Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar kızımın okul çantasını aldım, buyyumuste okula baslarmıs goruyomusunuz :)

Hayırlı olsun, güle güle kullansın canım..

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Hem minik prensesle, hem ablasıyla hem de ev işleriyle ilgilenmem lazım. Sonra yapılmayı bekleyen bir puzzlem var. Çok işim var çokkkkkk Ara ara uğrarım.

Hem kolay gelsin hem de iyi eğlenceler Ebrucum.

Kaçamak hoş değil ama çok hoş olmuş seni uyandırıp dondurma yedirmesi canım:)

Menüm

Sabah (10:00)

1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates
2 şer ince dilim macar salamı ve hindi salam
1 fincan şekersiz çay

Öğle (14:00)

1 tabak nohut yemeği
Yoğurt ve turşu

Ara(17:00)
1 küçük boy elma

Akşam (19:00)

1 kase sütlü nesfit

3 lt su, bol ev işi, ekstradan yürüyüşe çıkamadım hava çok soğudu bebişi dışarı çıkartamıyorum. Ama eşim gelince bir ihtimal çıkabilirim. Yazarım zaten.

Normalde kızartma yemiyoruz ama sanırım sen az yağla kavurmuşsun. Bugün menün oldukça güzel. İnşallah cumaya güzel bir sonuç göreceksin tartıda.

kızlarrrrr selam ben geldimmmmm eve geleli yarım saat olsu bi yemek yiyip geliyorm geçmişi okudum yeni arkadaşlar gelmiş kendimi tanıtcam yemekten sonra çok özledim sizleriiiiii

kızlarrrrr selam ben geldimmmmm eve geleli yarım saat olsu bi yemek yiyip geliyorm geçmişi okudum yeni arkadaşlar gelmiş kendimi tanıtcam yemekten sonra çok özledim sizleriiiiii

Hoş geldin kuzucum bizde seni çok özledik. Hadi bakalım koşarak ye gel bekletme bizi

İşte Bugünkü Menüm

9:00 Kahvaltı 1adet domates, 5yaprak reyhan, 1 adet biber, 1 haşlanmış yumurta, 4adet küçük tuzsuz siyah zeytin

13:00 Öğle Yemeği Közlenmiş patlıcan salatası ( fırında biber,patlıcan,domates,soğan hepsinden birer tane) 2 bardak ayran

15:00 Ara Öğün İnce bir dilim kavun

20:00 Akşam Yemeği 1 adet deniz çipura, salata

2,5lt su 30dk pilates,45 dk yürüyüş

Harika bir menü Buse' cim tebrik ederim. Suda güzel ama sporun muhteşem Bu hafta çok güzel bir sonuç alacaksın inşallah.

Y şu nesfitle nasıl doyuyorsunuz bir anlsama, ben olsam tadı öyle güzel ki tabak tabak yerim, ondan hiç yemiyorum:)

Normalde kızartma yemiyoruz ama sanırım sen az yağla kavurmuşsun. Bugün menün oldukça güzel. İnşallah cumaya güzel bir sonuç göreceksin tartıda.

evet cnm bıde zeytınyagıyla yaptım kavurma tarzı.. inşallah cok heyecanlıyım yarın ne olacak acaba :44:

Harika bir menü Buse' cim tebrik ederim. Suda güzel ama sporun muhteşem Bu hafta çok güzel bir sonuç alacaksın inşallah.

İnşallah Ebrucum, inşallah bol eksiler görürüm tartıda. Arkadaşım bana kısır yapacaktı. Hayır istemiyorum dedim, sebzeleri pişirip yiyelim. Ben daha çok severim dedim ve böylece kısır yemedim :) Pasta yapacaktı. Lütfen yapma, yorulma hiç yemem zaten dedim onu da yaptırmadım. Eve iki vasıta ulaşabiliyorum ama ben ikinci otobüse binmeyip 45dk yürüdüm eve kadar:) Yürürken tatlıcıların önünden geçtim, şöyle bir yan gözle baktım. Sonra kendime saçmalama Buse, damağındaki tadı 5dk vicdan azabı en az bir gün sürer deyip hızlıca geçtim oradan. Kısacası uğraşıyorum gerçekten de. Ama eksileri göremesem bile üzülmeyeceğim. Sonuçta bu başlangıç ve yürüyüş de şeker, ekmek,tuz tüketmemek de oldukça sağlıklı.

ebrucum menun yıne cok guzel bende senın gıbı ıstıyorum ve inş. basaracagımm... bısey sorcam cnm salam kılo yapar mı sen yedıgıne gore yapmıyor bende yemek ıstıyorum cunku kılo yapar dıye yemek ıstemıyorum bıraz karısık bır soru oldu ama..

selam kızlar ben burcu kaptan yardımcısıyım 21 yaşımdayım hemşirelik son sınıf öğrencisiyim 13 marttan beri 13. takımdayım tatil öncesi 60 kiloydum. yani 16 kilo verdim aldım mı bilmiyorum ama ünyede tartıldığımda 60.800 çıktım inş. öle kalmıştır. neyse sözlüyüm seneye yaza düğünüm var inş. yarından itibaren muhteşem bi dönüş yapıyorum

Son düzenleme:

Merhaba herkese arkadaslar bu gece konya yolcusuyum insallah.tum gun kosusturmaktan bisey anlamadim inanilmaz yorgunum.
Bugunku menum:
Sabah 08.00 br kase sehriye corbasi
Oglen 13.00 ceyrek karisik tost, bir bardak ayran
Ara 16.00 bir seftali
Aksam guvec tavuk yarim porsiyon
Suan 3 lt su ictim.12 ye kadar 4 olur.kosusturmakyan harRet yaptim:)

Arkadaslar merhabaa herkese iyi akşamlar.... bugünkü menum
Sabah 1 dilim kepek ekmek
1dilim peynir
1 haslanmis yumurta
Domates- salatalik
Aksama kadar birsey yiyemedim bugun isler cok yogundu vakit bulamadim iki elma yiyebildim sadece
Aksam 1 tabak taze fasulye
1 tane kirmizi biber dolma
1 kase yogurt
1 tabak salata
Bi de yemekten sonra mini Magnum.. yemicektim ama dayanamadim yaa.. yine canim biseyler istiyo umarim yemem.. iradesi kuvvetli olanlardan oneriler bekliyorum

yeni arkadaşlar bana kendilerini tanıtabilir miiiiiii 26 agustostan sonra gelenler:26:

Sabah
Melemen acılı
Bir salatalik
İki kk peynir
Bes zeytin
Bir etimek
Ögle
Taze fasülye
Bir kase cacık
Bir etimek
Aksam
Bir kase çorba az melemen az peynir
Peyniri çok severimde :))
3 bRdak yesil cay seker zaten kullanmiyorum bi bardak kahve
2lt su

Spor
10dk plates
15dk koşu 1km yurudum +evde 1500adim attim
10 squat

Bu gunluk benden bu kadar oglum hic durmuyo ne gece ne gunduz sinirler cok bozuk
Iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…