- 5 Mart 2012
- 468
- 154
- 133
Afiyet olsun canım.. tok tuttu mu seni yediklerin?
Tebrikler canım sonuç harika maşallah sana
Aynen Buse' cim katılıyorum sana
Çok teşekkürler Yasemin' cim. Çok korkuttu beni.
Çok teşekkürler Öykü' cüm. Gece boyu onun takibini yaptım Öykü' cüm. Bu arada yeni gelen arkadaşlara söylemedim sanırım ben sağlıkçıyım. Devlet hastanesinde çalışıyorum. Burcu' da Hemşirelikte okuyor. Takımın kadrosu tamam yani bir doktorumuz eksikAllaha şükür kusma olmadı. Zaten düşer düşmez hastaneyi arkadaşları aradım. O panikle unutmuşum birden her şeyi. Takibi onlar önerdi zaten.
Ben otuz yaşında çıkarttım yirmilikleri zaten hemen çıkmıyor merak etme yıllarca süründürüyor
Hadi bakalım Özlem yeniden toparlan. Kaç çıktı bugün kilon?
Tebrik ediyorum Seda' cım. Sonuç güzel ama sen daha iyilerini yapabilirsin. Haftada en az 1 kilo vermen lazım. Dökül bakalım dün akşam neler yedin
Dün akşam eve gittim ki kocam süpeer bir masa hazırlamış.. Mumlar, kadehlerde süsler, şarap falan filan ben şok oldum.. Bir de ayakkabı almış bana hediye.. Düşünüyorum özel bir gündü de ben mi unuttum.. Ama değil, içinden gelmiş.. (İş yerinden bir arkadaşı eşiyle zor günler yaşıyormuş sanırım ondan etkilendi)
Gecenin sonu ufak bir küslükle bitti ama
Dinlenecek müzik konusunda bir anlaşmazlık yaşadık
Dünkü menüm:
Sabah
Tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, yeşil çay
Ara
Sütlü nescafe
Öğlen
Domates çorbası, elim kadar fırında tavuk, cacık, bir kaç çatal domates/salatalık
Ara
Çig fındık, 1 kutu süt
Akşam
Izgara et, , 2 kadeh kırmızı şarap, şeftali ve muz (miktarından emin değilim ama baya yedim sarabı içebilmek için)
Dünde söyledim canım sana artık yavaşlayacak ama haftalık en az 1 kilo vermek senin elinde. Arada bir böyle yavaşlama yaşayabilirsin ama bunun içinde deli gibi spor yapma lütfen. Günlük hareketini fazlalaştır ve ekstradan mutlaka yürü. Tebrik ederim sonuç yine iyi. Çünkü hafta içi cumaya yakın pizza bile yedin.Gunaydin kizlar
Baslangic 89
Gecen hafta 79.8
Bu hafta 79.2
Fark 600 gr
Cok sinir oldum ama pes etmiycem kilolarin inat ediyorsa bende inat edicem gunluk 45dakika sporumu yapiyorumaslinda ama neden boyle oluyor anlam veremiyorum 30 dakikaleslie yapiyorum 15 dakikada bacak egzersizi yapiyorum
Aynen canım çok dikkat ettiğim halde oldu. Allaha şükür şuan gayet iyi hiç bir sorunu yok. Biliyorsun zaten diyetteyken alkol olmamalı. Keşke meyveyi az yeseydin. Ama öyle bir sürprize yemesen zaten çok kızardım. Maşallah eşineÇok üzüldüm canımm yaa..Ne kadar dikkat edersen et bebekler yaşıyor böyle şeyler
Aslında yemek olarak sağlıksız bir şey yemedim ama 2 kadeh sarap içtim.. Yanında et ve meyve ile.. Meyveyi de biraz fazla yedim..
