Ben aslinda daha çok spor yapmak istiyorumda oglum durmuyo hafta sonu esimle anlastik ama en az 45 dk tempolu yurucem kosu bandinda oglumuza bakicak hafta icide yapicam ama 15 20 dk oglum okadar duruyo.
Ilk aldigimda binmistim gorumcem bakiyodu ogluma ozaman 6 7 aylik fln yataga koymus aval aval beni izliyomus yere bi baktim oglum yerde ne oldugunu anlamadim kosu bandinda dura kaldim hayal mi goruyorum diye atti zatn kosu bandi ustunden durunca hemen oglumu aldim dktra gotrdum Allahtan bisiyo yoktu
Oyuzden kimseye vermiyorum yurutecine koyuyorum cikamiyo ordan oturup oyuncaklarindan sıkılana kadar bende spor yapiyorum
Leslie teyze en iyisi canım evde yapılacak sporların. Ama ben sıkılıyorum yapamıyorumteşekkür ederim çok bilgilendirmen için bende plates düşünüyorum ama ya ondada bazen farklı ezgersiz malzemeleri lazım oluyor ve şuan alcak durumum yok o yüzden sizinde yaptığınız egzersizleri merak ediyorum
Teşekkürler canım.Aslında daha çabuk yaparım da vakit yok çocuklardan.
Tıp fakültesi hastanesi canım mutlaka duymuşsundur.
[/COLOR
[/B][/I]
Teşekkürler canım.Aslında daha çabuk yaparım da vakit yok çocuklardan.
Tıp fakültesi hastanesi canım mutlaka duymuşsundur.
Teşekkürler canım
Yasemin' cim biraz sabır lütfen zamanla hem birçok doğru şey öğreneceksin hem de kiloların seni terk edecek. İlk zamanlar insan çok heyecanlı oluyor biran önce her şey düzelsin istiyor ama sonradan öğreniyorsun ki sabredince her şey kendiliğinden halloluyor. Aklında sadece şu olsun. Sağlıklı beslenmek.
Tebrikler Gül' cüm.
Teşekkürler canım. Çocuklara rağmen haklısın bayağı ilerlemişim.
Günaydın canım.
Tebrik ederim Öykü' cüm başlangıç için harika bir sonuç.Bu şekilde güzel devam edersen eğer haftaya inşallah sende listedesin.
Ne demek canım rica ederim.Dünkü mesaj sayını ben sayıyorum. Ama mesaj olarak yaptığın alıntıları düşünme. Mesela yukarı 2-3 yazmışsın. O sadece 2 olacak. Sadece yazdığın mesajları sayıyorsun. Mesaj içinde yaptığın alıntılar buna dahil değil. Aynı mesaj içinde 10 ayrı mesaja cevap verebilirsin ama o 1 mesaj olarak sayılıyor. Anlatabildim mi?
Tebrik ediyorum Buse' cim. Çok güzel bir sonuç.Hadi bakalım ilk hedef 50 li rakamlar.
:) şu an itibariyle 97,3
Gunaydin kizlar
Baslangic kilom 86.6
Bu haftaki kilom 84.5
Dun burcucum solemisti fasulye siskinlik yapar diye hakliymis mafoldum dunden beri karnim şiş
Evet canım Erciyes üniversitesinde okudum.evet bılıyorum o hastaneyı melıkgazı zaten kocasınanan la aynı neredeyseercıyes üniv. sinde mı okudun ebrucum?
