Sizlere katılalı daha 1 hafta olmadı geçen cumartesi geldim yavaş yavaş alışıyorum. Acıktığımı hissetmeye başladım.
Bundan önce olsaydı bugünkü menüm şu olurdu:
sabah
2 adet poğaça 1 kupa 4 şekerli çay
öğlen
çorba
kurufasulye
pirinç pilavı
1 küçük yuvarlak ekmek
yemekteki salatayı almazdım..
akşam üzeri kantinden tost
eve gelince de Allah ne verdiyse
değişimi siz farkedin
ebrucum burcucum nasıl olmuşum
Alttaki çizelgemde 98 yazıyor ama geçen cumartesi buraya geldiğimde sabah aç karnına 98,5 gelmiştim. Şu anda Akşam ve tokum o kilodan aşağı düştüm. üstelik ben henüz diyette değilim. Sadece size alışmaya çalışıyorum. Yarın listeye giremeyeceğim ve bu konuda hiç üzülmüyorum :) 3 hafta sonra usta olarak diyete başlayacağım. Hem de okul başlamış olacağı için şimdiki kadar problemim olmayacak :)
Burcu'cum ticker'deki kiloma inip başlasam daha iyi olur sanırımkuzum dönüyor musun biz seni izinli yazdık diye hatırlıyorum gel artık aramızaaa
canım sabahı beğenmedim neden dersen gece boyunca o gizli ajan kan şekeri düşük sen naptın bögürtleni yedin kan şekerini yükselttin sonra ne yediysen yarısı depolandı sonra nohut yedin şiştin akşamı hafif olmuş güzel olmuş
Burcu'cum ticker'deki kiloma inip başlasam daha iyi olur sanırım
Evet süper bir değişim.Yaşlı teyze gibi görünürken genç kız görüntüsüne kavuşmuş ne güzel.
Darısı bütün isteyenlerin başına.
Uyardığın için çok teşekkür ederim burcu kuşum...sabah meyve yediğimde öyle olacağını ve nohut un da şişkinlik yaptığını bilmiyordum..Ben taze taze biraz yiyeyim vitamin olur diye düşünmüştüm, biraz zamansız yemişim belli ki
öğle yemeğinden bi saat sonra ara ögün olarak ye canım meyveyi
Evet canim bende oynadim o dizide 9bolumayrica bizim otelde bi cok cekim yaptilar ....sonra diziden onlar ayrilinca burak hakki bizim otelde kaldi 8 ay kadar....guzel buralar ama hic arkadasim yok bazen cok daraliyorum ama burdaki huzuruda seviyorum buyuk sehire gidince insanlar ustume ustumegeliyor sanki
menünün gayet güzel bence hafif ve doyurucu canım bu arada okadar su nasıl içiyorsunuz bugün daha şuan 8 bardak su içebildim.3 bardak yeşilçay içtim.2 bardakta normal siyah çay içtim ama fazla su içemeiyorum yatana kadar umarım 3 lt yaparım suyu .. bende bugünlük menümü yazıyım
sabah: menemen(az sucuklu)
çok az peynir
2 etimek
maydanoz bolca
ufak çay kaşığı pekmez
2 bardak şekersz çay
ara: 3 bardak yeşil çay
öğlen : 1 kase çorba
1 etimek
akşam:1 kase çorba
1 etimek
bende bugün etimeki çok kaçırdım galiba yaa :26: su içmeye devam etcem ayrıca daha yeşil çay içicem içim ısınsın serinledi valla hava içim titriyor
Bi gun gelicem insallah o balonla gezmeyi cok istiyorum nasip olur ins :)
Nasil oynadin karakterin neydi rolde:)
Kkizlar gelmeye calisicam, gelemezsem beni affedin, kocam bana surpriz hazirlams durduk yere :) o sigara icerken kacamak yapip geldim..
