Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sedacım bugün şişircek bişiler yeme fasulye seni yeterince şişirmiştir bas bas bağırıyoruz çarş perş. şişiren gaz yapan yiyecekelr yemeyin diye. gerisi güzel canım

Tabldot çıkıyor canım dün gittiğim müşteride. Bir de fabrika olunca, dışarıdan yeme ya da bir şey alıp yeme şansım da olmuyor, o gün şansıma ne çıkarsa

Son düzenleme:

havadan mı acaba ya :26:

kızlar size şimdi akşamki menümü söylim siz karar verin yiceğime ( bu arada dershaneden geç geldim ve yiyebileceğim yemek yok diye bende 3 tane sebzeli bisküvi yedim :26: )

akşama : patatesli yemek var
biber dolması var ( kıymalı )
ve börek var

şimdi ben akşama ne yiyim :26: yarın tartı günü bunların hiçbirini yiyesim yok

bol salata yapsam ve yanında ne yesem çünkü baya açım şuan suyla bastırıcam saat 4tede meyve varsa meyve yoksa k-flakesin küçük krakerleirnden yicem siz karar verin ki yemim o zararlı yemekleri

Canım bence salata iyi fikir, daha doyurucu olması için ton balıklı falan yiyebilirsin belki? Tavuk olabilir? Ya da varsa yanına çorba olabilir?

Ya da nesfit :)

Kızlar siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
Canım bence salata iyi fikir, daha doyurucu olması için ton balıklı falan yiyebilirsin belki? Tavuk olabilir? Ya da varsa yanına çorba olabilir?

Ya da nesfit :)

Kızlar siz ne dersiniz?

balık tavuk türü yokta çorba var ama tadını beğenmedim.

nesfitim var da o doyurmaz

peki salata yapim maruldan ve yanındada yoğurt yesem doyarım bence başka alternatiflererede hazırım

şöle kocaman bi kase salata ve yine kocaman bi kase yoğurt ye bence doyurur beni doyuruo yani

balık tavuk türü yokta çorba var ama tadını beğenmedim.

nesfitim var da o doyurmaz

peki salata yapim maruldan ve yanındada yoğurt yesem doyarım bence başka alternatiflererede hazırım

ben de simdi mutfaga girdim çıktım girdim çıktım ne yesem diye...ayran vardı dolapta.onu içtim.sana önerilen yoğurt da olur.aksama da börek yeme .bir tane dolma ,bir kase de yoğurt ye bence.

ben de simdi mutfaga girdim çıktım girdim çıktım ne yesem diye...ayran vardı dolapta.onu içtim.sana önerilen yoğurt da olur.aksama da börek yeme .bir tane dolma ,bir kase de yoğurt ye bence.

dolma şu açıdan sıkıntı pirinçli kıymalıysa pirinç nişasta deosu bulgurluysa yarına şişirir sakıncalı bnde mezgit aldım karadeniz usulu kızartma yapcaz ama zeytinyağı ile bi büyük tavaya 3 yk ile yaıo babam süper oluyo bol yağda sevmiyo kendileri

doğru söyluyosun.
hıımmm biri balık mı dedi eger 3 yk ıse tabı yenebılır.ızgara da muthıs olurdu.
balık yemege bayılırımmm.benm haftasonu menumde yer alıyor ve bol salata.afiyet olsun canım simdiden

canım kçk balıkta köz olmayınca tat alamıyorum öle evde tost makinesi filan olmuyo ama büyük balıklarda ızgara her zaman

şöle kocaman bi kase salata ve yine kocaman bi kase yoğurt ye bence doyurur beni doyuruo yani

aynen öyle yapıcam canım sporuda yaptım suyuda bol içtim şuan tok gibiyim zaten

yok canım dolmada kıyma ar bide pirinç ikisi bi arada çok fazla :18:

ayy canım balık çekti babama söylimde haftasonu alsın

Ah canim seni o kadar iyi anliyorum ki benimde kizim 15 aylik dislernin 6 tanesi cikti ve cok huysuz geceleri surekli uyaniyor ve ben uykusuz gunler geceler geciriyorum hic sabir kalmadi kizincada esim bana kiziyor deli oluy o rum

Saol cnm amin hepimize
Orası öyle tabi bazen yani çoğu zaman sabrım bitiyo gecicek elbet bugunlerde

Ah canim seni o kadar iyi anliyorum ki benimde kizim 15 aylik dislernin 6 tanesi cikti ve cok huysuz geceleri surekli uyaniyor ve ben uykusuz gunler geceler geciriyorum hic sabir kalmadi kizincada esim bana kiziyor deli oluy o rum

Bebek haricinde bide anlasilmamak insani iyice yıpratiyo biz gece gunduz bakiyoruz bebegimize eslerimiz alsa bi saat baksalar sinir küpüne dönerler

Bugun yedikleriim :

Sabah: 1 kk peynir
6 zeytin
Yarim domates
2 tane biber
1 tane yumurta
1 dilim kepek ekmegi

Ogle : 3 tane sebzeli biskuvi ( kalorisi dusuk )

Aksam : bol salata
yogurt
1 kepce yogurt corbasi ( sadece yogurttu cidden ustene pulbiber ve nane eklemis annem )
3 kasik bezelye yemwgi ( patatesini hic almadim ve suyundanda alma sadece bezelyesinden aldim )
1 dilim kepek ekmegi

Spor : 45 dk
Su : 2.5 litre

tatlım krakeri yememliydin ki sanırım bezelyenin şeker miktarı yksek sebzeler sınıfında olduğunu bilmiyorsun patates kadar oda suçlu bi sebze kraker yerine bi süt veya ayran tercihin olmalıydı

sabah(11:00)
2 yumurtadan lorlu yumurta
domates
salatalık biber
5 zeytin
2 dilim tam bugday

öğle(15:00)
1 koca kase lor peynirli salata

ara(17:00)
1 sade t.kahvesi
5 kabuklu fındık

akşam(18:15)
1 tava mezgit(2 çorba kaşığı yağ ile)
1 koca kase salata

2.5 litre su
30 dk tempolu yürüyüş

kızlar işten yenı geldım gıremedım kk ne kusura bakmayın cunku orada wifi yokmus cok yorgunum gecmıs bayagı bırıkmıs ben hemn okumaya gecıym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…