Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

değişim harika ve daha harika olcak canım bnm

tatlım şişliğin vardır bize uyum sağlarken su kaybetmişsindir

kuzum dönüyor musun biz seni izinli yazdık diye hatırlıyorum gel artık aramızaaa
Burcu'cum ticker'deki kiloma inip başlasam daha iyi olur sanırım

Evet süper bir değişim.Yaşlı teyze gibi görünürken genç kız görüntüsüne kavuşmuş ne güzel.
Darısı bütün isteyenlerin başına.

Uyardığın için çok teşekkür ederim burcu kuşum...sabah meyve yediğimde öyle olacağını ve nohut un da şişkinlik yaptığını bilmiyordum..Ben taze taze biraz yiyeyim vitamin olur diye düşünmüştüm, biraz zamansız yemişim belli ki

bende inseydim bi 60 ın altına köyde 1.5 kilo almışım

öğle yemeğinden bi saat sonra ara ögün olarak ye canım meyveyi

Bi gun gelicem insallah o balonla gezmeyi cok istiyorum nasip olur ins :)
Nasil oynadin karakterin neydi rolde:)

Bende daha bugun icebildim canim su icmekten ymk yicek yer kalmiyo

Kkizlar gelmeye calisicam, gelemezsem beni affedin, kocam bana surpriz hazirlams durduk yere :) o sigara icerken kacamak yapip geldim..

Son düzenleme:
Menün gayet güzel Sevgi' cim. Bence spor yapmamandan kaynaklanan bir durum var ama unutma ki her hafta çok kilo veremezsin. Senin başlangıç kilon fazla olduğu için ilk başlarda çok hızlı verdin. Artık kilo vermen zaman zaman azalacak zaman zaman çoğalacak. Hareketini artırman lazım.

Bence ondan korkmuyordur canım. Ara ara her çocukta böyle problemler olabilir. Siz uyumuyor diye stres yaptıkça o bunu hissedecek hiç uyumak istemeyecek. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Dua oku bu arada bol bol.

Bu arada ben de her ne kadar çok da önemli değil desem de çatlıycam meraktan acaba kaç gr verdim ya da verdim mi:) bakalım, inşallah yarın 8 e doğru bildirimimi yaparım ben:)
Hadi bakalım inşallah bu hafta güzel bir sonuç gelecek senden.

Bence şişkinlik var Burcu' cum. İklim değişikliği, yolculuk ve regl hepsi bir araya gelmiş. Sen bir haftada halledersin bunu. Unutma bu arada kilon 3 e bölünecek. Ona göre daha çok vermen lazım. Allaha şükür ben tatilin bütün fazlalıklarını attım üstümden
Tebrik ediyorum canım, harikasın.

Sende süpersin Ayşenur' cum

Pardon canım yaaa görmemişim. Nasıl olur acaba. Galiba senin dondurma uçurdu benim aklımı Hemen düşüyorum cezandan.

Öylede yapabilirsin tatlım. Birde telefonunun işletim sistemi android sanırım. Mobil versiyonun en altına git orda normal site yazıyor. Orayı tıkladığında normal siteyi görebiliyorsun. Ben öyle giriyorum telefondan. Ama eğer yapamazsan yazdığın her mesajın başına sayı atabilirsin.

Kızlar bugunumu de hiç kaçakasız atlatırsam cok iyi olucak, kacamaklar belimi bukuyor, bir kaç gun once 65 bucukları gormustum ama geri cıktım yukarılara uff
Dünde dedim yaaa tam dayaklıksın. Ne güzel bir sonuç görecektin yarın tartıda.

Tamamdır canım. Güveniyorum sana

Bugun menumu biraz degistirdim yani aksam yemegimle ogle yemegimi yer degistirdim bakalim boyle bir degisiklik olucakmi kilo kaybetmemde
Yukarda da söyledim yaaa canım spora başla biran önce. Yoksa yavaşlayacak kilo vermen.

urgup nevsehır demıydı cnm bende kayserılıyım tabı oraların sert bır havası var daha soguk olur

Ben üniversiteyi Kayseri' de okudum canım ve çok severim Kayseri' yi. Büyük kızım Melikgazi doğumlu. Nerelisin diye sorduklarında Kayseri' liyim diyor Ayrıca üniversiteden sonra uzun bir süre yaşadım Kayseri' de .