Menün gayet güzel Sevgi' cim. Bence spor yapmamandan kaynaklanan bir durum var ama unutma ki her hafta çok kilo veremezsin. Senin başlangıç kilon fazla olduğu için ilk başlarda çok hızlı verdin. Artık kilo vermen zaman zaman azalacak zaman zaman çoğalacak. Hareketini artırman lazım.Gunaydin kizlarrrrr
Dunku menum
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik biber
3 zeytin peynir
1 fincan yesil cay
Ogle 14 00
1 kase nesfit
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kase haslanmisbrokoli ve karnibahar birazda kuru domates attim icine
3,5 litre su
Kizlar sanirim spor yapamadigimdan kaynakli artim gram gram kilo veriyorum gecen haftadan bu yana sadece 300 gr gitmis,,
Bence ondan korkmuyordur canım. Ara ara her çocukta böyle problemler olabilir. Siz uyumuyor diye stres yaptıkça o bunu hissedecek hiç uyumak istemeyecek. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Dua oku bu arada bol bol.Okudum cnm saol verdiğin link için.
Yok tatlım şekrr kullanmiyorum normaldede.
Aslinda iki hafta onceye kadar iyiydi uykusu ama onceki hafta misafirlige gittik sorun yasadigimiz zaman bi gece kalip geri donmustuk o gece basladi huysuzlugu uyumamisti hiç.
Acaba yerini yadırgamış olabilirmi.bi derdi var ama anlamiyorum altini sık sık temizliyorum bezi rahatsiz etmesin diye karnı tok gazı yok kakasinida yApiyo oyundaoynuyorum sıkılmasın diye bide uykusunda korkuyo hep bi kere sesimi yukseltmistim benim yuzumden korkuyo olabilirmi.(( isteyerek bagirmadim aslinda dusuyodu kafasini vurcakti koseye korktum panikle bagirdim ondan korkmuyodur insallah
Hadi bakalım inşallah bu hafta güzel bir sonuç gelecek senden.Bu arada ben de her ne kadar çok da önemli değil desem de çatlıycam meraktan acaba kaç gr verdim ya da verdim mi:) bakalım, inşallah yarın 8 e doğru bildirimimi yaparım ben:)
Bence şişkinlik var Burcu' cum. İklim değişikliği, yolculuk ve regl hepsi bir araya gelmiş. Sen bir haftada halledersin bunu. Unutma bu arada kilon 3 e bölünecek. Ona göre daha çok vermen lazım. Allaha şükür ben tatilin bütün fazlalıklarını attım üstümdengünaydın kızlar sabah tartıldım 61.5 çıktım moralim bozuldu ama hayvan gibide yedim ekmeğe dur diyemedim tadı bi ayrı oluyor o ekmeğin teyzem köyde fırında yapıyor neyse adet oldum şişkinlikte vardır dedim ve diyete geri başladım 8 günün 4 günü balıkla 1 günü ızgarayla geçti hiç ekmeksiz ama sabah kahvaltılar ballar kaymaklar tereyağlara geçince hoppp kilo alımı oldu hastalığım biter bitmez sporada başlıyorum ve hemen kiloyu veriyorum kızlarrrr bu arada kalkalı 1 saat oldu kahvaltı yaptım ama ağrıdan pek bişi yiyemedim öle işte
Tebrik ediyorum canım, harikasın.Kızlar evde Bafra pidesi vardı öğlen için ayırmış annem bana az önce etrafında döndüm döndüm:) sonra azıcık bile olsa bir lokma bile beyaz un istemiyorum vücudumda dedim veee pideleri dolaba koydum kızlar:))
