Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım ben Ebru Şallı'yla yapıyordum tv programından yani. Ama şimdi yok ben de aklımdan istediğim hareketleri yapıyorum yarım saat. Bacak popo ve karın çalışıyorum kendi başıma. Ama youtube dan falan da izleyebilirsin yazarsan çıkar zaten linkleri.

İnşallah kendi ayrı yuvanızı kurmanız nasip olur canım.Ebru'nun dediklerine çok ama çok katılıyorum.Hamileyken onu yapanlar sonra neler yapmaz ki.Bence de takmamaya çalış. Hayırlısı olsun..

Gunduzleri 3 saat uyuyan cocuk 1 saat zor uyuyor kendime ayirabildigim 5 dakikam kalmadi artik neden bu sekilde huy degistirdi bilmiyorum bana bi akil verin kizlar su surekli mizmizlanma huyunu ne yapicam surekli agliyor cocuk

Canım ben anne değilim, hatta abla bile değilim :) Ama kendimce şöyle düşündüm: Bence emziği bıraktığı için öfkeli çocuk size. Ağlayınca da hem onunla daha fazla ilgilendiğinizi hem de bir yandan üzülüp sinirlendiğinizi farketmiştir. Böylece hem istediği ilgiyi topluyor hem de içgüdüsel olarak sizi cezalandırıyor. Çünkü şu anda onu hayatındaki en önemli şeyden ayırdınız, emziğinden. Bence, ağladığında eskisi gibi ne üzüldüğünüzü belli edin ne de fazla ilgilenin. Birkaç defadan sonra işe yaramadığını görünce vazgeçecektir.

MENÜM

Kahvaltı (10:00)

1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates
2 ince dilim macar salam ve 2 ince dilim hindi salam
1 fincan şekersiz çay

Öğle (14:00)

1 tabak yeşil fasulye yemeği
Domates, salatalık, turşu
Yoğurt

Akşam (18:30)

1 tabak nohut yemeği
Salata

Şimdilik 2 lt su büyük ihtimal yatana kadar 3 lt olur.
20 dk yürüyüş ( Hava soğudu birden yarım bırakmak zorunda kaldım.

Kızlar geçmişe bakamadım şimdilik ama ilerleyen saatlerde gelip bakarım. Yeni bir puzzle başladım. Biran önce başına geçmek için sabırsızlanıyorum. Kendime hemen bir fincan yeşil çay yapıp puzzle ın başına geçiyorum.

iŞTE BENİM MENÜM DE BURADA! :)

11:45
Kahvaltı: 1 adet domates, 1 adet biber, 3 dal maydanoz, 5 yaprak reyhan, 5 küçük tuzsuz siyah zeytin, 1haşlanmış yumurta

15:00
Öğle Yemeği: 1 kepçe Mercimek çorbası içinde patates yok), bir kaşık bulgur pilavı

19:30
Akşam Yemeği: 1,5 kepçe etli nohut yemeği, salata ( salatanın sosunda çeyrek yemek kaşığı kadar zeytinyağı ve limon var, tuz yok)

2.5lt su sabah 30dk pilates, akşam 25dk yürüyüş

ac karınla: lımonlu ılık su

sabah: (11:00)
-1 yumurtayla omlet peynırlı, cok az zeytınyaglı
-1 kucuk domates
-2 salatalık
-6-7 tane zeytın
-sütlü kahve, ıkı dılım cavdar ekmegı

ara ogun:
-1 elma
-2 tatlı kasıgı dondurma

öğlen: (15:30)
-haslanmıs tavuk cok az
-salata
-yarım kase yagsız yogurlu mınık kofte (tuvallak kayserı yemegı)
-yarım dılım cavdar ekmegı

ara ögun:
-yarım seftalı
-yarım kase beyaz uzum

aksam: (18:20)
-1 kase nesfıt
-ayran

yemekten sonra yesılcay

-45 dk kardıyo plates (öldümm)
-3 lt su
-20 dk yuruyus
-bıberıye cayı (beşi bir arada) menum cook kalabalık bugun

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazmayı unuttum bu arada ama üç gündür günde bir bardak sade soda içiyorum ben. Çok faydalıymış ama şimdi unuttum ne faydaları vardı, sadece çok faydalı olduğu aklımda kalmış. :)

Yemek kısmını değerlendirebilecek düzeyde değilim henüz ama sporlar çok güzel olmuş Ayşenurcum.

Canım benim. Çok iyi bilirim böyle sıkıntıları. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor Rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah.

üzgünüm. Akşam yemeğimde toparladım ama. 2 ince dilim kepek ekmeği ızgara köfte 2 bardak ayran ve bol su. Sanki dünyayı yedim çok şiştim

ebrucum ya bu kk beyaz peynır dıyorsun ya boyle bır peynırmı var :44:

Bugün kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok yoruldum işte. özel bir okulda çalıştığım için tam kayıtların patladığı dönem. Çok kalabalıktayım ama hep yalnızım. Bazen anlamını yitiriyor bütün çabam. Bugüne kadar kilo veremememin tek nedeni bu sanırım. Kendimi sorguluyorum sürekli. Amann bende acitasyona bağladım :) Yaş 31 oldu ya yaşlanmaya başladığımı hissediyorum. Aile sorunları yaşayan arkadaşımız bana eskiyi hatırlattı

cnm ne var yasında ya oyle dusunme işlerin inş. yoluna gırer :) bıde yalnız degılsın bak bız buradayız.. bıde eskılerını dusunme yoksa hep uzulursun onune bak cnm zayıfladıgın zamanları dusun o zaman mutlu olursun emınım

Son düzenleyen: Moderatör:

Bilmem sizde oluyor mu. Bazen kendime öyle üzülüyorum ki. Çok başka yerlerde olabilirdim şimdi bambaşka bir yerdeyim. Tercihlerim yanılttı beni. Hayatı çok seviyorum insanlara çok değer veriyorum. Bu bana kaybettirmiyor kesinlikle mutlaka yaptığım her iyilik başka bir yerde karşıma çıkıyor ama ne bileyim Her insan biraz yalnız sanırım. Garip bir ruh halindeyim sanırım yarın regl olabilirm beni hep böyle duygusal yapıyo ağlatıyo bu regl

Sabah
DOMATES
1 Kk PEYNIR
4 ZEYTIN
5 DAL MAYDANOZ
Salatalik
1 etimek
Yesil cay
Ögle
Form pirinc patlagi ihlamur 2 bardak
1 yesil cay
Aksam
Kofteli patlican yemegi 1 etimek
2 lt su
10 dk plates
10 dk bisiklet
30 kere squat
1000 adım

Bugunluk benden bu kadar kizlar hepinizi opuyorum iyi geceler.
ALLAH RAHATLIK VERSIN

Bu ruh hali bana da zaman zaman uğrar. Hatta az önce uğradı bile. Birine attığım bir mesaj, iki dakika sonra pişman etti bile beni :) Sonra da aman dedim boşver Buse. Ünlü bir sözde şöyle diyor: Yapamadıkların, yapacaklarını engellemesin. Ben hep aklıma bunu getiriyorum "keşke" li cümlelere başlayacak olduğumda. Onlar geçti bitti, ama şu an bizim, değerlendirebiliriz. Yönlendirebiliriz zamanı. Bizim lehimize olabilir bazı şeyler. Biz bilmeyiz, bilemeyiz, Allah bilir...

Ben de ufaktan kaçayım kızlar. Duş alıp, biraz kitap okuyup, uyuyayım diyorum ( bugünlerde sabah öğle akşam duş almak gerekiyor, havalar çok bunaltıcı). Herkese iyi geceler diliyorum..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…