***4. TAKIM 326.ETAP***
topraks : (65,9/65,7/0,2/%0,30 )
zeynep_canan54,3/54,1 /0,2 /%0,37 )
nurork :(63,1// /) bildirimde bulunmadı
cimcimesude: (64,2/64,8 /-0,6 /%-0,93 )
yellowmelon : (65// / )izinli
beril77 : (73,3 /75,3 /0 /0 ) mezun olan üye geri döndü hedef
4. Takım Ortalaması %-0,04
Burcu bende 78.8 den 77.7 dusucem deli gibi spor yapicam bu hafta yani 1.1 kilo vericem
Ayşenur'cum senin hesaplaman farklı onu ben halledeceğim. Öykü ve Hanife bu hafta sizleride listeye olmak istiyorum ama henüz emin değilim. Özellikle Öykü' cüm paylaşımların bana yetersiz geliyor. Seni daha sık takımda görmek istiyorum. Bunun için söz verirsen eğer listeye seni bu hafta almak isterim. Yoksa bir hafta daha deneme süresi olacak. Hanife' cim şimdilik paylaşımların güzel gidiyor ama kısa süre oldu deneme süren başlayalı bu nedenle senden de emin değilim. Eğer sende aynı sözü verebilirsen paylaşım konusunda listeye alacağım bu hafta seni de. İkinizden de cevap bekliyorum.
sabah buralardaydı niye yazmadı ki acaba :44: gerçekten bu büyük haksızlıkKızlar yaaaa sinir oldum. Buse geçen hafta girdi listeye. Ve bu hafta bildirim yapmadı. Ortalamamızı etkiledi. Öykü ve Hanife' den söz istedim hiç sesleri çıkmadı. Kızlar sizlerde bu hafta gelip haftaya gelmeyecekseniz eğer baştan söyleyin lütfen. Kilo veren diğer arkadaşlarımızın hakkını yemeye hiç birimizin hakkı yok. Normalde kilo bildirimi yapmayan üyeleri aynı gün diskalifiye ediyorum. Ama o kadar mantıksız olacak ki geçen hafta listeye girip bu hafta diskalifiye etmek. Lütfen daha dikkatli olalım. Sonuçta burda kendimiz için yarışıyoruz.
kızlar herkesten haftaya kaç kilo vermek istediğini sölemesini istiyorum yani haftalık hedef eğer hedefin %80 ine ulaşamazsanız diğer gruplara gidip kendinizi yerden yere vurcaksınız fazlasını verirseniz bişiler düşüncem 5 kişiden aldım özellikle listedeki arkadaşlardan istiyorum bunu !!!!!!!1
Öykü' cüm geçmiş olsun canım. Benimde işler yoğun okuyamadım geçmişi. Eve gidince okuyacağım inşallah hepsini. Şimdi çıkmam lazım zaten.
Burcu' cum listemiz yukarda benim paylaştığım gibi. Birde sen kontrol et istersen. Kontrolden sonra paylaşım alanında paylaşırsan sevinirim. Eve gidince benim ufaklığın durumu nasıl olur bilmiyorum. Ama yine gelirim 18:00 den önce.
Sıkma canını kuzum doktora git bakalım ne diyecek?Selam ebru bu hafta yine cok az verdim 400 gr pazartesi doktora gidiyim diyorum cunku yediklerim ortada hic kacamak yapmiyorum ama gram gram kilo veriyorum ben hic anlam veremedim ....bu arada metebolizmamda yavasladi 2 yada 3 gunde bir tuvalete cikiyorum ondanda olabilirmi
Burcu bende 78.8 den 77.7 dusucem deli gibi spor yapicam bu hafta yani 1.1 kilo vericem
***4. TAKIM 326.ETAP***
topraks : (65,9/65,7/0,2/%0,30 )
zeynep_canan54,3/54,1 /0,2 /%0,37 )
nurork :(63,1// /) bildirimde bulunmadı
cimcimesude: (64,2/64,8 /-0,6 /%-0,93 )
yellowmelon : (65// / )izinli
beril77 : (73,3 /75,3 /-2 /%-2,73) mezun olan üye geri döndü hedef
4. Takım Ortalaması % -0.50
Oluyor canım listeniz. Beril in kilosu haricinde diğerleri doğru. Beril' in kilosunu neden hesaplamamıştınız?
Öykü' cüm geçmiş olsun canım. Benimde işler yoğun okuyamadım geçmişi. Eve gidince okuyacağım inşallah hepsini. Şimdi çıkmam lazım zaten.
Burcu' cum listemiz yukarda benim paylaştığım gibi. Birde sen kontrol et istersen. Kontrolden sonra paylaşım alanında paylaşırsan sevinirim. Eve gidince benim ufaklığın durumu nasıl olur bilmiyorum. Ama yine gelirim 18:00 den önce.
Canim benimde bu haftaki hedef kilom 83 olsun 84.2 yim 1.2gr hedefim
berili nasıl hesapladın mezun olduğu kilosunu mu yazacaktık ki:44:
kusura bakma benim hatam şimdi farkettim ben beril bugün geldi takıma bugünkü kiloyu yanlış yazmışım, ikisine de bugünkü kiloyu yazacaktım. bir de onu teyid etmiş olayım, beril bizim takıma önceleri yazıyodu fakat mezun olduğu için misafir olarak katılıyodu, sonra tatile gitti ve bugün döndü listeye girmeye de hak kazandığı için bugünkü kilosunu yazacaktım ve sonuç sıfır olacaktı yanlış mı yapmışım acaba haftaya mı listeye koymalıyım?
kontrol ettim kaptancım paylaşıyorum o zaman
kaydettim tatlım
kontrol ettim kaptancım paylaşıyorum o zaman
kaydettim tatlım
Topraks cım Beril' in bu haftaki kilosunu bir kenara not al canım. Bu hafta listeden çıkart. Haftaya normal şekilde listeye alırsın. Bu haftaki kilosu - haftaya çıkacak olan kilosu şeklinde. Şimdi gerek yok bu haftadan listeye yazmana canım. Yada geçen cuma kilosunu biliyorsan öylede alabilirsin ama 0 yazacaksan listeye hiç ekleme.
Msj sayimini bugun kime bildiriyoruz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?