Sende süpersin Ayşenur' cumayy cnm bızdede cıg kofte var hemde acılı esım almıstı kendıne kalanlar vardı cok severım kendıme oglen yemegı hazırlarken tabagıma koydum 3 tane bısey olmaz dedım sonra gerı kaldırdım bunların bana hıcbır faydası yok dıye zarardan baska :) azımlı olmak gerek zayıflamamız ıcın senıde tebrık edıyorum cnm
Pardon canım yaaa görmemişim. Nasıl olur acaba. Galiba senin dondurma uçurdu benim aklımıMerhaba hanımlar
Sabahtan beri okuyup okuyup birdry yazmadan cıkmak zorunda kalıyorum, bıdıklar fena:)
Ebrucum alıntılamıstım ama olmadı, cezalarımı gordum tabi, menumun sonuna da yazmıstım dünkü cezamı tamamladım diye, 100 mekik cekmiştim
Öylede yapabilirsin tatlım. Birde telefonunun işletim sistemi android sanırım. Mobil versiyonun en altına git orda normal site yazıyor. Orayı tıkladığında normal siteyi görebiliyorsun. Ben öyle giriyorum telefondan. Ama eğer yapamazsan yazdığın her mesajın başına sayı atabilirsin.Ebrucum ben tlefondan girdigim icin mobil versiyon bendeki oyuzden oralara giremiyorum heryazdigimiz msjda baslik bolumunu kacinci msj oldugunu yazsak 1. 2. 3. Vb. cuma bildiriminde hem msj hemde kilo bildirimi yapmis oluruz ben giremedigim icin aklima bu geldi nasil olur sence ?
Dünde dedim yaaa tam dayaklıksın. Ne güzel bir sonuç görecektin yarın tartıda.Kızlar bugunumu de hiç kaçakasız atlatırsam cok iyi olucak, kacamaklar belimi bukuyor, bir kaç gun once 65 bucukları gormustum ama geri cıktım yukarılarauff
Tamamdır canım. Güveniyorum sanaBen de seni tebrik ediyorum canım:))
Tamam ticker ımı hemen aşağı çekiyorum :) Burcuyla ilk geldiğimde bu konu hakkında yazışmıştık. Başvuramadan emin olamadım, sonra da düşündüm ki günde 15dk yarım saat en kötü ihtimalle geçmişi okuyup cevap yazarım. İhmal etmeyeceğimi düşünüyorum yani Ebrucum:)
Yukarda da söyledim yaaa canım spora başla biran önce. Yoksa yavaşlayacak kilo vermen.Bugun menumu biraz degistirdim yani aksam yemegimle ogle yemegimi yer degistirdim bakalim boyle bir degisiklik olucakmi kilo kaybetmemde
urgup nevsehır demıydı cnm bende kayserılıyım tabı oraların sert bır havası var daha soguk olur
[ı]
[ı]ben üniversiteyi kayseri' de okudum canım ve çok severim kayseri' yi. Büyük kızım melikgazi doğumlu. Nerelisin diye sorduklarında kayseri' liyim diyorAyrıca üniversiteden sonra uzun bir süre yaşadım kayseri' de . [/ı]
Hoş geldin Özlem' cim. Bildirim yapmadan gittiğin için gerçekten çok üzüldüm çünkü o gün takımın ortalamasını düşürdün. Haber de vermedin. Başına bir iş geldi zannettim. Yüzdün yüzdün kuyruğuna gelmişken bıraktın. Giderken normalde yapmadığım bişeyi sen ve Burcu için yaptım. Sizleri izinli yazdım. Normalde bildirim yapmayan üye o hafta diskalifiye oluyor. Tekrardan takıma dönmek istersen eğer paylaşımlarını çoğaltıp, kilo aldıysan eğer fazlalıklarını vermen gerekiyor ki yeniden listeye girebilesin.Merhaba kızlar nasılsınız?Umarım her şey yolundadır.
Kusurabakmayın..Giremiyordum,isterseniz ayrılabilirim dedim ve bir daha gelemedim.
