• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

[ı]
[ı]gevher nesibe hastanesinde çalıştım canım. Erciyeste okudum zaten. Okul bitince çalışmaya başladım. Ayrıca kocasinan da bende oturdum. Eski sümerbank lojmanları var ya, en son emniyete vermişlerdi bir kısmını orda oturdum. şuan bir sürü arkadaşım var kayseri' de. :16:
[/ı]

duymustum cnm o hastaneyı dedıgın yerıde bılıyorum gıbı eger dogruyu hatırlıyorsam :) ben boztepe mah. De oturuyordum hava alanı hemen önumuzdeydı :40:

sabah: (10:00)
-2 dılım cavdar ekmeyıyle sucuklu tost
-kk dan az beyaz peynır
-5 zeytın
-1 domates, 1 sAlatalık
-sekersız cay

ara:1 elma

öğlen: (14:45)
-1 közlenmiş patlıcan
-2 " bıber
-1 dılım cavdar ekmegı, yarım domates

ara:1 bardak yesılcay, 6 badem

akşam: (18:30)
1 kase nesfit

-45 dk plates (öldümmm) :37:
-44 dk leslie :32:
-3 lt su

akşam cay yerıne beşi bir arada çayı

çok güzel menün şu leslie nedir ?? birde şu 3lt suyu nasıl içiyorsunuz ya ben en fazla 2.200ml içebildim

sabah(12:00)
2 yumurtadan tereyağlı omlet
(anneme ortak yedik)
yarım dilim ekmek
3 zeytin
yarım kk peynir
şekersiz çay

ara(15:00)
6 kabuklu fındık
1 sade türk kahvesi

akşam(18:00)
6 yk taze fasulye
4 tane bulgurlu karalahana sarma
1 kase köy yoğurdu
küçük bi baş soğan

3 litre su
gün boyu temizlik yaptım
:52:

:42::42:

bence fındık yerine badem tercih edebilirsin çünki fındık çok yüksek yağlı bir besin

bencede süper valla helal olsun kadına ne diyelim :nazar:

Sizlere katılalı daha 1 hafta olmadı geçen cumartesi geldim yavaş yavaş alışıyorum. Acıktığımı hissetmeye başladım.

Bundan önce olsaydı bugünkü menüm şu olurdu:

sabah
2 adet poğaça 1 kupa 4 şekerli çay

öğlen
çorba
kurufasulye
pirinç pilavı
1 küçük yuvarlak ekmek
yemekteki salatayı almazdım..

akşam üzeri kantinden tost
eve gelince de Allah ne verdiyse :D

değişimi siz farkedin :D

ebrucum burcucum nasıl olmuşum :D

menünü görünce şaşırdım ya sonradan eski zamanlarda yediğini duyunca ferahladım cidden büyük değişim galiba çok hamur işi seven birisin :56:

Eki Görüntüle 794949 Eki Görüntüle 794950 Puzzle ın en son hali bu Buse' cim. nasıl sence ?

puzzle na bayıldım bende çok severim puzzle bunu yapmak sabır işi sabırlı insanlar yapar tebrikler :46:

Son düzenleme:
dün ki cevap sayım 5 miş kızlar saydım. bu arada şu uyku düzenimide bir yerine oturtamadım tartıldım 64.5im :52: 500 gram vermişim şaşırdım açıkcası şu sınavlar yüzünden falan uyku düzenim gitmiş durumda onu yerine oturtmaya çalışıyorum. biraz daha asılmam lazım cidden birde nasıl böyle çok su içebiliyorsunuz ya bana bi yardımcı olun lütfen :5:
hanımlar egzersiz olsun diyet olsun yaptığınız ve size iyi gelen şeyleri söylermisiniz veya kullandığınız yediğiniz herhangi bir şey faydalı olduğunu düşübüdüğünüz zayıflamanızı hızlandıran :31:

Gunaydın kızlar, 7 de uyandım ama yatakta miskinlik yapıyorum, boyle yapabilecegim son bir haftam kaldı:)
Okula baslayınca yine 5 lerde kalkıcam, bakalım..

