• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dünkü menüm:

Sabah
Tam buğday ekmeğine beyaz peynirli tost, 1 bardak yeşil çay

Ara
1sütlü nescafe

Öğlen
Domates çorbası, fırında tavuk, cacık

Ara
1kutu süt, 1 avuç badem

Akşam
Mercimek çorbası, salata

Yeşil çay

2,5lt su

Dünkü menüm:

Sabah

Ara
1sütlü nescafe

Öğlen

Ara
1kutu süt, 1 avuç badem

Akşam
Mercimek çorbası, salata

Yeşil çay

2,5lt su

çok beğendim tatlım :54::46:

kızlar genelde 3. olmuşuzzz Jelibonum arkadaşımız bireyselde 2. olmuş tebrikler halay çekelim bariiii :64::64::64::64::64::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
Menum
Sabah
az melemen
az peynir
yesil cay
ÖGLE
1 kase nohut
1kase yogurt
1kase ezogelin çorbasi
AKSAM
1 KASE corba
1 elma

2lt su
15 dk bisiklete bindim
bugun squatta rest gunum dinlenme yani

Aaaaaa ben mi 2.olmusum :))))))♥♥♡♥♥☆★☆★

evettt tatlım brvoooooooo :46::46:
:46:
Menum
Sabah
az melemen
az peynir
yesil cay
ÖGLE
1 kase nohut
1kase yogurt
1kase ezogelin çorbasi
AKSAM
1 KASE corba
1 elma

2lt su
15 dk bisiklete bindim

elma yerine salata olsaymış daha güzel olurmuş dadlım ama güzel menü :52:

Kızlar yaaaa sinir oldum. Buse geçen hafta girdi listeye. Ve bu hafta bildirim yapmadı. Ortalamamızı etkiledi. Öykü ve Hanife' den söz istedim hiç sesleri çıkmadı. Kızlar sizlerde bu hafta gelip haftaya gelmeyecekseniz eğer baştan söyleyin lütfen. Kilo veren diğer arkadaşlarımızın hakkını yemeye hiç birimizin hakkı yok. Normalde kilo bildirimi yapmayan üyeleri aynı gün diskalifiye ediyorum. Ama o kadar mantıksız olacak ki geçen hafta listeye girip bu hafta diskalifiye etmek. Lütfen daha dikkatli olalım. Sonuçta burda kendimiz için yarışıyoruz.

ben çok sık giremiyorum , birde herkesi tam tanımadıgımdan cok cevap yazamıyorum tabi bizden önce kurulmus bır dostluk var su an izlemedeyim daha...

kızlar herkesten haftaya kaç kilo vermek istediğini sölemesini istiyorum yani haftalık hedef eğer hedefin %80 ine ulaşamazsanız diğer gruplara gidip kendinizi yerden yere vurcaksınız fazlasını verirseniz bişiler düşüncem 5 kişiden aldım özellikle listedeki arkadaşlardan istiyorum bunu !!!!!!!1

benım haftalık hedeflerım -300 gr , -500 gr fazlasını veremem vermekde istemiyorum

bugünkü menüm

sabah cornflakes ve süt

öglen karpuz ve peynir ( meyve bende kan şekerimi düşürüyor süt grubundan beslenıyorum yanında )

ara yok

aksam peynirli tost yanında su

saat 3-6 arası avon için dolastık geldıgımde tartıldım sabahkı kılomla aynıydım

gecede bısey yemez bol su ıcersem bugunu kapatırım

birde ben el emekleri bölümüne sayfa actım bilginize..

Kızlar takım olarak bu hafta 3. olduk. Tebrik ediyorum hepinizi. Ayrıca bireysel derecelerde Öykü 2. oldu. Onu da ayrıca tebrik ediyorum. Masa üstü pc çöktü. Netbooktan bağlanıyorum. Nedense netbook ve telefondan internete girmeyi sevmiyorum. Netbook çok yavaş geliyor bana. O nedenle fazla geçmiş okuyamayacağım bugün. Güncel sohbete devam geçmişide sonra okurum artık. Aklıma gelmişken Seda' cım geçmiş olsun canım. Umarım şimdi daha iyisindir.

kızlar genelde 3. olmuşuzzz Jelibonum arkadaşımız bireyselde 2. olmuş tebrikler halay çekelim bariiii :64::64::64::64::64::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:
Tebrikler Hepimize :34:

Dünkü menüm:

Sabah

Ara
1sütlü nescafe

Öğlen

Ara
1kutu süt, 1 avuç badem

Akşam
Mercimek çorbası, salata

Yeşil çay

2,5lt su
Afiyet olsun canım

Menum
Sabah
az melemen
az peynir
yesil cay
ÖGLE
1 kase nohut
1kase yogurt
1kase ezogelin çorbasi
AKSAM
1 KASE corba
1 elma

2lt su
15 dk bisiklete bindim

Afiyet olsun canım ve tebrikler :34:

Bugunku menum :

Sabah : 1 kk peynir
5 zeytin
1 tane biber
1 tabe yumurta

Ogle : Sözlum dunden beri yemek yememisti disaridaydik pide aldirttim ona yemesi icin dilimlemislerdi ince ince son 4 tane dilimi ben yedim

aksam : 20 tane hamsi yedim ( fazla biliyorum bi daha olmaz zaten bu sezon hamsiyi yedim artik bu kadar cok yemem :D )
Bol salata

Uyumadan once 1 bardak sut icerim

spor bugun yapmadim

su suana kadar 2 litre uyuyana jadar 2.5-3 litre olur :))

Birde mesaj sayisini bugun kime yollicaz ?

