• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm
Sbh
Domates
Az peynir
6 zeytin
Yumurta hasladim ama yiyemedim midem bulsndi :(
Öğle
2 biber dolmasi etli
Bir kase yogurt
Ara meyveli soda ictim ustune armut mofoldum agridan öluyorum resmen karnim taş gibi nasil gecicek bilmem
Aksam
Agridan öluyorum bisi yiyemedim :(
2000adim attim

inşallah canım ya :16: bende 63 kiloyum 53 olmak istiyorum :31:

inşallah hedeflerimize ulaşırız canım benimm diyetin yanına spor yapmayıda ihmal etme sakın :34:

Allah allah hangi karakterlerdi ki bahsettiklerin ?

soda mineral açısından falan olsa gerek. Isırgan otuda çok iyi bir idrar söktürücüymüş. Karaciğer ve böbrekleri de temizliyormuş. (bunları internetten araştırdım) Aktardan alabilirsin :) 5 lirya kocaman bir poşet aldım:)

ısırgan otunun çayı mı bu ? hiç faydasını gördün mü canım ? Yaradıysa bu hafta bende yeşilçayım bitiyo ondan alim ?

Menüm
Sbh
Domates
Az peynir
6 zeytin
Öğle
2 biber dolmasi etli
Bir kase yogurt
Ara meyveli soda ictim ustune armut mofoldum agridan öluyorum resmen karnim taş gibi nasil gecicek bilmem
Aksam
2000adim attim

Canım geçmiş olsun hasta mısın hiçbişey yiyememişsin :50:

Menüm
Sbh
Domates
Az peynir
6 zeytin
Öğle
2 biber dolmasi etli
Bir kase yogurt
Aksam
2000adim attim

canım yeşilçay kiraz sapı çayı filan içsen ağrın için

Bugunku ogunlerim

Sabah : 1 kk peynir
4 dilim domates
5 zeytin
2 dilim kepek ekmegi

Ogle : Ceyrek kepek ekmeginde sandvic ( 1 kk peynir 3 dilim domates )

Aksam : 4 Kasik dun yedigim aslikli fasulye
3 kasik turlu
Yarim domates ve 2 biberden sogus
2 dilim kepek ekmegi

Turlu yemegini yemeseydim keske :(

merhaba kızlar.. bugünkü menüm:

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,
2 kk beyaz peynir; 4 tane zeytin
domates, biber, salatalık, maydanoz
2 dilim tam b. ekmeği

ara öğün; 4 tane mürdüm eriği

bugün öğlen yemekdi işdi bişey yiyemedim 2 tane kuru kayısı yedim.

ara öğün; 1 kase yoğurda doğranmış 3 mürdüm eriği

akşam; 1 kepçe çorba
5 yk kıymalı ıspanak yemeği(üzerine sarımsaklı yoğurt)
yağsız salata
yarım dilim kepekli ekmek

2 lt. su
7 km. yürüyüş ve 25 tane mekik çektim..

bu akşam bir yeşilçay (şekersiz) içmedim onu içerim 1 2 fincan, birde birazdan gene yürüyüşe çıkıcaz eşimle beraber..

akşam yemeğinde baya acıkmıştım ama gün içinde hiç atıştırmadım ehh iyi gidiyorum sanki :8::8: :1::1:

selam kizlar cooook yogun bir dönemden sonra tekrar sizlerleyim.
bugün tekrar diyetime geri döndüm, aldigim 3kgyu geri verip tekrar araniza dönemk istiyorum?

kimler kaldi grupta cikanlar oldumu yeni gelenler var hepiniz hosgeldiniz.
ben nur 22 yasinda ögrenciyim.
grupla birlikte cok güzel kilo veriyordum taaki tatil, ramazan ve sinavlara kadar. o dönem uzak durdum ve bu sürede verdigim 3 kiloyu geri aldim.
tekrardan kilo vermek istiyorummm özellikle 11.aya kadar kilo vermem cok önemli :52::52:

3 kg az gibi gelsede bende cok farketti, az deyip gecistirmeyin 1 beden oynadi resmen. bol olan giysilerim dar olmaya basladi :5:

fndkkrdu
Bugunku ogunlerim

4 dilim domates
5 zeytin
2 dilim kepek ekmegi

3 kasik turlu
2 dilim kepek ekmegi

canım ara öğün olarak bişey yememişsin yanına bir elma falan alsan iyi olur aslında.. çünki meyvelerde şekerli ama netice de vücuda onlarda faydalı ölçülü olarak tüketilmeli bence.. onun dışında menün gayet iyi benim önceden gittiğim bir diyetisyen yemek için yedi kaşık ye demişdi. öğlen de hafif geçişdirmişsin zaten sıkma canını:32::32:

ssercecik
bugün tekrar diyetime geri döndüm, aldigim 3kgyu geri verip tekrar araniza dönemk istiyorum?

