sedacım bugün şişircek bişiler yeme fasulye seni yeterince şişirmiştir bas bas bağırıyoruz çarş perş. şişiren gaz yapan yiyecekelr yemeyin diye.gerisi güzel canım
Tabldot çıkıyor canım dün gittiğim yerde. Bir de fabrika olunca, dışarıdan yeme ya da bir şey alıp yeme şansım da olmuyor.
Hayır canım takımdan atılmadın. Zaten deneme süresindesin. Düzenli olarak gelirsen sorun yok. Sadece listeye girmen zorlaşacak. Yani gecikecek.
Daha önce sana bazı mesajlar yazmıştım canım. Mesela ismini sormuştum? Hedef kilonu belirtmemişsin. Not almam lazım hedef kilonu. Sanırım geçmiş mesajları okumuyorsun. Bu çok önemli. Lütfen bundan sonra yazdığın en son mesajdan itibaren geçmişi okur musun?
Menün makarna haricinde çok güzel. Afiyet olsun.
Günaydın Hanife' cim.O şişkinlik bu ara herkeste var sanırım. En az 500-600 gr fark ediyor. Sebebini araştırmak lazım.
havadan mı acaba ya :26:
kızlar size şimdi akşamki menümü söylim siz karar verin yiceğime ( bu arada dershaneden geç geldim ve yiyebileceğim yemek yok diye bende 3 tane sebzeli bisküvi yedim :26: )
akşama : patatesli yemek var
biber dolması var ( kıymalı )
ve börek var
şimdi ben akşama ne yiyim :26: yarın tartı günü bunların hiçbirini yiyesim yok
bol salata yapsam ve yanında ne yesem çünkü baya açım şuan suyla bastırıcam saat 4tede meyve varsa meyve yoksa k-flakesin küçük krakerleirnden yicem siz karar verin ki yemim o zararlı yemekleri
Canım bence salata iyi fikir, daha doyurucu olması için ton balıklı falan yiyebilirsin belki? Tavuk olabilir? Ya da varsa yanına çorba olabilir?
Ya da nesfit :)
Kızlar siz ne dersiniz?
havadan mı acaba ya :26:
kızlar size şimdi akşamki menümü söylim siz karar verin yiceğime ( bu arada dershaneden geç geldim ve yiyebileceğim yemek yok diye bende 3 tane sebzeli bisküvi yedim :26: )
akşama : patatesli yemek var
biber dolması var ( kıymalı )
ve börek var
şimdi ben akşama ne yiyim :26: yarın tartı günü bunların hiçbirini yiyesim yok
bol salata yapsam ve yanında ne yesem çünkü baya açım şuan suyla bastırıcam saat 4tede meyve varsa meyve yoksa k-flakesin küçük krakerleirnden yicem siz karar verin ki yemim o zararlı yemekleri
balık tavuk türü yokta çorba var ama tadını beğenmedim.
nesfitim var da o doyurmaz
peki salata yapim maruldan ve yanındada yoğurt yesem doyarım bencebaşka alternatiflererede hazırım
ben de simdi mutfaga girdim çıktım girdim çıktım ne yesem diye...ayran vardı dolapta.onu içtim.sana önerilen yoğurt da olur.aksama da börek yeme .bir tane dolma ,bir kase de yoğurt ye bence.
dolma şu açıdan sıkıntı pirinçli kıymalıysa pirinç nişasta deosu bulgurluysa yarına şişirir sakıncalı bnde mezgit aldım karadeniz usulu kızartma yapcaz ama zeytinyağı ile bi büyük tavaya 3 yk ile yaıo babam süper oluyo bol yağda sevmiyo kendileri
doğru söyluyosun.
hıımmm biri balık mı dedieger 3 yk ıse tabı yenebılır.ızgara da muthıs olurdu.
balık yemege bayılırımmm.benm haftasonu menumde yer alıyor ve bol salata.afiyet olsun canım simdiden
şöle kocaman bi kase salata ve yine kocaman bi kase yoğurt ye bence doyurur beni doyuruo yani
ben de simdi mutfaga girdim çıktım girdim çıktım ne yesem diye...ayran vardı dolapta.onu içtim.sana önerilen yoğurt da olur.aksama da börek yeme .bir tane dolma ,bir kase de yoğurt ye bence.
dolma şu açıdan sıkıntı pirinçli kıymalıysa pirinç nişasta deosu bulgurluysa yarına şişirir sakıncalı bnde mezgit aldım karadeniz usulu kızartma yapcaz ama zeytinyağı ile bi büyük tavaya 3 yk ile yaıo babam süper oluyo bol yağda sevmiyo kendileri
tencerelere bayıldım canım hepsi harıka Allah agız tadı ve huzur versin ...
hayırlısı olsun :))
kilolarımız yakın galiba dimi? bende 82 ydim pazartesi...
Mrb kizlar çok yorgun çok bitkinimoģlum dun gece hiç uyumadı ama hiç deli gibi uykusu vardi genede uyumadi gece gunduz mafoluyorum oğluma kızıncada esimden azar isittim ne var öyku diye bi bagirdi sinirlerim iyice bozuldu
canım kçk balıkta köz olmayınca tat alamıyorum öle evde tost makinesi filan olmuyoama büyük balıklarda ızgara her zaman
Saol cnm amin hepimizeAfiyet olsn canım
Makarna yemeseydin keşke canım, afiyet olsun
Geçmiş olsun ebrucum, Allah acil şifalar versin..
Seninle hemen hemen aynı başlamış sayılırız canım. İnşallah ikimizde hedefe ulaşırız..
keşke ekmek yerine başka şey yeseymişsin, afiyet olsun
Kolay gelsin canımmm :) İki kişi yaşayınca belki daha kolaylaşır ^^ Damat bey nasılmış temizlik işlerinde?
Canım eminim çok zor bir şeydir bebek büyütmek, Allah sana güç, kuvvet, sabır versin. Sen de bebişin uyudukça kafanı dinlemeye çalışş
Orası öyle tabi bazen yani çoğu zaman sabrım bitiyo gecicek elbet bugunlerdeseni anlayabiliyorum.henuz bebeğim yok ama arkadaslarım da bu durumdan sıkayetçı.bu gecıcı bı süreç.sıkıntı çekecegın zamanlar az bır zaman dılımını kapsıyor.kuzun buyuyunce boyle bı derdın olmayacak.sen de onun bu surecını en verımlı bı şekilde zevk almaya bakarak gecırmeye calıs.dusunsene kuzun bı daha bu yasında olmayacak.sabırlı ol
Ah canim seni o kadar iyi anliyorum ki benimde kizim 15 aylik dislernin 6 tanesi cikti ve cok huysuz geceleri surekli uyaniyor ve ben uykusuz gunler geceler geciriyorum hic sabir kalmadi kizincada esim bana kiziyor deli oluy o rum
Bugun yedikleriim :
Sabah: 1 kk peynir
6 zeytin
Yarim domates
2 tane biber
1 tane yumurta
1 dilim kepek ekmegi
Ogle : 3 tane sebzeli biskuvi ( kalorisi dusuk )
Aksam : bol salata
yogurt
1 kepce yogurt corbasi ( sadece yogurttu cidden ustene pulbiber ve nane eklemis annem )
3 kasik bezelye yemwgi ( patatesini hic almadim ve suyundanda alma sadece bezelyesinden aldim )
1 dilim kepek ekmegi
Spor : 45 dk
Su : 2.5 litre
Günaydın canım. Hadi bakalım kolay gelsin sana. İlk iş günün güzel geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?