• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok doğru yazmışsın canım. Ama arada bir denk geldiği zaman birbirimizin yüzlerini de görüyoruz. Eskilerden Betül vardı. Bir ara yolu Konya' ya düşmüştü. Görüştük. İyi ki de görüşmüşüz çok tatlı bir insan. :16:Geçenlerde de İstanbul' da yaşayanlar görüşme ayarladılar. Bende fırsat bulursam Konya' da olan iki kişiyle daha görüşeceğim. :16:

ne güzel her yerden arkadaşlara sahip olurum bende umarım :16:

bende 23 yaşındayım ankaradan yarışıyorum adım yasemin evet burada hem eğlenceli hemde iyi arkadaşlıklara sahip olacağıma inanıyorum en azından insan azcık yılsa elinden tutup kaldıran olur diye düşünüyorum yoksa tek başına olmuyor ya bu işler motivasyon lazım bilgi alışverişi lazım :31:

memnun oldum yasemıncım aramıza hosgeldın.. inşallah hep bırlıkte buradan kılolarımıza el sallayıp veda edıcegız :79:

HEMEN KENDİMİ TANITAYIM

Adım Yasemin 33 yaşında evli 11 yaşında bir oğlum var aynı zaman da çalışıyorum (muhasebe işi ile uğraşıyoruum)anlıyacağınız gibi akşama kadar pc başında oturuyorum Antalya da yaşıyorum kendimi bildim bile diyet ile uğraşmaktayım 1,5 yıl öncesi 78 kg 60 kg kadar düştüm sonrası malum ye ye yine 68 kg çıktım artık dur demenin zamanı geldi de geçiyor
en kötüsüde yemek değil de aburccubur manyağıyım ama bugun itibariyle onlardan vaz geçtim sıfır kaçamaksız bu yola devam edeceğim tabiki sizlerin desteği ile iyi ki kk iyi ki sizler varsınız

Tamam canım. Bazen kaçıyor arada ki yorumlar. Senden geri bildirim gelmeyince merak ettim okuyup okumadığını. Ayy bende de ne takip sistemi var bakar mısın :9: Maşallah:nazar: diyeyim kendime kaçmıyor hiç bişey :60::60::60:

evet cnm masallah :nazar: bende merak ederım yazdıgım cvplara gerı bıldırım gelmesse ozellıklede senden grup kaptanımız oldugun ıcın :16:

Günaydın kızlarrr, nasılsınız???

dondurma cısss :) Ara öğünleri ben de çok yiyordum ama azalttım. Sporun harika olmuş canım

Sporun harika canım, form ürünleri pek tüketmiyoruz..

Hoşgeldin canım seda ben..

Selam canımm hoşgeldinn

Süpersin.. tebrikler:46::46:

memnun oldum sedacım

HEMEN KENDİMİ TANITAYIM

Adım Yasemin 33 yaşında evli 11 yaşında bir oğlum var aynı zaman da çalışıyorum (muhasebe işi ile uğraşıyoruum)anlıyacağınız gibi akşama kadar pc başında oturuyorum Antalya da yaşıyorum kendimi bildim bile diyet ile uğraşmaktayım 1,5 yıl öncesi 78 kg 60 kg kadar düştüm sonrası malum ye ye yine 68 kg çıktım artık dur demenin zamanı geldi de geçiyor
en kötüsüde yemek değil de aburccubur manyağıyım ama bugun itibariyle onlardan vaz geçtim sıfır kaçamaksız bu yola devam edeceğim tabiki sizlerin desteği ile iyi ki kk iyi ki sizler varsınız

hosgeldın aramıza yasemın bende aysenur.. burada istedıgın kılona kavusacagına emınım hep bırlıkte basaracagızz :118:

Kızlar merhaba, dünkü yemekten sanırım, çok şişkinlik var bende... ne yapıcam bilmiyorum :50: Yeşil çay içerim bugun bol bol..

Dünkü menüm:

Sabah 6:30'da
Kepek ekmeğine beyaz peynir domatesli tost

Ara 11:00
5-6 badem, 1 ceviz

Öğlen 12:30
Kuru fasulye, cacık, çoban salata

Ara 16:00
1 kutu süt

Akşam 19:30 (daha geç yememek için deniz otobusune giderken, benzinlikten alıp yedim..)
Dardanel kepek ekmeğine tavuklu sandviç

Edit : Su yazmayı unutmuşum 2,5lt içtim

Son düzenleme:
Çok doğru yazmışsın canım. Ama arada bir denk geldiği zaman birbirimizin yüzlerini de görüyoruz. Eskilerden Betül vardı. Bir ara yolu Konya' ya düşmüştü. Görüştük. İyi ki de görüşmüşüz çok tatlı bir insan. :16:Geçenlerde de İstanbul' da yaşayanlar görüşme ayarladılar. Bende fırsat bulursam Konya' da olan iki kişiyle daha görüşeceğim. :16:

ayy ne guzel cnm.. bende İstanbul Maltepede yım kızlar bu tarafa yakın oturan var mı? belkı gorusuruz :9:

memnun oldum yasemıncım aramıza hosgeldın.. inşallah hep bırlıkte buradan kılolarımıza el sallayıp veda edıcegız :79:

hoşbulduk bende çok memnun oldum umarım bir an önce el sallarız :3:

