Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu kış biraz sert gecicek heralde .
Bende ekimde denizliye esimin babannesinegidicem guzel bi elbise aldim bayram icin guzel oldu ama zayiflarsam dha guzel olucak ekime kadar 5 kilo fln veririm heralde dimi[/QUOTE]

aynen bende etimek yiyotum kalorisi daha düşük ayrıda çıtır çıtır daha hoş geliyor yemesi daha doyurucu geliyor banada

çok denedim yapamadım ama :26:

cnm en son asamaya gelınce asagıda lınkler var bbcode dıye bır yazı varya onun altındakı ilk linki al ama img yazan yerlerın ortasındakı lınkı kopyala ama sakın ımg lerı kopyalama daha sonra profılını duzenleye gır oradan çizelge kısmına yapıştır ve kaydet bu kadar bende yapmakta zorlanmıstım umarım anlatabilmişimdir ama boyle basardım

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu sabah tartılamadım çünkü karnım kalktığımda kocamandı moralimi bozmak istemedim. 6 da uyandım 1 saat yuruyus yaptım kendıme 1 litrelik alkal bir su hazırladım ve sporum eşliğinde içtim.. ardından dus ve hafif bir kahvaltım vardı ama yuruyusle arası cok yakın oldu gibime geldi ya spordan sonra yemek yemek kilo aldırıyor ya inşallah ters tepmez herkese güzel bir gün diliyorum şimdi ara öğün yedim 1 küçücük elma ve siyah erik.... çalıştıgım için diyet yapak biraz zor ama napalım.. evli olanları cok tebrik ediyorum hem kendinizi hem eşinizi düşünüyorsunuz hele bir de bebeğiniz varsa harıka bi canlısınız!!!! insallah Allah bana da ilerde güç kuvvet verir

tebrık edeım cnm benımde gobegım var ya nasıl erıyecek bılmıyorum offff... ayrıca tesekkur ederım cnm inşallah sende evlenınce dıyete gerek kalmaz ben 1 senede 10 kılo aldım cok zor...

çok teşekkür ederim sonunda oldu :) neyse şimdilik benim çıkmam lazım şimdilik öpüldünüz

Yeni gelen arkadaslarimiz var hosgeldiniz kizlar bendde öykü 20 yasindayim ogrenciyim evliyim bir yasinda oglum var.dogumdan once 60 kiloydum simdi 86 zayiflicam ins hep beraber

TEKRARDAN MERHABA

BUGUN MENÜMÜ PAYLAŞAYIM KIZLAR

kalkınca 1 bardak buz gibi su (içim yanmış)

ardında 20 dk yürüş işe geliş

kahvaltı:

2 dilim kepek ekmeği arası peynir
5 zeytin
ve çay
ara öğün:
1 elma,
1 fincan yeşil çay

öğle
4 köfte
yoğurt
salata
3-4 ADET ACI BİBER

bu saate kadar 2 lt suyumu içtim

Kızlar bir şey sorucam ben diyet yaptığıp sürece pilav makarna tüketmemeye çalışıyorum zaten pilav canım isterse tercihim bulgur dan yana oluyor sizler tüketiyormusunuz acaba

birde akşam saat 21,00 den sonra sanki içimden bir canavar çıkıyor canım herşey istiyor belki akşma yemeğini 17,00 da bitiriyorum ama işte 21,00 den sonra canım herşey istiyor inş.bu açlığımı da yenerim kzılar sizlerin desteği ile

artık canım ne isterse bura yazarım inş.yemeden önce yazarımda

Biz de makarna pilav yemiyoruz canım, bulguruda cumaya yakın günlerde yememeye çalışıyoruz.

Akşamları tok tutacak yararlı şeyler yiyebilirsin belki bana yoğurt önermişlerdi.. Kızlar siz ne dersiniz?

yasemıncım makarna pirinç ve pırınclı seyler yemıyoruz kılo aldıran seyler.. tabı bulgur daha ıyı dıgerlerıne gore ama dıkkat etmek gerekır yanı az yemelıyız.. ben akşam yemegı yerıne nesfıt yıyorum benı tok tutuyor yatana kadar tabı aclık oluyor ama cok fazla olmuyor.. sende boyle yapabılırsın ama bu durum herkeste olmuyor bunyeye baglı sanırım sende bı gun dene eger tok tutuyorsa devam et aksam yemegınde doymak ıcın ekmek yemekten ıyıdır dıyet surecınde de aksam yemek yemedıgımız ıcın acıkıyoruz cokta yemek yemıyoruz ama yogurt tuket sureklı o da tok tutar cnm.. umarım yardımcı olmusumdur :)

Yeri geldikçe menülerde uyarılarımı yapıyorum canım ama bir ara boş bir vaktimde bir yazı hazırlayacağım bununla ilgili. Ama bir türlü fırsat bulamıyorum zaten çoğu şeye de yetişemiyorum. Zaten bu bilgilerin bir çoğunu hepimiz burdan öğrendik. Usta çırak gibi. Bizden öncekiler bizlere öğretti. Bizlerde siz yeni gelenlere.

Anladım canım. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ekime yani bayrama kadar eğer dikkatli olursan 5 kilodan fazlası gider.

evet nickim böyle o nick açtığım zamanlar çok mutsuzdum hoş şimdi çok mutlu olduğum söylenemez ama kendimce mutlu olmaya çalışıyoorum belki ilerleyen zamanlarda anlatırım tatlım
Düşünce gücü konusuna çok inanıyorum birçok da olumlu sonucunu aldım. Senin nickini her okuduğumda bir tuhaf oluyorum. Kendimi mutsuzmuş gibi hissediyorum oysa ki allaha şükür gayet mutluyum. Nick değiştirebiliyorsun. Nickindeki mutsuz ifadesini rica etsem değiştirebilir misin? Ne kadar mutsuz olursan ol bunu sürekli kendine hatırlattığın sürece hiç mutlu olamazsın. Benim nickimin altında uzunca bir zayıfımmmmm yazıyor farkettiysen. Umarım anlatabildim düşüncelerimi.

