evettt tatlım brvoooooooo
elma yerine salata olsaymış daha güzel olurmuş dadlım ama güzel menü
Kızlar takım olarak bu hafta 3. olduk. Tebrik ediyorum hepinizi. Ayrıca bireysel derecelerde Öykü 2. oldu. Onu da ayrıca tebrik ediyorum. Masa üstü pc çöktü. Netbooktan bağlanıyorum. Nedense netbook ve telefondan internete girmeyi sevmiyorum. Netbook çok yavaş geliyor bana. O nedenle fazla geçmiş okuyamayacağım bugün. Güncel sohbete devam geçmişide sonra okurum artık. Aklıma gelmişken Seda' cım geçmiş olsun canım. Umarım şimdi daha iyisindir.
1.de olucaz insallahhhjelibonum tebrik ederim caniiim :)))
Tebrikler Hepimize
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ve tebrikler
Jelibonum tebrikler sana .....ne kadar cok paylasim okadarkacamaksiz gunler kizlar ......
ben çok sık giremiyorum , birde herkesi tam tanımadıgımdan cok cevap yazamıyorum tabi bizden önce kurulmus bır dostluk var su an izlemedeyim daha...
benım haftalık hedeflerım -300 gr , -500 gr fazlasını veremem vermekde istemiyorum
Bugunku menum :
Sabah : 1 kk peynir
5 zeytin
1 tane biber
1 tabe yumurta
Ogle : Sözlum dunden beri yemek yememisti disaridaydik pide aldirttim ona yemesi icin dilimlemislerdi ince ince son 4 tane dilimi ben yedim
aksam : 20 tane hamsi yedim ( fazla biliyorum bi daha olmaz zaten bu sezon hamsiyi yedim artik bu kadar cok yemem)
Bol salata
Uyumadan once 1 bardak sut icerim
spor bugun yapmadim
su suana kadar 2 litre uyuyana jadar 2.5-3 litre olur :))
Birde mesaj sayisini bugun kime yollicaz ?
takımımızı ve ozelde ikinci olan arkadasımızı tebrık edıyorum.
herkese merhaba arkadaslar.bugün yedıklerım:
sabah 10.00 1 kk peynır,7 tane zeytın,iki tane haşlanmış yumurta,bir tane domates,1 dilim çavdar ekmek
ara 13.00 bir parca ekmek üzerı peynır
öğlen 15.00 yarım kase yoğurt,5-6 kaşık nohut yemegı,bir dilim ekmek
1 sade turk kahvesi
aksam 18.30 fırında lagos balığı,salata
yatana kadar bır porsıyon karpuz ve 3 lt su ıcmıs olurum
bugun kosuya cıkmadım.ama
20*10=200 mekik cektim
mesaj sayımı bırazdan bıldırecegım.
tamam tatlım 500 gr olarak kaydediyorum o zaman
canım uyumadan süt içme hem karbonhidrat miktarı hem süt şekeri sindirimi zorlar o nedenle yoğurt ye aynı etkiyi yapmıyo mayalı olduğu içinbugün ve yarın mesaj sayıları bende
zeytini 5 i aşırma canım akşam yemeğinden sonra kesinlikle meyve yeme meyve şekeri kan şekrini fırlatır ve açlık çekmene neden olur vucüdunda yağı yakacağına depolar
pekı burcu.anladım.tamam tatlım 500 gr olarak kaydediyorum o zaman
canım uyumadan süt içme hem karbonhidrat miktarı hem süt şekeri sindirimi zorlar o nedenle yoğurt ye aynı etkiyi yapmıyo mayalı olduğu içinbugün ve yarın mesaj sayıları bende
zeytini 5 i aşırma canım akşam yemeğinden sonra kesinlikle meyve yeme meyve şekeri kan şekrini fırlatır ve açlık çekmene neden olur vucüdunda yağı yakacağına depolar
