- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 29
Ben de ufaktan kaçayım kızlar. Duş alıp, biraz kitap okuyup, uyuyayım diyorum ( bugünlerde sabah öğle akşam duş almak gerekiyor, havalar çok bunaltıcı). Herkese iyi geceler diliyorum..:)
Soz konusu cikolataysa neden olmasin :)deneyebilirm. Sagol cnmönemlı degıl cnm.. evet oyle yap daha guzel oluyor.. dıger gevreklerı sevmedıysen specıal k yada nesfıt dene bu ıkıı gercekten guzel ben cıkolatalısına bayılıyorum sutlede cok guzel oluyor
Canim evet cok faydalari var ama ben iki haftada bire dusurdum.inanilmaz su tutuyor.sisiriyor.cunku iceriginde inanilmaz derecede tuz var.sodyum degerlerine bakarsan anlarsin.ozellikle turk kizilayi.bilgin olsun cnm.beni sisiren biraz da oyduYazmayı unuttum bu arada ama üç gündür günde bir bardak sade soda içiyorum ben. Çok faydalıymış ama şimdi unuttum ne faydaları vardı, sadece çok faydalı olduğu aklımda kalmış. :)
Insallah cnm saol.Canım benim. Çok iyi bilirim böyle sıkıntıları. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyorRabbim sıkıntılarını gidersin inşallah.
Ben anlattiklarimla canını sıktım galiba cm kusura bakmaBugün kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok yoruldum işte. özel bir okulda çalıştığım için tam kayıtların patladığı dönem. Çok kalabalıktayım ama hep yalnızım. Bazen anlamını yitiriyor bütün çabam. Bugüne kadar kilo veremememin tek nedeni bu sanırım. Kendimi sorguluyorum sürekli. Amann bende acitasyona bağladım :) Yaş 31 oldu ya yaşlanmaya başladığımı hissediyorum. Aile sorunları yaşayan arkadaşımız bana eskiyi hatırlattı
Canım ben Ebru Şallı'yla yapıyordum tv programından yani. Ama şimdi yok ben de aklımdan istediğim hareketleri yapıyorum yarım saat. Bacak popo ve karın çalışıyorum kendi başıma. Ama youtube dan falan da izleyebilirsin yazarsan çıkar zaten linkleri.
Bende yapiyodum gercekten cok etkili butun odem gidiyo sıkılasiyosun.
Dedigin gibi simdi programi yok bende aklimdakilerle yapiyorum
İnşallah kendi ayrı yuvanızı kurmanız nasip olur canım.Ebru'nun dediklerine çok ama çok katılıyorum.Hamileyken onu yapanlar sonra neler yapmaz ki.Bence de takmamaya çalış. Hayırlısı olsun..
Öle yapmaya calisiyorum bende. hersey dort dortluk olmuyo hayatta buda onlardan biri heralde
Nese bunada sükür kafanizi sisirdim
ya bende kadınlar kulubu anladım hıc oyle dusunmedım kendıme guldum bayagı
Anladm ztn cnm :))))
Su da en fazla 3 lt yi geçmemeye çalış. Yaz aylarında 3,5 lt olabilir ama bundan fazlası zararlı. Aşağıda da araştırıp bulmuşsun. Allah göstermesin ölüme kadar yolu var ama bu bi defalıkta olmaz. Uzun zaman gerektirir bildiğim kadarıylakızlar öglen yemegımıde yedım sımdı temızlık yapacagım daha sonra markete gıdıp yesıl cay alacagım bıttı yesıl cayım hemde yuruyus yapmıs olurumdaha sonra eve gelıp spor yapacagım.. bıde kızlar ya fazla su ıcmek zarar verırmı sızce sımdıden 2 lt ye yakın su ıctım aksama kadar 3 u gecer heralde enteresan bır soru bılıyorum ama herseyın fazlası zarar dıye bır laf varya ondan
Oooo bir sürü spor yapmışsın daha ne olacak.Mrb kizlar bende ogle yemegimi yedim oglumla beraber bankaya gidip geldim yuruyus oldu hem bisiklete flnda bindim plates yaptim kosu bandinada binebilsem tam olcak :)
Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah üniversiteye incecik çıtır bir kız olarak devam edersin.selam kızlar bugün üniversite kaydımı yaptırdım yeni bitti sabah 8 den beri okuldaydım allahtan okul yakında yemeğe falan eve geldim hep o yüzden giremedimde buraya iyisinizdir umarım hepiniz:)
Sporunun devamını bekliyorum Tuba' cım.Selam kızlar, bugun bi miskinlik var ustumde.. Ay hiç bişe yapasım yok.. Yemek yedim az önce, aksam esimle yemem artık..bu arada bu sabah sporumu az da olsa yaptım :) basladık bakalım
En önemlisi sağlığın yerinde. Eşinin ve çocuğunun sağlığı yerinde. Sırf bunlar için günlerce şükretsek azdır. Aslında boşa üzüyoruz kendimizi şükredecek o kadar çok şey var ki, sırf onlarla bile çok ama çok mutlu olabiliriz.Amin canim çok saol.
