• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim oncelikle hosgeldin ....menun hic olmamis bir cay kasigi kadar mayanezde kac kalorji var biliyormusun ....oncelikle kedine bir liste yapmalisin eger gercekten zayiflamak istiyorsa hayatindan cikarman gerekenler ve yemen gerekenler olarak ben oyle yaptim ....ben hayatimdam pirinc,makarna,hamurisi,,gazli icecekler beyaz ekmek hamurlu tatlilar patates bunun gibi seyleri cikardim ve sevgili takim kaptanimiz ve diger arkadaslarimin destegi ilede yaklasik 10 kilo verdim ....ayrica baslarda bende boyle hatalar yyapiyordum ama hep arkadaslarimin tavsiyesinine uydum

hoşbuldum canım ayrıca evet sonuna kadar haklısın :18: bundan sonra asla ama asla bu hatayı yapmıycamm :26: inşallah bende senin ve sizin desteğinizle veririm bu kiloları çokk teşekkürlerr :))

Canım Leslie ile makarnanın kalorisini yakmışsındır fakat bol mayonezin kalorisini ve bünyende biriktirdiği yağı yakmış olamazsın. Mayonezi hayatımızdan çıkarıyoruz, gerçekten çok zararlı bir besin. :29:
[/B][/FONT]:8:

çok haklısın sen de bundan sonra çıkarıyorum bu son oldu benim için :18: teşekkür ettim tavsiyelerin için :16:

KAHVALTI

bol yoğurtlu nesfit

arada
çok az leblebi.

öğle
rosto(fırında ve yağsız 1 dilim)
mercimek çorbası(3-4 kaşık)

arada
1 tane eti form mısır ve pirinç patlağı

akşam
2 parça tavuk
ıce tea (bir daha olmaz:( )
salata

KAHVALTI

bol yoğurtlu nesfit

arada
çok az leblebi.

öğle
rosto(fırında ve yağsız 1 dilim)
mercimek çorbası(3-4 kaşık)

arada
1 tane eti form mısır ve pirinç patlağı

akşam
2 parça tavuk
ıce tea (bir daha olmaz:( )
salata

cnm menun cok guzel :46:

Menum
Sabah
Domates
Az peynir
2 zeytin
2 etimek
Yesil cay
Ogle
Yarim kase domates çorbasi
1 tane biber dolmasi etli (pirincli degil)
Aksam
Bol salata tamamen yesillik dolu
Bugun su icemedim anca bir lt:(
Spor ev temizligi +1500adim

Msj sayim 6

Canım senin menülerini çok beğeniyorum inşallah ben de böyle disiplinli olacağım.

bugün sabah ülker k-flakes bitterli mısır gevreği yedim 30 dk fln sonra yeşil çay içtim öğlen karışık bi tost yedim ve 30 dk sonra yine yeşil çay içtim akşam koca bi tabak makarna yedim üstelik bol mayonezliydi -biliyorum çok gereksizdi ama tutamadım kendimi :26: - aralarda armut yedim son olarak siyah çay içtim ve az önce de yediğim makarnanın telafisi adına leslie ile yürüdüm -gerçekten çok kalori yakıyo tavsiye ederim :))- günüm böyle geçti iştee :))

sen beni de geçtin :D

ben bugün o hatayı yaptım :18: bol mayonezli makarna yedim ama bu sondu artık ya valla sondu :26: :D

Canim yeme yeme direk yag onlar. Ben cok sevmeme ragmen dur nefis dedim zayiflicam ben cikar aklindan bunlari dedim ve makarna tenceresinden ve ketcapdan uzaklastim.

Birde ailemle oturunca cok yedigimi farkettim ben ya bundan sonra ayri oturucam :)

Slm kızlar. :16:Ben geldim ama çok zor oldu gelmem :37:Ölüyorum yorgunluktan. Bu saate kadar ev işiyle uğraştım. Bir ara çocuklar için okul alışverişine çıktık. Ayaklarımın altı zonkluyor. Sabah bir sürü alıntı yaptım hiç birini cevaplayamadım bu saate kadar. Bu arada 6 aydan sonra yarın ilk defa işe gideceğimmmmm :30::14:

Kızlar alkali suyu detaylı araştırdım ve bu su vücuttaki asit değerini en aza indiriyormuş.

Alkali su hasta olmayıda önlüyormuş ve bu suyla kanseri yenenler bile olmuş :53: Üstelik kısa bir süre zarfında.

Zayıflayanlarda olmuş tabiki ama en önemlisi sağlıklıymış. İçtiğimizi su yerine karbonatlı su içip ph değerini yükseltirsek çok daha sağlıklı olurmuş.

Hatta ben anlatmim siz dinleyin :34:

1.5 litre suya 1 yada 1.5 çay kaşığı karbonat ekleyebilirsiniz

[video=youtube;JA1-D4-EFYQ]https://www.youtube.com/watch?v=JA1-D4-EFYQ[/video]

Ben alkali damla aldım eczaneden 65 tl ye 5-6 aydır dolabı bekliyor kullandım bir kaç kere. Bu kadar önemliyse kullanayım ben onu :D

Cementa ve fndkkrdu kızlar hoşgeldiniz. Sizleri çağırdım ama takım kurallarını yazamadım bugün. Burcu yazdı mı size takım kurallarını?