Ama zaten %80ine ulaşma durumu var canım. :34: Var değil mi Burcum?? :37:

Yok yok Burcum o hedeflere ulaşacağız. Hatta haftaya grup olarak derecelerden derece beğeneceğiz. :52:

Afiyet olsun canım. Oh mis gibi böyle limon ve soğan da koyarsın fırına sürerken. Ayy canım çekti :56: Yarın ben de mi yapsam?:26: Evde balık vardı sanki ama anneme sorsam daha iyi olacak. Bir de evde değiller tek başıma yemenin tadını çıkartırım. :42:Aslında tek başıma yemek yemek hoşuma gitmiyor.:37:

benm de tek basıma yemek hosuma gıtmıyor.bugun bılıyorsunuz esım rahatsızdı o sebepten aksam yemegınde beraber olabıldık.o sebeple ıyı oldu balık.
sen de muhakkak yarın yemelısın.dedıgınız gıbı baya doyurucu ve dıyetıme de uygun oldu

Dünün menüsünü yazayım.
Kahvaltı(9:30)
biber
2 kk peynir
1 dilim ekmek
çay

Öğle(13:00)
ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Akşam (17:45)
ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt

Akşam yemekten sonra açlığıma tahammül edemedim.:17: Saat 2:30ta yattığımı göz önünde bulundurunca erken saatte yemiştim yemeği

(20:00)
2 dilim ekmek
2 kk peynir

Suyu yazmayı unutmuşum :34: 2.5 lt
Herkes söylemiş zaten menün ne güzel gitmiş gitmiş o akşamki ekmek ne öyle. Hiç yakıştıramadım sana. Bir kase yoğurt yeseydin, ya da süt içseydin daha iyi olurdu.

Canım ogleni zaten 2.30da yedim cok ac oldugum icin kraker yedim :))
Hatta doktorum bana aralarda galeta verdi ama bu ara yemiyorum onceden yiyordum :)
Yani bu tur krakerleri felan yememede izin veriyodu abartiya kacmamak sartiyla o yuzden yedim ben :))

Bezelyeyide bilmiyordum canim ya bundan sonra yemem :(
Tatlım doktorun izin vermiş ama o zamanki kilonla şimdiki kilon aynı mı? Ayrıca sağlıklı yaşamak ve kilo vermek istiyorsan eğer işlenmiş gıdalardan uzak duracaksın.. Birde dikkat et diyetisyenlerin bir çoğu normal insanlardan daha kilolu. Teknoloji gibi bazı bilimlerde sürekli yenilemek gerek kendini. Bunlardan bir tanesi de diyetisyenlik bence. Bide birbirlerini tutmuyor söyledikleri. Bu konuda bana en mantıklı gelen Canan KARATAY ve onun ısrarla savunduğu şey. İşlenmiş gıdalardan uzak durun. Ayrıca galeta başka kraker başka.

etimegi niye onermiyosun o_O

Ben cok severim etimegi doktorum sayesinde tattim etimegide :D

benim doktorum bana ekmek cesidi olarak tam bugday cavdar bi tur daha vardi unuttum bide etimek vardi ekmek cesitlerimde :))

Az once sut ictim gunu kapattim yatana kadar sadece su icerim :))
Ekmek olarak tam buğday, çavdar ve karışık tahıllı. Etimek de normal ekmek ama işlemden geçiyor. Onun yerine ben tam buğday ekmeğimi tost makinasında ısıtıyorum çok lezzetli oluyor.

Mesaj sayim bunla beraber 8 :)
Mesaj sayısını buraya yazmıyoruz canım o gün liste sırası kimdeyse o kişiye özel mesajla gönderiyoruz.

bu günkü yediklerim:
sabah 10.00 1 adet haşlanmış patates
ara 12.00 1 adet salatalık
öğlen 14.00 1 adet ayran
akşam 17.30 bir dilim ekmek,bir kk peynir
1 sade kahve
1 sade soda
22.30 2 adet salatalık
3lt su
30 dk tempolu koşu
15 dk egzersiz hareketleri
20*10 =200 mekik
150 kere ip atlama
yatana kadar su ve sıcak bişeyler içerim
Bu menüyü ne sen yazdın, ne ben gördüm. Böyle bir menü olmaz. Az yemekle unutma hiç bir zaman kilo veremezsin. Versen bile en kısa zamanda katlayarak tekrar alırsın. Hanife kendini anlatmış. Ayrıca daha önce yazdım takımda ama sen görmedin sanırım. Takımda şok diyet ve sağlıksız menü istemiyorum.

