günaydın canım bişey sormak istiyorum pilateste hangi programı takip ediyorsun ben de başlamak istiyorum da.. geçenlerde ceyda düvencinin nasıl zayıfladıgını anlattığı roportajda platesin ustunde cok durması iyice ilgimi artırdı ama gercekten o kadar faydali mı merak ediyorum
Evet hep korur beni Allahtan okonuda problemim yok şükürler olsun ki..bazen suratim adiliyo ister istemez geriliyorum zaman zaman esimde uzuluyo onlara catiyo biz tartisiyoruz artik pek belli etmiyorum onlar surat asarsa as sende gulerse gul onlar delirsin kudursun normal olan biziz anormal olan onlar fln uzme kendini bizi kovcaklarr ztn gittigi yere kdr gitsin onlara kizipda bos bos kiraya para vermicm burdan kendi evimize cikicaz insallah diye konusuyoruz hep Allah herkeze kucuk bi odada olsa kendi evini nasip etsin ev ustune ev gercekten olmuyo
Gunduzleri 3 saat uyuyan cocuk 1 saat zor uyuyor kendime ayirabildigim 5 dakikam kalmadi artik neden bu sekilde huy degistirdi bilmiyorum bana bi akil verin kizlar su surekli mizmizlanma huyunu ne yapicam surekli agliyor cocuk
Kızlar geçmişe bakamadım şimdilik ama ilerleyen saatlerde gelip bakarım. Yeni bir puzzle başladım. Biran önce başına geçmek için sabırsızlanıyorum. Kendime hemen bir fincan yeşil çay yapıp puzzle ın başına geçiyorum.
ac karınla: lımonlu ılık su
sabah: (11:00)
-1 yumurtayla omlet peynırlı, cok az zeytınyaglı
-1 kucuk domates
-2 salatalık
-6-7 tane zeytın
-sütlü kahve, ıkı dılım cavdar ekmegı
ara ogun:
-1 elma
-2 tatlı kasıgı dondurma
öğlen: (15:30)
-haslanmıs tavuk cok az
-salata
-yarım kase yagsız yogurlu mınık kofte (tuvallak kayserı yemegı)
-yarım dılım cavdar ekmegı
ara ögun:
-yarım seftalı
-yarım kase beyaz uzum
aksam: (18:20)
-1 kase nesfıt
-ayran
yemekten sonra yesılcay
-45 dk kardıyo plates (öldümm)
-3 lt su
-20 dk yuruyus
-bıberıye cayı (beşi bir arada) menum cook kalabalık bugun
Yemek kısmını değerlendirebilecek düzeyde değilim henüz ama sporlar çok güzel olmuş Ayşenurcum.
moralim çok bozuk
Kayinvalidemle oturuyorum ben arada bazen anlasmazliklar oluyo ama gercekten onlar haksiz oluyo hep mesela bi ornek verim hamileligmde 7.ayda flnim hafif bi kanamam olmustu dktr yatman lazim dedi bi hafta hic kalkmadim böbreklerimde sorun olustu bebisim bobregime yaslamis basini oyuzden şişmiş felaket bi agri cektim doguma kadar mafoldum bide her yerimde dokuntu oldu su cicgi gibi her yerim kabardi kasintidan mafoldum bide bunlarin ustune bi aksam hep beraber oturuyoduk esimin babasiyla annesi bana demesinlermi niye temizlim yapmiyosun diye şok olduk gorumcmde evde esimde o yPsin isi ne yaziklar olsun siz demisti bnde dolaplar yag icindeymis insaf oralari nasil silim dedim kayinvalidemde yerleri sil ozaman dedi esimde kimse kusura bakmasin kizin tlfnu biraksin elinden az konussun erkeklerle sana yardim etsi oykuyu size temizlikci olarak getirmedim ben çokda sikintiysa cikar gdrz fln demisti bu kadar benciller dusunun ;((
Gecn hafta misafirlige gittik hic bir sorun yok ama oraya gidince yuzume bile bakmadi anne kiz surat astilar konusmadilar orda ezik gibi kaldim onlar balkonda oturdu ben salonda esimde yarin gideriz takma sn onlari dedi biz donduk onlar kaldi hafta sonuna kadar sonra geldiler hala konusmuyolar suratlar bes karis ayni evi icinde bunaldim((
Gül' cüm canım menülerimizi akşam toplu şekilde yazıyoruz. Kahvaltın güzel olmuş. Öğle yemeğindeki patates püresi ve muhallebi olmamış. Diyet boyunca patates ve patatesten üretilen her şeyden uzak duruyoruz. Bide çok pişmanım yazmışsın ama gülücük atmışsın.Pişman olan insanın üzülmesi lazım bence.
MENÜM
Kahvaltı (10:00)
1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates
2 ince dilim macar salam ve 2 ince dilim hindi salam
1 fincan şekersiz çay
Öğle (14:00)
1 tabak yeşil fasulye yemeği
Domates, salatalık, turşu
Yoğurt
Akşam (18:30)
1 tabak nohut yemeği
Salata
Şimdilik 2 lt su büyük ihtimal yatana kadar 3 lt olur.
20 dk yürüyüş ( Hava soğudu birden yarım bırakmak zorunda kaldım.
Bugün kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok yoruldum işte. özel bir okulda çalıştığım için tam kayıtların patladığı dönem. Çok kalabalıktayım ama hep yalnızım. Bazen anlamını yitiriyor bütün çabam. Bugüne kadar kilo veremememin tek nedeni bu sanırım. Kendimi sorguluyorum sürekli. Amann bende acitasyona bağladım :) Yaş 31 oldu ya yaşlanmaya başladığımı hissediyorum. Aile sorunları yaşayan arkadaşımız bana eskiyi hatırlattı
ebrucum ya bu kk beyaz peynır dıyorsun ya boyle bır peynırmı var :44:
cnm ne var yasında ya oyle dusunme işlerin inş. yoluna gırer :) bıde yalnız degılsın bak bız buradayız.. bıde eskılerını dusunme yoksa hep uzulursun onune bak cnm zayıfladıgın zamanları dusun o zaman mutlu olursun emınım
Bilmem sizde oluyor mu. Bazen kendime öyle üzülüyorum ki. Çok başka yerlerde olabilirdim şimdi bambaşka bir yerdeyim. Tercihlerim yanılttı beni. Hayatı çok seviyorum insanlara çok değer veriyorum. Bu bana kaybettirmiyor kesinlikle mutlaka yaptığım her iyilik başka bir yerde karşıma çıkıyor ama ne bileyim Her insan biraz yalnız sanırım. Garip bir ruh halindeyim sanırım yarın regl olabilirm beni hep böyle duygusal yapıyo ağlatıyo bu regl
Kibrit kutusu demek istiyo canim kk diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?