Çok teşekkürler Ebrru'cum:)
Tebrik ederim canım...:)
Çok ama çok güzel bir fark, tebrik ediyorum Öykü'cüm...:)
Leslie teyze en iyisi canım evde yapılacak sporların. Ama ben sıkılıyorum yapamıyorumBirde ben zumbayı seviyorum. Çok eğlenceli ve oldukça hareketli. Tavsiye ederim.
HAYIRLI CUMALAR
günaydın güzel grubumun fit bayanları
ben çarşmaba tarıldığımda 68,30 kg gelmiştim bu ödemmiş sanırım
bugun ise kilom 66,50 kg start vermiş oluyor zor olan benım için 65 kg aşağı ya düştüm mü gerisi gelir inş. sizlerin sayesinde
05-09-2013
SAAT : 07 30:1 bardak su
20 dk yürüş(işe geliş)
Kahvaltı:08,40
2 dilim kepekli ekmek arrası peynir
6 zeytin
çay
ARA 11,00
1 Avuç kadar kuru üzüm ve fındık
1 fincan yeşil çay
ÖĞLE 12,30
Fırında Tavuk
salata
cacık
ARA 15,30
2Tane Taze incir
20 dk Yürüş (Eve Dönüş)
AKŞAM 19,30
1Kepçe Yeşil Mercimek Yemeği
1 Parça Tavuk Izgara
Salata
Yoğurt
ARA 22,00(bu benim açlık değilde regl yakşalaştıkça canım tatlı istiyor bende bunlarla geçiştirdim bu dönemi kaçamaksız bir atlatırsam süper olacak kızlar destek destek
1 Salatalık
1 çeri domates
Dün spor Yapamadım çünkü arkadaşım taşınacak ona yardıma gittim bugun ve yarın öyle olacak ama pazar günü devam bırak yok yürüşü
kızlar yaa cook mutluyum
gecen haftakı kılom: 79.2
bu haftakı kılom: 77.3
verıyorum kıloları olleeyyyy
Hoş geldin Özlem' cim. Bildirim yapmadan gittiğin için gerçekten çok üzüldüm çünkü o gün takımın ortalamasını düşürdün. Haber de vermedin. Başına bir iş geldi zannettim. Yüzdün yüzdün kuyruğuna gelmişken bıraktın. Giderken normalde yapmadığım bişeyi sen ve Burcu için yaptım. Sizleri izinli yazdım. Normalde bildirim yapmayan üye o hafta diskalifiye oluyor. Tekrardan takıma dönmek istersen eğer paylaşımlarını çoğaltıp, kilo aldıysan eğer fazlalıklarını vermen gerekiyor ki yeniden listeye girebilesin.
bu ara yirmilik dişim yeni çıkıyo sanırım eti patalmış çok acıyo hayır diş çıkıcak yerde yok nerden çıkcan bee diş diyorum bilemiyorum geldim 24 yaşına nerdeyse yenimi çıkıyosun yaaaaa:100:
Hepinize hayırlı cumalar kızlar :)))
bakıcam bunlara jillian michaels 30day falan yaptm bir ara ama çok ağır geldi bıraktım . uygun bişey bulabilirsem başlicam. bu arada geçmiş olsun bebişin için okuyunca içim cızz etti hiç dayanamıyorum bebeklere ben ya
valla adaş sen hepimizi geçicen gibi maşallah yanine güzel devam böyle bende bi şu 60kiloya gelsem sanki gerisi hemen gitcekmiş gibi :44:
tebrikler balla çok iyi vermişsin bende daha 500 gram verdim bakalım şimdik yeşil çayımı içiyorum
bu ara yirmilik dişim yeni çıkıyo sanırım eti patalmış çok acıyo hayır diş çıkıcak yerde yok nerden çıkcan bee diş diyorum bilemiyorum geldim 24 yaşına nerdeyse yenimi çıkıyosun yaaaaa:100:
Tebrikler canım sonuç harika maşallah sanakızlar yaa cook mutluyum
Aynen Buse' cim katılıyorum sanaÖdem bile olsa tartıda eksilerş görmek çok ama çok güzel bir şey benceee:)
Çok teşekkürler Yasemin' cim. Çok korkuttu beni.canım çok geçmiş olsun çocuk işte herşey anlık ne olacağı belli olmuyor
Çok teşekkürler Öykü' cüm. Gece boyu onun takibini yaptım Öykü' cüm. Bu arada yeni gelen arkadaşlara söylemedim sanırım ben sağlıkçıyım. Devlet hastanesinde çalışıyorum. Burcu' da Hemşirelikte okuyor. Takımın kadrosu tamam yani bir doktorumuz eksikÇok geçmis olsun canim.
