Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kizlar dun odulum olan pizzayi yedim yeni gelen arkadaslar ne odulu diyecekler ben 79 kusurlere gelince ebrucugum bana 2 dilim pizza yiyebilirsin demisti zaten 3 cu dilimi yiyemedim cok geldi
Dunku menum

Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1haslanmi yumurta
Peynir 3 zeytin
biber domates salatalik
1 fincan yesil cay

Ogle 13 30
Iki dilim kepekli ekmege peynirli tost

Aksam 17.00
2,5 dilim pizza

3 litre su 30 dakika leslie

ben yaklaşık 1 sene önce 56 kiloydum şimdi 68 e kadar cıkmışım bikaç gün önce canıma tak etti diyete başladım ama beni körükleyen bişey yoktu. sizin birbirinize karşı nazik, sıcak tavırlarınız yüreklendirdi açıkçası.. inşallah bu güçle ben de hedef kiloma ulaşabilirim. benim hedefim 50 olabilmek... şu an 67 kiloyum. yalnız tartım digital degil tam kestiremiyorum o yuzden ne yazık ki cumaları virgullu rakam soyleyemeyeceğim... boyum da 1.58 bu arada...

canım kendını tutmıyorsan soyle dusun sen o yedıklerın ıcın sonradan pişman oluyorsun degıl mı keske yemeseydım dıyorsun keske yerıne ıyıkı demegı kım ıstemezkı sende yıyecegın zaman keske dıyecegın seylerı yeme bak goreceksın cnm sonrada ıyıkı yemedım dıyeceksınpişman olmaktan cok daha ıyıdır :) inş. yardımcı olmusumdur boyle dusun cok işe yarıyor

tebrik ederim ben de 59 kiloya düştüğümde ödül istiyorummmm

akşam olunca içimdeki canavar dışarı çıkıyo sanki canım ya benm en büyük problemım bu. gün boyu işlerin yogunluğundan yemeği düşünmeye bile vaktim olmuyo ama akşam hiç bi şeyi görmüyo gözüm!!!! dediğini deneyeceğim elbette inşallah yerken bunun sonunda pişman olacağım aklıma gelir...

Ilk haftalar bende kendimi zor tutuyordum zaten diyetlerin aksa bozulmasinin sebebide buymus kan sekerimiz aksamlari dusuyormus ........hep aklima zayifladigimda giyecegim kiyafetleri getirdim dolaba her saldirdigimda ya salatalik ya elma yada domates yedim sadece

evet cnm o canavar banada gelıyor dedıgın gıbı dusununce gıdıyor :)

kızlar ya ben su gobegımden kurtulmak istıyorum onerecegınız bırsey var mı?
Bu kadar acele etme. Nasıl yavaş yavaş geldiyse o göbek öyle gidecek. Sadece sabır. Unutma bunu

Burda biz diyet yapmıyoruz zaten kızlar. Biz hep birlikte nasıl sağlıklı yaşarız onu öğrenmeye ve uygulamaya çalışıyoruz. Kesinlikle şok diyetlere karşıyım. Takımda hiç kimseye de şok diyet yaptırmam.

Olur canım o gün yazamazsan menünü ertesi gün yazabilirsin. Bende araştırayım nick meselesini

Her sabah tartılma. yanlış anlamışsın. Ben onu güncel kilonu not alabilmek için söyledim. Haftada bir tartılmak gerekli fazlası sakıncalı.

Afiyet olsun canım. Keşke sabahki ve öğlenki ekmekleri yemeseydin. Aslında ben sana cuma günü ye demiştim ama sen yoğunluktan mesajımı görmedin sanırım. Bundan sonra bu gibi durumlarda cuma öğle öğününde kullanmak daha iyi olur ödülü.

tamam cnm inşallah gıder su kılolar Ama basaracagım inanıyorum
Ben sana inanıyorum Ayşenur hem de en kısa zamanda ulaşacaksın hedefine. Yüzümü kara çıkartma sakın.

