş. Belki bu yüzden de kilo vermen yavaşlamış olabilir. Ayrıca kendini strese soktukça daha da yavaşlayacaktır kilo vermen. Relax ol lütfen. Biliyorsun ki eninde sonunda gidecek bu kilolar. Ben bu hafta resmen koştur koştur çalıştım. En ufak bir kaçamağım yoktu ve sadece 600 gr verebildim. Ama çok umursamıyorum çünkü haftaya daha iyi olacağına inanıyorum. 100 gr bile versen sıkmayacaksın kendini.
Emzirme döneminde ben çok büyük bir hata yaptım. Bir sürü abur cubur fast food tarzı yiyecekler yedim. Asitli içecekler içtim. Kısacası sağlıksız beslendim. Zaten kızım zar zor 2,5 ay emdi. Öyle çok üzülüyorum ki şimdi o zamandan daha sağlıklı besleniyorum. Keşke o zamanlarda sağlıklı beslenseydim. İsimleri ne kızlarının?
Olumsuz düşünme Sevgi. Yukarda da söyledim. Ve pes etmek yok. Ama az yersen zayıflayamazsın biliyorsun.
Kızlar sonunda puzzlem bitti:124:
merhaba zeynep.takımımıza hosgeldın.sana kendımı tanıtayım.ismim nihal 28 yasındayım.83 kilıodan 75 kiloya dustum.henuz lıstede değılım deneme surecındeyım senn gıbı.3 senedır evliyim, bebeğim yok.bu platformun benm beslenme alışkanlıklarımı değıstırmesı acısından çok faydası oldu.hergun burada cesıtlı paylasımlar yaparak bırbırımızı motıve edıyoruz,mesajlarımıza yorum yapıyoruz.cok da ozel olmayan kısısel problemlerımızı anlatıp birbirimize tesellı oluyoruz.kısacası bır aıle gıbı olduk.
sen de aılemıze hosgeldın canım.ıyı vakıt gecırmen,guzel kılolar verebılmen dıleklerımle...
10 günde bitti canım. Aslında işe başlamasam çok çabuk biterdi ama iş girince araya ancak 10 günde bitti. 1000 parça.
Ebru diye hitap etmende hiç bir sakınca yok canım. Hem ben öyle abla, teyze gibi laflardan pek hoşlanmıyorumÇocuğum var ya minik çocuklar teyze diyorlar kendini acaip yaşlı hissediyorum Çok çok geçmiş olsun canım. Allah biran önce acil şifalar versin kuzucuğuna. Keşke ilk başta götürseydin doktora. Ama buna şükür. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Benim kızın ateşi çıkmıyor artık ama burnu tıkanıyor sürekli. Doğal olarak tam doymuyor. Oda huzursuz ediyor. Okyanus suyu aldım burnu için. Ama temizlemesi çok zor. Kuş gibi bağırıyor yavrum. Bu arada çocuğa ateş düşürücü felan vermeden önce duşla halletmeye çalış. Sık sık duş aldır ılık bir şekilde. En son çare ver ilacı.
İnşallah kötü bişey yoktur kızında. Aman haaaa dikkat et kuzucuklara özelliklede sıcak şeylere. Peki emzirirken zor olacak diyet senin için ama emzirme döneminde çok daha çabuk gidiyor kilolar.
Ben hedefini 70 olarak kaydediyorum canım. Burcu' da söylemiş. 85 çok az sen hemencecik 85 olursun zaten.
Kızlar yorumlamış zaten. Menün çok az olmuş. Belki bu yüzden de kilo vermen yavaşlamış olabilir. Ayrıca kendini strese soktukça daha da yavaşlayacaktır kilo vermen. Relax ol lütfen. Biliyorsun ki eninde sonunda gidecek bu kilolar. Ben bu hafta resmen koştur koştur çalıştım. En ufak bir kaçamağım yoktu ve sadece 600 gr verebildim. Ama çok umursamıyorum çünkü haftaya daha iyi olacağına inanıyorum. 100 gr bile versen sıkmayacaksın kendini.
Emzirme döneminde ben çok büyük bir hata yaptım. Bir sürü abur cubur fast food tarzı yiyecekler yedim. Asitli içecekler içtim. Kısacası sağlıksız beslendim. Zaten kızım zar zor 2,5 ay emdi. Öyle çok üzülüyorum ki şimdi o zamandan daha sağlıklı besleniyorum. Keşke o zamanlarda sağlıklı beslenseydim. İsimleri ne kızlarının?