Evet radyasyon çok yuksek ama allah korusun sıcağiyla bise anlasilmaz organlari daha minicik hassas kanama fln olur diye korktum oyuzden goturdum ama eger kusarsa mutlaka gotur cnm
Ben otuz yaşında çıkarttım yirmilikleri zaten hemen çıkmıyor merak etme yıllarca süründürüyorbu ara yirmilik dişim yeni çıkıyo sanırım eti patalmış çok acıyo hayır diş çıkıcak yerde yok nerden çıkcan bee diş diyorum bilemiyorum geldim 24 yaşına nerdeyse yenimi çıkıyosun yaaaaa:100:
Hadi bakalım Özlem yeniden toparlan. Kaç çıktı bugün kilon?Hoşbulduk kaptan. Ne deseniz haklısınız..En büyük kötülüğü kendime etmiş oldum zaten durumum çok vahim.
Umarım dengesiz beslenmeden ve düzenli spor yapmamamdan kaynaklanan ödemdir tartıdaki rakamım.
Günaydın kızlar.. öncelikle kilomu paylaşayım.. Dün akşamı sağlıksız bir şekilde geçirmeme rağmen sonuç bence fena değil..
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 79.6
Tebrikler canım sonuç harika maşallah sana
:[/B][/I][/COLOR]
Tşk ederim canim ins hep birlikte devamida gelir :))
Gunaydin kizlarrrrr
Dunku menum
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik biber
3 zeytin peynir
1 fincan yesil cay
Ogle 14 00
1 kase nesfit
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kase haslanmisbrokoli ve karnibahar birazda kuru domates attim icine
3,5 litre su
Kizlar sanirim spor yapamadigimdan kaynakli artim gram gram kilo veriyorum gecen haftadan bu yana sadece 300 gr gitmis,,
günaydın kızlar sabah tartıldım 61.5 çıktım moralim bozuldu ama hayvan gibide yedim ekmeğe dur diyemedim tadı bi ayrı oluyor o ekmeğin teyzem köyde fırında yapıyor neyse adet oldum şişkinlikte vardır dedim ve diyete geri başladım 8 günün 4 günü balıkla 1 günü ızgarayla geçti hiç ekmeksiz ama sabah kahvaltılar ballar kaymaklar tereyağlara geçince hoppp kilo alımı oldu hastalığım biter bitmez sporada başlıyorum ve hemen kiloyu veriyorum kızlarrrr bu arada kalkalı 1 saat oldu kahvaltı yaptım ama ağrıdan pek bişi yiyemedim öle işte
Kızlar evde Bafra pidesi vardı öğlen için ayırmış annem bana az önce etrafında döndüm döndüm:) sonra azıcık bile olsa bir lokma bile beyaz un istemiyorum vücudumda dedim veee pideleri dolaba koydum kızlar:))
ayy cnm bızdede cıg kofte var hemde acılı esım almıstı kendıne kalanlar vardı cok severım kendıme oglen yemegı hazırlarken tabagıma koydum 3 tane bısey olmaz dedım sonra gerı kaldırdım bunların bana hıcbır faydası yok dıye zarardan baska :) azımlı olmak gerek zayıflamamız ıcın senıde tebrık edıyorum cnm
bende istanbuldayım burada olan yok mu arkadaslar? yasemıncım buradada havalar bı acılıp bır kapanıyor gecelerı artık usumeye basladıkk :) bu kış sert olacak heralde ama ne guzel antalya hep sıcak kalıyor :)
