ben de tanıştıgıma cok memnun oldummbugun deneme turundayım hatam olursa affola. bundan sonra akşamları yazarım vee her sabah düzenli tartılmaya özen gösteririm. yalnız akşamları kendımı tutamıyorum ben yaa napıcam onu
Merhaba kizlar dun odulum olan pizzayi yedim yeni gelen arkadaslar ne odulu diyecekler ben 79 kusurlere gelince ebrucugum bana 2 dilim pizza yiyebilirsin demisti zaten 3 cu dilimi yiyemedim cok geldi
Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1haslanmi yumurta
Peynir 3 zeytin
biber domates salatalik
1 fincan yesil cay
Ogle 13 30
Iki dilim kepekli ekmege peynirli tost
Aksam 17.00
2,5 dilim pizza
3 litre su 30 dakika leslie
canım kendını tutmıyorsan soyle dusun sen o yedıklerın ıcın sonradan pişman oluyorsun degıl mı keske yemeseydım dıyorsun keske yerıne ıyıkı demegı kım ıstemezkı sende yıyecegın zaman keske dıyecegın seylerı yeme bak goreceksın cnm sonrada ıyıkı yemedım dıyeceksınpişman olmaktan cok daha ıyıdır :) inş. yardımcı olmusumdur boyle dusun cok işe yarıyor
tebrik ederim ben de 59 kiloya düştüğümde ödül istiyorummmm
O zaman yeniden hoş geldin canım aramıza. Sana kendimi tanıtayım. İsmim Ebru. 31 yaşındayım. Konya' da yaşıyorum. İki tane kızım var. Çalışıyorum aynı zamanda takımın kaptanıyım. Sende bu şekilde kendini tanıtabilirsen eğer sevinirim. Ayrıca şuan ki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yazman lazım. Not alacağım[/B][/I][/COLOR].
Keşke tartılsaydın. Şuan ki kilonu bilmiyorsan eğer yarın sabah tartılırsın. Bende notumu alırım. Birde menülerimizi akşam en son yediğimizden sonra toplu olarak yazıyoruz. En sonda yazdığını cümleye bayıldım. Harika bir canlı olduğumu duymak beni mutlu etti.
ben de tanıştıgıma cok memnun oldummbugun deneme turundayım hatam olursa affola. bundan sonra akşamları yazarım vee her sabah düzenli tartılmaya özen gösteririm. yalnız akşamları kendımı tutamıyorum ben yaa napıcam onu
akşam olunca içimdeki canavar dışarı çıkıyo sanki canım ya benm en büyük problemım bu. gün boyu işlerin yogunluğundan yemeği düşünmeye bile vaktim olmuyo ama akşam hiç bi şeyi görmüyo gözüm!!!! dediğini deneyeceğim elbette inşallah yerken bunun sonunda pişman olacağım aklıma gelir...
Bu kadar acele etme. Nasıl yavaş yavaş geldiyse o göbek öyle gidecek. Sadece sabır. Unutma bunukızlar ya ben su gobegımden kurtulmak istıyorum onerecegınız bırsey var mı?
Burda biz diyet yapmıyoruz zaten kızlar. Biz hep birlikte nasıl sağlıklı yaşarız onu öğrenmeye ve uygulamaya çalışıyoruz. Kesinlikle şok diyetlere karşıyım. Takımda hiç kimseye de şok diyet yaptırmam.Bende pilav makarna tuketmiyorumcanim diyetteyken.
Arkadasimizin dedigi gibi yogurt yiyebilrsin icine salatalik biber baharat koyabilrsin tarçın çörek otu yada bademde koyabilrsin hem tok tutar hemde aksama agir bisi yememis olursun.