bende kocasınan daydm evlendım ayrıldım ve cok ozledımmm KAYSERI YI Melıkgazı de cok yakın oraya Hangı hastane cnm bılırım belkı

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoş geldin Özlem' cim. Bildirim yapmadan gittiğin için gerçekten çok üzüldüm çünkü o gün takımın ortalamasını düşürdün. Haber de vermedin. Başına bir iş geldi zannettim. Yüzdün yüzdün kuyruğuna gelmişken bıraktın. Giderken normalde yapmadığım bişeyi sen ve Burcu için yaptım. Sizleri izinli yazdım. Normalde bildirim yapmayan üye o hafta diskalifiye oluyor. Tekrardan takıma dönmek istersen eğer paylaşımlarını çoğaltıp, kilo aldıysan eğer fazlalıklarını vermen gerekiyor ki yeniden listeye girebilesin.
Sabah
Melemen
1etimek
4zeytin
1 kk peynir
Yesil çay
ÖĞLE
1kase taze fasülye 1etimek
1bardak ayran
ARA
1 Bardak kahve
AKŞAM
1KASE kuru fasülye
Toplam 3lt su
SPOR
1km yuruyus
10dk pilates
Evde 1000 adım
Afiyet olsun canım menün çok güzel. Şişkinlik uyarısını Burcu yapmış. Sporunu imkanın varsa eğer biraz daha çoğaltabilirsin.

Bizimkilerde Asmalı Konakta oynamıştı. Çok geldim ben Ürgüp' e. Malum Kayseri yakın olunca Kayseri'lilerin bir ayağı Ürgüp' te oluyor. Birde çocukluğum Aksaray' da geçti. O nedenle çok sık gittim.

Evet canım etimekler çok olmuş. Öğünlerin saatlerini yazmamışsın yanına. Birde çorba ne çorbasıydı? O da oldukça önemli. Bugün peynir hariç tamamen karbonhidrat almışsın. Menülerine protein de eklemen lazım.

canım tam olarak anlamadım ben mesajlarımızı sayıp şukadar mesaj attım diye buraya mı yazcam :26:
Evet canım. Günlük ne kadar mesaj yazdıysan bizim takıma, onları sayıp yazman lazım.

Menün gayet güzel olmuş canım. Suyun ve sporunda öyle. Tebrikler

Burcu tartı öncesi ne o bulgurlar öyle Gerisi gayet güzel.

Afiyet olsun canım. Elinden geleni yap lütfen. Allah kolaylık versin bu arada. İnşallah biran önce işlerin hafifler. Akşam çıkmadan okulda bir kase nesfit yiyemiyor musun? Bu daha çabuk kilo vermeni sağlayacak. Akşamı geç yersen eğer kilo vermen zorlaşır. Kayıt döneminden sonra seni gün içinde de takımda görmek istiyorum mümkünse.

Cuma öncesi nohut hiç olmamış Buse' cim yaaa. İnşallah yarın güzel çıkar tartıda sonuç. Listeye de gireceksin. Bundan sonra aklında olsun lütfen cuma öncesi bulgur, nohut ve turşu yok.

Süper olmuşsun Gül' cüm inşallah daha da süper olacak menülerin. Yeter ki ayrılma burdan.

Ben senden en kısa zamanda 80 li rakamları görmek istiyorum. Lütfen elini çabuk tut. Üzerinden at bütün yükleri.

Kkizlar gelmeye calisicam, gelemezsem beni affedin, kocam bana surpriz hazirlams durduk yere :) o sigara icerken kacamak yapip geldim..
Allahım yaaaa kaçamak deyince benim aklım uçtu. Defalarca okudum mesajı ancak anladım. İlahi ben, ilahi komedya

bende kocasınan daydm evlendım ayrıldım ve cok ozledımmm KAYSERI YI Melıkgazı de cok yakın oraya Hangı hastane cnm bılırım belkı

Gevher nesibe hastanesinde çalıştım canım. Erciyeste okudum zaten. Okul bitince çalışmaya başladım. Ayrıca Kocasinan da bende oturdum. Eski Sümerbank lojmanları var ya, en son Emniyete vermişlerdi bir kısmını orda oturdum. Şuan bir sürü arkadaşım var Kayseri' de.

bildirim yapmıcam diye yedim kaptiş ben onları ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…