Bildirim yapmak istiyorum bu arada :)
Geçen haftaki kilom: 63.300
Bu haftaki kilom: 62.400
Aradaki fark 900gr

(nohut yemeseydim iyiydi :( Ama neyse artık nohutun şişkinliği de haftaya geçer ve tartıda görünmeyen farklar da görünür inşallah :)

Gunaydin kizlar

Baslangic kilom 86.6
Bu haftaki kilom 84.5

Dun burcucum solemisti fasulye siskinlik yapar diye hakliymis mafoldum dunden beri karnim şiş

gunaydın kızlar, nasılsınız bugun yıne enerjı doluyuzzz :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
[C
[/B][/I][/COLOR]
Bence ondan korkmuyordur canım. Ara ara her çocukta böyle problemler olabilir. Siz uyumuyor diye stres yaptıkça o bunu hissedecek hiç uyumak istemeyecek. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Dua oku bu arada bol bol.

tmm cnm dua okuyorum bol bol saol :) iyiki varsin

Öylede yapabilirsin tatlım. Birde telefonunun işletim sistemi android sanırım. Mobil versiyonun en altına git orda normal site yazıyor. Orayı tıkladığında normal siteyi görebiliyorsun. Ben öyle giriyorum telefondan. Ama eğer yapamazsan yazdığın her mesajın başına sayı atabilirsin.

tmm canim çok saol yha benim internetim yavas bide o sayfadan oraya gecene kadar baya zmn aliyo android bnmkide biliyorum asagida full site yaziyo internet cok yavas oldugu icin çok gec giriyo.sayfalara bugunden itibaren sayim :))) saol tatlim çooook optum :)

Hoş geldin Özlem' cim. Bildirim yapmadan gittiğin için gerçekten çok üzüldüm çünkü o gün takımın ortalamasını düşürdün. Haber de vermedin. Başına bir iş geldi zannettim. Yüzdün yüzdün kuyruğuna gelmişken bıraktın. Giderken normalde yapmadığım bişeyi sen ve Burcu için yaptım. Sizleri izinli yazdım. Normalde bildirim yapmayan üye o hafta diskalifiye oluyor. Tekrardan takıma dönmek istersen eğer paylaşımlarını çoğaltıp, kilo aldıysan eğer fazlalıklarını vermen gerekiyor ki yeniden listeye girebilesin. :34:
Afiyet olsun canım menün çok güzel. Şişkinlik uyarısını Burcu yapmış. Sporunu imkanın varsa eğer biraz daha çoğaltabilirsin. :34:

Bizimkilerde Asmalı Konakta oynamıştı. Çok geldim ben Ürgüp' e. :16:Malum Kayseri yakın olunca Kayseri'lilerin bir ayağı Ürgüp' te oluyor. Birde çocukluğum Aksaray' da geçti. O nedenle çok sık gittim.

Evet canım etimekler çok olmuş. Öğünlerin saatlerini yazmamışsın yanına. Birde çorba ne çorbasıydı? O da oldukça önemli. Bugün peynir hariç tamamen karbonhidrat almışsın. Menülerine protein de eklemen lazım.

Evet canım. Günlük ne kadar mesaj yazdıysan bizim takıma, onları sayıp yazman lazım.

Menün gayet güzel olmuş canım. Suyun ve sporunda öyle. Tebrikler :46:

Burcu tartı öncesi ne o bulgurlar öyle :20: Gerisi gayet güzel.

Afiyet olsun canım. Elinden geleni yap lütfen. Allah kolaylık versin bu arada. İnşallah biran önce işlerin hafifler. Akşam çıkmadan okulda bir kase nesfit yiyemiyor musun? Bu daha çabuk kilo vermeni sağlayacak. Akşamı geç yersen eğer kilo vermen zorlaşır. Kayıt döneminden sonra seni gün içinde de takımda görmek istiyorum mümkünse. :34:

Cuma öncesi nohut hiç olmamış Buse' cim yaaa. İnşallah yarın güzel çıkar tartıda sonuç. Listeye de gireceksin. Bundan sonra aklında olsun lütfen cuma öncesi bulgur, nohut ve turşu yok.

