• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayırlı uğurlu olsun canım bebişim. Maşallah henüz pek küçükmüş. Peki emzirmiyor musun? Ne öğretmenisin? Çok soru sordum :9:Gerçi boyun uzun ama yine de kilon oldukça fazla. İnşallah dediğim gibi bizimle birlikte kurtulacaksın. Bende doğum iznindeydim. Doğum izni bitince 2 ay rapor aldım. Geçen pazartesi başladım işe. Evde olmak güzelmiş gerçekten.

Küçük çocuklu var canım aramızda ama cumartesi yaaa ondan sanırım böyle oldu. Normalde bu saate herkesin burda olması lazım.

matematik öğretmeniyim canım evet emziriyorum
büyük kızım koluna çay döktü ben bir bakayım ona
sonra konuşuruz

Merhaba kizlar daha yeni nefes alabildim ve ne var ne yok bakiyim dedim herkes uyuyor herhalde bende her zamanki gibi sabah 6 dan beri ayaktayim

günaydın kaptancım tatilin son günleri iyice uykumu almaya çalışıyorum malum bu sene yorucu bi sene olcak benm için tabi herşey umduğum gibi giderse :52:

günaydın canım bende burcu 21 yaşındayım hemşirelik son sınıf öğrencisiyim sözlüyüm kaptan yardımcısıyım bu takımda. 13 marttan beri buralardayım ve 16 kilo verdim ailemi yani bu takımı çok seviyorum :52:

merhaba burcu
ne kadar güzel kilo vermişsin tebrik ederim.
senin menüleri takip edeyim ben.
bakalım azimliyim bu sefer.
evlenirken 62 kiloydum şimdi 96 allahım o kadar değil ama asıl hedefim 70 kilo
şimdilik ilk hedef 85

Dunku menumude paylasiyim
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik yesillik
1 fincan yesil cay

Ogle
1 elma
1 kase cacik

Aksam
1 kase nesfit

Sayisini tam hatirlamiyorum ama 3,4 tane ysil cay ictim 3 litre su

merhaba burcu
şimdilik ilk hedef 85

bence 70 olsun hedefin canım 85 seni bi yere götürmez menülerim bu aralar sapıtıyor bazen ama bugünden itibaren özüme dönüyorum :52:

Hos geldin zeynepcim bende 20 yasindayim ögrenciyim evliyim bir yasinda oglum var 2 haftadir burdayim 86.6dan 84.2ye dustum insallah hep beraber kilolarimizdan kurtuluruz . Bu arada zeynepcim diye hitap ediyorum kaptanimizada ebrucum diyorum yasca buyuksunuz benden rahatsiz olursaniz abla diyim nasil isterseniz kaptanimiza ebrucum diye hitap ediyorum rahatsiz degildir umarim :))

Mrb ebrucum gunaydin ben gece 1den beri ayaktayim oglumun atesi 40 a kadar cikti korkudan oluyodum gece mafoldum fitil ates dusurucu hic bi ise yaramadi dusa soktum az hafifledi gece 5e dogru tekrar cikti sbh erkenden doktora gittik enfeksiyon kapmis ;( okadar da dikkat ediyorum dis atesi en fazla 38'e kadar cikar dahada yukselmez dedi 3 gunluk antibiyotik igne verdi atesten dolayi kakasi poposunu pisirmis yanmis resmen onun icin ilac verdi kan idrar tahlili derken daha yeni geldim eve sali gunu tekrar gidicem insallah iyilesir hemen :(

yok canım istediğin gibi hitap edebilirsin.
ne güzel kilo vermişsin
ben emziriyorum bide 2 ay 10 günlük kızım var.
bakalım abur cuburu kessem yeter bana
inşallah hep beraber veririz

Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
1 fincan yesil cay

Ogle
1 elma
1 kase cacik

Aksam
1 kase nesfit

,

dadlım niye bu kadar az olmuş ki hele öğlen geçişmiş gibi :44:

bence 70 olsun hedefin canım 85 seni bi yere götürmez menülerim bu aralar sapıtıyor bazen ama bugünden itibaren özüme dönüyorum :52:

evet burcu bence de 70 olsun hedef.
dediğğin gibi uzun soluklu olur en azından

Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
1 fincan yesil cay

Ogle
1 elma
1 kase cacik

Aksam
1 kase nesfit

canım ben yeniyim daha ama bu menü az değilmi.
en azından benim için çok az

evet burcu bence de 70 olsun hedef.
dediğğin gibi uzun soluklu olur en azından

canım ben yeniyim daha ama bu menü az değilmi.
en azından benim için çok az

Az canim biliyorum bunlar bbulabildim canim da istemedi moralim bozuldu tum hafta o kadar rejim yap 400 gr vever

Az canim biliyorum bunlar bbulabildim canim da istemedi moralim bozuldu tum hafta o kadar rejim yap 400 gr vever

kuzucum moralini neden bozuyorsun ki 10 kiloya yakın verdin ve bünyen elbet bi duraklamaya gircek bak mesela ben 69.9 gördüm 3 haftada 900 gram verdim sonra aynı şey 65.9 u grünce oldu 2 haftada 900 gr verdim yani illa bünyen sana bi dur diyecek bunu kırmak için kesinlikle protein diyeti yap kuzum

Hos geldin zeynepcim bende 20 yasindayim ögrenciyim evliyim bir yasinda oglum var 2 haftadir burdayim 86.6dan 84.2ye dustum insallah hep beraber kilolarimizdan kurtuluruz . Bu arada zeynepcim diye hitap ediyorum kaptanimizada ebrucum diyorum yasca buyuksunuz benden rahatsiz olursaniz abla diyim nasil isterseniz kaptanimiza ebrucum diye hitap ediyorum rahatsiz degildir umarim :))