500 gramda iyi bir sonuç ama haftada en az 1 kilo verebilecek bir kilodasın şuan. Ben takıma 82 kiloyla başlamıştım ve 6 lı rakamlara inene kadar haftada yaklaşık 1 kiloya yakın verdim. Ama hiç kaçamak yapmadan ve sağlıklı beslenerek. Sende bir inançsızlık görüyorum kilo veremeyeceğini düşünüyorsun gibi hissediyorum. Eğer istersen en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedef kilona ulaşırsın. Ayrıca yaşımız ilerledikçe metabolizmamızda yavaşlıyor ve kilo vermemiz zorlaşıyor. Bence kendine ve bize inan. Burdan istediği kiloya ulaşıp da ayrılan birçok insan tanıyorum. En basit örneği karşında ben varım. 85,5 kilodan 61,8 kiloya indim. Doğum yaptım tekrardan 83 kiloyla ve şuan 65,9 kiloyum. Hem de bebeğim henüz 5 aylık. Bence çok güzel bir sonuç çünkü hiç yeni doğum yapmış bir anne gibi değilim. Eminim istersen sende yapabilirsin.günaydın , evde herkes kahvaltı bekliyor kacak giriyorum ,
baslangıc 82.2
bugun 81.7
hala şişlik var bende ,
yorumları okuyup tek tek yazacagım sonra bildiri yapmak için girdim
Bu hafta senden daha iyi bir sonuç bekliyorum Öykü' cüm.Gecen hafta 84.5 bu hafta 84.2 sadece 300gr gitmis
Tebrikler Seda' cım ama spor olmadan olmuyor. Lütfen biran önce kendine bir spor bul ve yapmaya başla.Günaydın kızlar,
Ben çok fena hasta oldum 1 günde. Ateşim var, burnum akıyor, terliyorum.. Bir yandan da çalışmaya çalışıyorum
Geçen hafta 79.6
Bu hafta 79.1
Fark 500 gram.
Spor yapmadan en fazla bu kadar oluyor herhalde
Tebrik ederim çok güzel bir sonuç ama lütfen sağlıklı beslenerek kilo verelim.gruba baslangıc kılom 75
gecen haftakı kılom 73.5
bu haftakı kılom 72.5
Benim hedefim 65 Burcu' cum. Kilom azaldıkça daha az gitmeye başladı. Bu hafta böyle deneyeyim haftaya inşallah daha büyük bir hedef koyacağım kendime.kaptan haftalık hedef işini geri mi getirsek herkes bi hedef koysun yüzde 80 yaklaşamayana ceza verelim yada diğer gruplara kendini afişe etsin :44:
Bu ne Ayşenur? Tencere mi?İnşallah Burcum.
Bak ben bundan istiyorum Burcu https://media.markafoni.com/uploads/cache-r13081502/product/productmeta/2013/08/19/4722041/web_detail/medium/8699089124718_0_304x424.jpg için Google Görsel Sonuçları
Bence de çizelge yap kendine. Hem çok motive ediyor.,
canım benım 67 yazdım dıye hatırlıyorum ama çizelge yapmam şart oldu galiba :))
Takım ilk geldiğinde 57,7 diye yazmışsın ve ben öyle not almışım. O nedenle öyle yazdık. Burcu' da söylemiş sorun çıkmaz.ne zamandır kilo veremiyordum bu gruba gelince kilo verdim çok mutluyum
ben beğendim ya sarayın bisküvisiama almam bida burcu yeme dedi :18:
anladım :26:
ay ben alındım mı şimdi listeyeee
canım ben gruba katıldığımda 57.5tum 56.8 çıktım 700 gr verdim bu hafta yanlışlık olmasın onu düzeltir misin . bide siz yazmışsınız gerçi yüzdeyi ama ben bilmiyorum naısl hesaplanacağını sen hesaplarmısın :26:
birde ben haftaya 56 olmak istiyorum yani 800 gr vericem haftaya cuma inşallah