grupla birlikte cok güzel kilo veriyordum taaki tatil, ramazan ve sinavlara kadar. o dönem uzak durdum ve bu sürede verdigim 3 kiloyu geri aldim.
tekrardan kilo vermek istiyorummm özellikle 11.aya kadar kilo vermem cok önemli

3 kg az gibi gelsede bende cok farketti, az deyip gecistirmeyin 1 beden oynadi resmen. bol olan giysilerim dar olmaya basladi
merhaba nur ben rabia 21 yaşındayım.. umarım aldığın kiloyu hemencik verirsin:21: hayırdır 11. ayda ne var..
ben de 11. aya kadar zayıflamak istiyorum benim ilk evlilik yıl dönümüm varda:52::52: 3 kilo fark etmez mi evlendiğimden beri bende 3-5 kilocuk;)) aldım ve acaip fark etdi...:1::1:

Selam kızlar,

Çoook yoğun geçen bir iş gününden sonra evimdeyim çok şükür.. Geçmişi okumaya koyulayım şimdi. Bugün baya aktifmiş herkes :1:

inşallah hedeflerimize ulaşırız canım benimm diyetin yanına spor yapmayıda ihmal etme sakın :34:

ısırgan otunun çayı mı bu ? hiç faydasını gördün mü canım ? Yaradıysa bu hafta bende yeşilçayım bitiyo ondan alim ?

Ben hem ısırgan otu hem yeşil çay içiyorum hangisi yarıyor tam bilmiyorum ama yarıyor :9:

Saol cnm soda içip armut yiyince böle oldum :(
canım yeşilçay kiraz sapı çayı filan içsen ağrın için
Yesil çay içtim biraz önce cnm saol.
Asitli icmiyodum uzun suredir kola fln.
Meyveli soda icince o bile dokundu ders olsun bana.
Bugunku msj sayim 6 herkese simdiden iyi geceler

Çok iyi etmişsiniz bence. Bizde de var. Kaçını aldınız? Hangi oyunu oynuyorsunuz? Çok soru sordum ama bende meraklıyımdır oyunlara eşimle birlikte bir çok oyun oynarız.

Canım PS3 aldık. Şu an için tekken, fifa ve need for speed var. Ben move paketini almak istiyorum, fitness falan da oluyormuş oyunlarında . Sen neler tavsiye edersin?

merhaba kızlarr.. ancak girebildim nete.. dışarıdan döndükten sonra fırsatım olmadı. ben girdiğimde de kimsecikler yok ikidir:)) neyse bu gün mesaj sayım 3 de kalabilir belki ama yarın telafi ederim söz..

bu günkü menüm

sabah kahvaltı 8.30-9.00
bir kk kadar örgü bir kk kadar beyaz peynir 1 yumurta 4 zeytin 1 akdeniz ekmeği 3 cerry domates 2 dal maydanoz..

arada 1 top vanilyalı dondurma (bugün çok yürüdüğümüz için telafi eder diye düşündüm) (ayrıca halis maraş dondurmasıydı da :)) )

öğlen

4 köfte (iki parmak kadar büyüklükde pide ) karışık salata

ara öğün

1 şeftali

akşam

2 kepçe pirinç çorbası ( yazılanları okudum bir daha pirince dikkat ederim)
yağsız çoban salata yarım dilim kepek ekmek ( o da kenar tarıfıydı incecik bişey)

son olarak
4 mürdüm erik ve öğlen ve akşam yoğurt yemediğim için şekersiz bir fincan sütlü kahve yanında 1 hurma..

2 lt.kadar su

Benim gözüme batanlar dondurma ve pide

Günaydın kızlara geçmişi okumadan hemen sizlerle 2 günlük menümü paylaşayım:

06-09-2013

kahvaltı:10,00

2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
az peynir
4 zeytın
yeşillik

ara:14,00

sade türk kahvesi

akşam:17,00

7 yk kadar kuru fasulye
1 dilim ekmek

2,5 lt su

Canım az yemişsin sanki. Öğleni yememişsin

07-09-2013

KAHVALTI 11,00

2 DİLİM ÇAVDAR EKMEKĞİ
1 YUMURTA
AZ PEYNİR
DOMATES SALATALIK BİBER

ara 13:1 avuç badem

ÖĞLE İLE AKŞAM 17,00
IZGARA köfte
salata
ayran

iki gündür sport falan yok kızlar bir dün avm dolaştık okul alışveriş falan o kadar

ama bugun yürüşe devam akşam üzeri

Bana bu da az geldi canım

Günaydın canlarım. Hazırlandım işe gidiyorum. Bugünkü durumum belli değil fırsat bulursam cepten girerim. Gelemezsem merak etmeyin. Akşama burdayım. Dua edin benim için yeni çalışacağım yer rahat bir yer olsun.

