Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tebrık ederım ebrucum eee yenısı gelır yakın zamanda..kısa bı zamnda tamamladın masallah

Teşekkürler Nihal' cim. Evet iki çocuklu çalışan bir ev hanımı için 10 gün güzel bir süre. İnşallah yakında bir yenisiyle daha karşınızda olacağım.

Az canim biliyorum bunlar bbulabildim canim da istemedi moralim bozuldu tum hafta o kadar rejim yap 400 gr vever

bazen bu olabiliyor.
ama sonraki hafta birden 1-2 kilo birden düşüyor.
sıkma canını sen dikkatli bir şekilde devam et bak bir anda düşüveriyosun

canım çok az bir yer kızardı ve hafif sulandı.
önce yanık kremi sürdük
sonra kayınvalidem domuz yağı daha iyi geliyo dedi.
onu sürdük bakalım
inşallah iz falan kalmaz

ebrucum emzirirken diyet zor ama bakalım inşallah bebişim etkilenmez.
günde en az 3 litre su içmeye çalışıyorum birde bol bol çorba içmeye çalışıcam.
bakalım sizde bana arada tüyolar verin
senin kızın emiyo mu
canım kızlarımın ismi
zeynep ceren ve elif beren

Kızlar sonunda puzzlem bitti :124:

tebrikler çok da zormuş

hoşbulduk canım.ne kadar güzel kilo vermişsin nihal.
tebrik ederim darısı benim başıma.
ne kadar sürede verdin bu kiloyu.

16 odali butik otel fakat kahvaltici isten ayrildi kahvaltiyi ben hazirliyorum topltoplamasibulasigi yarina hazirligi personel yemegi derken aksam oluyor ..biran once birini bulmaliyim ama yok..bence turkiyede issizlik sorunu yok is begenmeme sorunu var

kızlar 1 saat leslie yaptım duşa girdim sonra kuaföre gittim kırıklarımı aldırdım filan anca geldim şimdi bi yeşilçay içicem

kızlaar sporumu yaptımda geldim

45 dk bacak +karın + simit çalıştım

şimdi duşa giricem sonrada yeşilçayımı içiceem

Saol ebrucum bende öle dusunmustum he. Abla dicek bi durum yok ztn hepimiz genciz :)) dusa sokuyorumda 39.9 hep mecburen veriyorum ilac 3 gunluk antibiyotik ignesi verdi fena enfeksiyon kapmis sali gunude idrar kültur sonucunu alicam bakalm pek fazla giremiyorum bugun oglumla ilgileniyorum

hoşgeldin canım , bende bu hafta başladım , hala takımın en yaşlısı olarak devam edıyorum :) ismim ayfer , 37 yasındayım , bu hafta 81.5 a düştüm , umarım hepımız kılolarımızı verırız , benımde bır kızım var..

aa merak ettim resmi varmı ?

mantıklıymış canım

Ayy söylemicektim ama söylim bari tartıda eksi çıktım

Ay kızlar ya ben her sabah tartılıyorum bağımlı oldum resmen napıcam

bende aynıyım...hıc iyi bişey degıl ama alıskanlık oldu

kuşadasıda aynı , cennet gibi bir yer , cok şanslıyız..

kaptan dün yazmıstın cevap yazamadım

kendıme özel sebze yapamıyorum , o irade yok işte bende , ancak evde ne varsa daha az yiyorum kalkıyorum , yani doymadan ac kalkmaya calısıyorum , her öğünde böyle , ekmeği günde 1 dilime indiriyorum ve spora ağırlık veriyorum...

bugün şu son haftadaki kosusturmanın meyvesini aldım tartıda eksik cıktım , bugunde evi komple temizledim cok ama cok yoruldum...

Kızın için geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın. Dediğin gibi inşallah iz kalmaz. Eğer dediğim gibi sağlıklı ve düzenli beslenirsen eğer hem sütün artar, hem de zayıflarsın. Maalesef ki benim kızım sadece 2,5 ay emdi. Çok uğraştım emmesi için ama beceremedim ya da kısmeti o kadarmış. Keşke emseydi İlk kızımda emmedi. Maşallah isimleri de çok güzel. Kendi ismini vermek nerden geldi aklına? Puzzle içinde teşekkürler. Zorluk konusunda haklısın özellikle üstteki siyah kısım çok zorladı.

maşallah canım iyi sabır varmış sende
Teşekkürler Hanife' cim

kızlar 1 saat leslie yaptım duşa girdim sonra kuaföre gittim kırıklarımı aldırdım filan anca geldim şimdi bi yeşilçay içicem

kızlar tebrikler bende başlıycam ama eşimin yürüyüş bandını ayarlaması gerekir onu bekliyorum.
birde ciddi göbek çalışmam lazım.
ama 1-2 gün sonra ancak başlayabilicam.
çünkü şu ara gezmelerim ve misafirlerim yoğun oluyo.
akşama arkadaşlar oturmaya çağırdı oraya gidicam gündüz bende misafir vardı.
şu okul başlasa düzene giricek herşeyde
hadi inşallah pazartesi

hoşbulduk canım.
aman kaç yaş var aramızda.
ne güzel hemen vermişsin darısı benim başıma

Allah kolaylık versin canım işin zor. İnşallah biran önce bulursun birisini. İşsizlik konusunda haklısın. Ben bunu çok öncelerden beridir söylerim.

Ohhh mis gibi ne güzel olmuş. Benimde kuaföre gitmem lazım ama ne zaman gidebilirim bilmiyorum.

Süper olmuş canım. Tebrikler.

Tekrardan geçmiş olsun canım. İnşallah kültür sonucu üreme olmaz. Acil şifalar versin allahım.

Ama bu şekilde olursa eğer sağlıklı bir şekilde kilo veremezsin. Bir süre sonra sıkılır bırakırsın ve verdiklerini de fazlasıyla alırsın. Şöyle güzel bir menü oluştur kendine. Azar azar sebze yap. Hem kızın varmış. O çocuk nasıl sağlıklı besleniyor?

valla gittim saçıma bi kat attırdım rahatladım kaptiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…