• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benm de tek basıma yemek hosuma gıtmıyor.bugun bılıyorsunuz esım rahatsızdı o sebepten aksam yemegınde beraber olabıldık.o sebeple ıyı oldu balık.
sen de muhakkak yarın yemelısın.dedıgınız gıbı baya doyurucu ve dıyetıme de uygun oldu
Yarın bamya yemeyi planlıyorum ^^ pazara balık inş :56:

Herkes söylemiş zaten menün ne güzel gitmiş gitmiş o akşamki ekmek ne öyle. Hiç yakıştıramadım sana. Bir kase yoğurt yeseydin, ya da süt içseydin daha iyi olurdu.

Tatlım doktorun izin vermiş ama o zamanki kilonla şimdiki kilon aynı mı? Ayrıca sağlıklı yaşamak ve kilo vermek istiyorsan eğer işlenmiş gıdalardan uzak duracaksın.. Birde dikkat et diyetisyenlerin bir çoğu normal insanlardan daha kilolu. Teknoloji gibi bazı bilimlerde sürekli yenilemek gerek kendini. Bunlardan bir tanesi de diyetisyenlik bence. Bide birbirlerini tutmuyor söyledikleri. Bu konuda bana en mantıklı gelen Canan KARATAY ve onun ısrarla savunduğu şey. İşlenmiş gıdalardan uzak durun. Ayrıca galeta başka kraker başka.

Ekmek olarak tam buğday, çavdar ve karışık tahıllı. Etimek de normal ekmek ama işlemden geçiyor. Onun yerine ben tam buğday ekmeğimi tost makinasında ısıtıyorum çok lezzetli oluyor.

Mesaj sayısını buraya yazmıyoruz canım o gün liste sırası kimdeyse o kişiye özel mesajla gönderiyoruz.

Bu menüyü ne sen yazdın, ne ben gördüm. Böyle bir menü olmaz. Az yemekle unutma hiç bir zaman kilo veremezsin. Versen bile en kısa zamanda katlayarak tekrar alırsın. Hanife kendini anlatmış. Ayrıca daha önce yazdım takımda ama sen görmedin sanırım. Takımda şok diyet ve sağlıksız menü istemiyorum.

Çok ama çok yanlış düşünüyorsun. Ben olsam verdiğim kiloların yeniden gelmesini istemezdim.

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir hastalığı yoktur.

Menün çok güzel ama senin kilona göre biraz fazla gibi geldi bana. Suyu çok az içmişsin. Sporda yok. Mesaj sayılarınıda aldım ama daha çok paylaşım istiyorum canım. Artı hergün en az 5 mesaj mutlaka olmalı.

Tebrik ederim çok güzel bir sonuç. :46:

Tebrikler Ayşenur' cum çok iyi gidiyorsun maşallah. Geçmişi okumayı unutma olur mu?

Biliyorum kaptan yoğurt da süt de kalmamıştı :26:

sabah: (08:00)
1 haslanmıs yumurta
4 zeytın
kk light peynır
havuc yarımdan az
sekersız cay, 1 dılım cavdar e.

öğlen: (13:00)
yarım porsıyon tavuk pirzola
ayran
yarım ince dılım beyaz ekmek
kozlenmıs ceyrek domates ve bıber

akşam yıyemedım ama eve gelınce 1 elma ve bır avuc kadar beyaz uzum

spor yok :50: Butun gunum spor gıbı zaten :37:
3 lt su

akşam ve beyaz ekmek dışında güzel canım

[ı]tatlım menün dünküne göre çok ama çok güzel tebrik ederim. Emin ol böyle çok daha iyi kilolar vereceksin ve kalıcı olacak. Sadece karpuzu yeme sebebini burcu söylemiş. Bende yazdım. Onun haricinde süper bir menü.
[/ı]

[ı] yavrucuğum elma yerine bir kase yoğurt ye. Ayrıca bu saate sakın bırakma akşam yemeğini. Yanında bişeyler taşı istersen. Mesela nesfit götürebilirsin. Iş yerinde rahatlıkla yiyebilirsin.
[/ı]