Ebrucum inşallah sen de bebişin de güzel bir gün geçirmişsinizdir!

09-09-2013

kahvaltı:08,30

2 dilim ekmek
1 parça peynir
domates-salatalık-yeşil biber

öğle 13,00

1 kase tavuk çorba(pirinçsiz)
1 tane bol kıYmalı biber dolması
1 kase yoğurt
4 tane acı biber

ara 16,00

1 avuç kadar kuru üzüm ve fındık

akşam 19,30

balık ızgara
salata

Afiyet olsun canım, pirinç yememek gerekiyor

Menüm
Sbh
Domates
Az peynir
6 zeytin
Öğle
2 biber dolmasi etli
Bir kase yogurt
Aksam
2000adim attim

Çok geçmiş olsun canımm

Bugunku ogunlerim

4 dilim domates
5 zeytin
2 dilim kepek ekmegi

3 kasik turlu
2 dilim kepek ekmegi

Afiyet olsun canım

merhaba kızlar.. bugünkü menüm:

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,
2 kk beyaz peynir; 4 tane zeytin
domates, biber, salatalık, maydanoz
2 dilim tam b. ekmeği

ara öğün; 4 tane mürdüm eriği

bugün öğlen yemekdi işdi bişey yiyemedim 2 tane kuru kayısı yedim.

ara öğün; 1 kase yoğurda doğranmış 3 mürdüm eriği

akşam; 1 kepçe çorba
5 yk kıymalı ıspanak yemeği(üzerine sarımsaklı yoğurt)
yağsız salata
yarım dilim kepekli ekmek

2 lt. su
7 km. yürüyüş ve 25 tane mekik çektim..

bu akşam bir yeşilçay (şekersiz) içmedim onu içerim 1 2 fincan, birde birazdan gene yürüyüşe çıkıcaz eşimle beraber..

akşam yemeğinde baya acıkmıştım ama gün içinde hiç atıştırmadım ehh iyi gidiyorum sanki

Afiyet olsun canım yürüyüşün de süper olmuş.

bugün yediklerimm :42:
Sabah:
mısır gevreği
1 kaşık elma sirkesi
yeşil çay

Öğle:
1 tabak salata
1 kase yoğurt
1 tabak kuru fasulye
yeşil çay

Akşam:
1 tabak bulgur pilavı
yanında bikaç parça tavuk eti
limonlu soda

ara öğünlerde 1 porsiyon meyve yedim ve 3 lt su içtim :)) şimdi de leslie ile yürüyüş yapıcam bugün daha iyi oldu menüm dünküne göre :9:
bi de bişey sorcam duyduğuma göre yatmadan önce 1 kaşık bal yenirse yağ yakıyomuş doğrumu? yani pek inandırıcı gelmedi çünkü 1 kaşık balda 60 kalori varmış :26:

tekrardan kilo vermek istiyorummm özellikle 11.aya kadar kilo vermem cok önemli :52::52:

3 kg az gibi gelsede bende cok farketti, az deyip gecistirmeyin 1 beden oynadi resmen. bol olan giysilerim dar olmaya basladi :5:

meraba tanıştığıma memnun oldum ben nuray 17 yaşında öğrenciyim :)) umarım verirsin tekrar o kiloları bakalım artık inşallah bende vericem :31:

Kızlar kendi kendime düşünüyordum neden kimse benim menüme yorum yapmamış diye meğerse dün paylaşmamışım..:1::1::1::1::1:

Dün

Sabah
2 tam buğday arası beyaz peynirli tost, 4-5 dilim sucuk (kocam yerken canım çekti)

Öğlen
5 tane nugget, 1 kase yoğurt

Ara
1 bardak sütlü şekersiz türk kahvesi, bir avuç iç badem

Akşam
Az tavuk sote, 1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday

2,5 lt su, 2 bardak yeşil çay

Bugün

Sabah
2 dilim tam buğday arası beyaz peynirli tost

Öğlen
Az mantar çorbası içtim :( Haşlanmış tavuk ve yoğurtlı semizotu salatası yedim..

Ara
1kutu süt, bir avuç iç badem

Akşam
Ton balıklı salata

2 bardak yeşil çay, 1 sade soda, 2 lt su (Daha içerim). 1 saat yürüdüm eve gelirken

Son düzenleme:
benim 167 :) belki düşüktür ama ben balıketliyim zaten olduğumdan fazla gösteriyorum :25: o yüzden bunu hedef olarak belirledim etim sıkı olsaydı 55 fln olurdu hedefim ama değil :14:

bende 170 im suan 62 yim ama tabi 58 falan ii gider :34: dediğin gibi balık etlililik ve uzun boy insanı iri gösteriyor malesefff:53:

Back