Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar şimdilik kaçıyorum ben. Kahvaltıdan sonra hazırlanıp işe gitmem gerekiyor. Kocaman öpüyorum hepinizi. Akşama yine geç gelirim. Takım size emanet. Boş bırakmayın.

Ne demek canım zevkle cvp veriyorum :)
Kıyamam ya çok geçmis olsun canim inşallah çabuk atlatır.havalar sertlesti ya he.en etkileniyo bebişler

Olabilir canım. O zaman yarın sabah herkes uyandıktan en az 2-3 saat sonra tartılsın hiç bişey yiyip içmeden. Evden erken çıkacaklar hariç. Yanlış sonuçlar almayalım tartıda.

Amin sağlık her şeyden önemli
Kızlar şimdilik kaçıyorum ben. Kahvaltıdan sonra hazırlanıp işe gitmem gerekiyor. Kocaman öpüyorum hepinizi. Akşama yine geç gelirim. Takım size emanet. Boş bırakmayın.

Tmm cnm hayırlı işler sana .bizde seni öptük

Evde yemegi 8gibi yiyolar çok geç oluyo benim için canım nese akşam grsrz

devamlı katılım yaparsan aramıza girebilrsin canım

kızlar günaydın yarın büyük gün bugünü oldukça hafif atlatmaya çalışalım kaçamak yapmayalım

canım , yazdım hemde ilk basta ama tekrar yazayım ,

37 yasındayım , boyum 1.68 , sımdıkı kılom 82 , hedefim 67 , ismim ayfer :))

kızlar günaydın yarın büyük gün bugünü oldukça hafif atlatmaya çalışalım kaçamak yapmayalım

aynen bende kendime sabahtan beri bunu söyluyorum :))

Kızlar tüm aıntılarım gitti. Tekrar alıntılamaya üşeniyorum.
Burcu tatlım hayırlı olsun çeyizine yeni eklenenler. Baya bildiğin bitiriyorsun alman gerekenleri

Dünün menüsünü yazayım.
Kahvaltı(9:30)
biber
2 kk peynir
1 dilim ekmek
çay

Öğle(13:00)
ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Akşam (17:45)
ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt

Akşam yemekten sonra açlığıma tahammül edemedim. Saat 2:30ta yattığımı göz önünde bulundurunca erken saatte yemiştim yemeği

(20:00)
2 dilim ekmek
2 kk peynir

Suyu yazmayı unutmuşum 2.5 lt

Son düzenleme:

keşke yoğrt salatalık filan yeseydin güzelim ya ekmek yerine başka bişi olsaydı

Aynen yha bendede var sbh kalkip bakiyorim tartida çok cikiyorum iki saat sonra daha az cikiyorum hava degisiminden etkileniyoruz belkide
merhaba bugün aynı problem bende de var.tartıda cok cıktım.cok sısım.bı de dun mekık cekmeyı denedım 20 tane cektım.karın bolgem müthiş agrıyor.aaahh

!!!!!!!!!!!!yarın en geç 11 de herkes bildirimini yapmış olsun arkadaşlar
özellikle listede olanlar !!!!!!!!!!!!

merhaba ya dedıgım gıbı bu ufak seyehatımden once sureklı katılımım olıyordu ebru bılıyor.sadece merak edıp sordum.neyse kı burdayım

hoşgeldin canım ben burcu 21 yaşımdayım hemşirelik son sınıfım kaptan yardımcısıyım tanıştık mı hatırlamıyorum devamlı katılımını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…