• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş. Arada bir paylaşırsan böyle sevinirim. Bu arada nasıl canlandırmışım takımı sen yokken:9: Şu an sayımızı ben bile bilmiyorum sayamadım daha :9:

sorma kaptiş yetişemiyorum isimleri keydettim artık bakıp bakıp yazıyorum rezil olmayım diye :52:
ben sayıp yazıyorum ama özel mesaj olarak kime atacağımı anlamadım :(

09 - 10 Eylül akashha
11 - 12 Eylül ayeyldz
13 - 14 Eylül burcugncy
16 - 17 Eylül elifimsuyum
18 - 19 Eylül mavera87
20 - 21 Eylül naeviaa

işte bu kişilere tarihlere göre cnm
:51:

canım arpa şehriye bi nevi makarna yememelisin akşam mümkün olduğunca meyve tüketme otururken yakmak zor oluyor meyve şekerini bide patatesler 2 3 tande olsa olmamış :20:

afiyet olsun canım yarın bnde squats a başlayım bi :52:

ama cok guzel gorunuyoduuu dayanamadim ben canim cekerse azda olsa yemezsem eger gece boyunca mutfaga gidip gidip yerdim ama yapmadim sadece yemekten 2 kasik aldim ama zaten baska yemek yoktu ki. Annem yemekhanede calisiyo o getiriyodu hergun bugun getirmemis yoksa normalde bizim evde pazar dan pazara yemek piser :D

Arpa sehriye :( Ay salatasi cok guzel oluyo ama madem oyle oda bitti artik benim icin.
Aksam mmeyvesini bana diyetisyenim verdi aslinda 3 ana ve 3 ara ogunum var aksam meyve yedirtmesinin sebebi metobolizma durmasin diye :))

Bende dedim hatta cikaralim diyese yok desi aksamki ara ofununu mutlaka yap dedi :)
Eki Görüntüle 799790 buradan kendi profilinize giriniz
Eki Görüntüle 799791 kendi adınızın olduğu yere tıklayın
Eki Görüntüle 799792 takıma yazılıp yazılmadığına dikkat edin
Eki Görüntüle 799793 tarihe göre sayıp listede hangi arkadaşa atılması gerekiyorsa özel mesaj şeklinde atın

Suan telefondayim yarin hepsini bir yazsam olur mu ?

ama cok guzel gorunuyoduuu dayanamadim ben canim cekerse azda olsa yemezsem eger gece boyunca mutfaga gidip gidip yerdim ama yapmadim sadece yemekten 2 kasik aldim ama zaten baska yemek yoktu ki. Annem yemekhanede calisiyo o getiriyodu hergun bugun getirmemis yoksa normalde bizim evde pazar dan pazara yemek piser :D

Arpa sehriye :( Ay salatasi cok guzel oluyo ama madem oyle oda bitti artik benim icin.
Aksam mmeyvesini bana diyetisyenim verdi aslinda 3 ana ve 3 ara ogunum var aksam meyve yedirtmesinin sebebi metobolizma durmasin diye :))

Bende dedim hatta cikaralim diyese yok desi aksamki ara ofununu mutlaka yap dedi :)

tatlım ama akşam yemekten sonra yediğin meyve kan şekrini yüksek tutuyo bu nedenle sindirimi yavaşlatıyo depolanmayı artırıyor yarın mesaj sayılarını akkasha ya gönder canım

Tatlım bütün diyetisyenler akşam ki ara öğünde meyve yazıyor. Nedenini bilmiyorum ama hepsi yazıyor inan. Ama meyvedeki şeker ne kadar etkili bilsen inanamazsın. Günlük şeker ihtiyacımızın tamamını meyvelerden karşılayabiliyoruz. Fruktoz deniliyor istersen bir araştır netten. Mesajlarını yarın saysan olur ama bundan sonra günlük sayarsan sevinirim.

Kızlar maç bitti aldık 2-0 Ama bundan sonra işimiz daha zor. Son maçımız Hollanda'yla. İnşallah gideriz 2014 dünya kupasına.