Slm kızlar. :16:Ben geldim ama çok zor oldu gelmem :37:Ölüyorum yorgunluktan. Bu saate kadar ev işiyle uğraştım. Bir ara çocuklar için okul alışverişine çıktık. Ayaklarımın altı zonkluyor. Sabah bir sürü alıntı yaptım hiç birini cevaplayamadım bu saate kadar. Bu arada 6 aydan sonra yarın ilk defa işe gideceğimmmmm :30::14:

Hoşgeldin canım :)

benim kızım da 1.sınıfa başlıyor ama ben henüz hiç birşey almadım zaten vaktim de yok :( Annem çıkacak alışverişe. Kızımın alıştırma günlerinde de yanında olamayacağım :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geldiiiiiiiim :))
Ohhh beee
Tartıma pilimi de aldım öyle geldim...
hem de oyle bi yerden aldım ki şaşırdım ...
Kızlar Elif ya da Gül söylemişti galiba ...
Piller evrenseldir diye...
Beykoz'un bi köyündeki kırtasiyeden istedim şak diye çıkardı kız :))))

Ne kolaymış tartı pili bulmak :)

Yoksa profiloya yollayacaktım esimi (Mecidiyeköy'de, tartıyı ordan almıştı da bana:)

Gecen ay dogum günümde tektas yüzük almış bana

Ertesi gun verdigim tepki su olmuştu
Hmm bu yüzük yerine tartıma pil alsaydın ya :D

Onun cevabida (ben artık anladım ki, bu kadınları hiç bişeyden tam anlamiyla memnun edemiyorsun

Neyse ya cok sorun etmiştim anlayacağınız :)))

Allah razı olsun sizden...

Yarın görüşmek üzere hayırlı geceler...:)

benim kızım da 1.sınıfa başlıyor ama ben henüz hiç birşey almadım zaten vaktim de yok :( Annem çıkacak alışverişe. Kızımın alıştırma günlerinde de yanında olamayacağım :(
Keşke yanında olabilseydin diyeceğim ama işin başından aşkın. Geçen yıl başladı benim kızım 1. sınıfa. O hafta izin aldım ama 3,5 aylıktan beri kreşlerde olduğu için yavrum hiç zorluk çekmedi maşallah. İnşallah senin kızında kolayca alışır. Yarında benim minik prensesim ilk defa ayrılacak benden. Kreşe bırakmak zorunda kalacağım. Çok zor geliyor şimdiden. :14:

Ben geldiiiiiiiim :))
Ohhh beee
Tartıma pilimi de aldım öyle geldim...
hem de oyle bi yerden aldım ki şaşırdım ...
Kızlar Elif ya da Gül söylemişti galiba ...
Piller evrenseldir diye...
Beykoz'un bi köyündeki kırtasiyeden istedim şak diye çıkardı kız :))))

Ne kolaymış tartı pili bulmak :)

Yoksa profiloya yollayacaktım esimi (Mecidiyeköy'de, tartıyı ordan almıştı da bana:)

Gecen ay dogum günümde tektas yüzük almış bana

Ertesi gun verdigim tepki su olmuştu
Hmm bu yüzük yerine tartıma pil alsaydın ya :D

Onun cevabida (ben artık anladım ki, bu kadınları hiç bişeyden tam anlamiyla memnun edemiyorsun

Neyse ya cok sorun etmiştim anlayacağınız :)))

Allah razı olsun sizden...

Yarın görüşmek üzere hayırlı geceler...:)
Nihayet gelebildin dediğin gibi :9:Çok sevindim tartana pil alabildiğin için. Yarın sabah ilk işin tartılmak olsun ve buraya boyunu, şuan ki kilonu ve hedef kilonu yaz ki not alabileyim. :34:

Kızlar yaaaa yaptığım bütün alıntılar gitti. Çok ama çok sinirlendimmmm :47:En önemlisi Tuba' ya bi sürü şey döktürmüştüm. Yazamam ki şimdi yine aynılarını :14:

Ne mutlu sizlere
Allah bize de göstersin bu güzel gunü ins
Miniklerinizin başarıları daim olsun
Hayırlı olsun bu ilk adımları
Keşke yanında olabilseydin diyeceğim ama işin başından aşkın. Geçen yıl başladı benim kızım 1. sınıfa. O hafta izin aldım ama 3,5 aylıktan beri kreşlerde olduğu için yavrum hiç zorluk çekmedi maşallah. İnşallah senin kızında kolayca alışır. Yarında benim minik prensesim ilk defa ayrılacak benden. Kreşe bırakmak zorunda kalacağım. Çok zor geliyor şimdiden. :14:

Nihayet gelebildin dediğin gibi :9:Çok sevindim tartana pil alabildiğin için. Yarın sabah ilk işin tartılmak olsun ve buraya boyunu, şuan ki kilonu ve hedef kilonu yaz ki not alabileyim. :34:
Olur canım yarın sabah yazarım
Kızlar yaaaa yaptığım bütün alıntılar gitti. Çok ama çok sinirlendimmmm :47:En önemlisi Tuba' ya bi sürü şey döktürmüştüm. Yazamam ki şimdi yine aynılarını :14:
Canım benimde kaçıncı alıntı yapmam
gercekten cok sinir bozucu oluyor

Back