kızlar ben temizlik yapcam 2 saate filan anca gelirim herhalde
kolay gelsın bu arada.bu evın işleri hiç bitmeyecek mi allahımbenim de yapmam lazım.dün misafir ağırladım.tahmın edersınız evı
hoşgeldin canım ben burcu 21 yaşımdayım hemşirelik son sınıfım kaptan yardımcısıyım tanıştık mı hatırlamıyorum devamlı katılımını bekliyorum
hayır cnm tanısmadık.ismim nihal.28 yasındayım evliyim henuz bebeğim yok.kilolarımı halledebilirsem düşüneceğim.kaptan yardımcısı oldugunu biliyorum.boyum 1,75 ,83 kilodan kendi çabalarımla 75 e düştüm.sonra bu platforma katıldım.şimdi 72 yim cizelgemden de gördüğün üzere.şuan çalışmıyorum evdeyım.sıkı dıyet yapıyorum ebru beğenir benim menulerımı.istikrarlıyımdır.ılk hedefım 70 ti.şimdı 65 .
çıtır çıtır olucam.kendime söz veriyoruuuuuummmmazimli ve kararlısın canım ve bu çok güzel bişi hepimiz çıtır olmadan buradan gitmek yok
benim rutin haftalık temizlik canım ama sanki 3 kişi değil bi ordu yaşıyo evde babam sağolsun
biz de lafta iki kişiyiz...bende de var bi koca bebek sağolsun .neyse yaa napalım en azından vakıt gecıyor bi yandan,biyandan spor nıyetıne artıkama bu evın işlerı bitmeezzz,bitmiyooorr
kendını cok yorma
merhaba bugün aynı problem bende de var.tartıda cok cıktım.cok sısım.bı de dun mekık cekmeyı denedım 20 tane cektım.karın bolgem müthiş agrıyor.aaahh
yorucam gibi detaylı temzlik gerekiyo ama bi türlü kalkamadım veee şimdi gidiyorum
canım beım hıc kolay olmasa gerek.bos buldugun en kısa bır an da bıle oncelığın dınlenmek olsun.evı ısı gucu kafana takma.Mrb kizlar çok yorgun çok bitkinimoģlum dun gece hiç uyumadı ama hiç deli gibi uykusu vardi genede uyumadi gece gunduz mafoluyorum
canım beım hıc kolay olmasa gerek.bos buldugun en kısa bır an da bıle oncelığın dınlenmek olsun.evı ısı gucu kafana takma.
Uf haklısınız canımBencede cnm aksam ne olursa olsun ekmek yemE direk kilo aldiriyo
kolay gelsin tatlımkızlar ben temizlik yapcam 2 saate filan anca gelirim herhalde
çocuk uyursa gündüz bırak ne varsa yapman gerekn biraz dinlenmeyi kafanı boşaltmayi dene. Senden önemli mi ev işleri falan.Mrb kizlar çok yorgun çok bitkinimoģlum dun gece hiç uyumadı ama hiç deli gibi uykusu vardi genede uyumadi gece gunduz mafoluyorum oğluma kızıncada esimden azar isittim ne var öyku diye bi bagirdi sinirlerim iyice bozuldu
Uf haklısınız canım
kolay gelsin tatlım
çocuk uyursa gündüz bırak ne varsa yapman gerekn biraz dinlenmeyi kafanı boşaltmayi dene. Senden önemli mi ev işleri falan.
Ne kadarlık oldu bebiş?Bende öyle yapiyorum cnm buyudukce huysuzlaniyo dinlenemiyorum hic bebisimede ister istemez aksi oluyorum
Selam kızlar,
Sabah dışarıda evrak işlerim vardı, ofise gelince de işler birikmişti anca gelebildim.
Dünkü Menüm
Sabah
Tam buğday arası beyaz peynirli tost
Ara
1 kutu süt
Öğlen
Kuru fasulye, cacık, 1 dilim kepek ekmeği
Ara
Sütlü nescafe, 2 kırmızı erik
Akşam
Mercimek çorbası, taze fasulye
2,5 lt su, 1 bardak yeşil çay
Ne kadarlık oldu bebiş?
sabah: (08:00)
1 kk peynır
yarım domates
yarım salatalık
sekersiz cay
3 zeytın
1 dılım cavdar e.
öğlen: (12:45)
2 kasık bulgur pılavı
2 3 kasık turlu
salata bıraz yogurt corbası
ara:1 elma
akşam: (19:30)
haslanmıs tavuk
cacık
salata
-yaklasık 40 dk bacak egzersizleri
-3 lt su
-yesılcay
-bıraz yuruyus
ben bugün erkenciyim erken yattım şimdide uykum kaçtı , geçmişi okudum , herkes süper gidiyor
şu sabahki şişlik olayı bendede mevcut , geceleri su içip yatmayı deniycem , yeşil çay içemiyorum ben yaa..
menüme gelince
sabah 2 dilim ekmek , peynir , domates , 2 fincan acık sekersız cay
öglen makarna , ekmeksiz
aksam , tavuk ızgara , bol domates söğüş , ayran ..
aralarda su içtim ,
saat 6da dısarı cıktık , 7.30 da döndüm spor sayılırsa
bağırsaklarım çok düzenli çalısmaya basladı
Günaydın canım. Ben pek iyi değilim. İki kızımda hasta. Hele küçüğünün ateşi de var ve ilk hastalığı. Minicik burnu akıyor. Silemiyorum da sevmiyor burnunun ellenmesini. Gece uyumadık hiç. Burnu tıkalı olduğu için mama içemedi çok fazla. Sürekli ağlayarak uyandı. Sabah ilk iş doktorunu aradık ama kadın izne ayrılmış. Saat 18:00 de başka bir doktora götüreceğiz. İnşallah o zamana kadar sorun çıkmaz çünkü biliyorsunuz kreşe bırakıyorum. Allah hepimize ve sevdiklerimize sağlık sıhhat versin.
canım , yazdım hemde ilk basta ama tekrar yazayım ,
37 yasındayım , boyum 1.68 , sımdıkı kılom 82 , hedefim 67 , ismim ayfer :))
aynen bende kendime sabahtan beri bunu söyluyorum :))
Dünün menüsünü yazayım.
Kahvaltı(9:30)
biber
2 kk peynir
1 dilim ekmek
çay
Öğle(13:00)
ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam (17:45)
ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt
Akşam yemekten sonra açlığıma tahammül edemedim. Saat 2:30ta yattığımı göz önünde bulundurunca erken saatte yemiştim yemeği
(20:00)
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Suyu yazmayı unutmuşum 2.5 lt
kızlar ben temizlik yapcam 2 saate filan anca gelirim herhalde
Mrb kizlar çok yorgun çok bitkinimoģlum dun gece hiç uyumadı ama hiç deli gibi uykusu vardi genede uyumadi gece gunduz mafoluyorum oğluma kızıncada esimden azar isittim ne var öyku diye bi bagirdi sinirlerim iyice bozuldu
Beden yorgunluğuna alıştımda beynen ruhen çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?