Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bayiliyorum oraya yha hic gelemedim ama çok baska bi sehir gibi geliyo bana :))ask vadisi fln var dimi orda hatta birce akalay ve murat unalmis orda evlenmisti :)

Evet canim bende oynadim o dizide 9bolumayrica bizim otelde bi cok cekim yaptilar ....sonra diziden onlar ayrilinca burak hakki bizim otelde kaldi 8 ay kadar....guzel buralar ama hic arkadasim yok bazen cok daraliyorum ama burdaki huzuruda seviyorum buyuk sehire gidince insanlar ustume ustumegeliyor sanki

Sabah
Melemen
1etimek
4zeytin
1 kk peynir
Yesil çay
ÖĞLE
1kase taze fasülye 1etimek
1bardak ayran
ARA
1 Bardak kahve
AKŞAM
1KASE kuru fasülye
Toplam 3lt su
SPOR
1km yuruyus
10dk pilates
Evde 1000 adım

menünün gayet güzel bence hafif ve doyurucu canım bu arada okadar su nasıl içiyorsunuz bugün daha şuan 8 bardak su içebildim.3 bardak yeşilçay içtim.2 bardakta normal siyah çay içtim ama fazla su içemeiyorum yatana kadar umarım 3 lt yaparım suyu .. bende bugünlük menümü yazıyım
sabah: menemen(az sucuklu)
çok az peynir
2 etimek
maydanoz bolca
ufak çay kaşığı pekmez
2 bardak şekersz çay

ara: 3 bardak yeşil çay

öğlen : 1 kase çorba
1 etimek

akşam:1 kase çorba
1 etimek

bende bugün etimeki çok kaçırdım galiba yaa :26: su içmeye devam etcem ayrıca daha yeşil çay içicem içim ısınsın serinledi valla hava içim titriyor

canım tam olarak anlamadım ben mesajlarımızı sayıp şukadar mesaj attım diye buraya mı yazcam :26:

Evet canim nevsehirin ilcesi peribacalari memleketi 4 yil oldu burda yasiyorum ankaradan geldik buraya is icin

evet cnm gecen yıl gelmıstım oraya balayı için kozaklıya bayagı gezdık kapadokyayı falan cook guzel bır yer hatta diva isib te kalmıstık belkı bılırsın o otelı super bır yer ya bı daha gelmek istıyorummmm

sabah: (10:00)
-2 dılım cavdar ekmeyıyle sucuklu tost
-kk dan az beyaz peynır
-5 zeytın
-1 domates, 1 sAlatalık
-sekersız cay

ara:1 elma

öğlen: (14:45)
-1 közlenmiş patlıcan
-2 " bıber
-1 dılım cavdar ekmegı, yarım domates

ara:1 bardak yesılcay, 6 badem

akşam: (18:30)
1 kase nesfit

-45 dk plates (öldümmm)
-44 dk leslie
-3 lt su

akşam cay yerıne beşi bir arada çayı

Sabah
Melemen
1etimek
4zeytin
1 kk peynir
Yesil çay
ÖĞLE
1kase taze fasülye 1etimek
1bardak ayran
ARA
1 Bardak kahve
AKŞAM
1KASE kuru fasülye
Toplam 3lt su
SPOR
1km yuruyus
10dk pilates
Evde 1000 adım

tatlım menün çok güzel ama yanlış şu cumadan önce kuru fasülye şişlik yapar tartıyada yansır o nedene cumadan önce yani perş. ve çarş. bulgur nohut kuru yememelisin

canım tam olarak anlamadım ben mesajlarımızı sayıp şukadar mesaj attım diye buraya mı yazcam :26:

evet canım gruba yazdığın mesajları sayıyorsun buraya yazıyorsun kaptan artık bi liste belirlerse o kişiye özel mesaj olarak atarsın canım

afiyet olsun canım su spor hepsi harikaaaaa kısa zamanda çıtır olcaksın

sabah(12:00)
2 yumurtadan tereyağlı omlet
(anneme ortak yedik)
yarım dilim ekmek
3 zeytin
yarım kk peynir
şekersiz çay

ara(15:00)
6 kabuklu fındık
1 sade türk kahvesi

akşam(18:00)
6 yk taze fasulye
4 tane bulgurlu karalahana sarma
1 kase köy yoğurdu
küçük bi baş soğan

3 litre su
gün boyu temizlik yaptım

memnun oldum gülcüm kızını Allah bağışlasın. ben yanlış okumuşum özür dilerim aramıza hoşgeldin. yemek konusunu dengelersin bi şekilde canım benim

:) teşekkür ederim 3 hafta çıraklık dönemimde buradan sizleri takip ederek öğrenmeye çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
eve şimdi girdim ve okulda lokma yiyecek vaktim yoktu. 7 de çıktım. Şimdi açlığımı yatıştırmak için yumurta haşlıyorum. kepek ekmeği ve haşlanmış yumurta yiyeceğim. ( yaklaşık 2 haftadır yumurta yiyemiyorum çünkü kahvaltıya vaktim yok.)

sabah
nesfit

öğlen
5 kaşık salata
küçücük bir kase mercimek çorbası

ara
minnacık 2 lokma simit(başım çok döndü)

akşam da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği( aldığım dilimli ekmek yarılanmadı bile )
domates
salatalık

Kayıt dönemimdeyim ebrucum Vallahi düzenli beslenme imkanım yok bugün wc ye zor gittim. Yemeği bir kaç dakikada yedim.

Afiyet olsun canım. Sporlar harika görünüyoorr:)

afiyet olsun gülcüm o minnacık simit dışında güzel bi menü

İşte benim menüm
08:00 bir avuç kadar taze böğürtlen
09:30 Kahvaltı: 1 acı biber, domates, haşlanmış yumurta, 5 yaprak reyhan, 3 yaprak taze nane, 4 tuzsuz siyah zeytin

13:00 Öğle yemeği Bir kepçe nohut (nohutun şişkinlik yaptığını bilmiyordum, az önce okudum forumda

15:00 10adet kavrulmamış yer fıstığı ve bir parça pestil (içinde yalnızca üzün ve biraz buğday unu var şeker yok)

19:30 Akşam Yemeği ton balıklı salata

2,5 Lt su 30dk pilates, 25dk yürüyüş

Sizlere katılalı daha 1 hafta olmadı geçen cumartesi geldim yavaş yavaş alışıyorum. Acıktığımı hissetmeye başladım.

Bundan önce olsaydı bugünkü menüm şu olurdu:

sabah
2 adet poğaça 1 kupa 4 şekerli çay

öğlen
çorba
kurufasulye
pirinç pilavı
1 küçük yuvarlak ekmek
yemekteki salatayı almazdım..

akşam üzeri kantinden tost
eve gelince de Allah ne verdiyse

değişimi siz farkedin

ebrucum burcucum nasıl olmuşum

canım sabahı beğenmedim neden dersen gece boyunca o gizli ajan kan şekeri düşük sen naptın bögürtleni yedin kan şekerini yükselttin sonra ne yediysen yarısı depolandı sonra nohut yedin şiştin akşamı hafif olmuş güzel olmuş

Alttaki çizelgemde 98 yazıyor ama geçen cumartesi buraya geldiğimde sabah aç karnına 98,5 gelmiştim. Şu anda Akşam ve tokum o kilodan aşağı düştüm. üstelik ben henüz diyette değilim. Sadece size alışmaya çalışıyorum. Yarın listeye giremeyeceğim ve bu konuda hiç üzülmüyorum :) 3 hafta sonra usta olarak diyete başlayacağım. Hem de okul başlamış olacağı için şimdiki kadar problemim olmayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…