Bende bi ara cok agi bi diyete kalkistim nerdeyse hic bisi yemiyodum hep haslama hep salatalik 79 kiloya dustum ama bi gun nerdeyse bayiliyodum elim ayagim bosaldi titremeye basladim bi anda terden sucuk gibi oldum biraz daha devam etsem blki olumle bile sonuclanabilrmis oyuzdn cokta yuklnme kendine en azindan ekmegi kıs yagli ve nişastali urunler yemedigin surece basarirsin ilk bi hafta ztn bedenin alismasi gerek iki hafta sonra sana saat 9da bisi verseler donup bakmicaksin bil merak etme ogrenicez hep beraber
Olur canım o gün yazamazsan menünü ertesi gün yazabilirsin. Bende araştırayım nick meselesiniAy arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok çok çok teşekkür ederim hepsine uyacağım
canbım nick nasıl değişir bilmiyorum bir araştırayım bakalım değiştirebilecekmiyim
o zaman öğünlerimi akşam değilde bir sonra ki gün yazsam olurmu çünkü evde gerçekten koşuşturmakta pc başşına oturamıyorum hoş gerçi bugunlerde ınt.problem var cepten girip yazabildikçe yazarım eğer yazamazsam ertesi sabah yazarım bilginize
60 kg oluncayaka pilav makarna cısssssssssssssssssssssssssssss
Her sabah tartılma. yanlış anlamışsın. Ben onu güncel kilonu not alabilmek için söyledim. Haftada bir tartılmak gerekli fazlası sakıncalı.ben de tanıştıgıma cok memnun oldummbugun deneme turundayım hatam olursa affola. bundan sonra akşamları yazarım vee her sabah düzenli tartılmaya özen gösteririm. yalnız akşamları kendımı tutamıyorum ben yaa napıcam onu
Afiyet olsun canım. Keşke sabahki ve öğlenki ekmekleri yemeseydin. Aslında ben sana cuma günü ye demiştim ama sen yoğunluktan mesajımı görmedin sanırım. Bundan sonra bu gibi durumlarda cuma öğle öğününde kullanmak daha iyi olur ödülü.Merhaba kizlar dun odulum olan pizzayi yedim yeni gelen arkadaslar ne odulu diyecekler ben 79 kusurlere gelince ebrucugum bana 2 dilim pizza yiyebilirsin demisti zaten 3 cu dilimi yiyemedim cok geldi
Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1haslanmi yumurta
Peynir 3 zeytin
biber domates salatalik
1 fincan yesil cay
Ogle 13 30
Iki dilim kepekli ekmege peynirli tost
Aksam 17.00
2,5 dilim pizza
3 litre su 30 dakika leslie
[ı]bu kadar acele etme. Nasıl yavaş yavaş geldiyse o göbek öyle gidecek. Sadece sabır. Unutma bunu
[/ı]
Ben sana inanıyorum Ayşenur hem de en kısa zamanda ulaşacaksın hedefine. Yüzümü kara çıkartma sakın.tamam cnm inşallah gıder su kılolarAma basaracagım inanıyorum
Tatlım kendini tanıtmamışsın. İsmin nedir? Kaç yaşındasın? Hangi şehirde yaşıyorsun? Örnek olsun diye tanıtmıştım ben kendimi sana. Görmedin sanırım mesajımı. Eğer imkanın varsa en kısa zamanda kendine dijital bir tartı edin. Normal tartıda çok zor olur. Her hafta 1 kilo veremezsin ki. Yeri geliyor 100 gr veriyoruz sadece. Normal tartıdan bunu anlayamazsın. Artık dijitallerde çok pahalı değil. Uygun fiyata bulabilirsin bence.ben yaklaşık 1 sene önce 56 kiloydum şimdi 68 e kadar cıkmışım bikaç gün önce canıma tak etti diyete başladım ama beni körükleyen bişey yoktu. sizin birbirinize karşı nazik, sıcak tavırlarınız yüreklendirdi açıkçası.. inşallah bu güçle ben de hedef kiloma ulaşabilirim. benim hedefim 50 olabilmek... şu an 67 kiloyum. yalnız tartım digital degil tam kestiremiyorum o yuzden ne yazık ki cumaları virgullu rakam soyleyemeyeceğim...boyum da 1.58 bu arada...
akşam olunca içimdeki canavar dışarı çıkıyo sanki canım ya benm en büyük problemım bu. gün boyu işlerin yogunluğundan yemeği düşünmeye bile vaktim olmuyo ama akşam hiç bi şeyi görmüyo gözüm!!!! dediğini deneyeceğim elbette inşallah yerken bunun sonunda pişman olacağım aklıma gelir...
Aysenurcum gobek için youtube da victorias secret angels abs şeklinde arat, bir kız yapıyor ben uygulamaya basladım, 15 dk lık filan.. Ben birde ayynı serinin "love handles" için olanı yani simidimiz için olanını yapıyorum, bir baakabilirsin istersen
Ben sana inanıyorum Ayşenur hem de en kısa zamanda ulaşacaksın hedefine. Yüzümü kara çıkartma sakın.