Tatlım kendini tanıtmamışsın. İsmin nedir? Kaç yaşındasın? Hangi şehirde yaşıyorsun? Örnek olsun diye tanıtmıştım ben kendimi sana. Görmedin sanırım mesajımı. Eğer imkanın varsa en kısa zamanda kendine dijital bir tartı edin. Normal tartıda çok zor olur. Her hafta 1 kilo veremezsin ki. Yeri geliyor 100 gr veriyoruz sadece. Normal tartıdan bunu anlayamazsın. Artık dijitallerde çok pahalı değil. Uygun fiyata bulabilirsin bence.

Gün boyu kendini aç bırakıp, kan şekerini düşürüyorsun. Kan şekeri düşünce de neye saldıracağını şaşırıyorsun. O nedenle güne çok doyurucu ve sağlam bir kahvaltıyla başlayıp doyurucu bir öğle yemeği gerekirse ara öğün ve hafif ve doyurucu bir akşam yemeğiyle beslenirsen hiç bir şeye saldırmazsın. Önemli olan kendini aç bırakmayacaksın.

Aysenurcum gobek için youtube da victorias secret angels abs şeklinde arat, bir kız yapıyor ben uygulamaya basladım, 15 dk lık filan.. Ben birde ayynı serinin "love handles" için olanı yani simidimiz için olanını yapıyorum, bir baakabilirsin istersen

Kızlar kızımın okul çantasını aldım, buyyumuste okula baslarmıs goruyomusunuz :)

[/B][/I][/COLOR]
Burda biz diyet yapmıyoruz zaten kızlar. Biz hep birlikte nasıl sağlıklı yaşarız onu öğrenmeye ve uygulamaya çalışıyoruz. Kesinlikle şok diyetlere karşıyım. Takımda hiç kimseye de şok diyet yaptırmam.

Diyet yapiyoruz demedimki canim daha onceki durumumu anlattim

cok tesekkur ederım cnm bugun sporumu yaptım artık yarın yapmaya calısacagım

Saat 16,00
Spicel k kraker
1 fincan beyaz cay

Aksam 19'00

Tavuk izgara
Marul salata
Cacik

45 dk yurus

Kızlar kızımın okul çantasını aldım, buyyumuste okula baslarmıs goruyomusunuz :)
Maşallah diyelim küçüğüne Geçen yıl aynı heyecanı bende yaşadım. Şimdi ikinci sınıf oldu prensesim

Diyet yapiyoruz demedimki canim daha onceki durumumu anlattim
Zaten yapıyorsun demedim Öykü'cüm yanlış anlamışsın. İlerde yapmayı düşünecekler için ön uyarı yaptım sadece. :26:

Saat 16,00
Spicel k kraker
1 fincan beyaz cay

Aksam 19'00

Tavuk izgara
Marul salata
Cacik

45 dk yurus

Afiyet olsun canım menün gayet güzel. Sporunda öyle. Su ne kadar içtin?

Yapmadım kaçamak:) Hatta yemek menülerini değiştirdim, sabah da kahvaltımı yapıp gittim zaten düzenim bozulmasın diye akam yemeğinden önce de döndüm eve :)

Teşekkürler, ortak motivasyonumuz sağ olsun canım, hep destek tam destek :))

Merhaba, hoşgeldiniz aramıza. Buse ben 23 yaşındayım. Üniversite öğrencisiyim. Ankara'da yaşıyorum.

Kalorilerini bilemeyeceğim ama yiyecekler çok güzel ve çok sağlıklı bence canım, su da çok güzel. Tebrikler:))

sabah: (11:00)
-cok az zeytınyagıyla kabak kızartması.
-6 zeytın.
-kk kadar peynır.
-1 domates.
-1 salatalık, sekersız cay 2 fıncan.

ara:1 elma.

öğlen: (15:00)
-az zeytın yaglı bulgur pılavı.
-salata.
-yogurt.

ara:6 badem, yesılcay.

akşam:nesfıt.

-45 dk leslıe.
-sımdıye kadar 2 lt ıctım yatana kadar 3 lt su olur.
-bıberıye cayı (besı bır arada)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…