HEMEN KENDİMİ TANITAYIM

umarım hep beraber vercez kiloları çok memnun oldum bende adaş :16:

bu arada bende bu günlük menümü yazıyorum daha doğrusu yapacaklarımı

sabah :07.30-08.30(çay keyfim biraz uzun sürüyorda )
2tane etimek
4 tane tatsuz tuzsuz light zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
yarım demet maydanoz
şekersiz çay

ara 10.30: şekersiz Türk kahvesi

öğlen 14.00: bugün bezelye yemeği var kıymalı
1 porsiyon bezelye yemeği
3yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı

ara16.00: 2 tane havuç

akşam 18.00-19.00: öğlenki yemeklerin aynısı +yağsız tuzsuz salata

suyu pek içemiyorum daha çok içemeye çalışcam çay ve kahve çok tüketiyorum ayrıca çok hareketsizim önerdiğiniz egzersizler varmı?:26:

HEMEN KENDİMİ TANITAYIM

Memnun oldum Yasemin' cim. Ne tesadüf iki Yasemini aynı anda çağırmışım takıma. Ama senin nickin hiç hoşuma gitmedi. Mutsuz yazmanın özel bir sebebi var mı?

Kızlar merhaba, dünkü yemekten sanırım, çok şişkinlik var bende... ne yapıcam bilmiyorum :50: Yeşil çay içerim bugun bol bol..

Dünkü menüm:

Sabah 6:30'da
Kepek ekmeğine beyaz peynir domatesli tost

Ara 11:00
5-6 badem, 1 ceviz

Öğlen 12:30
Kuru fasulye, cacık, çoban salata

Ara 16:00
1 kutu süt

Akşam 19:30 (daha geç yememek için deniz otobusune giderken, benzinlikten alıp yedim..)
Dardanel kepek ekmeğine tavuklu sandviç

Edit : Su yazmayı unutmuşum 2,5lt içtim
Menün çok güzel olmuş canım. Şişkinlik yapacak bişey yememişsin bence. Yeşil çay iyi olur iç bol bol.

ayy ne guzel cnm.. bende İstanbul Maltepede yım kızlar bu tarafa yakın oturan var mı? belkı gorusuruz :9:

Görüşün bence de. Hatta yolu Konya' ya düşeni mutlaka beklerim. :16:

birde şu yaptığınız kilo etiketini nası yapıyorsunuz ya çok güzel bende zayıflıyımda azalsın etikette gördükte gaza gelirim valla :8:

bu arada bende bu günlük menümü yazıyorum daha doğrusu yapacaklarımı

sabah :07.30-08.30(çay keyfim biraz uzun sürüyorda )
2tane etimek
4 tane tatsuz tuzsuz light zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
yarım demet maydanoz
şekersiz çay

ara 10.30: şekersiz Türk kahvesi

öğlen 14.00: bugün bezelye yemeği var kıymalı
1 porsiyon bezelye yemeği
3yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı

ara16.00: 2 tane havuç

akşam 18.00-19.00: öğlenki yemeklerin aynısı +yağsız tuzsuz salata

suyu pek içemiyorum daha çok içemeye çalışcam çay ve kahve çok tüketiyorum ayrıca çok hareketsizim önerdiğiniz egzersizler varmı?:26:

Tatlım menülerimizi genelde yaptıktan sonra yazıyoruz. Mesela bugünün menüsünü akşam yemeğinden sonra toplu şekilde yazman gerekli. Ama önceden yazdığın çok iyi oldu. Çünkü bezelye diyette uzak durulması gereken bir besin. Çünkü glisemik indeksi yüksek bir gıda. Glisemik indeksinin yüksek olması vücutta birden bire fazla insülin salgılanmasına neden oluyor. Buda çok çabuk acıkmanı sağlıyor. İstersen bu günlük ye ama bundan sonra dikkat et lütfen. Ayrıca 16:00 da yiyeceğin iki tane havucun birisi fazla. Bir tane yesen yeterli olur bence. Salatanı da yağsız tuzsuz yapmana gerek yok normal bir salata ye. Zamanla azaltırsın içeriklerini. Birden bire yağı tuzu kesme. Herşey yavaş yavaş alıştıra alıştıra.