Sana da hayırlı cumalar canım. Ödemde olsa sonuç çok güzel tebrik ederim seni. Menün harika eğer menün böyle giderse yakın zamanda 65 in altına düşersin. Tatlı isteğini güzel bastırmışsın. Kararlı olursan eğer kaçamaksız atlatabilirsin o dönemi.HAYIRLI CUMALAR
günaydın güzel grubumun fit bayanları
ben çarşmaba tarıldığımda 68,30 kg gelmiştim bu ödemmiş sanırım
bugun ise kilom 66,50 kg start vermiş oluyor zor olan benım için 65 kg aşağı ya düştüm mü gerisi gelir inş. sizlerin sayesinde
05-09-2013
SAAT : 07 30:1 bardak su
20 dk yürüş(işe geliş)
Kahvaltı:08,40
2 dilim kepekli ekmek arrası peynir
6 zeytin
çay
ARA 11,00
1 Avuç kadar kuru üzüm ve fındık
1 fincan yeşil çay
ÖĞLE 12,30
Fırında Tavuk
salata
cacık
ARA 15,30
2Tane Taze incir
20 dk Yürüş (Eve Dönüş)
AKŞAM 19,30
1Kepçe Yeşil Mercimek Yemeği
1 Parça Tavuk Izgara
Salata
Yoğurt
ARA 22,00(bu benim açlık değilde regl yakşalaştıkça canım tatlı istiyor bende bunlarla geçiştirdim bu dönemi kaçamaksız bir atlatırsam süper olacak kızlar destek destek
1 Salatalık
1 çeri domates
Dün spor Yapamadım çünkü arkadaşım taşınacak ona yardıma gittim bugun ve yarın öyle olacak ama pazar günü devam bırak yok yürüşü
Anladim cnm -1msj dustum ozaman :)
Insallah cnm çok istiyorum listede olmayi sizlerin sayesinde eski halime kavusucam ins
Bir sürü alıntı yaptım günaydın diyemedim bu arada.
Kocaman Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları
Eki Görüntüle 795268
HAYIRLI CUMALAR
günaydın güzel grubumun fit bayanları
ben çarşmaba tarıldığımda 68,30 kg gelmiştim bu ödemmiş sanırım
bugun ise kilom 66,50 kg start vermiş oluyor zor olan benım için 65 kg aşağı ya düştüm mü gerisi gelir inş. sizlerin sayesinde
05-09-2013
SAAT : 07 30:1 bardak su
20 dk yürüş(işe geliş)
Kahvaltı:08,40
2 dilim kepekli ekmek arrası peynir
6 zeytin
çay
ARA 11,00
1 Avuç kadar kuru üzüm ve fındık
1 fincan yeşil çay
ÖĞLE 12,30
Fırında Tavuk
salata
cacık
ARA 15,30
2Tane Taze incir
20 dk Yürüş (Eve Dönüş)
AKŞAM 19,30
1Kepçe Yeşil Mercimek Yemeği
1 Parça Tavuk Izgara
Salata
Yoğurt
ARA 22,00(bu benim açlık değilde regl yakşalaştıkça canım tatlı istiyor bende bunlarla geçiştirdim bu dönemi kaçamaksız bir atlatırsam süper olacak kızlar destek destek
1 Salatalık
1 çeri domates
Dün spor Yapamadım çünkü arkadaşım taşınacak ona yardıma gittim bugun ve yarın öyle olacak ama pazar günü devam bırak yok yürüşü
kızlar yaa cook mutluyum
gecen haftakı kılom: 79.2
bu haftakı kılom: 77.3
verıyorum kıloları olleeyyyy
[ı]dün akşamda ben mama yaparken kızım kanepeden düştü. Büyük kız vardı yanında pat diye bir ses geldi arkamı döndüm ama bebiş yerde. çok korktum. Büyük kızımda korktu. Gece zor uyudum o yüzden iki saate bir kontrol ettim. Gözlerim yanıyor şuan. Allaha şükür hiç bişey olmadı. O kadar dikkat etmeme rağmen düştü yaaa en çok ona üzüldüm. Bu arada doktora götürmek istemedim çünkü gider gitmez tomografi çekiyorlar. Tomografideki radyasyon çok yüksek. Evde kendim takip ettim.[/ı]
ödem bile olsa tartıda eksilerş görmek çok ama çok güzel bir şey benceee:)
Süpersin gerçekten canım, tebriklerrr:))
Dün akşamda ben mama yaparken kızım kanepeden düştü. Büyük kız vardı yanında pat diye bir ses geldi arkamı döndüm ama bebiş yerde. Çok korktum. Büyük kızımda korktu. Gece zor uyudum o yüzden iki saate bir kontrol ettim. Gözlerim yanıyor şuan. Allaha şükür hiç bişey olmadı. O kadar dikkat etmeme rağmen düştü yaaa en çok ona üzüldüm. Bu arada doktora götürmek istemedim çünkü gider gitmez tomografi çekiyorlar. Tomografideki radyasyon çok yüksek. Evde kendim takip ettim.
Çok teşekkürler Ebrru'cum:)
Tebrik ederim canım...:)
Çok ama çok güzel bir fark, tebrik ediyorum Öykü'cüm...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?