Canlarım ben kaçıyorum artık. Yarın sabah ilk iş erkenden kalan alıntıları yapmak olacak. İyi geceler herkese kocaman öpüyorum :16:

dün (09.09.2013) 15 cevap
bugun (10.09.2013) 19 cevap
(akashha ya gonderıyorum ama olmuyor) herkese ıyı geceler :16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
9 eylül: 17
10 eylül: 21

akashhanın mesaj kutusu doluymuş bende buraya yazıyım dedim :) iyi gecelerr :)

dün (09.09.2013) 15 cevap
bugun (10.09.2013) 19 cevap
(akashha ya gonderıyorum ama olmuyor) herkese ıyı geceler

kızlar akashha ya mesaj yazıyorum gitmiyor. posta kutusu doluymuş.

Kızlar kusura bakmayın farketmemişim. Yazanları not aldım, mesaj kutumu da boşalttım:17:

Bugünkü menümü pek beğenmedim kızlar.. yanıma birşey almadığım için arkadaşın grissinisinden yedim. Akşam da ben eve geç geldim yemek yapamadım, babam geldiği için de geçiştiremedim, dışarıdan sipariş verdik.. Midemi mahvetti ama:50:

Sabah
Kepek ekmeğine beyaz peynir, domatesli tost

Ara
2 kepekli grissini

Öğlen
Domates çorbası, iki köfte (toplamı elim kadar), cacık, 1 dilim kepek ekmeği

Ara
3 kepekli grissini

Akşam
1,5 lahmacun, ayran

2,5lt su, sade soda

Bugünkü menümü pek beğenmedim kızlar.. yanıma birşey almadığım için arkadaşın grissinisinden yedim. Akşam da ben eve geç geldim yemek yapamadım, babam geldiği için de geçiştiremedim, dışarıdan sipariş verdik.. Midemi mahvetti ama:50:

Sabah
Kepek ekmeğine beyaz peynir, domatesli tost

Ara
2 kepekli grissini

Öğlen
Domates çorbası, iki köfte (toplamı elim kadar), cacık, 1 dilim kepek ekmeği

Ara
3 kepekli grissini

Akşam
1,5 lahmacun, ayran

2,5lt su, sade soda

güzel başlanmış kötü bitmiş bi menü olmuş canım keşke köfte filan söleseydin kndine grisini çok sıkıntı değil krtarıcı olabiliyor bende stajda çok acıkıyorum bazen yiyorum unonun kpekliden lahmacun olmasa iyiydi ama neyse :50:

nkızlar şimdi eğer derseniz ki spor yapalım seçenekler uzun olarak zumba ve leslie bölgesel olrak squats mekik öneriyorum ama ip atlama da favorilerim arasında 1 ana spor geriside bölgesel olsun ben oyumu leslieden yana kullanıyorum çünkü zumba çok kıvrak ben yapamıyorum ama beğendiğim bi video olursa olabilir yada değişimli yapabilirz ben bağlı kalamam derseniz günlük 1 saat ana spor 30 dk bölgesel spor şeklindede bizzat kendim tarafından mezun olana kadar takip edebilirm benden şimdilik bu kadar iyi gecelerrrrr :52:

[TABLE="class: grid, width: 237"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]09.09.2013
[/TD]
[TD]10.09.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akashha
[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayeyldz [/TD]
[TD]15[/TD]
[TD]19[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belmonte[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcugncy [/TD]
[TD]19[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cementa [/TD]
[TD]17[/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimsuyum [/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fndkkrdu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glmscs [/TD]
[TD]4[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]highchemist[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]JeLiboNuMm
[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LadyLine
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera87
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikkelebk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naeviaa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabiaaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VasthaNerada[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venuskadini[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasimutsuz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam
[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Selam kızlar, umarım eksik yoktur. Fazladan yazdığım isimler de olabili, herkesin durumunu bilmiyorum. Not aldıklarımı ekledim, sizden geldikçe güncellerim.