Menünün yorumunu yukarda yaptım sayılır. Onların haricinde çok güzel. Biran önce spora başla lütfen. Daha fazla kapasiten var biliyorum. Allah mutluluğunuzu daha da artırsın canım bu arada.Dün akşam eve gittim ki kocam süpeer bir masa hazırlamış.. Mumlar, kadehlerde süsler, şarap falan filan ben şok oldum.. Bir de ayakkabı almış bana hediye.. Düşünüyorum özel bir gündü de ben mi unuttum.. Ama değil, içinden gelmiş.. (İş yerinden bir arkadaşı eşiyle zor günler yaşıyormuş sanırım ondan etkilendi)
Gecenin sonu ufak bir küslükle bitti ama
Dinlenecek müzik konusunda bir anlaşmazlık yaşadık
Dünkü menüm:
Sabah
Tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, yeşil çay
Ara
Sütlü nescafe
Öğlen
Domates çorbası, elim kadar fırında tavuk, cacık, bir kaç çatal domates/salatalık
Ara
Çig fındık, 1 kutu süt
Akşam
Izgara et, , 2 kadeh kırmızı şarap, şeftali ve muz (miktarından emin değilim ama baya yedim sarabı içebilmek için)
Baslabgıc 72
Gecen hafta 66.2
Bu hafta 66
Fark 200 gr
Kızlar listemiz bu şekilde. Kontrol etmeyi bilen birisi varsa eğer kontrol ederse sevinirim. Hemen yeni gelenlere listeyi açıklayayım.
İlk başta yazılan kilo geçen haftanın kilosu, yanındaki bu haftaki kilomuz, onun yanındaki aradaki fark listenin sonunda da yüzdemiz var. Yüzde hesaplama aşağıdaki gibi oluyor.
Geçen haftanın kilosu - bu haftanın kilosu = fark
Fark / geçen haftanın kilosu x 100 = yüzde
Hemen Seda nın kilosundan örneğini göstereyim.
80.1 - 79.6 = 0.5
(0.5 / 80.1) x 100 = 0.62421972.... diye gidiyor. Yani yüzdesi 0,62
Eğer 0,62 nin yanındaki rakam 4 değilde 5 ve yukarısı ise 0,63 olarak yukarı yuvarlıyoruz. Anlamayanlar sorabilir. Bu hesaplamayı herkesin öğrenmesini istiyorum.
D
Aynen canım çok dikkat ettiğim halde oldu. Allaha şükür şuan gayet iyi hiç bir sorunu yok. Biliyorsun zaten diyetteyken alkol olmamalı. Keşke meyveyi az yeseydin. Ama öyle bir sürprize yemesen zaten çok kızardım. Maşallah eşine
Menünün yorumunu yukarda yaptım sayılır. Onların haricinde çok güzel. Biran önce spora başla lütfen. Daha fazla kapasiten var biliyorum. Allah mutluluğunuzu daha da artırsın canım bu arada.
cnm ya ben yuvarlama meselesını anlamadım 5 ve yukarısı hepmı 63 oluyor?:26:
[ı]hemen bildirimimi yapayım.
Geçen hafta : 67.7
bu hafta : 66.5
fark : 1.2
izne ayrıldığım hafta 67.7 kiloda olduğum için maalesef bu hafta verdiğim 1,2 kilo üçe bölündü.
[/ı]
***13. TAKIM 325. ETAP ***
akashha (80.1/79.6/0.5/%0.62)
ayeyldz (79.2/77.3/1.9/%2.40) Yeni üye Hedef :65
elifimsuyum (79.8/79.2/0.6/%0.75)
LAydLiNe (67.7/66.5/0.4/%0.59) 322. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 3 e bölündü.
mavera87 (66.2/66/0.2/%0.30)
naeviaa (63.6/62.4/1.2/%1.89)Yeni üye Hedef : 55
13.TAKIM ORTALAMASI: % 1.09
Kızlar listemiz bu şekilde. Kontrol etmeyi bilen birisi varsa eğer kontrol ederse sevinirim. Hemen yeni gelenlere listeyi açıklayayım.
İlk başta yazılan kilo geçen haftanın kilosu, yanındaki bu haftaki kilomuz, onun yanındaki aradaki fark listenin sonunda da yüzdemiz var. Yüzde hesaplama aşağıdaki gibi oluyor.
Geçen haftanın kilosu - bu haftanın kilosu = fark
Fark / geçen haftanın kilosu x 100 = yüzde
Hemen Seda nın kilosundan örneğini göstereyim.
80.1 - 79.6 = 0.5
(0.5 / 80.1) x 100 = 0.62421972.... diye gidiyor. Yani yüzdesi 0,62
Eğer 0,62 nin yanındaki rakam 4 değilde 5 ve yukarısı ise 0,63 olarak yukarı yuvarlıyoruz. Anlamayanlar sorabilir. Bu hesaplamayı herkesin öğrenmesini istiyorum.
[/QUOTE
Tamamdır canım, anlaşıldı :)
Kızlar bana musaade, gideyim de biraz legolardan ev yapayım:) cocuklar sıkıldı
Olsun sonunda tartılmayacak mısın yarın? Yani anlayamayacaksın ne kadar şişkinliğin var ondan söyledim.