20 yadindayim canim.bende kocişimi çok seviyorum sevmesem ztn çekilcek şey degil o yanimda olsunda ben her yerde yasarim bakma sen bana insan zaman zaman uzuluyo bole seyler oluyo diye ama en azindan oglumla esim yanimda sukretmek gerek belkide :)
Menün bugün harika canım. Tebrik ediyorum.iŞTE BENİM MENÜM DE BURADA! :)
11:45
Kahvaltı: 1 adet domates, 1 adet biber, 3 dal maydanoz, 5 yaprak reyhan, 5 küçük tuzsuz siyah zeytin, 1haşlanmış yumurta
15:00
Öğle Yemeği: 1 kepçe Mercimek çorbasıiçinde patates yok), bir kaşık bulgur pilavı
19:30
Akşam Yemeği: 1,5 kepçe etli nohut yemeği, salata ( salatanın sosunda çeyrek yemek kaşığı kadar zeytinyağı ve limon var, tuz yok)
2.5lt su sabah 30dk pilates, akşam 25dk yürüyüş
Teşekkürler canım. Çerçeveyi bitirdim ama kızdan henüz içine başlayamadım.İyi eğlenceler Ebrucum..:)
Menün genel anlamda güzel canım ama sana bir tavsiyem ara öğünleri azalt ve zamanla kaldır. Ana öğünlerini sağlam tut ki ara öğüne gerek kalmasın. Senin bu menünde ara öğünler bana çok göründü. Sporun çok güzel.ac karınla: lımonlu ılık su
sabah: (11:00)
-1 yumurtayla omlet peynırlı, cok az zeytınyaglı
-1 kucuk domates
-2 salatalık
-6-7 tane zeytın
-sütlü kahve, ıkı dılım cavdar ekmegı
ara ogun:
-1 elma
-2 tatlı kasıgı dondurma
öğlen: (15:30)
-haslanmıs tavuk cok az
-salata
-yarım kase yagsız yogurlu mınık kofte (tuvallak kayserı yemegı)
-yarım dılım cavdar ekmegı
ara ögun:
-yarım seftalı
-yarım kase beyaz uzum
aksam: (18:20)
-1 kase nesfıt
-ayran
yemekten sonra yesılcay
-45 dk kardıyo plates (öldümm)
-3 lt su
-20 dk yuruyus
-bıberıye cayı (beşi bir arada) menum cook kalabalık bugun
Bence zararı yok. Bildiğimiz suyun minerallisi.Yazmayı unuttum bu arada ama üç gündür günde bir bardak sade soda içiyorum ben. Çok faydalıymış ama şimdi unuttum ne faydaları vardı, sadece çok faydalı olduğu aklımda kalmış. :)
Açıklamışlar canım ama beni de güldürdünebrucum ya bu kk beyaz peynır dıyorsun ya boyle bır peynırmı var :44:
Seninle aynı yaştayız canım. Yaşında bişey yok. Olduğun anın tadını çıkart ki daha ileri yaşlara geldiğinde de bugünlere bakıp dövünme. Hayatta en önemli şey sağlık. Sağlığın yerinde olsun gerisi senin elinde. Mutlu olmak çok kolay. Yeter ki mutlu olmayı iste. Geçmişi arkanda bırak ve düşünme çünkü eminim önünde yaşanacak çok ama çok güzel günler var. Düşünsene 60 kilo olduğunu, hayali bile mutlu etmeye yetiyor insanı. Karamsarlık yok.Bugün kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok yoruldum işte. özel bir okulda çalıştığım için tam kayıtların patladığı dönem. Çok kalabalıktayım ama hep yalnızım. Bazen anlamını yitiriyor bütün çabam. Bugüne kadar kilo veremememin tek nedeni bu sanırım. Kendimi sorguluyorum sürekli. Amann bende acitasyona bağladım :) Yaş 31 oldu ya yaşlanmaya başladığımı hissediyorum. Aile sorunları yaşayan arkadaşımız bana eskiyi hatırlattı
Bazen benimde gelir aklıma ama işte buna kader deniliyor. İnsan kendi kaderini kendi belirliyor ama o an için sorsalar sana eminim en doğru kararı verdiğini düşünüyorsun. Dediğim gibi geçmiş adı üstünde geçmiş bitmiş. Yaşamını güzelleştirmek senin elinde hiç bir zaman unutma bunu. Düşünce gücü çok ama çok önemli. Ne kadar kötü düşünürsen başına o kadar kötü şey gelir. Ne kadar olumlu ve pozitif olursan hayatın o derece kolaylaşır. Dene lütfen. Bende çok işe yarıyor.Bilmem sizde oluyor mu. Bazen kendime öyle üzülüyorum ki. Çok başka yerlerde olabilirdim şimdi bambaşka bir yerdeyim. Tercihlerim yanılttı beni. Hayatı çok seviyorum insanlara çok değer veriyorum. Bu bana kaybettirmiyor kesinlikle mutlaka yaptığım her iyilik başka bir yerde karşıma çıkıyor ama ne bileyim Her insan biraz yalnız sanırım. Garip bir ruh halindeyim sanırım yarın regl olabilirm beni hep böyle duygusal yapıyo ağlatıyo bu regl
