Kızlar kızımın okul çantasını aldım, buyyumuste okula baslarmıs goruyomusunuz :)
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Hem minik prensesle, hem ablasıyla hem de ev işleriyle ilgilenmem lazım. Sonra yapılmayı bekleyen bir puzzlem var. Çok işim var çokkkkkk Ara ara uğrarım.
Gunaydın hanımlar
Dün geceden beri ne cok gecmiş birikmiş boyle, anca bitirebildim.. Bugun okul cantası vs almaya gidicem cocukları annemlere bırakıp
Dun gece ben kızımı uyuturken uyuya kalmısım, normalde uyuyakalınca oyle gece uykusuna yatmıs olurum birdaha kalkmam.. Ama dun gece esim gelip uyandırdı, dondurma almıs onu yemem için.. Adam mutlu oluyor ben dondurma yerken:) kıramadım yedim bendde.. Aksam aksam cıkıp almıs, ayıp olmasın dedim.. Cumaya kadar bidaha kacamak yapmamam lazım
sabah: (11:00)
-cok az zeytınyagıyla kabak kızartması.
-6 zeytın.
-kk kadar peynır.
-1 domates.
-1 salatalık, sekersız cay 2 fıncan.
ara:1 elma.
öğlen: (15:00)
-az zeytın yaglı bulgur pılavı.
-salata.
-yogurt.
ara:6 badem, yesılcay.
akşam:nesfıt.
-45 dk leslıe.
-sımdıye kadar 2 lt ıctım yatana kadar 3 lt su olur.
-bıberıye cayı (besı bır arada)...
kızlarrrrr selam ben geldimmmmm eve geleli yarım saat olsu bi yemek yiyip geliyorm geçmişi okudum yeni arkadaşlar gelmiş kendimi tanıtcam yemekten sonra çok özledim sizleriiiiii
Harika bir menü Buse' cim tebrik ederim. Suda güzel ama sporun muhteşemİşte Bugünkü Menüm
9:00 Kahvaltı 1adet domates, 5yaprak reyhan, 1 adet biber, 1 haşlanmış yumurta, 4adet küçük tuzsuz siyah zeytin
13:00 Öğle Yemeği Közlenmiş patlıcan salatası ( fırında biber,patlıcan,domates,soğan hepsinden birer tane) 2 bardak ayran
15:00 Ara Öğün İnce bir dilim kavun
20:00 Akşam Yemeği 1 adet deniz çipura, salata
2,5lt su 30dk pilates,45 dk yürüyüş
Menüm
Sabah (10:00)
1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates
2 şer ince dilim macar salamı ve hindi salam
1 fincan şekersiz çay
Öğle (14:00)
1 tabak nohut yemeği
Yoğurt ve turşu
Ara(17:00)
1 küçük boy elma
Akşam (19:00)
1 kase sütlü nesfit
3 lt su, bol ev işi, ekstradan yürüyüşe çıkamadım hava çok soğudu bebişi dışarı çıkartamıyorum. Ama eşim gelince bir ihtimal çıkabilirim. Yazarım zaten.
Normalde kızartma yemiyoruz ama sanırım sen az yağla kavurmuşsun. Bugün menün oldukça güzel. İnşallah cumaya güzel bir sonuç göreceksin tartıda.
Harika bir menü Buse' cim tebrik ederim. Suda güzel ama sporun muhteşemBu hafta çok güzel bir sonuç alacaksın inşallah.
Menüm
Sabah (10:00)
1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates
2 şer ince dilim macar salamı ve hindi salam
1 fincan şekersiz çay
Öğle (14:00)
1 tabak nohut yemeği
Yoğurt ve turşu
Ara(17:00)
1 küçük boy elma
Akşam (19:00)
1 kase sütlü nesfit
3 lt su, bol ev işi, ekstradan yürüyüşe çıkamadım hava çok soğudu bebişi dışarı çıkartamıyorum. Ama eşim gelince bir ihtimal çıkabilirim. Yazarım zaten.
Hoş geldin kuzucum bizde seni çok özledik.Hadi bakalım koşarak ye gel bekletme bizi
Hoş geldin kuzucum bizde seni çok özledik.Hadi bakalım koşarak ye gel bekletme bizi
Bu arada hoş geldin Burcucuğum. Senin mesajın öteki sayfada kalınca Ebru dan alıntıladım:)
Maşallah diyelim küçüğüneGeçen yıl aynı heyecanı bende yaşadım. Şimdi ikinci sınıf oldu prensesim
Zaten yapıyorsun demedim Öykü'cüm yanlış anlamışsın. İlerde yapmayı düşünecekler için ön uyarı yaptım sadece. :26:
Anladim ebrucum bende diyet yaptigimi dusundun sandim :)
Bencede diyet yapmamak lazim ben denedim aldim agzimin payini ztn bidaha da denemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?