Süper olmuşsun Gül' cüm inşallah daha da süper olacak menülerin. Yeter ki ayrılma burdan.

Ben senden en kısa zamanda 80 li rakamları görmek istiyorum. Lütfen elini çabuk tut. Üzerinden at bütün yükleri. :16:

Allahım yaaaa kaçamak deyince benim aklım uçtu. Defalarca okudum mesajı ancak anladım. :60::60::60: İlahi ben, ilahi komedya :9:

Gevher nesibe hastanesinde çalıştım canım. Erciyeste okudum zaten. Okul bitince çalışmaya başladım. Ayrıca Kocasinan da bende oturdum. Eski Sümerbank lojmanları var ya, en son Emniyete vermişlerdi bir kısmını orda oturdum. Şuan bir sürü arkadaşım var Kayseri' de. :16:

Ben aslinda daha çok spor yapmak istiyorumda oglum durmuyo hafta sonu esimle anlastik ama en az 45 dk tempolu yurucem kosu bandinda oglumuza bakicak hafta icide yapicam ama 15 20 dk oglum okadar duruyo.

Ilk aldigimda binmistim gorumcem bakiyodu ogluma ozaman 6 7 aylik fln yataga koymus aval aval beni izliyomus yere bi baktim oglum yerde ne oldugunu anlamadim kosu bandinda dura kaldim hayal mi goruyorum diye atti zatn kosu bandi ustunden durunca hemen oglumu aldim dktra gotrdum Allahtan bisiyo yoktu
Oyuzden kimseye vermiyorum yurutecine koyuyorum cikamiyo ordan oturup oyuncaklarindan sıkılana kadar bende spor yapiyorum

çok güzel menün şu leslie nedir ?? birde şu 3lt suyu nasıl içiyorsunuz ya ben en fazla 2.200ml içebildim :46:
cnm leslie dıye yaz youtube ye gelıyor zaten hareketler yuruyus hereketlerı gıbı :40: suyuda hıc yanımdan eksık etmem bıde oda sıcaklıgında içerım kı kesmesın benı bu kadar öyle alışmışımkı bır haftada yanımda su olmassa olmuyor :9:

cnm masallah bayagı yapmıssın puzzle nı :46:
Teşekkürler canım.:16: Aslında daha çabuk yaparım da vakit yok çocuklardan.

duymustum cnm o hastaneyı dedıgın yerıde bılıyorum gıbı eger dogruyu hatırlıyorsam :) ben boztepe mah. De oturuyordum hava alanı hemen önumuzdeydı :40:
Tıp fakültesi hastanesi canım mutlaka duymuşsundur. :34:

puzzle na bayıldım bende çok severim puzzle bunu yapmak sabır işi sabırlı insanlar yapar tebrikler :46:
Teşekkürler canım :16:

dün ki cevap sayım 5 miş kızlar saydım. bu arada şu uyku düzenimide bir yerine oturtamadım tartıldım 64.5im :52: 500 gram vermişim şaşırdım açıkcası şu sınavlar yüzünden falan uyku düzenim gitmiş durumda onu yerine oturtmaya çalışıyorum. biraz daha asılmam lazım cidden birde nasıl böyle çok su içebiliyorsunuz ya bana bi yardımcı olun lütfen :5:
hanımlar egzersiz olsun diyet olsun yaptığınız ve size iyi gelen şeyleri söylermisiniz veya kullandığınız yediğiniz herhangi bir şey faydalı olduğunu düşübüdüğünüz zayıflamanızı hızlandıran :31:
Yasemin' cim biraz sabır lütfen zamanla hem birçok doğru şey öğreneceksin hem de kiloların seni terk edecek. İlk zamanlar insan çok heyecanlı oluyor biran önce her şey düzelsin istiyor ama sonradan öğreniyorsun ki sabredince her şey kendiliğinden halloluyor. Aklında sadece şu olsun. Sağlıklı beslenmek. :34:

:) şu an itibariyle 97,3
Tebrikler Gül' cüm. :16:

Harika olmuş Ebrucum. Üstelik ufaklıklara rağmen epey de ilerlemişsin, çoğu gitmiş azı kalmış diyelim. Tablo zaten harika, çok beğeniyorum o tabloyu. Işığı falan çok güzel. Kısaca tebrikler canım:)
Teşekkürler canım. Çocuklara rağmen haklısın bayağı ilerlemişim. :9:

Günaydın cicişler! :)
Günaydın canım. :16:

Gunaydin kizlar

Baslangic kilom 86.6
Bu haftaki kilom 84.5

Dun burcucum solemisti fasulye siskinlik yapar diye hakliymis mafoldum dunden beri karnim şiş
Tebrik ederim Öykü' cüm başlangıç için harika bir sonuç.:46: Bu şekilde güzel devam edersen eğer haftaya inşallah sende listedesin. :34:

tmm cnm dua okuyorum bol bol saol :) iyiki varsin

tmm canim çok saol yha benim internetim yavas bide o sayfadan oraya gecene kadar baya zmn aliyo android bnmkide biliyorum asagida full site yaziyo internet cok yavas oldugu icin çok gec giriyo.sayfalara bugunden itibaren sayim :))) saol tatlim çooook optum :)
Ne demek canım rica ederim. :17:Dünkü mesaj sayını ben sayıyorum. Ama mesaj olarak yaptığın alıntıları düşünme. Mesela yukarı 2-3 yazmışsın. O sadece 2 olacak. Sadece yazdığın mesajları sayıyorsun. Mesaj içinde yaptığın alıntılar buna dahil değil. Aynı mesaj içinde 10 ayrı mesaja cevap verebilirsin ama o 1 mesaj olarak sayılıyor. Anlatabildim mi?

Bildirim yapmak istiyorum bu arada :)
Geçen haftaki kilom: 63.300
Bu haftaki kilom: 62.400
Aradaki fark 900gr

(nohut yemeseydim iyiydi :( Ama neyse artık nohutun şişkinliği de haftaya geçer ve tartıda görünmeyen farklar da görünür inşallah :)

Tebrik ediyorum Buse' cim. Çok güzel bir sonuç. :nazar::46:Hadi bakalım ilk hedef 50 li rakamlar. :34:

:) şu an itibariyle 97,3

tebrikler başarının devamını dilerim :nazar:

Günaydın cicişler! :)

günaydınnnnn :3:

Gunaydın kızlar, 7 de uyandım ama yatakta miskinlik yapıyorum, boyle yapabilecegim son bir haftam kaldı:)
Okula baslayınca yine 5 lerde kalkıcam, bakalım..

ahh ahh bilirim o duyguyu yaa bende sınavlardan dolayı uyku düzenim bozuldu akşam yatıp gece kalkıyorum ama oturtmaya çalışıyorum birde kış geliyor ya o sıcacık yatağı terketmek dahada zorlaşıyor.yataktan çıkınca resmen donuyorum :53:

gunaydın kızlar, nasılsınız bugun yıne enerjı doluyuzzz :9:

hemde ne enerji valla bomba gibiyim sen nasılsın canım :3:

cnm leslie dıye yaz youtube ye gelıyor zaten hareketler yuruyus hereketlerı gıbı :40: suyuda hıc yanımdan eksık etmem bıde oda sıcaklıgında içerım kı kesmesın benı bu kadar öyle alışmışımkı bır haftada yanımda su olmassa olmuyor :9:

teşekkür ederim çok bilgilendirmen için bende plates düşünüyorum ama ya ondada bazen farklı ezgersiz malzemeleri lazım oluyor ve şuan alcak durumum yok o yüzden sizinde yaptığınız egzersizleri merak ediyorum :8:

Back