[ı]menün çok güzel burcu' cum ama o fındıklar azalsın artık. Sanırım üç gündür menüde fındık görüyorum. Dikkat :34: Birde akşamın geç olmuş. Yavaş yavaş günler kısaldığı için akşam yemeklerini 18:00 - 18:30 civarında yemeliyiz. En geç 19:00 da yemek faslı bitmeli. [/ı]

tamam kaptiş bıraktım fındık işini :52:

Kahvaltı:

1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği

Ara:
1 kutu süt

Öğle:
6 kaşık yoğurt
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış peynir+biber sandviç

Ara:
5 fındık

Akşam:
5 kaşık yoğurt
kabak yemeği

Ara:
5 fındık

Su: 2.5 lt

500 gramda iyi bir sonuç ama haftada en az 1 kilo verebilecek bir kilodasın şuan. Ben takıma 82 kiloyla başlamıştım ve 6 lı rakamlara inene kadar haftada yaklaşık 1 kiloya yakın verdim. Ama hiç kaçamak yapmadan ve sağlıklı beslenerek. Sende bir inançsızlık görüyorum kilo veremeyeceğini düşünüyorsun gibi hissediyorum. Eğer istersen en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedef kilona ulaşırsın. Ayrıca yaşımız ilerledikçe metabolizmamızda yavaşlıyor ve kilo vermemiz zorlaşıyor. Bence kendine ve bize inan. Burdan istediği kiloya ulaşıp da ayrılan birçok insan tanıyorum. En basit örneği karşında ben varım. 85,5 kilodan 61,8 kiloya indim. Doğum yaptım tekrardan 83 kiloyla ve şuan 65,9 kiloyum. Hem de bebeğim henüz 5 aylık. Bence çok güzel bir sonuç çünkü hiç yeni doğum yapmış bir anne gibi değilim. Eminim istersen sende yapabilirsin.

Bu hafta senden daha iyi bir sonuç bekliyorum Öykü' cüm. :34:

Tebrikler Seda' cım ama spor olmadan olmuyor. Lütfen biran önce kendine bir spor bul ve yapmaya başla.

Tebrik ederim çok güzel bir sonuç ama lütfen sağlıklı beslenerek kilo verelim. :34:

Benim hedefim 65 Burcu' cum. Kilom azaldıkça daha az gitmeye başladı. Bu hafta böyle deneyeyim haftaya inşallah daha büyük bir hedef koyacağım kendime.

Bu ne Ayşenur? Tencere mi?

Bence de çizelge yap kendine. Hem çok motive ediyor.

Takım ilk geldiğinde 57,7 diye yazmışsın ve ben öyle not almışım. O nedenle öyle yazdık. Burcu' da söylemiş sorun çıkmaz.

Ara ara böyle yavaşlamalar olabilir Sevgi' cim. Sonuçta hiç vermiyor değilsin. Vücudun direniyor. Sen sadece sabırlı ol ve düzenini bozma. Bir süre sonra kırılacaktır inadı. Baktın olmuyor en yakın zamanda bir dahiliye uzmanına müracaat et durumu anlat tahlillerini yaptır. İnşallah güzel sonuçlar çıkar. Ama sporunu ve suyunu artır. Asla pes etme. Bir ara ben hafta hafta kaç kilo vermişim daha önceki diyetimde onu yazayım. Size de örnek olur. Çünkü bazen bende haftalık 100 gr verdiğimi hatırlıyorum. Ama sabret sonra birden bire daha hızlı gidiyor kilolar.

Ellerine sağlık Burcu'cum :16:

Sevgi' cim paylaşımlarını çoğalt birazcık canım. Seni sert bir şekilde uyarmak istemiyorum. Biliyorum işin başından aşkın ama buraya daha fazla zaman ayırman lazım. Çok güzel gidiyorsun hevesini kaçırmakta istemem ama burdaki diğer insanlara haksızlık olsun istemiyorum. Öncelikle beni düşün. Benim iki tane çocuğum var, çalışıyorum, bir eşim ve evim var. Her işimi kendim yapıyorum ama ona rağmen buraya zaman ayırmaya çalışıyorum. Senden de aynı özveriyi bekliyorum. En az 5 mesaj mutlaka istiyorum senden.
tamam cnm merak etme dedıgınızı yapıcam.

