Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Leslie teyze en iyisi canım evde yapılacak sporların. Ama ben sıkılıyorum yapamıyorum Birde ben zumbayı seviyorum. Çok eğlenceli ve oldukça hareketli. Tavsiye ederim.

bakıcam bunlara jillian michaels 30day falan yaptm bir ara ama çok ağır geldi bıraktım . uygun bişey bulabilirsem başlicam. bu arada geçmiş olsun bebişin için okuyunca içim cızz etti hiç dayanamıyorum bebeklere ben ya

valla adaş sen hepimizi geçicen gibi maşallah yani ne güzel devam böyle bende bi şu 60kiloya gelsem sanki gerisi hemen gitcekmiş gibi :44:

kızlar yaa cook mutluyum

gecen haftakı kılom: 79.2
bu haftakı kılom: 77.3

verıyorum kıloları olleeyyyy

tebrikler balla çok iyi vermişsin bende daha 500 gram verdim bakalım şimdik yeşil çayımı içiyorum

bu ara yirmilik dişim yeni çıkıyo sanırım eti patalmış çok acıyo hayır diş çıkıcak yerde yok nerden çıkcan bee diş diyorum bilemiyorum geldim 24 yaşına nerdeyse yenimi çıkıyosun yaaaaa:100:

Hoşbulduk kaptan. Ne deseniz haklısınız.. En büyük kötülüğü kendime etmiş oldum zaten durumum çok vahim.
Umarım dengesiz beslenmeden ve düzenli spor yapmamamdan kaynaklanan ödemdir tartıdaki rakamım.

Günaydın kızlar.. öncelikle kilomu paylaşayım.. Dün akşamı sağlıksız bir şekilde geçirmeme rağmen sonuç bence fena değil..

Geçen hafta 80.1
Bu hafta 79.6

tesekkur ederım gecmıs olsun yasemıncım üzülme verırsın ınsallah kılolarını

inşallah adaşım benide 65 kg sonrası zorlayacak gibi geliyor

o diş varya o diş berbat birşeydir benim de 25 yaşından sonra çıktı ama fazla dayanamamıştım ağrısa gidip çektirmiştim

kızlar yaa cook mutluyum

Tebrikler canım sonuç harika maşallah sana

Ödem bile olsa tartıda eksilerş görmek çok ama çok güzel bir şey benceee:)
Aynen Buse' cim katılıyorum sana

canım çok geçmiş olsun çocuk işte herşey anlık ne olacağı belli olmuyor
Çok teşekkürler Yasemin' cim. Çok korkuttu beni.

Çok geçmis olsun canim.
Evet radyasyon çok yuksek ama allah korusun sıcağiyla bise anlasilmaz organlari daha minicik hassas kanama fln olur diye korktum oyuzden goturdum ama eger kusarsa mutlaka gotur cnm
Çok teşekkürler Öykü' cüm. Gece boyu onun takibini yaptım Öykü' cüm. Bu arada yeni gelen arkadaşlara söylemedim sanırım ben sağlıkçıyım. Devlet hastanesinde çalışıyorum. Burcu' da Hemşirelikte okuyor. Takımın kadrosu tamam yani bir doktorumuz eksik Allaha şükür kusma olmadı. Zaten düşer düşmez hastaneyi arkadaşları aradım. O panikle unutmuşum birden her şeyi. Takibi onlar önerdi zaten.

Ben otuz yaşında çıkarttım yirmilikleri zaten hemen çıkmıyor merak etme yıllarca süründürüyor
Hadi bakalım Özlem yeniden toparlan. Kaç çıktı bugün kilon?

Günaydın kızlar.. öncelikle kilomu paylaşayım.. Dün akşamı sağlıksız bir şekilde geçirmeme rağmen sonuç bence fena değil..

Geçen hafta 80.1
Bu hafta 79.6

Tebrik ediyorum Seda' cım. Sonuç güzel ama sen daha iyilerini yapabilirsin. Haftada en az 1 kilo vermen lazım. Dökül bakalım dün akşam neler yedin

***13. TAKIM 325. ETAP ***

akashha (80.1/79.6/0.5/%0.62)
ayeyldz (79.2/77.3/1.9/%2.40)
Yeni üye Hedef :65
elifimsuyum (79.8///%)
LAydLiNe (67.7///%)
322. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 3 e bölündü.
mavera87 (66.2///%)
naeviaa (63.6/62.4/1.2/%1.89)Yeni üye Hedef : 55

13.TAKIM ORTALAMASI: %

Gunaydin kizlar

Baslangic 89
Gecen hafta 79.8
Bu hafta 79.2
Fark 600 gr

Cok sinir oldum ama pes etmiycem kilolarin inat ediyorsa bende inat edicem gunluk 45dakika sporumu yapiyorumaslinda ama neden boyle oluyor anlam veremiyorum 30 dakikaleslie yapiyorum 15 dakikada bacak egzersizi yapiyorum

Düne yetişmek için biraz fazla alıntı yapacağım kızlar.. Baştan uyarayım dedim ^^

Afiyet oolsun canım, artık duraklama gibi bir döneme girmiş olabilirsin sporla desteklemen lazım..
Ben de aynı durumdayım spor konusunda, bir an önce başlamam lazım.

