- 5 Mart 2012
- 468
- 154
- 133
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Burdan yapıyoruz canım. Dene bakalım yapmayı yapamazsan yardımcı oluruz.
Tatlım öncelikle merak ettim neden ekmek değil de etimek? Onun yerine tam buğday, çavdar ya da kepek ekmek yiyebilirsin. Öğlen olmamış. Onun yerine doyurucu proteinli bir yemek yiyebilirdin. Bunların dışında menün ve sporun çok güzel. Suyu biraz çoğaltabilirsin 2 lt az olmuş.
Etimek kızarmiş oldugu icin kalori orani daha dusuk tam bugdayli etimegim zaten.çıtır çıtır oldugu icin hosuma gidiyo yemesi normal ekmek yedigim zaman yemek yiyemiyorum çok doyuyorum.
Ögle oglusum rahat durmadigi icin bisi hazirlayamadim bu aralar biraz huysuz huysuzlugu gidince daha cok dikkat edicem cnm .regl donemimdeyim çok siskiknlik yapiyo su kasiklarima baski yaptigi icin 2 lt ictim cnm
Günaydın canım. Konya da da durum aynı. Hava kapalı. Birden bire soğudu hava normalde Eylül de de sıcak oluyordu son bir kaç yıldır. :44:
Sana takım kurallarımızı yazayım canım. Okuduktan sonra kurallara uyabileceğini düşünürsen eğer okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
okudum ve anladım takıma dahil olmak istiyorumm
çok denedim yapamadım ama :26:
ben bu sabah tartılamadım çünkü karnım kalktığımda kocamandı moralimi bozmak istemedim. 6 da uyandım 1 saat yuruyus yaptım kendıme 1 litrelik alkal bir su hazırladım ve sporum eşliğinde içtim.. ardından dus ve hafif bir kahvaltım vardı ama yuruyusle arası cok yakın oldu gibime geldi ya spordan sonra yemek yemek kilo aldırıyor ya inşallah ters tepmezherkese güzel bir gün diliyorum şimdi ara öğün yedim 1 küçücük elma ve siyah erik.... çalıştıgım için diyet yapak biraz zor ama napalım.. evli olanları cok tebrik ediyorum hem kendinizi hem eşinizi düşünüyorsunuz hele bir de bebeğiniz varsa harıka bi canlısınız!!!! insallah Allah bana da ilerde güç kuvvet verir
cnm en son asamaya gelınce asagıda lınkler var bbcode dıye bır yazı varya onun altındakı ilk linki al ama img yazan yerlerın ortasındakı lınkı kopyala ama sakın ımg lerı kopyalama daha sonra profılını duzenleye gır oradan çizelge kısmına yapıştır ve kaydet bu kadar bende yapmakta zorlanmıstım umarım anlatabilmişimdir ama boyle basardım
çok teşekkür ederim sonunda oldu :) neyse şimdilik benim çıkmam lazım şimdilik öpüldünüz
Kızlar bir şey sorucam ben diyet yaptığıp sürece pilav makarna tüketmemeye çalışıyorum zaten pilav canım isterse tercihim bulgur dan yana oluyor sizler tüketiyormusunuz acaba
birde akşam saat 21,00 den sonra sanki içimden bir canavar çıkıyor canım herşey istiyor belki akşma yemeğini 17,00 da bitiriyorum ama işte 21,00 den sonra canım herşey istiyor inş.bu açlığımı da yenerim kzılar sizlerin desteği ile
artık canım ne isterse bura yazarım inş.yemeden önce yazarımda
Kızlar bir şey sorucam ben diyet yaptığıp sürece pilav makarna tüketmemeye çalışıyorum zaten pilav canım isterse tercihim bulgur dan yana oluyor sizler tüketiyormusunuz acaba
birde akşam saat 21,00 den sonra sanki içimden bir canavar çıkıyor canım herşey istiyor belki akşma yemeğini 17,00 da bitiriyorum ama işte 21,00 den sonra canım herşey istiyor inş.bu açlığımı da yenerim kzılar sizlerin desteği ile
Yeri geldikçe menülerde uyarılarımı yapıyorum canım ama bir ara boş bir vaktimde bir yazı hazırlayacağım bununla ilgili. Ama bir türlü fırsat bulamıyorum zaten çoğu şeye de yetişemiyorum. Zaten bu bilgilerin bir çoğunu hepimiz burdan öğrendik. Usta çırak gibi. Bizden öncekiler bizlere öğretti. Bizlerde siz yeni gelenlere.çok teşekkür ederim bilgilendirmen için bezelyeyide çok severim artık daha dikkatli yiyeceğim.aslında nelerden uzak durmalıyız yada daha dikkatli yenmesi gerek ve neler diyet yapanlar için daha uygun yiyecekler gibi bir bilgilendirme yapılsa hoş olmaz mı? sen söylemesen ben çok dikkat etmezdim :26:
Anladım canım. Teşekkür ederim bilgilendirme için.Etimek kızarmiş oldugu icin kalori orani daha dusuk tam bugdayli etimegim zaten.çıtır çıtır oldugu icin hosuma gidiyo yemesi normal ekmek yedigim zaman yemek yiyemiyorum çok doyuyorum.