Olumsuz düşünme Sevgi. Yukarda da söyledim. Ve pes etmek yok. Ama az yersen zayıflayamazsın biliyorsun.
kızlar 1 saat leslie yaptım duşa girdim sonra kuaföre gittim kırıklarımı aldırdım filan anca geldim şimdi bi yeşilçay içicem
Supersin burcu canim bisey sorucam benim 1 haftadir kabizlik problemim var ne onerirsin
Saol ebrucum bende öle dusunmustum he. Abla dicek bi durum yok ztn hepimiz genciz :)) dusa sokuyorumda 39.9 hep mecburen veriyorum ilac 3 gunluk antibiyotik ignesi verdi fena enfeksiyon kapmis sali gunude idrar kültur sonucunu alicam bakalm pek fazla giremiyorum bugun oglumla ilgileniyorumEbru diye hitap etmende hiç bir sakınca yok canım. Hem ben öyle abla, teyze gibi laflardan pek hoşlanmıyorumÇocuğum var ya minik çocuklar teyze diyorlar kendini acaip yaşlı hissediyorum Çok çok geçmiş olsun canım. Allah biran önce acil şifalar versin kuzucuğuna. Keşke ilk başta götürseydin doktora. Ama buna şükür. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Benim kızın ateşi çıkmıyor artık ama burnu tıkanıyor sürekli. Doğal olarak tam doymuyor. Oda huzursuz ediyor. Okyanus suyu aldım burnu için. Ama temizlemesi çok zor. Kuş gibi bağırıyor yavrum. Bu arada çocuğa ateş düşürücü felan vermeden önce duşla halletmeye çalış. Sık sık duş aldır ılık bir şekilde. En son çare ver ilacı.
merhaba zeynep.takımımıza hosgeldın.sana kendımı tanıtayım.ismim nihal 28 yasındayım.83 kilıodan 75 kiloya dustum.henuz lıstede değılım deneme surecındeyım senn gıbı.3 senedır evliyim, bebeğim yok.bu platformun benm beslenme alışkanlıklarımı değıstırmesı acısından çok faydası oldu.hergun burada cesıtlı paylasımlar yaparak bırbırımızı motıve edıyoruz,mesajlarımıza yorum yapıyoruz.cok da ozel olmayan kısısel problemlerımızı anlatıp birbirimize tesellı oluyoruz.kısacası bır aıle gıbı olduk.
sen de aılemıze hosgeldın canım.ıyı vakıt gecırmen,guzel kılolar verebılmen dıleklerımle...
teşekür ederim ebrucum bende söylediğim gibi adım zeynep
33 yaşındayım.çalışıyorum ama şu anda doğum iznindiyem.
1 ay daha iznim var sonra okula dönüş.
öğretmenim bende.
benimde iki kızım var biri 6 yaşında biri de 2 ay 10 günlük
bütün gün onlarla uğraşarak geçiyor.
hamilelikten önce kilo almıştım birde hamilelikte gelen kilolarla tam bir şişko oldum.
ama sizinle birlikte vericam inşallah
kızlar ya evde canım sıkılıyordu kullanmadıgım bı yastık yuzu vardı ve bır karton kutu etrafını yuzledım ve sımdı toz bezlerımı ve deterjanlarımı koyacagım bır kutum oldu :) geri dönüşüm yaptım anlayacagınız daha bır suru yapacagım seyler var
mantıklıymış canım
Ayy söylemicektim ama söylim bari tartıda eksi çıktım
Ay kızlar ya ben her sabah tartılıyorum bağımlı oldum resmen napıcam
gelin güneş sıcak görmek isteyeni Antalya ya bekliyorum
güneşimiz hiç eksik olmaz yaz kış nem hele mahveder insanın
ayn sonuna kadar denize gireriz hatta ekimde bile girilir
fakat bende buranın havasından nefret ediyorum
çünkü soğu çok pis yağmuru desen berbat ama kar hiç görmeyiz
Kızın için geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın. Dediğin gibi inşallah iz kalmaz. Eğer dediğim gibi sağlıklı ve düzenli beslenirsen eğer hem sütün artar, hem de zayıflarsın. Maalesef ki benim kızım sadece 2,5 ay emdi. Çok uğraştım emmesi için ama beceremedim ya da kısmeti o kadarmış. Keşke emseydicanım çok az bir yer kızardı ve hafif sulandı.