Ara ara böyle yavaşlamalar olabilir Sevgi' cim. Sonuçta hiç vermiyor değilsin. Vücudun direniyor. Sen sadece sabırlı ol ve düzenini bozma. Bir süre sonra kırılacaktır inadı. Baktın olmuyor en yakın zamanda bir dahiliye uzmanına müracaat et durumu anlat tahlillerini yaptır. İnşallah güzel sonuçlar çıkar. Ama sporunu ve suyunu artır. Asla pes etme. Bir ara ben hafta hafta kaç kilo vermişim daha önceki diyetimde onu yazayım. Size de örnek olur. Çünkü bazen bende haftalık 100 gr verdiğimi hatırlıyorum. Ama sabret sonra birden bire daha hızlı gidiyor kilolar.Selam ebru bu hafta yine cok az verdim 400 gr pazartesi doktora gidiyim diyorum cunku yediklerim ortada hic kacamak yapmiyorum ama gram gram kilo veriyorum ben hic anlam veremedim ....bu arada metebolizmamda yavasladi 2 yada 3 gunde bir tuvalete cikiyorum ondanda olabilirmi
Ellerine sağlık Burcu'cumkontrol ettim kaptancım paylaşıyorum o zaman
kaydettim tatlım
Sevgi' cim paylaşımlarını çoğalt birazcık canım. Seni sert bir şekilde uyarmak istemiyorum. Biliyorum işin başından aşkın ama buraya daha fazla zaman ayırman lazım. Çok güzel gidiyorsun hevesini kaçırmakta istemem ama burdaki diğer insanlara haksızlık olsun istemiyorum. Öncelikle beni düşün. Benim iki tane çocuğum var, çalışıyorum, bir eşim ve evim var. Her işimi kendim yapıyorum ama ona rağmen buraya zaman ayırmaya çalışıyorum. Senden de aynı özveriyi bekliyorum. En az 5 mesaj mutlaka istiyorum senden.Kizlar kime atiliyor hatirlayamadim buraya yaziyorum
11 eylul 5 mesaj
12 eylul 3 mesaj
k500 gramda iyi bir sonuç ama haftada en az 1 kilo verebilecek bir kilodasın şuan. Ben takıma 82 kiloyla başlamıştım ve 6 lı rakamlara inene kadar haftada yaklaşık 1 kiloya yakın verdim. Ama hiç kaçamak yapmadan ve sağlıklı beslenerek. Sende bir inançsızlık görüyorum kilo veremeyeceğini düşünüyorsun gibi hissediyorum. Eğer istersen en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedef kilona ulaşırsın. Ayrıca yaşımız ilerledikçe metabolizmamızda yavaşlıyor ve kilo vermemiz zorlaşıyor. Bence kendine ve bize inan. Burdan istediği kiloya ulaşıp da ayrılan birçok insan tanıyorum. En basit örneği karşında ben varım. 85,5 kilodan 61,8 kiloya indim. Doğum yaptım tekrardan 83 kiloyla ve şuan 65,9 kiloyum. Hem de bebeğim henüz 5 aylık. Bence çok güzel bir sonuç çünkü hiç yeni doğum yapmış bir anne gibi değilim. Eminim istersen sende yapabilirsin.
Bu hafta senden daha iyi bir sonuç bekliyorum Öykü' cüm.
Tebrikler Seda' cım ama spor olmadan olmuyor. Lütfen biran önce kendine bir spor bul ve yapmaya başla.
Tebrik ederim çok güzel bir sonuç ama lütfen sağlıklı beslenerek kilo verelim.
Benim hedefim 65 Burcu' cum. Kilom azaldıkça daha az gitmeye başladı. Bu hafta böyle deneyeyim haftaya inşallah daha büyük bir hedef koyacağım kendime.
Bu ne Ayşenur? Tencere mi?
Bence de çizelge yap kendine. Hem çok motive ediyor.
Takım ilk geldiğinde 57,7 diye yazmışsın ve ben öyle not almışım. O nedenle öyle yazdık. Burcu' da söylemiş sorun çıkmaz.