Kaptanımızın da dediği gibi buradan uzak durmak hiç iyi olmuyor.Bana da yaramadı yani.Son zamanlar kendimi toparlamakla meşgulüm.Bugün meşhur olan bebek arabasıyla yürüyüşlerime başlayacağım.Spor yapmak beslenme düzenimi oturtmama yardımcı olur sanırım.
Arkadaşlar sakın kendinizi bırakmayın.Ben tam başarıyorum derken böyle devam edersem çok daha kötü olacak.İpin ucunu kaçırırsak tekrardan yakalaması cidden çok zor oluyor.
Aslında hedefe ulaşmak zor değil.Yeter ki pes etmeyin!!!
Afiyet olsun canım menün çok güzel. Şişkinlik uyarısını Burcu yapmış. Sporunu imkanın varsa eğer biraz daha çoğaltabilirsin.Sabah
Melemen
1etimek
4zeytin
1 kk peynir
Yesil çay
ÖĞLE
1kase taze fasülye 1etimek
1bardak ayran
ARA
1 Bardak kahve
AKŞAM
1KASE kuru fasülye
Toplam 3lt su
SPOR
1km yuruyus
10dk pilates
Evde 1000 adım
Bizimkilerde Asmalı Konakta oynamıştı. Çok geldim ben Ürgüp' e.Evet canim bende oynadim o dizide 9bolumayrica bizim otelde bi cok cekim yaptilar ....sonra diziden onlar ayrilinca burak hakki bizim otelde kaldi 8 ay kadar....guzel buralar ama hic arkadasim yok bazen cok daraliyorum ama burdaki huzuruda seviyorum buyuk sehire gidince insanlar ustume ustumegeliyor sanki
Evet canım etimekler çok olmuş. Öğünlerin saatlerini yazmamışsın yanına. Birde çorba ne çorbasıydı? O da oldukça önemli. Bugün peynir hariç tamamen karbonhidrat almışsın. Menülerine protein de eklemen lazım.menünün gayet güzel bence hafif ve doyurucu canım bu arada okadar su nasıl içiyorsunuz bugün daha şuan 8 bardak su içebildim.3 bardak yeşilçay içtim.2 bardakta normal siyah çay içtim ama fazla su içemeiyorum yatana kadar umarım 3 lt yaparım suyu .. bende bugünlük menümü yazıyım
sabah: menemen(az sucuklu)
çok az peynir
2 etimek
maydanoz bolca
ufak çay kaşığı pekmez
2 bardak şekersz çay
ara: 3 bardak yeşil çay
öğlen : 1 kase çorba
1 etimek
akşam:1 kase çorba
1 etimek
bende bugün etimeki çok kaçırdım galiba yaa :26: su içmeye devam etcem ayrıca daha yeşil çay içicem içim ısınsın serinledi valla hava içim titriyor
Evet canım. Günlük ne kadar mesaj yazdıysan bizim takıma, onları sayıp yazman lazım.canım tam olarak anlamadım ben mesajlarımızı sayıp şukadar mesaj attım diye buraya mı yazcam :26:
Menün gayet güzel olmuş canım. Suyun ve sporunda öyle. Tebriklersabah: (10:00)
-2 dılım cavdar ekmeyıyle sucuklu tost
-kk dan az beyaz peynır
-5 zeytın
-1 domates, 1 sAlatalık
-sekersız cay
ara:1 elma
öğlen: (14:45)
-1 közlenmiş patlıcan
-2 " bıber
-1 dılım cavdar ekmegı, yarım domates
ara:1 bardak yesılcay, 6 badem
akşam: (18:30)
1 kase nesfit
-45 dk plates (öldümmm)
-44 dk leslie
-3 lt su
akşam cay yerıne beşi bir arada çayı
Burcu tartı öncesi ne o bulgurlar öylesabah(12:00)
2 yumurtadan tereyağlı omlet
(anneme ortak yedik)
yarım dilim ekmek
3 zeytin
yarım kk peynir
şekersiz çay
ara(15:00)
6 kabuklu fındık
1 sade türk kahvesi
akşam(18:00)
6 yk taze fasulye
4 tane bulgurlu karalahana sarma
1 kase köy yoğurdu
küçük bi baş soğan
3 litre su
gün boyu temizlik yaptım
Afiyet olsun canım. Elinden geleni yap lütfen. Allah kolaylık versin bu arada. İnşallah biran önce işlerin hafifler. Akşam çıkmadan okulda bir kase nesfit yiyemiyor musun? Bu daha çabuk kilo vermeni sağlayacak. Akşamı geç yersen eğer kilo vermen zorlaşır. Kayıt döneminden sonra seni gün içinde de takımda görmek istiyorum mümkünse.eve şimdi girdim ve okulda lokma yiyecek vaktim yoktu. 7 de çıktım. Şimdi açlığımı yatıştırmak için yumurta haşlıyorum. kepek ekmeği ve haşlanmış yumurta yiyeceğim. ( yaklaşık 2 haftadır yumurta yiyemiyorum çünkü kahvaltıya vaktim yok.)