Bur cumm hosegldinnn yaa cok ozledim senii, iyiki gelidnn,
Aysenurcum ben de istanbukdayım basaksehirde:)
Sabah
Melemen
1etimek
4zeytin
1 kk peynir
Yesil çay
ÖĞLE
1kase taze fasülye 1etimek
1bardak ayran
ARA
1 Bardak kahve
AKŞAM
1KASE kuru fasülye
Toplam 3lt su
SPOR
1km yuruyus
10dk pilates
Evde 1000 adım
Evet canim bende oynadim o dizide 9bolumayrica bizim otelde bi cok cekim yaptilar ....sonra diziden onlar ayrilinca burak hakki bizim otelde kaldi 8 ay kadar....guzel buralar ama hic arkadasim yok bazen cok daraliyorum ama burdaki huzuruda seviyorum buyuk sehire gidince insanlar ustume ustumegeliyor sanki
menünün gayet güzel bence hafif ve doyurucu canım bu arada okadar su nasıl içiyorsunuz bugün daha şuan 8 bardak su içebildim.3 bardak yeşilçay içtim.2 bardakta normal siyah çay içtim ama fazla su içemeiyorum yatana kadar umarım 3 lt yaparım suyu .. bende bugünlük menümü yazıyım
sabah: menemen(az sucuklu)
çok az peynir
2 etimek
maydanoz bolca
ufak çay kaşığı pekmez
2 bardak şekersz çay
ara: 3 bardak yeşil çay
öğlen : 1 kase çorba
1 etimek
akşam:1 kase çorba
1 etimek
bende bugün etimeki çok kaçırdım galiba yaa su içmeye devam etcem ayrıca daha yeşil çay içicem içim ısınsın serinledi valla hava içim titriyor
sabah: (10:00)
-2 dılım cavdar ekmeyıyle sucuklu tost
-kk dan az beyaz peynır
-5 zeytın
-1 domates, 1 sAlatalık
-sekersız cay
ara:1 elma
öğlen: (14:45)
-1 közlenmiş patlıcan
-2 " bıber
-1 dılım cavdar ekmegı, yarım domates
ara:1 bardak yesılcay, 6 badem
akşam: (18:30)
1 kase nesfit
-45 dk plates (öldümmm)
-44 dk leslie
-3 lt su
akşam cay yerıne beşi bir arada çayı
sabah(12:00)
2 yumurtadan tereyağlı omlet
(anneme ortak yedik)
yarım dilim ekmek
3 zeytin
yarım kk peynir
şekersiz çay
ara(15:00)
6 kabuklu fındık
1 sade türk kahvesi
akşam(18:00)
6 yk taze fasulye
4 tane bulgurlu karalahana sarma
1 kase köy yoğurdu
küçük bi baş soğan
3 litre su
gün boyu temizlik yaptım
eve şimdi girdim ve okulda lokma yiyecek vaktim yoktu. 7 de çıktım. Şimdi açlığımı yatıştırmak için yumurta haşlıyorum. kepek ekmeği ve haşlanmış yumurta yiyeceğim. ( yaklaşık 2 haftadır yumurta yiyemiyorum çünkü kahvaltıya vaktim yok.)
sabah
nesfit
öğlen
5 kaşık salata
küçücük bir kase mercimek çorbası
ara
minnacık 2 lokma simit(başım çok döndü)
akşam da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği( aldığım dilimli ekmek yarılanmadı bile)
domates
salatalık
Kayıt dönemimdeyim ebrucum Vallahi düzenli beslenme imkanım yok bugün wc ye zor gittim. Yemeği bir kaç dakikada yedim.