Ara ara böyle yavaşlamalar olabilir Sevgi' cim. Sonuçta hiç vermiyor değilsin. Vücudun direniyor. Sen sadece sabırlı ol ve düzenini bozma. Bir süre sonra kırılacaktır inadı. Baktın olmuyor en yakın zamanda bir dahiliye uzmanına müracaat et durumu anlat tahlillerini yaptır. İnşallah güzel sonuçlar çıkar. Ama sporunu ve suyunu artır. Asla pes etme. Bir ara ben hafta hafta kaç kilo vermişim daha önceki diyetimde onu yazayım. Size de örnek olur. Çünkü bazen bende haftalık 100 gr verdiğimi hatırlıyorum. Ama sabret sonra birden bire daha hızlı gidiyor kilolar.
Ellerine sağlık Burcu'cum
Sevgi' cim paylaşımlarını çoğalt birazcık canım. Seni sert bir şekilde uyarmak istemiyorum. Biliyorum işin başından aşkın ama buraya daha fazla zaman ayırman lazım. Çok güzel gidiyorsun hevesini kaçırmakta istemem ama burdaki diğer insanlara haksızlık olsun istemiyorum. Öncelikle beni düşün. Benim iki tane çocuğum var, çalışıyorum, bir eşim ve evim var. Her işimi kendim yapıyorum ama ona rağmen buraya zaman ayırmaya çalışıyorum. Senden de aynı özveriyi bekliyorum. En az 5 mesaj mutlaka istiyorum senden.
gelecek hafta 75 olucammmkızlar herkesten haftaya kaç kilo vermek istediğini sölemesini istiyorum yani haftalık hedef eğer hedefin %80 ine ulaşamazsanız diğer gruplara gidip kendinizi yerden yere vurcaksınız fazlasını verirseniz bişiler düşüncem 5 kişiden aldım özellikle listedeki arkadaşlardan istiyorum bunu !!!!!!!1
cnm gecmıs olsun inş. en kısa zamanda iyilesır kuzucugunGünaydın kızlar. Dün gelemedim akşam. Minik kuzunun ateşi yükseliyor. Sabaha kadar sürekli onunla ilgilendim. Allahtan bugün cuma ve son iş günü. Yarın yeterince dinlenebileceğim. İşe gitmeden listeyi ayarlayayım. Burcu' cum sen ne zaman gideceksin arkadaşlarına? Ben iş yerinin wirelees şifresini alacağım bugün. Sorun yok yani. Birazdan da özel bir mesaj atacağım bakarsan hemen sevirim. Şimdilik geçmişi okuyamıyorum ama kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum. Bende tartıldım ama bildirimi evden çıkmadan yapacağım çünkü ödemden dolayı kilom normalden fazla çıkıyor. İnşallah bende güzel bir sonuç bekliyorum bu hafta.
cnm masallah bayagı kılo vermıssın bravooobu arada sabah tartıldım.. 66.1 geldim68.5 çıkmıştım cumartesi tartıldığımda.. çıkmam lazım ancak akşama girebilirim.. herkese sevgiler
Kilo bildirimim
Gecen cuma : 57.5
Bugun : 56.8
ayyy karnimdaki sislikte olmasa coook guzel olucakti :)))
sabah(10:00)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim tam bugday
domates salatalık biber
yarım kk peynir
ara(13:45)
1 sade t.kahvesi
10 kabuklu fındık
öğle(15:00)
1 kaseden az tarhana çorba
salata
akşam(19:45)
yarım kase tarhana çorba
6 yk fırında patlıcan biber karışık sebze
2.5 litre su
30 dk yürüyüş
Menün çok güzel olmuş Seda' cım. Sadece spor eksik. Geçmiş olsun yeniden.Dünkü menüm:
Sabah
Tam buğday ekmeğine beyaz peynirli tost, 1 bardak yeşil çay
Ara
1sütlü nescafe
Öğlen
Domates çorbası, fırında tavuk, cacık
Ara
1kutu süt, 1 avuç badem
Akşam
Mercimek çorbası, salata
Yeşil çay
2,5lt su
Akşamları meyve yemeyin diye kaç defa söyledim hatırlamıyorum ama bir daha söylemek istiyorum. En geç saat 15:00 den sonra lütfen meyve tüketmeyin. Meyvelerden de karpuz ve muzdan uzak durun. Bunun haricinde menün güzel canım afiyet olsun.Menum