sabah
nesfit
öğlen
5 kaşık salata
küçücük bir kase mercimek çorbası
ara
minnacık 2 lokma simit(başım çok döndü)
akşam da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği( aldığım dilimli ekmek yarılanmadı bile)
domates
salatalık
Kayıt dönemimdeyim ebrucum Vallahi düzenli beslenme imkanım yok bugün wc ye zor gittim. Yemeği bir kaç dakikada yedim.
Cuma öncesi nohut hiç olmamış Buse' cim yaaa. İnşallah yarın güzel çıkar tartıda sonuç. Listeye de gireceksin. Bundan sonra aklında olsun lütfen cuma öncesi bulgur, nohut ve turşu yok.İşte benim menüm
08:00 bir avuç kadar taze böğürtlen
09:30 Kahvaltı: 1 acı biber, domates, haşlanmış yumurta, 5 yaprak reyhan, 3 yaprak taze nane, 4 tuzsuz siyah zeytin
13:00 Öğle yemeği Bir kepçe nohut (nohutun şişkinlik yaptığını bilmiyordum, az önce okudum forumda
15:00 10adet kavrulmamış yer fıstığı ve bir parça pestil (içinde yalnızca üzün ve biraz buğday unu var şeker yok)
19:30 Akşam Yemeği ton balıklı salata
2,5 Lt su 30dk pilates, 25dk yürüyüş
Süper olmuşsun Gül' cüm inşallah daha da süper olacak menülerin. Yeter ki ayrılma burdan.Sizlere katılalı daha 1 hafta olmadı geçen cumartesi geldim yavaş yavaş alışıyorum. Acıktığımı hissetmeye başladım.
Bundan önce olsaydı bugünkü menüm şu olurdu:
sabah
2 adet poğaça 1 kupa 4 şekerli çay
öğlen
çorba
kurufasulye
pirinç pilavı
1 küçük yuvarlak ekmek
yemekteki salatayı almazdım..
akşam üzeri kantinden tost
eve gelince de Allah ne verdiyse
değişimi siz farkedin
ebrucum burcucum nasıl olmuşum
Ben senden en kısa zamanda 80 li rakamları görmek istiyorum. Lütfen elini çabuk tut. Üzerinden at bütün yükleri.Alttaki çizelgemde 98 yazıyor ama geçen cumartesi buraya geldiğimde sabah aç karnına 98,5 gelmiştim. Şu anda Akşam ve tokum o kilodan aşağı düştüm. üstelik ben henüz diyette değilim. Sadece size alışmaya çalışıyorum. Yarın listeye giremeyeceğim ve bu konuda hiç üzülmüyorum :) 3 hafta sonra usta olarak diyete başlayacağım. Hem de okul başlamış olacağı için şimdiki kadar problemim olmayacak :)
Allahım yaaaa kaçamak deyince benim aklım uçtu. Defalarca okudum mesajı ancak anladım.Kkizlar gelmeye calisicam, gelemezsem beni affedin, kocam bana surpriz hazirlams durduk yere :) o sigara icerken kacamak yapip geldim..