Son düzenleme:
nkızlar şimdi eğer derseniz ki spor yapalım seçenekler uzun olarak zumba ve leslie bölgesel olrak squats mekik öneriyorum ama ip atlama da favorilerim arasında 1 ana spor geriside bölgesel olsun ben oyumu leslieden yana kullanıyorum çünkü zumba çok kıvrak ben yapamıyorum ama beğendiğim bi video olursa olabilir yada değişimli yapabilirz ben bağlı kalamam derseniz günlük 1 saat ana spor 30 dk bölgesel spor şeklindede bizzat kendim tarafından mezun olana kadar takip edebilirm benden şimdilik bu kadar iyi gecelerrrrr :52:

Hmm ben leslie denemedim, zumba da denemedim :D yorum yapmasam daha iyi olacak sanırım..

İyi geceler canımm

merhaba kızlar... bu gün çok yoğun bir gündü misafirim geldi misafirliğe gittim bu arada bir de pazara gitdimm.. o yüzden hiç bakmaya fırsatım olmadı.
geçmişi biraz okuyayım dedim ama baya varmış o yüzden sadece bugünkü menümü yazıp kaçıcam..

kahvaltıdan 3 saat önce şekersiz 1 fincan sütlü kahve. (bazı işlerim olduğu için uykum açılsın diye sütlü kahve içtim)

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
domates, salatalık, maydanoz, biber
1 haşlanmış yumurta
2 kk. beyaz peynir
5 tane zeytin
2 kuru kayısı

ara; 3 tane mürdüm erik

öğlen; 5 yk kıymalı ıspanak (üzerine yoğurt)
1 dilim k.ekmek salata

ara öğün; yarım muz

akşam; 5 tane köfte
yağsız salata
yarım dilim k. ekmek

2 lt. su 2km. pazardan dönerken yürüdüm bir de..
bugün evde tatlı yaptım ama yemedim.. misafirler gidince de kalanını anneme götürdük. akşam da misafirlikde sadece şekersiz çay içtim tabağa hiç dokunmadım..:21::46:

[TABLE="class: grid, width: 237"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]09.09.2013
[/TD]
[TD]10.09.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akashha
[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayeyldz [/TD]
[TD]15[/TD]
[TD]19[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belmonte[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcugncy [/TD]
[TD]19[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cementa [/TD]
[TD]17[/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimsuyum [/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fndkkrdu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glmscs [/TD]
[TD]4[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]highchemist[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]JeLiboNuMm
[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LadyLine
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera87
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikkelebk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naeviaa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabiaaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VasthaNerada[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venuskadini[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasimutsuz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam
[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Selam kızlar, umarım eksik yoktur. Fazladan yazdığım isimler de olabili, herkesin durumunu bilmiyorum. Not aldıklarımı ekledim, sizden geldikçe güncellerim.

Benim dünku msj sayim 10 cnm yazdim ama eklememissin

tatlım ama akşam yemekten sonra yediğin meyve kan şekrini yüksek tutuyo bu nedenle sindirimi yavaşlatıyo depolanmayı artırıyor yarın mesaj sayılarını akkasha ya gönder canım

anladim canim :))
Tamam bugun sayar yollarim :))

Tatlım bütün diyetisyenler akşam ki ara öğünde meyve yazıyor. Nedenini bilmiyorum ama hepsi yazıyor inan. Ama meyvedeki şeker ne kadar etkili bilsen inanamazsın. Günlük şeker ihtiyacımızın tamamını meyvelerden karşılayabiliyoruz. Fruktoz deniliyor istersen bir araştır netten. Mesajlarını yarın saysan olur ama bundan sonra günlük sayarsan sevinirim.

bilmiyordum canim bundan sonra meyvemi gunduz yerkm :))

Bilmiyordum mesaj sayma olayini o yuzden her gun yazmadim. Bendan sonra yazarim :))

Canim benim gunluk spor programim var zaten uymasam olur mu cunku obur turlu 2 saatkmi alıcak universite sinavina hazirlaniyorum ya 2 saat benim icin cok zor olur.
Ama benim gunlugumdd haftada 1 gun zumba var diger gunlerde bolgesel :))

Back