Sabah
az melemen
az peynir
yesil cay
ÖGLE
1 kase nohut
1kase yogurt
1kase ezogelin çorbasi
AKSAM
1 KASE corba
1 elma
2lt su
15 dk bisiklete bindim
bugun squatta rest gunum dinlenme yani
Tatlım hiç böyle düşünme. Buranın en eskisi benim, benden sonra Burcu diğerlerinin hepsi çok ama çok yeni. Öncelikle bir takım olduğumuzu unutma ve hep öyle düşün. Haftalık hedefinin neden böyle az tuttuğunu anlamadım. Sanki sen kilo vermek istemiyormuşsun gibi hissetmeye başladım. Ya kendine inanmıyorsun ya da bize inanmıyorsun. Şuan ki kilonda daha öncede söylemiştim en az 1 kilo vermen lazım haftalık. Ayrıca haftada bir kilo oldukça sağlıklı. Çünkü ben diyetisyene gittiğimde aylık 4 kilo haftalık 1 kilo vermiştim.ben çok sık giremiyorum , birde herkesi tam tanımadıgımdan cok cevap yazamıyorum tabi bizden önce kurulmus bır dostluk var su an izlemedeyim daha...
benım haftalık hedeflerım -300 gr , -500 gr fazlasını veremem vermekde istemiyorum
Ayrıca menün çok ama çok sağlıksız. Daha sağlıklı menüler bekliyorum senden. Doydun mu bu yediklerinle? Sayfan da hayırlı olsun canım hemen bakıyorum.bugünkü menüm
sabah cornflakes ve süt
öglen karpuz ve peynir ( meyve bende kan şekerimi düşürüyor süt grubundan beslenıyorum yanında )
ara yok
aksam peynirli tost yanında su
saat 3-6 arası avon için dolastık geldıgımde tartıldım sabahkı kılomla aynıydım
gecede bısey yemez bol su ıcersem bugunu kapatırım
birde ben el emekleri bölümüne sayfa actım bilginize..
Akşamları süt içme. Burcu söylemiş zaten. Sadece biz çok zor durumda kalanlar için özellikle kilosu 90 ın üstünde olupta akşam tatlı krizi yaşayanlar için bir bardak sütün içine kabuk tarçın atıp içmesini öneriyoruz. Senin kilonda birisi için gerek yok bence. Pideler olmamış hamside çok olmuş.Bugunku menum :
Sabah : 1 kk peynir
5 zeytin
1 tane biber
1 tabe yumurta
Ogle : Sözlum dunden beri yemek yememisti disaridaydik pide aldirttim ona yemesi icin dilimlemislerdi ince ince son 4 tane dilimi ben yedim
aksam : 20 tane hamsi yedim ( fazla biliyorum bi daha olmaz zaten bu sezon hamsiyi yedim artik bu kadar cok yemem)
Bol salata
Uyumadan once 1 bardak sut icerim
spor bugun yapmadim
su suana kadar 2 litre uyuyana jadar 2.5-3 litre olur :))
Birde mesaj sayisini bugun kime yollicaz ?
Jelibonum tebrikler sana .....ne kadar cok paylasim okadarkacamaksiz gunler kizlar ......
Tatlım menün dünküne göre çok ama çok güzel tebrik ederim. Emin ol böyle çok daha iyi kilolar vereceksin ve kalıcı olacak. Sadece karpuzu yeme sebebini Burcu söylemiş. Bende yazdım. Onun haricinde süper bir menü.takımımızı ve ozelde ikinci olan arkadasımızı tebrık edıyorum.
herkese merhaba arkadaslar.bugün yedıklerım:
sabah 10.00 1 kk peynır,7 tane zeytın,iki tane haşlanmış yumurta,bir tane domates,1 dilim çavdar ekmek
ara 13.00 bir parca ekmek üzerı peynır
öğlen 15.00 yarım kase yoğurt,5-6 kaşık nohut yemegı,bir dilim ekmek
1 sade turk kahvesi
aksam 18.30 fırında lagos balığı,salata
yatana kadar bır porsıyon karpuz ve 3 lt su ıcmıs olurum
bugun kosuya cıkmadım.ama
20*10=200 mekik cektim
mesaj sayımı bırazdan bıldırecegım.