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Hem minik prensesle, hem ablasıyla hem de ev işleriyle ilgilenmem lazım. Sonra yapılmayı bekleyen bir puzzlem var. Çok işim var çokkkkkk Ara ara uğrarım. :3:

Tatlım menülerimizi genelde yaptıktan sonra yazıyoruz. Mesela bugünün menüsünü akşam yemeğinden sonra toplu şekilde yazman gerekli. Ama önceden yazdığın çok iyi oldu. Çünkü bezelye diyette uzak durulması gereken bir besin. Çünkü glisemik indeksi yüksek bir gıda. Glisemik indeksinin yüksek olması vücutta birden bire fazla insülin salgılanmasına neden oluyor. Buda çok çabuk acıkmanı sağlıyor. İstersen bu günlük ye ama bundan sonra dikkat et lütfen. Ayrıca 16:00 da yiyeceğin iki tane havucun birisi fazla. Bir tane yesen yeterli olur bence. Salatanı da yağsız tuzsuz yapmana gerek yok normal bir salata ye. Zamanla azaltırsın içeriklerini. Birden bire yağı tuzu kesme. Herşey yavaş yavaş alıştıra alıştıra.

çok teşekkür ederim bilgilendirmen için bezelyeyide çok severim artık daha dikkatli yiyeceğim.aslında nelerden uzak durmalıyız yada daha dikkatli yenmesi gerek ve neler diyet yapanlar için daha uygun yiyecekler gibi bir bilgilendirme yapılsa hoş olmaz mı? sen söylemesen ben çok dikkat etmezdim :26:

Tatlım öncelikle merak ettim neden ekmek değil de etimek? Onun yerine tam buğday, çavdar ya da kepek ekmek yiyebilirsin. Öğlen olmamış. Onun yerine doyurucu proteinli bir yemek yiyebilirdin. Bunların dışında menün ve sporun çok güzel. Suyu biraz çoğaltabilirsin 2 lt az olmuş.

Etimek kızarmiş oldugu icin kalori orani daha dusuk tam bugdayli etimegim zaten.çıtır çıtır oldugu icin hosuma gidiyo yemesi normal ekmek yedigim zaman yemek yiyemiyorum çok doyuyorum.
Ögle oglusum rahat durmadigi icin bisi hazirlayamadim bu aralar biraz huysuz huysuzlugu gidince daha cok dikkat edicem cnm .regl donemimdeyim çok siskiknlik yapiyo su kasiklarima baski yaptigi icin 2 lt ictim cnm

Günaydın canım. Konya da da durum aynı. Hava kapalı. Birden bire soğudu hava normalde Eylül de de sıcak oluyordu son bir kaç yıldır. :44:[/QUOTE]

Bu kış biraz sert gecicek heralde .
Bende ekimde denizliye esimin babannesinegidicem guzel bi elbise aldim bayram icin guzel oldu ama zayiflarsam dha guzel olucak ekime kadar 5 kilo fln veririm heralde dimi

[ı]memnun oldum yasemin' cim. Ne tesadüf iki yasemini aynı anda çağırmışım takıma. Ama senin nickin hiç hoşuma gitmedi. Mutsuz yazmanın özel bir sebebi var mı?
[/ı]

[ı]menün çok güzel olmuş canım. şişkinlik yapacak bişey yememişsin bence. Yeşil çay iyi olur iç bol bol.
[/ı]

[ı]görüşün bence de. Hatta yolu konya' ya düşeni mutlaka beklerim. :16:[/ı]

evet nickim böyle o nick açtığım zamanlar çok mutsuzdum hoş şimdi çok mutlu olduğum söylenemez ama kendimce mutlu olmaya çalışıyoorum belki ilerleyen zamanlarda anlatırım tatlım

Gunaydın hanımlar
Dün geceden beri ne cok gecmiş birikmiş boyle, anca bitirebildim.. Bugun okul cantası vs almaya gidicem cocukları annemlere bırakıp
Dun gece ben kızımı uyuturken uyuya kalmısım, normalde uyuyakalınca oyle gece uykusuna yatmıs olurum birdaha kalkmam.. Ama dun gece esim gelip uyandırdı, dondurma almıs onu yemem için.. Adam mutlu oluyor ben dondurma yerken:) kıramadım yedim bendde.. Aksam aksam cıkıp almıs, ayıp olmasın dedim.. Cumaya kadar bidaha kacamak yapmamam lazım

Gunaydın hanımlar
Dün geceden beri ne cok gecmiş birikmiş boyle, anca bitirebildim.. Bugun okul cantası vs almaya gidicem cocukları annemlere bırakıp
Dun gece ben kızımı uyuturken uyuya kalmısım, normalde uyuyakalınca oyle gece uykusuna yatmıs olurum birdaha kalkmam.. Ama dun gece esim gelip uyandırdı, dondurma almıs onu yemem için.. Adam mutlu oluyor ben dondurma yerken:) kıramadım yedim bendde.. Aksam aksam cıkıp almıs, ayıp olmasın dedim.. Cumaya kadar bidaha kacamak yapmamam lazım

ayy cnm benımde esım oyle bende dondurma yerken esım mutlu oluyor.. evde bıter bıtme hemn alır neyse cnm afıyet olsun :40:

Back
X