günaydın canım bişey sormak istiyorum pilateste hangi programı takip ediyorsun ben de başlamak istiyorum da.. geçenlerde ceyda düvencinin nasıl zayıfladıgını anlattığı roportajda platesin ustunde cok durması iyice ilgimi artırdı ama gercekten o kadar faydali mı merak ediyorum
Canım ben Ebru Şallı'yla yapıyordum tv programından yani. Ama şimdi yok ben de aklımdan istediğim hareketleri yapıyorum yarım saat. Bacak popo ve karın çalışıyorum kendi başıma. Ama youtube dan falan da izleyebilirsin yazarsan çıkar zaten linkleri.
Evet hep korur beni Allahtan okonuda problemim yok şükürler olsun ki..bazen suratim adiliyo ister istemez geriliyorum zaman zaman esimde uzuluyo onlara catiyo biz tartisiyoruz artik pek belli etmiyorum onlar surat asarsa as sende gulerse gul onlar delirsin kudursun normal olan biziz anormal olan onlar fln uzme kendini bizi kovcaklarr ztn gittigi yere kdr gitsin onlara kizipda bos bos kiraya para vermicm burdan kendi evimize cikicaz insallah diye konusuyoruz hep Allah herkeze kucuk bi odada olsa kendi evini nasip etsin ev ustune ev gercekten olmuyo
İnşallah kendi ayrı yuvanızı kurmanız nasip olur canım.Ebru'nun dediklerine çok ama çok katılıyorum.Hamileyken onu yapanlar sonra neler yapmaz ki.Bence de takmamaya çalış. Hayırlısı olsun..
Gunduzleri 3 saat uyuyan cocuk 1 saat zor uyuyor kendime ayirabildigim 5 dakikam kalmadi artik neden bu sekilde huy degistirdi bilmiyorum bana bi akil verin kizlar su surekli mizmizlanma huyunu ne yapicam surekli agliyor cocuk
Canım ben anne değilim, hatta abla bile değilim :) Ama kendimce şöyle düşündüm: Bence emziği bıraktığı için öfkeli çocuk size. Ağlayınca da hem onunla daha fazla ilgilendiğinizi hem de bir yandan üzülüp sinirlendiğinizi farketmiştir. Böylece hem istediği ilgiyi topluyor hem de içgüdüsel olarak sizi cezalandırıyor. Çünkü şu anda onu hayatındaki en önemli şeyden ayırdınız, emziğinden. Bence, ağladığında eskisi gibi ne üzüldüğünüzü belli edin ne de fazla ilgilenin. Birkaç defadan sonra işe yaramadığını görünce vazgeçecektir.