Yavrucuğum elma yerine bir kase yoğurt ye. Ayrıca bu saate sakın bırakma akşam yemeğini. Yanında bişeyler taşı istersen. Mesela nesfit götürebilirsin. İş yerinde rahatlıkla yiyebilirsin.kızlar sekiz bucukta geldım cok yoruldumaksam yemegını yiyemedıgım için aclıgımı bır elmayla yatıstırıyorum
sabah(10:00)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim tam bugday
domates salatalık biber
yarım kk peynir
ara(13:45)
1 sade t.kahvesi
10 kabuklu fındık
öğle(15:00)
1 kaseden az tarhana çorba
salata
akşam(19:45)
yarım kase tarhana çorba
6 yk fırında patlıcan biber karışık sebze
2.5 litre su
30 dk yürüyüş
Menün çok güzel olmuş Seda' cım. Sadece spor eksik. Geçmiş olsun yeniden.
Akşamları meyve yemeyin diye kaç defa söyledim hatırlamıyorum ama bir daha söylemek istiyorum. En geç saat 15:00 den sonra lütfen meyve tüketmeyin. Meyvelerden de karpuz ve muzdan uzak durun. Bunun haricinde menün güzel canım afiyet olsun.
Tatlım hiç böyle düşünme. Buranın en eskisi benim, benden sonra Burcu diğerlerinin hepsi çok ama çok yeni. Öncelikle bir takım olduğumuzu unutma ve hep öyle düşün. Haftalık hedefinin neden böyle az tuttuğunu anlamadım. Sanki sen kilo vermek istemiyormuşsun gibi hissetmeye başladım. Ya kendine inanmıyorsun ya da bize inanmıyorsun. Şuan ki kilonda daha öncede söylemiştim en az 1 kilo vermen lazım haftalık. Ayrıca haftada bir kilo oldukça sağlıklı. Çünkü ben diyetisyene gittiğimde aylık 4 kilo haftalık 1 kilo vermiştim.
Ayrıca menün çok ama çok sağlıksız. Daha sağlıklı menüler bekliyorum senden. Doydun mu bu yediklerinle? Sayfan da hayırlı olsun canım hemen bakıyorum.
Akşamları süt içme. Burcu söylemiş zaten. Sadece biz çok zor durumda kalanlar için özellikle kilosu 90 ın üstünde olupta akşam tatlı krizi yaşayanlar için bir bardak sütün içine kabuk tarçın atıp içmesini öneriyoruz. Senin kilonda birisi için gerek yok bence. Pideler olmamış hamside çok olmuş.
Aynen Sevgi' cim güzel bir söz. Bol paylaşım bekliyorum senden ve herkesten.
Ohhh be hem geçmiş bitti hem birçoğunu yorumladım ve cevapladım mesajların. Şimdilik kaçıyorum. Yarın çok ama çok işim var. Hafta içi çok fazla temizlik yapamadım. Minik kuşta hasta. Yarın bütün evi temizlemem lazım. Ara ara uğrarım inşallah. Şimdiden herkese iyi geceler tatlı rüyalar. Kocaman öpüyorum hepinizi. Mesaj sayılarını göndermeyenler var hala. Yarın listeyi tamamlarım.
gelecek hafta 75 olucammm
cnm gecmıs olsun inş. en kısa zamanda iyilesır kuzucugun
cnm masallah bayagı kılo vermıssın bravooo
cnm sende cok ıyı vermıssın masallah
Menün çok güzel olmuş Seda' cım. Sadece spor eksik. Geçmiş olsun yeniden.