Mrb ebrucum gunaydin ben gece 1den beri ayaktayim oglumun atesi 40 a kadar cikti korkudan oluyodum gece mafoldum fitil ates dusurucu hic bi ise yaramadi dusa soktum az hafifledi gece 5e dogru tekrar cikti sbh erkenden doktora gittik enfeksiyon kapmis ;( okadar da dikkat ediyorum dis atesi en fazla 38'e kadar cikar dahada yukselmez dedi 3 gunluk antibiyotik igne verdi atesten dolayi kakasi poposunu pisirmis yanmis resmen onun icin ilac verdi kan idrar tahlili derken daha yeni geldim eve sali gunu tekrar gidicem insallah iyilesir hemen :(
Ebru diye hitap etmende hiç bir sakınca yok canım. Hem ben öyle abla, teyze gibi laflardan pek hoşlanmıyorum :9:Çocuğum var ya minik çocuklar teyze diyorlar kendini acaip yaşlı hissediyorum :30:Çok çok geçmiş olsun canım. Allah biran önce acil şifalar versin kuzucuğuna. Keşke ilk başta götürseydin doktora. Ama buna şükür. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Benim kızın ateşi çıkmıyor artık ama burnu tıkanıyor sürekli. Doğal olarak tam doymuyor. Oda huzursuz ediyor. Okyanus suyu aldım burnu için. Ama temizlemesi çok zor. Kuş gibi bağırıyor yavrum. :14:Bu arada çocuğa ateş düşürücü felan vermeden önce duşla halletmeye çalış. Sık sık duş aldır ılık bir şekilde. En son çare ver ilacı.

matematik öğretmeniyim canım evet emziriyorum
büyük kızım koluna çay döktü ben bir bakayım ona
sonra konuşuruz
İnşallah kötü bişey yoktur kızında. Aman haaaa dikkat et kuzucuklara özelliklede sıcak şeylere. Peki emzirirken zor olacak diyet senin için ama emzirme döneminde çok daha çabuk gidiyor kilolar.

Merhaba kizlar daha yeni nefes alabildim ve ne var ne yok bakiyim dedim herkes uyuyor herhalde bende her zamanki gibi sabah 6 dan beri ayaktayim
Kolay gelsin canım sana. :16:Kaç odalı ki sizin otel?

merhaba burcu
şimdilik ilk hedef 85
Ben hedefini 70 olarak kaydediyorum canım. Burcu' da söylemiş. 85 çok az sen hemencecik 85 olursun zaten. :34:

Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
1 fincan yesil cay

Ogle
1 elma
1 kase cacik

Aksam
1 kase nesfit

Kızlar yorumlamış zaten. Menün çok az olmuş. Belki bu yüzden de kilo vermen yavaşlamış olabilir. Ayrıca kendini strese soktukça daha da yavaşlayacaktır kilo vermen. Relax ol lütfen. Biliyorsun ki eninde sonunda gidecek bu kilolar. Ben bu hafta resmen koştur koştur çalıştım. En ufak bir kaçamağım yoktu ve sadece 600 gr verebildim. Ama çok umursamıyorum çünkü haftaya daha iyi olacağına inanıyorum. 100 gr bile versen sıkmayacaksın kendini.

yok canım istediğin gibi hitap edebilirsin.
ne güzel kilo vermişsin
ben emziriyorum bide 2 ay 10 günlük kızım var.
bakalım abur cuburu kessem yeter bana
inşallah hep beraber veririz
Emzirme döneminde ben çok büyük bir hata yaptım. Bir sürü abur cubur fast food tarzı yiyecekler yedim. Asitli içecekler içtim. Kısacası sağlıksız beslendim. Zaten kızım zar zor 2,5 ay emdi. Öyle çok üzülüyorum ki şimdi o zamandan daha sağlıklı besleniyorum. Keşke o zamanlarda sağlıklı beslenseydim. İsimleri ne kızlarının?

Olumsuz düşünme Sevgi. Yukarda da söyledim. Ve pes etmek yok. Ama az yersen zayıflayamazsın biliyorsun.

ebrucum biz çocuklular dışında herkes uyuyor herhalde

merhaba zeynep.takımımıza hosgeldın.sana kendımı tanıtayım.ismim nihal 28 yasındayım.83 kilıodan 75 kiloya dustum.henuz lıstede değılım deneme surecındeyım senn gıbı.3 senedır evliyim, bebeğim yok.bu platformun benm beslenme alışkanlıklarımı değıstırmesı acısından çok faydası oldu.hergun burada cesıtlı paylasımlar yaparak bırbırımızı motıve edıyoruz,mesajlarımıza yorum yapıyoruz.cok da ozel olmayan kısısel problemlerımızı anlatıp birbirimize tesellı oluyoruz.kısacası bır aıle gıbı olduk.
sen de aılemıze hosgeldın canım.ıyı vakıt gecırmen,guzel kılolar verebılmen dıleklerımle...

$2013-09-14 13.06.17.jpg$2013-09-14 13.06.23.jpg$2013-09-14 13.06.34.jpg$1233251_10151644461283831_1354575251_o.jpg$1268479_10151644461083831_1754351694_o.jpg$1270233_10151646461083831_1009177179_o.jpg$1292243_10151646460813831_775527194_o.jpg Bunlarda resimleri. Çerçeveletince daha güzel olacak inşallah :)

Back