Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kolay gelsın bu arada.bu evın işleri hiç bitmeyecek mi allahım benim de yapmam lazım.dün misafir ağırladım.tahmın edersınız evı

benim rutin haftalık temizlik canım ama sanki 3 kişi değil bi ordu yaşıyo evde babam sağolsun

hoşgeldin canım ben burcu 21 yaşımdayım hemşirelik son sınıfım kaptan yardımcısıyım tanıştık mı hatırlamıyorum devamlı katılımını bekliyorum

hayır cnm tanısmadık.ismim nihal.28 yasındayım evliyim henuz bebeğim yok.kilolarımı halledebilirsem düşüneceğim.kaptan yardımcısı oldugunu biliyorum.boyum 1,75 ,83 kilodan kendi çabalarımla 75 e düştüm.sonra bu platforma katıldım.şimdi 72 yim cizelgemden de gördüğün üzere.şuan çalışmıyorum evdeyım.sıkı dıyet yapıyorum ebru beğenir benim menulerımı.istikrarlıyımdır.ılk hedefım 70 ti.şimdı 65 .

azimli ve kararlısın canım ve bu çok güzel bişi hepimiz çıtır olmadan buradan gitmek yok

benim rutin haftalık temizlik canım ama sanki 3 kişi değil bi ordu yaşıyo evde babam sağolsun

biz de lafta iki kişiyiz...bende de var bi koca bebek sağolsun .neyse yaa napalım en azından vakıt gecıyor bi yandan,biyandan spor nıyetıne artık ama bu evın işlerı bitmeezzz,bitmiyooorr
kendını cok yorma

biz de lafta iki kişiyiz...bende de var bi koca bebek sağolsun .neyse yaa napalım en azından vakıt gecıyor bi yandan,biyandan spor nıyetıne artık ama bu evın işlerı bitmeezzz,bitmiyooorr
kendını cok yorma

yorucam gibi detaylı temzlik gerekiyo ama bi türlü kalkamadım veee şimdi gidiyorum

Mrb kizlar çok yorgun çok bitkinim oģlum dun gece hiç uyumadı ama hiç deli gibi uykusu vardi genede uyumadi gece gunduz mafoluyorum oğluma kızıncada esimden azar isittim ne var öyku diye bi bagirdi sinirlerim iyice bozuldu

Son düzenleme:
Mrb kizlar çok yorgun çok bitkinim oģlum dun gece hiç uyumadı ama hiç deli gibi uykusu vardi genede uyumadi gece gunduz mafoluyorum
canım beım hıc kolay olmasa gerek.bos buldugun en kısa bır an da bıle oncelığın dınlenmek olsun.evı ısı gucu kafana takma.

Bencede cnm aksam ne olursa olsun ekmek yemE direk kilo aldiriyo
Uf haklısınız canım

kızlar ben temizlik yapcam 2 saate filan anca gelirim herhalde
kolay gelsin tatlım

çocuk uyursa gündüz bırak ne varsa yapman gerekn biraz dinlenmeyi kafanı boşaltmayi dene. Senden önemli mi ev işleri falan.

Selam kızlar,

Sabah dışarıda evrak işlerim vardı, ofise gelince de işler birikmişti anca gelebildim.

Dünkü Menüm

Sabah
Tam buğday arası beyaz peynirli tost

Ara
1 kutu süt

Öğlen
Kuru fasulye, cacık, 1 dilim kepek ekmeği

Ara
Sütlü nescafe, 2 kırmızı erik

Akşam
Mercimek çorbası, taze fasulye

2,5 lt su, 1 bardak yeşil çay

sedacım bugün şişircek bişiler yeme fasulye seni yeterince şişirmiştir bas bas bağırıyoruz çarş perş. şişiren gaz yapan yiyecekelr yemeyin diye. gerisi güzel canım

Afiyet olsn canım

Makarna yemeseydin keşke canım, afiyet olsun

Geçmiş olsun ebrucum, Allah acil şifalar versin..

canım , yazdım hemde ilk basta ama tekrar yazayım ,

37 yasındayım , boyum 1.68 , sımdıkı kılom 82 , hedefim 67 , ismim ayfer :))

aynen bende kendime sabahtan beri bunu söyluyorum :))

Seninle hemen hemen aynı başlamış sayılırız canım. İnşallah ikimizde hedefe ulaşırız..

keşke ekmek yerine başka şey yeseymişsin, afiyet olsun

kızlar ben temizlik yapcam 2 saate filan anca gelirim herhalde

Kolay gelsin canımmm :) İki kişi yaşayınca belki daha kolaylaşır ^^ Damat bey nasılmış temizlik işlerinde ?

Canım eminim çok zor bir şeydir bebek büyütmek, Allah sana güç, kuvvet, sabır versin. Sen de bebişin uyudukça kafanı dinlemeye çalışş

Beden yorgunluğuna alıştımda beynen ruhen çok yorgunum

seni anlayabiliyorum.henuz bebeğim yok ama arkadaslarım da bu durumdan sıkayetçı.bu gecıcı bı süreç.sıkıntı çekecegın zamanlar az bır zaman dılımını kapsıyor.kuzun buyuyunce boyle bı derdın olmayacak.sen de onun bu surecını en verımlı bı şekilde zevk almaya bakarak gecırmeye calıs.dusunsene kuzun bı daha bu yasında olmayacak.sabırlı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…