Akşamları meyve yemeyin diye kaç defa söyledim hatırlamıyorum ama bir daha söylemek istiyorum. En geç saat 15:00 den sonra lütfen meyve tüketmeyin. Meyvelerden de karpuz ve muzdan uzak durun. Bunun haricinde menün güzel canım afiyet olsun.
Tatlım hiç böyle düşünme. Buranın en eskisi benim, benden sonra Burcu diğerlerinin hepsi çok ama çok yeni. Öncelikle bir takım olduğumuzu unutma ve hep öyle düşün. Haftalık hedefinin neden böyle az tuttuğunu anlamadım. Sanki sen kilo vermek istemiyormuşsun gibi hissetmeye başladım. Ya kendine inanmıyorsun ya da bize inanmıyorsun. Şuan ki kilonda daha öncede söylemiştim en az 1 kilo vermen lazım haftalık. Ayrıca haftada bir kilo oldukça sağlıklı. Çünkü ben diyetisyene gittiğimde aylık 4 kilo haftalık 1 kilo vermiştim.
Ayrıca menün çok ama çok sağlıksız. Daha sağlıklı menüler bekliyorum senden. Doydun mu bu yediklerinle? Sayfan da hayırlı olsun canım hemen bakıyorum.
Akşamları süt içme. Burcu söylemiş zaten. Sadece biz çok zor durumda kalanlar için özellikle kilosu 90 ın üstünde olupta akşam tatlı krizi yaşayanlar için bir bardak sütün içine kabuk tarçın atıp içmesini öneriyoruz. Senin kilonda birisi için gerek yok bence. Pideler olmamış hamside çok olmuş.
Aynen Sevgi' cim güzel bir söz. Bol paylaşım bekliyorum senden ve herkesten.
Ayfer' cim benim yakın bir arkadaşım var. O da diyet yapmaya başladı. Eşi seninki gibi etten başka bişey yemiyor. Ama o öyle kararlı ki kendine azda olsa sebze yemeği pişiriyor. Ayrıca senin çocuğun yok muydu? Çocuk varsa onlara sebze pişirmiyor musun? Eğer sağlıklı ve düzenli beslenirsen ben sana haftalık 1 kilonun garantisini veriyorum.kaptan ben valla hepinizi eski sanıyordum , haftada 1 kg keske versem daha öncede ben dıyetısyene gittim ama hıc haftada 1 kglar vermedim , menüme gelince , bizim evde malesef heran hersey bulunmuyor , eşim hic sebze yemez bu yuzden eve uymaya calısıyorum
Dimi yaaaa çok yazmışımBen okurken yoruldum dogrusu :
Canim bebisine tekrar gecmis olsun, sana da simdiden kolay gelsinn
Beyaz ekmek ve akşam haricinde süper bir menü. Akşama biran önce bir çare bul canım. Yoksa kilo vermen yavaşlayacak. Hazır işe başlamışken bol bol harekette ediyorsun. Çok güzel kilolar verebilirsin ve o mağazadaki 36-38 beden kıyafetlere girebilirsin. Onu hayal etsabah: (08:00)
1 haslanmıs yumurta
4 zeytın
kk light peynır
havuc yarımdan az
sekersız cay, 1 dılım cavdar e.
öğlen: (13:00)
yarım porsıyon tavuk pirzola
ayran
yarım ince dılım beyaz ekmek
kozlenmıs ceyrek domates ve bıber
akşam yıyemedım ama eve gelınce 1 elma ve bır avuc kadar beyaz uzum
spor yokbutun gunum spor gıbı zaten
3 lt su
Kızlar takım olarak bu hafta 3. olduk. Tebrik ediyorum hepinizi. Ayrıca bireysel derecelerde Öykü 2. oldu. Onu da ayrıca tebrik ediyorum. Masa üstü pc çöktü. Netbooktan bağlanıyorum. Nedense netbook ve telefondan internete girmeyi sevmiyorum. Netbook çok yavaş geliyor bana. O nedenle fazla geçmiş okuyamayacağım bugün. Güncel sohbete devam geçmişide sonra okurum artık. Aklıma gelmişken Seda' cım geçmiş olsun canım. Umarım şimdi daha iyisindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?