Canım senin en kısa zamanda toplarlayacağına inanıyorum, moralini bozma sakın

Tebrik ederim kızlar sizi, iradeli olduğunuz için

Bur cumm hosegldinnn yaa cok ozledim senii, iyiki gelidnn,
Aysenurcum ben de istanbukdayım basaksehirde:)

Ben de istanbuldayım canlar, ayazağa-seyrantepe tarafında oturuyorum

Sabah
Melemen
1etimek
4zeytin
1 kk peynir
Yesil çay
ÖĞLE
1kase taze fasülye 1etimek
1bardak ayran
ARA
1 Bardak kahve
AKŞAM
1KASE kuru fasülye
Toplam 3lt su
SPOR
1km yuruyus
10dk pilates
Evde 1000 adım

Afiyet olsun canım, kuru fasulye şişkinlik yapar denmiş zaten

Ohoooo aramızda ünlüler de varmış

Afiyet olsun canım.. tok tuttu mu seni yediklerin?

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Pek besleyici değil menün ama afiyet olsun, ben seni çok iyi anlıyorum iş yüzünden düzenli beslenememek çok kötü

Pestili bilmiyorum canım ama afiyet olsunn

Allahım yaaaa kaçamak deyince benim aklım uçtu. Defalarca okudum mesajı ancak anladım. İlahi ben, ilahi komedya

He he onu kastetmemiştim

Tebrikler canımm. suyu yanına al bence, takip edebilmek için, arada yudum yudum içersin.. Bir de ben sabah kalkar kalkmaz büyük bir bardak içiyorum, hem iyi de geliyor.. Spor yaparsan da susadığın için bol bol içersin..

:) şu an itibariyle 97,3

Tebrikler canım

Tebrikler süperrr

Gunaydin kizlar

Baslangic kilom 86.6
Bu haftaki kilom 84.5

Dun burcucum solemisti fasulye siskinlik yapar diye hakliymis mafoldum dunden beri karnim şiş

süpersin canımmm

Çok üzüldüm canımm yaa..Ne kadar dikkat edersen et bebekler yaşıyor böyle şeyler

Afiyet olsun canımmm

kızlar yaa cook mutluyum

süpersin canımmm

Tebrik ediyorum Seda' cım. Sonuç güzel ama sen daha iyilerini yapabilirsin. Haftada en az 1 kilo vermen lazım. Dökül bakalım dün akşam neler yedin

Canım spor yapabilsem çok iyi kilo vereceğim biliyorum.. Maaşımı bekliyorum anlaşacağım yakın bir spor salonuyla..

Aslında yemek olarak sağlıksız bir şey yemedim ama 2 kadeh sarap içtim.. Yanında et ve meyve ile.. Meyveyi de biraz fazla yedim..

Dün akşam eve gittim ki kocam süpeer bir masa hazırlamış.. Mumlar, kadehlerde süsler, şarap falan filan ben şok oldum.. Bir de ayakkabı almış bana hediye.. Düşünüyorum özel bir gündü de ben mi unuttum.. Ama değil, içinden gelmiş.. (İş yerinden bir arkadaşı eşiyle zor günler yaşıyormuş sanırım ondan etkilendi)

Gecenin sonu ufak bir küslükle bitti ama

Dinlenecek müzik konusunda bir anlaşmazlık yaşadık

Dünkü menüm:

Sabah
Tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, yeşil çay

Ara
Sütlü nescafe

Öğlen
Domates çorbası, elim kadar fırında tavuk, cacık, bir kaç çatal domates/salatalık

Ara
Çig fındık, 1 kutu süt

Akşam
Izgara et, , 2 kadeh kırmızı şarap, şeftali ve muz (miktarından emin değilim ama baya yedim sarabı içebilmek için)

Evet ama burasını da bozuyorlar.. Bir sürü inşaat firması geldi...

aman sorma ya maltepedeyım demıstm ya mahallemızde inşaat bıtmıyor bı apartman bıtıyor dıgerı baslıyor evde cok cabuk toz oluyor off 2 gunde 1 sılmesem hep toz oluyor :)

tesekkur ederım gecmıs olsun yasemıncım üzülme verırsın ınsallah kılolarını

teşekkür ederim sağol inşallah valla şu pc başında çok zaman harcıyor insan şimdi kalkp biraz ev işi yapcam sonra ip atlarım

inşallah adaşım benide 65 kg sonrası zorlayacak gibi geliyor

o diş varya o diş berbat birşeydir benim de 25 yaşından sonra çıktı ama fazla dayanamamıştım ağrısa gidip çektirmiştim

ciddimi o değil çıkabileceği yer yok anlamadım sen bu azimle veririsin o kiloları hiç sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…