- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıklamalar için teşekkür ederim Öykü' cüm. Akşam için iyi yapıyorsun ama çok erken yiyorsun. Bence aynı sofrada farklı yiyecekler yiyebilirsin eğer vakti geç olmuyorsa.
Günaydın canım.Ben pek iyi değilim. İki kızımda hasta. Hele küçüğünün ateşi de var ve ilk hastalığı. Minicik burnu akıyor. Silemiyorum da sevmiyor burnunun ellenmesini. Gece uyumadık hiç. Burnu tıkalı olduğu için mama içemedi çok fazla. Sürekli ağlayarak uyandı. Sabah ilk iş doktorunu aradık ama kadın izne ayrılmış. Saat 18:00 de başka bir doktora götüreceğiz. İnşallah o zamana kadar sorun çıkmaz çünkü biliyorsunuz kreşe bırakıyorum. Allah hepimize ve sevdiklerimize sağlık sıhhat versin.
Olabilir canım. O zaman yarın sabah herkes uyandıktan en az 2-3 saat sonra tartılsın hiç bişey yiyip içmeden. Evden erken çıkacaklar hariç. Yanlış sonuçlar almayalım tartıda.
Amin sağlık her şeyden önemliAçıklamalar için teşekkür ederim Öykü' cüm. Akşam için iyi yapıyorsun ama çok erken yiyorsun. Bence aynı sofrada farklı yiyecekler yiyebilirsin eğer vakti geç olmuyorsa.
Günaydın canım.Ben pek iyi değilim. İki kızımda hasta. Hele küçüğünün ateşi de var ve ilk hastalığı. Minicik burnu akıyor. Silemiyorum da sevmiyor burnunun ellenmesini. Gece uyumadık hiç. Burnu tıkalı olduğu için mama içemedi çok fazla. Sürekli ağlayarak uyandı. Sabah ilk iş doktorunu aradık ama kadın izne ayrılmış. Saat 18:00 de başka bir doktora götüreceğiz. İnşallah o zamana kadar sorun çıkmaz çünkü biliyorsunuz kreşe bırakıyorum. Allah hepimize ve sevdiklerimize sağlık sıhhat versin.
Kızlar şimdilik kaçıyorum ben. Kahvaltıdan sonra hazırlanıp işe gitmem gerekiyor. Kocaman öpüyorum hepinizi. Akşama yine geç gelirim. Takım size emanet. Boş bırakmayın.![]()
cnm merhaba.ben konyada oldugum süre zarfında mesaj yollayamadım.bunun için çok üzgünüm.telefondan kadınlarkulubu yüklenmedi bir türlü sayfa cok kapsamlı oldugundan sanırım(akıllı telefon kullanmıyorum) aklım hep buradaydı.yayınladığın listeye göre gruptan atıldım mı merak ediyorum.ne olur hayır de...cevabını beklıyorum.
Hayır canım takımdan atılmadın. Zaten deneme süresindesin. Düzenli olarak gelirsen sorun yok. Sadece listeye girmen zorlaşacak. Yani gecikecek.
Daha önce sana bazı mesajlar yazmıştım canım. Mesela ismini sormuştum? Hedef kilonu belirtmemişsin. Not almam lazım hedef kilonu. Sanırım geçmiş mesajları okumuyorsun. Bu çok önemli. Lütfen bundan sonra yazdığın en son mesajdan itibaren geçmişi okur musun?
Menün makarna haricinde çok güzel. Afiyet olsun.
Günaydın Hanife' cim.O şişkinlik bu ara herkeste var sanırım. En az 500-600 gr fark ediyor. Sebebini araştırmak lazım.
kızlar günaydın yarın büyük gün bugünü oldukça hafif atlatmaya çalışalım kaçamak yapmayalım![]()
Kızlar tüm aıntılarım gitti.Tekrar alıntılamaya üşeniyorum.
Burcu tatlım hayırlı olsun çeyizine yeni eklenenler. Baya bildiğin bitiriyorsun alman gerekenleri![]()
Dünün menüsünü yazayım.
Kahvaltı(9:30)
biber
2 kk peynir
1 dilim ekmek
çay
Öğle(13:00)
ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam (17:45)
ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt
Akşam yemekten sonra açlığıma tahammül edemedim.Saat 2:30ta yattığımı göz önünde bulundurunca erken saatte yemiştim yemeği
(20:00)
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Suyu yazmayı unutmuşum2.5 lt
keşke yoğrt salatalık filan yeseydin güzelim ya ekmek yerine başka bişi olsaydı![]()
Yoğurt bitmişti canım.![]()
neyse olmuş artık bu hafta diyete iyice asılıp listeye girmemiz lazım bu hafta giremeyiz herhalde![]()
Ay Bugün regl oldum zaten Burcum tartıya kötü yansır. Haftaya gireriz inş listeye.
keşke yoğrt salatalık filan yeseydin güzelim ya ekmek yerine başka bişi olsaydı![]()
merhaba bugün aynı problem bende de var.tartıda cok cıktım.cok sısım.bı de dun mekık cekmeyı denedım 20 tane cektım.karın bolgem müthiş agrıyor.aaahhAynen yha bendede var sbh kalkip bakiyorim tartida çok cikiyorum iki saat sonra daha az cikiyorum hava degisiminden etkileniyoruz belkide
merhaba ya dedıgım gıbı bu ufak seyehatımden once sureklı katılımım olıyordu ebru bılıyor.sadece merak edıp sordum.neyse kı burdayımdevamlı katılım yaparsan aramıza girebilrsin canım
merhaba ya dedıgım gıbı bu ufak seyehatımden once sureklı katılımım olıyordu ebru bılıyor.sadece merak edıp sordum.neyse kı burdayım