Tuba tam bir dayaklıksın. Allahtan aynı şehirde felan değiliz yoksa seni şimdiye kötü pataklamıştım. Hem de geç vakitte dondurma yiyorsun. Takım yoluna girdiğine göre yeniden başlıyorum cezalara. Veeee ilk ceza sana geliyor. Bu dondurma için günde 100 tane 5 gün toplamda 500 tane mekik çekeceksin. Not alıyorum cezanı. Yaptıkça düşerim. Bu kez ihmal etmek ve ertelemek yok her gün yapacaksın.

okudum ve anladım takıma dahil olmak istiyorumm
O zaman yeniden hoş geldin canım aramıza. Sana kendimi tanıtayım. İsmim Ebru. 31 yaşındayım. Konya' da yaşıyorum. İki tane kızım var. Çalışıyorum aynı zamanda takımın kaptanıyım. Sende bu şekilde kendini tanıtabilirsen eğer sevinirim. Ayrıca şuan ki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yazman lazım. Not alacağım.

Keşke tartılsaydın. Şuan ki kilonu bilmiyorsan eğer yarın sabah tartılırsın. Bende notumu alırım. Birde menülerimizi akşam en son yediğimizden sonra toplu olarak yazıyoruz. En sonda yazdığını cümleye bayıldım. Harika bir canlı olduğumu duymak beni mutlu etti.

Şimdiye kadar çok iyi gitmiş menün ama yukarda da bikaç defa söylediğim gibi akşam bekliyorum menülerinizi. Birde öğünlerin yanına saat yazarsanız eğer yorumlarımız daha net olur.

Hayır canım diyetteyken makarna ve pirinç pilavı tüketmiyoruz. Bulguru da Seda' nın söylediği gibi cumaya yakın tüketmek sağlıklı olmuyor çünkü ödemden dolayı kilomuzu fazla çıkartıyor. Akşam Seda' nında dediği gibi canın çok bişeyler çektiğinde yoğurt, ayran ve kabuk tarçınlı sütten birini tercih edip tüketebilirsin. Tarçınlı süt tatlı isteğini bastırır. Ve canın bişey çektiğinde burayı düşün. Yersen eğer bize yazarken neler hissedeceksin. Ben çok utanıyorum hala da öyleyim. Şimdi birde takım kaptanı olarak sizlere kötü örnek olmamak için felaket tutuyorum kendimi.

kızlar ya ben su gobegımden kurtulmak istıyorum onerecegınız bırsey var mı?

Bende pilav makarna tuketmiyorumcanim diyetteyken.

Arkadasimizin dedigi gibi yogurt yiyebilrsin icine salatalik biber baharat koyabilrsin tarçın çörek otu yada bademde koyabilrsin hem tok tutar hemde aksama agir bisi yememis olursun.

Bende bi ara cok agi bi diyete kalkistim nerdeyse hic bisi yemiyodum hep haslama hep salatalik 79 kiloya dustum ama bi gun nerdeyse bayiliyodum elim ayagim bosaldi titremeye basladim bi anda terden sucuk gibi oldum biraz daha devam etsem blki olumle bile sonuclanabilrmis oyuzdn cokta yuklnme kendine en azindan ekmegi kıs yagli ve nişastali urunler yemedigin surece basarirsin ilk bi hafta ztn bedenin alismasi gerek iki hafta sonra sana saat 9da bisi verseler donup bakmicaksin bil merak etme ogrenicez hep beraber

Ay arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok çok çok teşekkür ederim hepsine uyacağım

canbım nick nasıl değişir bilmiyorum bir araştırayım bakalım değiştirebilecekmiyim

o zaman öğünlerimi akşam değilde bir sonra ki gün yazsam olurmu çünkü evde gerçekten koşuşturmakta pc başşına oturamıyorum hoş gerçi bugunlerde ınt.problem var cepten girip yazabildikçe yazarım eğer yazamazsam ertesi sabah yazarım bilginize

60 kg oluncayaka pilav makarna cısssssssssssssssssssssssssssss

Bol bol mekik çek canım alt karin icin ayagina bi top al sirt ustu uzan topu havaya kaldir indir.
Ust karin icinde normal mekik çek karin kaslarinla kaburgalarinin acilmasina izin verme

tesekkur ederım cnm plateste yapıyorum bu hareketlerı tık yok ama mekık yapmaya calısacagım oykucum..

O zaman yeniden hoş geldin canım aramıza. Sana kendimi tanıtayım. İsmim Ebru. 31 yaşındayım. Konya' da yaşıyorum. İki tane kızım var. Çalışıyorum aynı zamanda takımın kaptanıyım. Sende bu şekilde kendini tanıtabilirsen eğer sevinirim. Ayrıca şuan ki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yazman lazım. Not alacağım[/B][/I][/COLOR].

Keşke tartılsaydın. Şuan ki kilonu bilmiyorsan eğer yarın sabah tartılırsın. Bende notumu alırım. Birde menülerimizi akşam en son yediğimizden sonra toplu olarak yazıyoruz. En sonda yazdığını cümleye bayıldım. Harika bir canlı olduğumu duymak beni mutlu etti.

ben de tanıştıgıma cok memnun oldumm bugun deneme turundayım hatam olursa affola. bundan sonra akşamları yazarım vee her sabah düzenli tartılmaya özen gösteririm. yalnız akşamları kendımı tutamıyorum ben yaa napıcam onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…