[OTELE=LAydLiNe;31895037]Tatlım menün dünküne göre çok ama çok güzel tebrik ederim. Emin ol böyle çok daha iyi kilolar vereceksin ve kalıcı olacak. Sadece karpuzu yeme sebebini Burcu söylemiş. Bende yazdım. Onun haricinde süper bir menü.
[/QUOTE]

tesekkur ederım :) tavsıyenıze uymaya calıstım.meyve konusunda haklısınız.
bu arada cok gecmıs olsun umarım bebegın hemen ıyılesır.
sen de esımı sormustun onun cok onemlı bıseyı yok sağol.soguk algınlıgı dıyelım.tum gun evdeydı benı cıleden cıkardı:4:
allah ıyı etsın de ısıne gucune baksın yarın gıder ıse.ya bır tane ıs yaptırtmadı bana ya neyse :97:

Son düzenleme:
:16:Günaydın benim güzel takımımın güzel insanları. Mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol enerjili bir hafta sonu :16:
:16:diliyorum hepinize. :16:

günaydın beni davet ettiğiniz için teşekür ederim laydline.
kendime güveniyorum ve azimliyim
inşallah sizinle beraber çok güzel kilo vericam
adım zeynep
33 yaşındayım
boyum 170cm
kilom da 95.8
hedefim ilk etapta 85

adım zeynep
33 yaşındayım
boyum 170cm
kilom da 95.8
hedefim ilk etapta 85
Hoş geldin Zeynep' cim. Öncelikle sana takım kurallarımızı yazayım. Eğer senin için uygunsa okuduktan sonra okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

sabah: (08:00)
1 haslanmıs yumurta
4 zeytın
kk light peynır
havuc yarımdan az
sekersız cay, 1 dılım cavdar e.

öğlen: (13:00)
yarım porsıyon tavuk pirzola
ayran
yarım ince dılım beyaz ekmek
kozlenmıs ceyrek domates ve bıber

akşam yıyemedım ama eve gelınce 1 elma ve bır avuc kadar beyaz uzum

spor yok :50: butun gunum spor gıbı zaten :37:
3 lt su

canım akşam en azında bir çorba içseydin çok daha güzel olurdu ama menün güzel
birde ara öğün eklesen daha sağlıklı olmaz mı
diyetisyenler genelde öneriyor

Hoş geldin Zeynep' cim. Öncelikle sana takım kurallarımızı yazayım. Eğer senin için uygunsa okuduktan sonra okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

okudum canım kabul ediyorum.

okudum canım kabul ediyorum.
Yeniden hoş geldin o zaman takımımıza. Bende kısaca kendimi tanıtayım sana. İsmim Ebru. Konya' da yaşıyorum. Evliyim ve iki tane kızım var. Birisi 8 yaşında diğeri henüz 5 aylık. Çalışıyorum. 31 yaşındayım. Diyete bu takımla 85,5 kilodayken başladım. 61,8 kiloya kadar indim 6 ayda. Sonrasında hamile kaldım ve şuan tickerımda görüldüğü gibi 5 aylık yeni bir anne olarak 65,9 kiloyum. İnşallah sende bizimle birlikte biran önce bütün yüklerinden kurtulursun. Menülerimizi akşam toplu şekilde yazıyoruz. Menülere su ve yaptığımız spor miktarını da ekliyoruz. Ayrıca günlük takıma yazdığımız mesajlarımızı sayıyoruz ve gün sonunda listeyi yapacak olan arkadaşa mesaj atıyoruz. Sen henüz özel mesaj atamayacağın için akşam çıkmadan önce son mesajında yazarsın mesaj sayını. Sormak istediğin her şeyi çekinmeden sorabilirsin. :16:

Kızlar saat 11:00 oldu benden başka gelen olmadı. :47:Nerde bakim bu millet:47:

Yeniden hoş geldin o zaman takımımıza. Bende kısaca kendimi tanıtayım sana. İsmim Ebru. Konya' da yaşıyorum. Evliyim ve iki tane kızım var. Birisi 8 yaşında diğeri henüz 5 aylık. Çalışıyorum. 31 yaşındayım. Diyete bu takımla 85,5 kilodayken başladım. 61,8 kiloya kadar indim 6 ayda. Sonrasında hamile kaldım ve şuan tickerımda görüldüğü gibi 5 aylık yeni bir anne olarak 65,9 kiloyum. İnşallah sende bizimle birlikte biran önce bütün yüklerinden kurtulursun. Menülerimizi akşam toplu şekilde yazıyoruz. Menülere su ve yaptığımız spor miktarını da ekliyoruz. Ayrıca günlük takıma yazdığımız mesajlarımızı sayıyoruz ve gün sonunda listeyi yapacak olan arkadaşa mesaj atıyoruz. Sen henüz özel mesaj atamayacağın için akşam çıkmadan önce son mesajında yazarsın mesaj sayını. Sormak istediğin her şeyi çekinmeden sorabilirsin. :16:

teşekür ederim ebrucum bende söylediğim gibi adım zeynep
33 yaşındayım.çalışıyorum ama şu anda doğum iznindiyem.
1 ay daha iznim var sonra okula dönüş.
öğretmenim bende.
benimde iki kızım var biri 6 yaşında biri de 2 ay 10 günlük
bütün gün onlarla uğraşarak geçiyor.
hamilelikten önce kilo almıştım birde hamilelikte gelen kilolarla tam bir şişko oldum.
ama sizinle birlikte vericam inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekür ederim ebrucum bende söylediğim gibi adım zeynep
33 yaşındayım.çalışıyorum ama şu anda doğum iznindiyem.
1 ay daha iznim var sonra okula dönüş.
öğretmenim bende.
benimde iki kızım var biri 6 yaşında biri de 2 ay 10 günlük
bütün gün onlarla uğraşarak geçiyor.
hamilelikten önce kilo almıştım birde hamilelikte gelen kilolarla tam bir şişko oldum.
ama sizinle birlikte vericam inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım bebişim. Maşallah henüz pek küçükmüş. Peki emzirmiyor musun? Ne öğretmenisin? Çok soru sordum :9:Gerçi boyun uzun ama yine de kilon oldukça fazla. İnşallah dediğim gibi bizimle birlikte kurtulacaksın. Bende doğum iznindeydim. Doğum izni bitince 2 ay rapor aldım. Geçen pazartesi başladım işe. Evde olmak güzelmiş gerçekten.

ebrucum biz çocuklular dışında herkes uyuyor herhalde

Küçük çocuklu var canım aramızda ama cumartesi yaaa ondan sanırım böyle oldu. Normalde bu saate herkesin burda olması lazım.

:16:Günaydın benim güzel takımımın güzel insanları. Mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol enerjili bir hafta sonu :16:
:16:diliyorum hepinize. :16:

günaydın kaptancım tatilin son günleri iyice uykumu almaya çalışıyorum malum bu sene yorucu bi sene olcak benm için tabi herşey umduğum gibi giderse :52:

adım zeynep
33 yaşındayım
boyum 170cm
kilom da 95.8
hedefim ilk etapta 85

günaydın canım bende burcu 21 yaşındayım hemşirelik son sınıf öğrencisiyim sözlüyüm kaptan yardımcısıyım bu takımda. 13 marttan beri buralardayım ve 16 kilo verdim ailemi yani bu takımı çok seviyorum :52:

Telefondan giriyorum, alintlarim gitti. Oykucum seni ozellikle tebrik ederim. 3.luk icinde hepimizi kutlarim..
tsk ederim canim.
Sagol ebrucum 1-2gune gecer insallah,pazar gunu is var... salgin var sanirim herkes hasta

adım zeynep
33 yaşındayım
boyum 170cm
kilom da 95.8
hedefim ilk etapta 85
Hos geldin zeynepcim bende 20 yasindayim ögrenciyim evliyim bir yasinda oglum var 2 haftadir burdayim 86.6dan 84.2ye dustum insallah hep beraber kilolarimizdan kurtuluruz . Bu arada zeynepcim diye hitap ediyorum kaptanimizada ebrucum diyorum yasca buyuksunuz benden rahatsiz olursaniz abla diyim nasil isterseniz kaptanimiza ebrucum diye hitap ediyorum rahatsiz degildir umarim :))

