Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

duymustum cnm o hastaneyı dedıgın yerıde bılıyorum gıbı eger dogruyu hatırlıyorsam :) ben boztepe mah. De oturuyordum hava alanı hemen önumuzdeydı

çok güzel menün şu leslie nedir ?? birde şu 3lt suyu nasıl içiyorsunuz ya ben en fazla 2.200ml içebildim

bence fındık yerine badem tercih edebilirsin çünki fındık çok yüksek yağlı bir besin

bencede süper valla helal olsun kadına ne diyelim

menünü görünce şaşırdım ya sonradan eski zamanlarda yediğini duyunca ferahladım cidden büyük değişim galiba çok hamur işi seven birisin

Eki Görüntüle 794949 Eki Görüntüle 794950 Puzzle ın en son hali bu Buse' cim. nasıl sence ?

puzzle na bayıldım bende çok severim puzzle bunu yapmak sabır işi sabırlı insanlar yapar tebrikler

Son düzenleme:
dün ki cevap sayım 5 miş kızlar saydım. bu arada şu uyku düzenimide bir yerine oturtamadım tartıldım 64.5im 500 gram vermişim şaşırdım açıkcası şu sınavlar yüzünden falan uyku düzenim gitmiş durumda onu yerine oturtmaya çalışıyorum. biraz daha asılmam lazım cidden birde nasıl böyle çok su içebiliyorsunuz ya bana bi yardımcı olun lütfen
hanımlar egzersiz olsun diyet olsun yaptığınız ve size iyi gelen şeyleri söylermisiniz veya kullandığınız yediğiniz herhangi bir şey faydalı olduğunu düşübüdüğünüz zayıflamanızı hızlandıran

Gunaydın kızlar, 7 de uyandım ama yatakta miskinlik yapıyorum, boyle yapabilecegim son bir haftam kaldı:)
Okula baslayınca yine 5 lerde kalkıcam, bakalım..

Bildirim yapmak istiyorum bu arada :)
Geçen haftaki kilom: 63.300
Bu haftaki kilom: 62.400
Aradaki fark 900gr

(nohut yemeseydim iyiydi Ama neyse artık nohutun şişkinliği de haftaya geçer ve tartıda görünmeyen farklar da görünür inşallah :)

Gunaydin kizlar

Baslangic kilom 86.6
Bu haftaki kilom 84.5

Dun burcucum solemisti fasulye siskinlik yapar diye hakliymis mafoldum dunden beri karnim şiş

gunaydın kızlar, nasılsınız bugun yıne enerjı doluyuzzz

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben aslinda daha çok spor yapmak istiyorumda oglum durmuyo hafta sonu esimle anlastik ama en az 45 dk tempolu yurucem kosu bandinda oglumuza bakicak hafta icide yapicam ama 15 20 dk oglum okadar duruyo.

Ilk aldigimda binmistim gorumcem bakiyodu ogluma ozaman 6 7 aylik fln yataga koymus aval aval beni izliyomus yere bi baktim oglum yerde ne oldugunu anlamadim kosu bandinda dura kaldim hayal mi goruyorum diye atti zatn kosu bandi ustunden durunca hemen oglumu aldim dktra gotrdum Allahtan bisiyo yoktu
Oyuzden kimseye vermiyorum yurutecine koyuyorum cikamiyo ordan oturup oyuncaklarindan sıkılana kadar bende spor yapiyorum

çok güzel menün şu leslie nedir ?? birde şu 3lt suyu nasıl içiyorsunuz ya ben en fazla 2.200ml içebildim
cnm leslie dıye yaz youtube ye gelıyor zaten hareketler yuruyus hereketlerı gıbı suyuda hıc yanımdan eksık etmem bıde oda sıcaklıgında içerım kı kesmesın benı bu kadar öyle alışmışımkı bır haftada yanımda su olmassa olmuyor

cnm masallah bayagı yapmıssın puzzle nı
Teşekkürler canım. Aslında daha çabuk yaparım da vakit yok çocuklardan.

duymustum cnm o hastaneyı dedıgın yerıde bılıyorum gıbı eger dogruyu hatırlıyorsam :) ben boztepe mah. De oturuyordum hava alanı hemen önumuzdeydı
Tıp fakültesi hastanesi canım mutlaka duymuşsundur.

puzzle na bayıldım bende çok severim puzzle bunu yapmak sabır işi sabırlı insanlar yapar tebrikler
Teşekkürler canım

Yasemin' cim biraz sabır lütfen zamanla hem birçok doğru şey öğreneceksin hem de kiloların seni terk edecek. İlk zamanlar insan çok heyecanlı oluyor biran önce her şey düzelsin istiyor ama sonradan öğreniyorsun ki sabredince her şey kendiliğinden halloluyor. Aklında sadece şu olsun. Sağlıklı beslenmek.

:) şu an itibariyle 97,3
Tebrikler Gül' cüm.

Teşekkürler canım. Çocuklara rağmen haklısın bayağı ilerlemişim.

Günaydın cicişler! :)
Günaydın canım.

Gunaydin kizlar

Baslangic kilom 86.6
Bu haftaki kilom 84.5

Dun burcucum solemisti fasulye siskinlik yapar diye hakliymis mafoldum dunden beri karnim şiş
Tebrik ederim Öykü' cüm başlangıç için harika bir sonuç. Bu şekilde güzel devam edersen eğer haftaya inşallah sende listedesin.

Ne demek canım rica ederim. Dünkü mesaj sayını ben sayıyorum. Ama mesaj olarak yaptığın alıntıları düşünme. Mesela yukarı 2-3 yazmışsın. O sadece 2 olacak. Sadece yazdığın mesajları sayıyorsun. Mesaj içinde yaptığın alıntılar buna dahil değil. Aynı mesaj içinde 10 ayrı mesaja cevap verebilirsin ama o 1 mesaj olarak sayılıyor. Anlatabildim mi?

Tebrik ediyorum Buse' cim. Çok güzel bir sonuç. Hadi bakalım ilk hedef 50 li rakamlar.

:) şu an itibariyle 97,3

tebrikler başarının devamını dilerim

Günaydın cicişler! :)

günaydınnnnn

Gunaydın kızlar, 7 de uyandım ama yatakta miskinlik yapıyorum, boyle yapabilecegim son bir haftam kaldı:)
Okula baslayınca yine 5 lerde kalkıcam, bakalım..

ahh ahh bilirim o duyguyu yaa bende sınavlardan dolayı uyku düzenim bozuldu akşam yatıp gece kalkıyorum ama oturtmaya çalışıyorum birde kış geliyor ya o sıcacık yatağı terketmek dahada zorlaşıyor.yataktan çıkınca resmen donuyorum

gunaydın kızlar, nasılsınız bugun yıne enerjı doluyuzzz

hemde ne enerji valla bomba gibiyim sen nasılsın canım

teşekkür ederim çok bilgilendirmen için bende plates düşünüyorum ama ya ondada bazen farklı ezgersiz malzemeleri lazım oluyor ve şuan alcak durumum yok o yüzden sizinde yaptığınız egzersizleri merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…