- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Ben aslinda daha çok spor yapmak istiyorumda oglum durmuyo hafta sonu esimle anlastik ama en az 45 dk tempolu yurucem kosu bandinda oglumuza bakicak hafta icide yapicam ama 15 20 dk oglum okadar duruyo.
Ilk aldigimda binmistim gorumcem bakiyodu ogluma ozaman 6 7 aylik fln yataga koymus aval aval beni izliyomus yere bi baktim oglum yerde ne oldugunu anlamadim kosu bandinda dura kaldim hayal mi goruyorum diye atti zatn kosu bandi ustunden durunca hemen oglumu aldim dktra gotrdum Allahtan bisiyo yoktu
Oyuzden kimseye vermiyorum yurutecine koyuyorum cikamiyo ordan oturup oyuncaklarindan sıkılana kadar bende spor yapiyorum
Dün akşamda ben mama yaparken kızım kanepeden düştü. Büyük kız vardı yanında pat diye bir ses geldi arkamı döndüm ama bebiş yerde. Çok korktum. Büyük kızımda korktu. Gece zor uyudum o yüzden iki saate bir kontrol ettim. Gözlerim yanıyor şuan. Allaha şükür hiç bişey olmadı. O kadar dikkat etmeme rağmen düştü yaaa en çok ona üzüldüm. Bu arada doktora götürmek istemedim çünkü gider gitmez tomografi çekiyorlar. Tomografideki radyasyon çok yüksek. Evde kendim takip ettim.