TEKRARDAN MERHABA
BUGUN MENÜMÜ PAYLAŞAYIM KIZLAR
kalkınca 1 bardak buz gibi su (içim yanmış)
ardında 20 dk yürüş işe geliş
kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği arası peynir
5 zeytin
ve çay
ara öğün:
1 elma,
1 fincan yeşil çay
öğle
4 köfte
yoğurt
salata
3-4 ADET ACI BİBER
bu saate kadar 2 lt suyumu içtim
Maşallah diyelim küçüğüneKızlar kızımın okul çantasını aldım, buyyumuste okula baslarmıs goruyomusunuz :)
Zaten yapıyorsun demedim Öykü'cüm yanlış anlamışsın. İlerde yapmayı düşünecekler için ön uyarı yaptım sadece. :26:Diyet yapiyoruz demedimki canim daha onceki durumumu anlattim
Saat 16,00
Spicel k kraker
1 fincan beyaz cay
Aksam 19'00
Tavuk izgara
Marul salata
Cacik
45 dk yurus
Seninle aynı yaştayız canım. Yaşında bişey yok. Olduğun anın tadını çıkart ki daha ileri yaşlara geldiğinde de bugünlere bakıp dövünme. Hayatta en önemli şey sağlık. Sağlığın yerinde olsun gerisi senin elinde. Mutlu olmak çok kolay. Yeter ki mutlu olmayı iste. Geçmişi arkanda bırak ve düşünme çünkü eminim önünde yaşanacak çok ama çok güzel günler var. Düşünsene 60 kilo olduğunu, hayali bile mutlu etmeye yetiyor insanı. Karamsarlık yok.
Evet katılıyorum Ebrucum. Bugün düne yanarsak, yarın da bugüne yanarız.Karamsarlık yok kızlar yooook!
Bazen benimde gelir aklıma ama işte buna kader deniliyor. İnsan kendi kaderini kendi belirliyor ama o an için sorsalar sana eminim en doğru kararı verdiğini düşünüyorsun. Dediğim gibi geçmiş adı üstünde geçmiş bitmiş. Yaşamını güzelleştirmek senin elinde hiç bir zaman unutma bunu. Düşünce gücü çok ama çok önemli. Ne kadar kötü düşünürsen başına o kadar kötü şey gelir. Ne kadar olumlu ve pozitif olursan hayatın o derece kolaylaşır. Dene lütfen. Bende çok işe yarıyor.
Evet, pozitif olmak şart, iyi düşün iyi olsun değil mi:)
gunaydın cnm... wwaaauuuww enerjım yerınde dıyosun yanı
Gece erken yatıp, sabah erken uyandığım o günden beri çok enerjiğim. Allah bozmasın inşallah...
Günaydın Buse' cim.Bakıyorum iyi alıştın sen bu erken kalkma olayına. Gerçekten erken kalktığın zaman koskocaman bir gün senin oluyor. Aksi halde günün yarısı kayboluyor. İyi eğlenceler arkadaşınla. Kaçamak yapma sakın
Günaydın kızlarrr, nasılsınız???
İyi akşamlar Sedacım. İiyilik, güzellik çok şükür ne olsun.Bugün bi arkadaşımı ziyaret ettim, okuldan arkadaşlarıma gümüşçüye uğrayıp hediyelik birşeyler aldım hızma falan sonra da eve döndüm, günüm böylece geçti. Senden ne var ne yok?
Süpersin.. tebrikler
Çok teşekkürler canım.Bende çok seviyorum keşke fiyatları daha uygun olsa sanırım sürekli puzzle yapacağım.
benimde adım yasemin bende ankarada yaşıyorum 23 yaşında 160 boyunda 65 kiloda evli tombik bir hatunum. daha bebişimiz yok.dışardan okuyorum çalışmayı düşünüyorum ama nasip bakalım daha bana uygun bir iş bulamadım.kk da olduğum için çok mutluyum umarım burda sizin desteğinizlede şu yağlarımdan tembikliğimden kurtulurum.
HEMEN KENDİMİ TANITAYIM
Adım Yasemin 33 yaşında evli 11 yaşında bir oğlum var aynı zaman da çalışıyorum (muhasebe işi ile uğraşıyoruum)anlıyacağınız gibi akşama kadar pc başında oturuyorum Antalya da yaşıyorum kendimi bildim bile diyet ile uğraşmaktayım 1,5 yıl öncesi 78 kg 60 kg kadar düştüm sonrası malum ye ye yine 68 kg çıktım artık dur demenin zamanı geldi de geçiyor
en kötüsüde yemek değil de aburccubur manyağıyım ama bugun itibariyle onlardan vaz geçtim sıfır kaçamaksız bu yola devam edeceğim tabiki sizlerin desteği ile iyi ki kk iyi ki sizler varsınız
Kızlar merhaba, dünkü yemekten sanırım, çok şişkinlik var bende... ne yapıcam bilmiyorumYeşil çay içerim bugun bol bol..
Dünkü menüm:
Sabah 6:30'da
Kepek ekmeğine beyaz peynir domatesli tost
Ara 11:00
5-6 badem, 1 ceviz
Öğlen 12:30
Kuru fasulye, cacık, çoban salata
Ara 16:00
1 kutu süt
Akşam 19:30 (daha geç yememek için deniz otobusune giderken, benzinlikten alıp yedim..)
Dardanel kepek ekmeğine tavuklu sandviç
Edit : Su yazmayı unutmuşum 2,5lt içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?