Ögle oglusum rahat durmadigi icin bisi hazirlayamadim bu aralar biraz huysuz huysuzlugu gidince daha cok dikkat edicem cnm .regl donemimdeyim çok siskiknlik yapiyo su kasiklarima baski yaptigi icin 2 lt ictim cnm
Bu kış biraz sert gecicek heralde .
Bende ekimde denizliye esimin babannesinegidicem guzel bi elbise aldim bayram icin guzel oldu ama zayiflarsam dha guzel olucak ekime kadar 5 kilo fln veririm heralde dimi
Düşünce gücü konusuna çok inanıyorum birçok da olumlu sonucunu aldım. Senin nickini her okuduğumda bir tuhaf oluyorum. Kendimi mutsuzmuş gibi hissediyorum oysa ki allaha şükür gayet mutluyum. Nick değiştirebiliyorsun. Nickindeki mutsuz ifadesini rica etsem değiştirebilir misin? Ne kadar mutsuz olursan ol bunu sürekli kendine hatırlattığın sürece hiç mutlu olamazsın. Benim nickimin altında uzunca bir zayıfımmmmm yazıyor farkettiysen. Umarım anlatabildim düşüncelerimi.evet nickim böyle o nick açtığım zamanlar çok mutsuzdum hoş şimdi çok mutlu olduğum söylenemez ama kendimce mutlu olmaya çalışıyoorum belki ilerleyen zamanlarda anlatırım tatlım
Tuba tam bir dayaklıksın. Allahtan aynı şehirde felan değiliz yoksa seni şimdiye kötü pataklamıştım. Hem de geç vakitte dondurma yiyorsun.Gunaydın hanımlar
Dün geceden beri ne cok gecmiş birikmiş boyle, anca bitirebildim.. Bugun okul cantası vs almaya gidicem cocukları annemlere bırakıp
Dun gece ben kızımı uyuturken uyuya kalmısım, normalde uyuyakalınca oyle gece uykusuna yatmıs olurum birdaha kalkmam.. Ama dun gece esim gelip uyandırdı, dondurma almıs onu yemem için.. Adam mutlu oluyor ben dondurma yerken:) kıramadım yedim bendde.. Aksam aksam cıkıp almıs, ayıp olmasın dedim.. Cumaya kadar bidaha kacamak yapmamam lazım
O zaman yeniden hoş geldin canım aramıza. Sana kendimi tanıtayım. İsmim Ebru. 31 yaşındayım. Konya' da yaşıyorum. İki tane kızım var. Çalışıyorum aynı zamanda takımın kaptanıyım. Sende bu şekilde kendini tanıtabilirsen eğer sevinirim. Ayrıca şuan ki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yazman lazım. Not alacağım.okudum ve anladım takıma dahil olmak istiyorumm
Keşke tartılsaydın. Şuan ki kilonu bilmiyorsan eğer yarın sabah tartılırsın. Bende notumu alırım. Birde menülerimizi akşam en son yediğimizden sonra toplu olarak yazıyoruz. En sonda yazdığını cümleye bayıldım. Harika bir canlı olduğumu duymak beni mutlu etti.ben bu sabah tartılamadım çünkü karnım kalktığımda kocamandı moralimi bozmak istemedim. 6 da uyandım 1 saat yuruyus yaptım kendıme 1 litrelik alkal bir su hazırladım ve sporum eşliğinde içtim.. ardından dus ve hafif bir kahvaltım vardı ama yuruyusle arası cok yakın oldu gibime geldi ya spordan sonra yemek yemek kilo aldırıyor ya inşallah ters tepmezherkese güzel bir gün diliyorum şimdi ara öğün yedim 1 küçücük elma ve siyah erik.... çalıştıgım için diyet yapak biraz zor ama napalım.. evli olanları cok tebrik ediyorum hem kendinizi hem eşinizi düşünüyorsunuz hele bir de bebeğiniz varsa harıka bi canlısınız!!!! insallah Allah bana da ilerde güç kuvvet verir
Şimdiye kadar çok iyi gitmiş menün ama yukarda da bikaç defa söylediğim gibi akşam bekliyorum menülerinizi. Birde öğünlerin yanına saat yazarsanız eğer yorumlarımız daha net olur.TEKRARDAN MERHABA
BUGUN MENÜMÜ PAYLAŞAYIM KIZLAR
kalkınca 1 bardak buz gibi su (içim yanmış)
ardında 20 dk yürüş işe geliş
kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği arası peynir
5 zeytin
ve çay
ara öğün:
1 elma,
1 fincan yeşil çay
öğle
4 köfte
yoğurt
salata
3-4 ADET ACI BİBER
bu saate kadar 2 lt suyumu içtim
kızlar ya ben su gobegımden kurtulmak istıyorum onerecegınız bırsey var mı?
Bol bol mekik çek canım alt karin icin ayagina bi top al sirt ustu uzan topu havaya kaldir indir.
Ust karin icinde normal mekik çek karin kaslarinla kaburgalarinin acilmasina izin verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?