bende kocasınan daydm evlendım ayrıldım ve cok ozledımmm KAYSERI YIMelıkgazı de cok yakın oraya Hangı hastane cnm bılırım belkı
Hoş geldin Özlem' cim. Bildirim yapmadan gittiğin için gerçekten çok üzüldüm çünkü o gün takımın ortalamasını düşürdün. Haber de vermedin. Başına bir iş geldi zannettim. Yüzdün yüzdün kuyruğuna gelmişken bıraktın. Giderken normalde yapmadığım bişeyi sen ve Burcu için yaptım. Sizleri izinli yazdım. Normalde bildirim yapmayan üye o hafta diskalifiye oluyor. Tekrardan takıma dönmek istersen eğer paylaşımlarını çoğaltıp, kilo aldıysan eğer fazlalıklarını vermen gerekiyor ki yeniden listeye girebilesin.
Afiyet olsun canım menün çok güzel. Şişkinlik uyarısını Burcu yapmış. Sporunu imkanın varsa eğer biraz daha çoğaltabilirsin.
Bizimkilerde Asmalı Konakta oynamıştı. Çok geldim ben Ürgüp' e.Malum Kayseri yakın olunca Kayseri'lilerin bir ayağı Ürgüp' te oluyor. Birde çocukluğum Aksaray' da geçti. O nedenle çok sık gittim.
Evet canım etimekler çok olmuş. Öğünlerin saatlerini yazmamışsın yanına. Birde çorba ne çorbasıydı? O da oldukça önemli. Bugün peynir hariç tamamen karbonhidrat almışsın. Menülerine protein de eklemen lazım.
Evet canım. Günlük ne kadar mesaj yazdıysan bizim takıma, onları sayıp yazman lazım.
Menün gayet güzel olmuş canım. Suyun ve sporunda öyle. Tebrikler
Burcu tartı öncesi ne o bulgurlar öyleGerisi gayet güzel.
Afiyet olsun canım. Elinden geleni yap lütfen. Allah kolaylık versin bu arada. İnşallah biran önce işlerin hafifler. Akşam çıkmadan okulda bir kase nesfit yiyemiyor musun? Bu daha çabuk kilo vermeni sağlayacak. Akşamı geç yersen eğer kilo vermen zorlaşır. Kayıt döneminden sonra seni gün içinde de takımda görmek istiyorum mümkünse.
Cuma öncesi nohut hiç olmamış Buse' cim yaaa. İnşallah yarın güzel çıkar tartıda sonuç. Listeye de gireceksin. Bundan sonra aklında olsun lütfen cuma öncesi bulgur, nohut ve turşu yok.
Süper olmuşsun Gül' cüm inşallah daha da süper olacak menülerin. Yeter ki ayrılma burdan.
Ben senden en kısa zamanda 80 li rakamları görmek istiyorum. Lütfen elini çabuk tut. Üzerinden at bütün yükleri.
Allahım yaaaa kaçamak deyince benim aklım uçtu. Defalarca okudum mesajı ancak anladım.İlahi ben, ilahi komedya
Gevher nesibe hastanesinde çalıştım canım. Erciyeste okudum zaten. Okul bitince çalışmaya başladım. Ayrıca Kocasinan da bende oturdum. Eski Sümerbank lojmanları var ya, en son Emniyete vermişlerdi bir kısmını orda oturdum. Şuan bir sürü arkadaşım var Kayseri' de.
Olsun sonunda tartılmayacak mısın yarın? Yani anlayamayacaksın ne kadar şişkinliğin var ondan söyledim.bildirim yapmıcam diye yedim kaptiş ben onları ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?