Benim annemle babamda 27 yıldan sonra boşandılar ama ben artık boşanmanın kötü bişey olduğunu düşünmüyorum. Eğer mutsuzsan istersen 50 yıllık evli ol boşanmak en mantıklısı. O nedenle allah bizi ömür boyu aynı eşle mutlu etsin inşallah.Teşekkür ederim canım, eskiden buradayken bahsetmiştim.. Benim annem ve babam 30 yıllık evliliğin ardından boşandılar.. Benim de en büyük korkum evliliğimin bozulması.. Allahım herkese mutlu yuva nasip eder inşallah..
Kazanana en büyük ödül zayıflık canımEbrucum evet ya kaçamak işini bitiremwdim bayramdaan beri, ramazanda oyle iyiydim, her hafta en az 1 kg gidiyordu neguzel.. Aslında ozamanlar tartıdaki mutluluğumu hatırlayıp tekrar GERCEK karar vermem lazım.. 200 gr gitti sadece ama cok kaçamak yaptım
Okul baslayınca duzene girecegine inanıyorum
Bu arada.yarısımız devam ediyor Ebru hanım, ben öndeyimmmm:)) kafa kafaya.gidiyoruuz:) kazanana ne varr???
Haftaya senide bizim yarışa dahil edelim canım. Takım içi de yarışıyoruz kendi aramızda. Zevkli oluyor. Beni daha fazla motive ediyor.canım aynı kilodayız bakalım haftaya durum ne olcak
ama şu an resmen kendimle savaşıyorum sürekli canım bir şeyler istiyor ama yemicem bu KADAR kararlı olmamıştım
kalorisi az olan yiyecekleri tercih etmeye çalışıyorum bu saatte kadar 2 lt su içtim kahve bitkş çayı söylemiyorum artık ya bu bayanlar bu dönem yaklaştıkca neden böyle olur
Durum vahim yani Burcu' cum. Sen bu hafta verebildiğin kadar ver o zaman en az ortalaman %0,30 olsun. Olmazsa bir hafta daha uğraşırsın. Bu kez 4 e bölünmüş olur. Haftaya cumaya karar veririz listeye girip girmeyeceğine. Ben sana inanıyorum en kısa zamanda toparlarsın kendini.tartıldım kaptiş düne göre 300 gr fark var 61.3 çıktım bu sabah haftaya listede olmayabiirim diye düşünüyorum fark çok olmazsa
kızlar selam şu 3 gün çok sık giremeyeceğim kuzenimin düğünü var hazırlıkar filan yardım edicem şimdi çıkcam evdn yarın zaten kına var kuaför filan pazar düğün var pazartesi inş. buralardayım
Benim annemle babamda 27 yıldan sonra boşandılar ama ben artık boşanmanın kötü bişey olduğunu düşünmüyorum. Eğer mutsuzsan istersen 50 yıllık evli ol boşanmak en mantıklısı. O nedenle allah bizi ömür boyu aynı eşle mutlu etsin inşallah.
Kazanana en büyük ödül zayıflık canımValla o zaman nasıl konuşmuştuk bilmiyorum ama Ceren gitti, Özlem' de bıraktı ikimiz kaldık. Ama başladığımızda aramızdaki fark 1,5 kiloydu. Şimdi 0,5 kilo kalmış. Demek ki iyi gidiyorum. Aslında tatilde bırakmasaydım diyeti şimdiye seni geçmiştim
Haftaya senide bizim yarışa dahil edelim canım. Takım içi de yarışıyoruz kendi aramızda. Zevkli oluyor. Beni daha fazla motive ediyor.
Durum vahim yani Burcu' cum. Sen bu hafta verebildiğin kadar ver o zaman en az ortalaman %0,30 olsun. Olmazsa bir hafta daha uğraşırsın. Bu kez 4 e bölünmüş olur. Haftaya cumaya karar veririz listeye girip girmeyeceğine. Ben sana inanıyorum en kısa zamanda toparlarsın kendini.
Burcu cum keşke gitmeden listemizi kontrol etseydin. Hayırlı uğurlu olsun kuzeninin düğünü. Darısı sana ve senin gibi bekar olan diğer arkadaşlara inşallah. Allah kolaylık versin tatlı bir telaş oluyor düğün hazırlıkları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?