500 gramda iyi bir sonuç ama haftada en az 1 kilo verebilecek bir kilodasın şuan. Ben takıma 82 kiloyla başlamıştım ve 6 lı rakamlara inene kadar haftada yaklaşık 1 kiloya yakın verdim. Ama hiç kaçamak yapmadan ve sağlıklı beslenerek. Sende bir inançsızlık görüyorum kilo veremeyeceğini düşünüyorsun gibi hissediyorum. Eğer istersen en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedef kilona ulaşırsın. Ayrıca yaşımız ilerledikçe metabolizmamızda yavaşlıyor ve kilo vermemiz zorlaşıyor. Bence kendine ve bize inan. Burdan istediği kiloya ulaşıp da ayrılan birçok insan tanıyorum. En basit örneği karşında ben varım. 85,5 kilodan 61,8 kiloya indim. Doğum yaptım tekrardan 83 kiloyla ve şuan 65,9 kiloyum. Hem de bebeğim henüz 5 aylık. Bence çok güzel bir sonuç çünkü hiç yeni doğum yapmış bir anne gibi değilim. Eminim istersen sende yapabilirsin.

Bu hafta senden daha iyi bir sonuç bekliyorum Öykü' cüm. :34:

insallab cnm bendede kabizlik sorunu basladi birazda oyuzden tam veremedim bol bol yesil cay iciyorum
Tebrikler Seda' cım ama spor olmadan olmuyor. Lütfen biran önce kendine bir spor bul ve yapmaya başla.

Tebrik ederim çok güzel bir sonuç ama lütfen sağlıklı beslenerek kilo verelim. :34:

Benim hedefim 65 Burcu' cum. Kilom azaldıkça daha az gitmeye başladı. Bu hafta böyle deneyeyim haftaya inşallah daha büyük bir hedef koyacağım kendime.

Bu ne Ayşenur? Tencere mi?

Bence de çizelge yap kendine. Hem çok motive ediyor.

Takım ilk geldiğinde 57,7 diye yazmışsın ve ben öyle not almışım. O nedenle öyle yazdık. Burcu' da söylemiş sorun çıkmaz.

Ara ara böyle yavaşlamalar olabilir Sevgi' cim. Sonuçta hiç vermiyor değilsin. Vücudun direniyor. Sen sadece sabırlı ol ve düzenini bozma. Bir süre sonra kırılacaktır inadı. Baktın olmuyor en yakın zamanda bir dahiliye uzmanına müracaat et durumu anlat tahlillerini yaptır. İnşallah güzel sonuçlar çıkar. Ama sporunu ve suyunu artır. Asla pes etme. Bir ara ben hafta hafta kaç kilo vermişim daha önceki diyetimde onu yazayım. Size de örnek olur. Çünkü bazen bende haftalık 100 gr verdiğimi hatırlıyorum. Ama sabret sonra birden bire daha hızlı gidiyor kilolar.

Ellerine sağlık Burcu'cum :16:

Sevgi' cim paylaşımlarını çoğalt birazcık canım. Seni sert bir şekilde uyarmak istemiyorum. Biliyorum işin başından aşkın ama buraya daha fazla zaman ayırman lazım. Çok güzel gidiyorsun hevesini kaçırmakta istemem ama burdaki diğer insanlara haksızlık olsun istemiyorum. Öncelikle beni düşün. Benim iki tane çocuğum var, çalışıyorum, bir eşim ve evim var. Her işimi kendim yapıyorum ama ona rağmen buraya zaman ayırmaya çalışıyorum. Senden de aynı özveriyi bekliyorum. En az 5 mesaj mutlaka istiyorum senden.

Kızlar saat 11:00 oldu benden başka gelen olmadı. :47:Nerde bakim bu millet:47:

Mrb ebrucum gunaydin ben gece 1den beri ayaktayim oglumun atesi 40 a kadar cikti korkudan oluyodum gece mafoldum fitil ates dusurucu hic bi ise yaramadi dusa soktum az hafifledi gece 5e dogru tekrar cikti sbh erkenden doktora gittik enfeksiyon kapmis ;( okadar da dikkat ediyorum dis atesi en fazla 38'e kadar cikar dahada yukselmez dedi 3 gunluk antibiyotik igne verdi atesten dolayi kakasi poposunu pisirmis yanmis resmen onun icin ilac verdi kan idrar tahlili derken daha yeni geldim eve sali gunu tekrar gidicem insallah iyilesir hemen :(

Back