önce yanık kremi sürdük
sonra kayınvalidem domuz yağı daha iyi geliyo dedi.
onu sürdük bakalım
inşallah iz falan kalmaz
ebrucum emzirirken diyet zor ama bakalım inşallah bebişim etkilenmez.
günde en az 3 litre su içmeye çalışıyorum birde bol bol çorba içmeye çalışıcam.
bakalım sizde bana arada tüyolar verin
senin kızın emiyo mu
canım kızlarımın ismi
zeynep ceren ve elif beren
tebrikler çok da zormuş
Teşekkürler Hanife' cimmaşallah canım iyi sabır varmış sende
kızlar 1 saat leslie yaptım duşa girdim sonra kuaföre gittim kırıklarımı aldırdım filan anca geldim şimdi bi yeşilçay içicem
kızlaar sporumu yaptımda geldim
45 dk bacak +karın + simit çalıştım
şimdi duşa giricem sonrada yeşilçayımı içiceem
hoşgeldin canım , bende bu hafta başladım , hala takımın en yaşlısı olarak devam edıyorum :) ismim ayfer , 37 yasındayım , bu hafta 81.5 a düştüm , umarım hepımız kılolarımızı verırız , benımde bır kızım var..
Allah kolaylık versin canım işin zor. İnşallah biran önce bulursun birisini. İşsizlik konusunda haklısın. Ben bunu çok öncelerden beridir söylerim.16 odali butik otel fakat kahvaltici isten ayrildi kahvaltiyi ben hazirliyorum topltoplamasibulasigi yarina hazirligi personel yemegi derken aksam oluyor ..biran once birini bulmaliyim ama yok..bence turkiyede issizlik sorunu yok is begenmeme sorunu var
Ohhh mis gibi ne güzel olmuş. Benimde kuaföre gitmem lazım ama ne zaman gidebilirim bilmiyorum.kızlar 1 saat leslie yaptım duşa girdim sonra kuaföre gittim kırıklarımı aldırdım filan anca geldim şimdi bi yeşilçay içicem
Süper olmuş canım. Tebrikler.kızlaar sporumu yaptımda geldim
45 dk bacak +karın + simit çalıştım
şimdi duşa giricem sonrada yeşilçayımı içiceem
Tekrardan geçmiş olsun canım. İnşallah kültür sonucu üreme olmaz. Acil şifalar versin allahım.Saol ebrucum bende öle dusunmustum he. Abla dicek bi durum yok ztn hepimiz genciz :)) dusa sokuyorumda 39.9 hep mecburen veriyorum ilac 3 gunluk antibiyotik ignesi verdi fena enfeksiyon kapmis sali gunude idrar kültur sonucunu alicam bakalm pek fazla giremiyorum bugun oglumla ilgileniyorum
Ama bu şekilde olursa eğer sağlıklı bir şekilde kilo veremezsin. Bir süre sonra sıkılır bırakırsın ve verdiklerini de fazlasıyla alırsın. Şöyle güzel bir menü oluştur kendine. Azar azar sebze yap. Hem kızın varmış. O çocuk nasıl sağlıklı besleniyor?kaptan dün yazmıstın cevap yazamadım
kendıme özel sebze yapamıyorum , o irade yok işte bende , ancak evde ne varsa daha az yiyorum kalkıyorum , yani doymadan ac kalkmaya calısıyorum , her öğünde böyle , ekmeği günde 1 dilime indiriyorum ve spora ağırlık veriyorum...
bugün şu son haftadaki kosusturmanın meyvesini aldım tartıda eksik cıktım , bugunde evi komple temizledim cok ama cok yoruldum...
Allah kolaylık versin canım işin zor. İnşallah biran önce bulursun birisini. İşsizlik konusunda haklısın. Ben bunu çok öncelerden beridir söylerim.
Ohhh mis gibi ne güzel olmuş. Benimde kuaföre gitmem lazım ama ne zaman gidebilirim bilmiyorum.
Süper olmuş canım. Tebrikler.
Tekrardan geçmiş olsun canım. İnşallah kültür sonucu üreme olmaz. Acil şifalar versin allahım.
Ama bu şekilde olursa eğer sağlıklı bir şekilde kilo veremezsin. Bir süre sonra sıkılır bırakırsın ve verdiklerini de fazlasıyla alırsın. Şöyle güzel bir menü oluştur kendine. Azar azar sebze yap. Hem kızın varmış. O çocuk nasıl sağlıklı besleniyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?