İşte benim menüm
08:00 bir avuç kadar taze böğürtlen
09:30 Kahvaltı: 1 acı biber, domates, haşlanmış yumurta, 5 yaprak reyhan, 3 yaprak taze nane, 4 tuzsuz siyah zeytin
13:00 Öğle yemeği Bir kepçe nohut (nohutun şişkinlik yaptığını bilmiyordum, az önce okudum forumda
15:00 10adet kavrulmamış yer fıstığı ve bir parça pestil (içinde yalnızca üzün ve biraz buğday unu var şeker yok)
19:30 Akşam Yemeği ton balıklı salata
2,5 Lt su 30dk pilates, 25dk yürüyüş
Allahım yaaaa kaçamak deyince benim aklım uçtu. Defalarca okudum mesajı ancak anladım. İlahi ben, ilahi komedya
dün ki cevap sayım 5 miş kızlar saydım. bu arada şu uyku düzenimide bir yerine oturtamadım tartıldım 64.5im 500 gram vermişim şaşırdım açıkcası şu sınavlar yüzünden falan uyku düzenim gitmiş durumda onu yerine oturtmaya çalışıyorum. biraz daha asılmam lazım cidden birde nasıl böyle çok su içebiliyorsunuz ya bana bi yardımcı olun lütfen
hanımlar egzersiz olsun diyet olsun yaptığınız ve size iyi gelen şeyleri söylermisiniz veya kullandığınız yediğiniz herhangi bir şey faydalı olduğunu düşübüdüğünüz zayıflamanızı hızlandıran
:) şu an itibariyle 97,3
Bildirim yapmak istiyorum bu arada :)
Geçen haftaki kilom: 63.300
Bu haftaki kilom: 62.400
Aradaki fark 900gr
(nohut yemeseydim iyiydiAma neyse artık nohutun şişkinliği de haftaya geçer ve tartıda görünmeyen farklar da görünür inşallah :)
Gunaydin kizlar
Baslangic kilom 86.6
Bu haftaki kilom 84.5
Dun burcucum solemisti fasulye siskinlik yapar diye hakliymis mafoldum dunden beri karnim şiş
Dün akşamda ben mama yaparken kızım kanepeden düştü. Büyük kız vardı yanında pat diye bir ses geldi arkamı döndüm ama bebiş yerde. Çok korktum. Büyük kızımda korktu. Gece zor uyudum o yüzden iki saate bir kontrol ettim. Gözlerim yanıyor şuan. Allaha şükür hiç bişey olmadı. O kadar dikkat etmeme rağmen düştü yaaa en çok ona üzüldüm. Bu arada doktora götürmek istemedim çünkü gider gitmez tomografi çekiyorlar. Tomografideki radyasyon çok yüksek. Evde kendim takip ettim.
HAYIRLI CUMALAR
günaydın güzel grubumun fit bayanları
ben çarşmaba tarıldığımda 68,30 kg gelmiştim bu ödemmiş sanırım
bugun ise kilom 66,50 kg start vermiş oluyor zor olan benım için 65 kg aşağı ya düştüm mü gerisi gelir inş. sizlerin sayesinde
05-09-2013
SAAT : 07 30:1 bardak su
20 dk yürüş(işe geliş)
Kahvaltı:08,40
2 dilim kepekli ekmek arrası peynir
6 zeytin
çay
ARA 11,00
1 Avuç kadar kuru üzüm ve fındık
1 fincan yeşil çay
ÖĞLE 12,30
Fırında Tavuk
salata
cacık
ARA 15,30
2Tane Taze incir
20 dk Yürüş (Eve Dönüş)
AKŞAM 19,30
1Kepçe Yeşil Mercimek Yemeği
1 Parça Tavuk Izgara
Salata
Yoğurt
ARA 22,00(bu benim açlık değilde regl yakşalaştıkça canım tatlı istiyor bende bunlarla geçiştirdim bu dönemi kaçamaksız bir atlatırsam süper olacak kızlar destek destek
1 Salatalık
1 çeri domates
Dün spor Yapamadım çünkü arkadaşım taşınacak ona yardıma gittim bugun ve yarın öyle olacak ama pazar günü devam bırak yok yürüşü
kızlar yaa cook mutluyum
Tebrik ediyorum Seda' cım. Sonuç güzel ama sen daha iyilerini yapabilirsin. Haftada en az 1 kilo vermen lazım. Dökül bakalım dün akşam neler yedin
Ben de istanbuldayım canlar, ayazağa-seyrantepe tarafında oturuyorum
öylemı cnm gelıyoruz oralara teyzemler var ayazaga da cook guzel bırr yer yemmyeşıl
Evet ama burasını da bozuyorlar.. Bir sürü inşaat firması geldi...
tesekkur ederım gecmıs olsun yasemıncımüzülme verırsın ınsallah kılolarını
inşallah adaşım benide 65 kg sonrası zorlayacak gibi geliyor
o diş varya o diş berbat birşeydir benim de 25 yaşından sonra çıktı ama fazla dayanamamıştım ağrısa gidip çektirmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?