yorumunuz ıcın tesekkur ederım
evet pek de bısey yedım denemez.fakat aclık hıssetmıyorum.bayrama kadar 65 olmam lazım.bu herkes ıcın ne kadar onemlıyse benm ıcın de o kadar onemlı.sporumu da yapıyorum az da yıyorum çabalarımın bosa gıtmesını ıstemıyorum.hayatımda bır kerecık ama bır kerecık zayıf olmak ıstıyorum.evet bu yorumu yapmakta cok haklısınız bılıyorum.bıraz daha fazla yemeye çalısıcam.
Çok ama çok yanlış düşünüyorsun. Ben olsam verdiğim kiloların yeniden gelmesini istemezdim.

arkadaslar herkese ıyı geceler..yarın eşim evde olacak biraz rahatsızlandı.gırebıldıgım kadar gırıcem nete.yarın görüşmek üzere..:10:
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir hastalığı yoktur.

kaptancımm bu hafta mesaj sayılarımı bildirememişdim öncelikle onu toplu olarak yazıyorum...
7 eylül: 6 ileti
8 eylül:5 ileti
9 eylül: 5 ileti
10 eylül 1 ileti
11 eylül: 6 ileti
dünde hiç yazamamışdım..

dünkü menüm

kahvaltı 1 kk beyaz peynir
3 zeytin, az domates
2 dilim ekmek
3 yk menemen
1 bardak şekersiz çay

ara 5 tane badem

öğlen; 2 köfte 2 kepçe domates çorbası yarım dilim ekmek yarım kase cacık

ara; 1 şeftali

akşam; pirinçsiz yoğurtlu çorba
yağsız salata
4 köfte büyüklüğünde fırında balık

1.5 lt. su spor maalesef yok...

Menün çok güzel ama senin kilona göre biraz fazla gibi geldi bana. Suyu çok az içmişsin. Sporda yok. Mesaj sayılarınıda aldım ama daha çok paylaşım istiyorum canım. Artı hergün en az 5 mesaj mutlaka olmalı.

bu arada sabah tartıldım.. 66.1 geldim:32::32::21: 68.5 çıkmıştım cumartesi tartıldığımda.. çıkmam lazım ancak akşama girebilirim.. herkese sevgiler:34:
Tebrik ederim çok güzel bir sonuç. :46:

kızlar cok mutluyum... :66:

baslangıc kılom: 79.2
gecen haftaki kilom: 77.3
bu haftaki kilom: 76.3
tam bır kılo vermişim :46::46::66:

kızlar aksama kadar gıremıycem heralde kılolarınızı gormeyı cok isterdım :( byyy...
Tebrikler Ayşenur' cum çok iyi gidiyorsun maşallah. Geçmişi okumayı unutma olur mu?

Herkes söylemiş zaten menün ne güzel gitmiş gitmiş o akşamki ekmek ne öyle. Hiç yakıştıramadım sana. Bir kase yoğurt yeseydin, ya da süt içseydin daha iyi olurdu.

Tatlım doktorun izin vermiş ama o zamanki kilonla şimdiki kilon aynı mı? Ayrıca sağlıklı yaşamak ve kilo vermek istiyorsan eğer işlenmiş gıdalardan uzak duracaksın.. Birde dikkat et diyetisyenlerin bir çoğu normal insanlardan daha kilolu. Teknoloji gibi bazı bilimlerde sürekli yenilemek gerek kendini. Bunlardan bir tanesi de diyetisyenlik bence. Bide birbirlerini tutmuyor söyledikleri. Bu konuda bana en mantıklı gelen Canan KARATAY ve onun ısrarla savunduğu şey. İşlenmiş gıdalardan uzak durun. Ayrıca galeta başka kraker başka.

Ekmek olarak tam buğday, çavdar ve karışık tahıllı. Etimek de normal ekmek ama işlemden geçiyor. Onun yerine ben tam buğday ekmeğimi tost makinasında ısıtıyorum çok lezzetli oluyor.

Mesaj sayısını buraya yazmıyoruz canım o gün liste sırası kimdeyse o kişiye özel mesajla gönderiyoruz.

Bu menüyü ne sen yazdın, ne ben gördüm. Böyle bir menü olmaz. Az yemekle unutma hiç bir zaman kilo veremezsin. Versen bile en kısa zamanda katlayarak tekrar alırsın. Hanife kendini anlatmış. Ayrıca daha önce yazdım takımda ama sen görmedin sanırım. Takımda şok diyet ve sağlıksız menü istemiyorum.

Çok ama çok yanlış düşünüyorsun. Ben olsam verdiğim kiloların yeniden gelmesini istemezdim.

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir hastalığı yoktur.

Menün çok güzel ama senin kilona göre biraz fazla gibi geldi bana. Suyu çok az içmişsin. Sporda yok. Mesaj sayılarınıda aldım ama daha çok paylaşım istiyorum canım. Artı hergün en az 5 mesaj mutlaka olmalı.

Tebrik ederim çok güzel bir sonuç. :46:

Tebrikler Ayşenur' cum çok iyi gidiyorsun maşallah. Geçmişi okumayı unutma olur mu?

anladım canım bilgi için teşekkür ederim :16:

Back