Tatlım öncelikle merak ettim neden ekmek değil de etimek? Onun yerine tam buğday, çavdar ya da kepek ekmek yiyebilirsin. Öğlen olmamış. Onun yerine doyurucu proteinli bir yemek yiyebilirdin. Bunların dışında menün ve sporun çok güzel. Suyu biraz çoğaltabilirsin 2 lt az olmuş.Sabah
DOMATES
1 Kk PEYNIR
4 ZEYTIN
5 DAL MAYDANOZ
Salatalik
1 etimek
Yesil cay
Ögle
Form pirinc patlagi ihlamur 2 bardak
1 yesil cay
Aksam
Kofteli patlican yemegi 1 etimek
2 lt su
10 dk plates
10 dk bisiklet
30 kere squat
1000 adım
Bugunluk benden bu kadar kizlar hepinizi opuyorum iyi geceler.
ALLAH RAHATLIK VERSIN
Ben artık ne haber okuyorum ne haber izliyorum.Selam hanımlar
Suriye haberlerini okuyup duruyorum, anca okuyorum videolarını izlemeye yuregim dayanmıyor, bunların içine girdikçe ben de hayattan soguyorum, su anda ben bunları yazarken bile orda cocuklar kıvranıp can veriyor.. Herkesin eli kolu baglı, bize dokunmayan yılan bin yasasın diyoruz..
Tek yapabilecegimiz dua, o da hatırımıza gelmiyor...
Yasamaya utanıyorum bazen..
Gunaydin kizlar benim afacanım beni gene uyutmadi .yesilcayimi icicem simdi.hava çok kötü izmitte :)kış qeliyo :)
Puzzel super olmus.ben de hep yapmak istemisimdir ama evdeki sagolsun koca bebegim haylaz bir cocuk gibidir.kaybeder kesin parcalariniSu da en fazla 3 lt yi geçmemeye çalış. Yaz aylarında 3,5 lt olabilir ama bundan fazlası zararlı. Aşağıda da araştırıp bulmuşsun. Allah göstermesin ölüme kadar yolu var ama bu bi defalıkta olmaz. Uzun zaman gerektirir bildiğim kadarıyla
Oooo bir sürü spor yapmışsın daha ne olacak.
Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah üniversiteye incecik çıtır bir kız olarak devam edersin.
Sporunun devamını bekliyorum Tuba' cım.Bu arada seninle yarışımız hala aklımda. Sen geçtin gittin ama yakındır yetişeceğim sana
En önemlisi sağlığın yerinde. Eşinin ve çocuğunun sağlığı yerinde. Sırf bunlar için günlerce şükretsek azdır. Aslında boşa üzüyoruz kendimizi şükredecek o kadar çok şey var ki, sırf onlarla bile çok ama çok mutlu olabiliriz.
Menün bugün harika canım. Tebrik ediyorum.Ama salatanın içindeki ya da yemeğin içindeki yağa, tuza çok dikkat etme lütfen. Sadece yemeğin çeşidi ve miktarı senin için önemli olan. Eğer bu kadar ince hesap yaparsan bir süre sonra kilo vermen durduğunda azaltacak yer bulamazsın.
Teşekkürler canım. Çerçeveyi bitirdim ama kızdan henüz içine başlayamadım.Bu arada yaptığım puzzlerden birinin fotoğrafını hatta ikisinin fotoğrafını ekleyeyim. Eki Görüntüle 793026 Eki Görüntüle 793027 Şimdi de kaplumbağa terbiyecisini yapıyorum. 1000 parça.
Menün genel anlamda güzel canım ama sana bir tavsiyem ara öğünleri azalt ve zamanla kaldır. Ana öğünlerini sağlam tut ki ara öğüne gerek kalmasın. Senin bu menünde ara öğünler bana çok göründü. Sporun çok güzel.
Bence zararı yok. Bildiğimiz suyun minerallisi.
Açıklamışlar canım ama beni de güldürdünBende ilk gördüğümde kadınlar kulübü gelmişti aklıma
Puzzel super olmus.ben de hep yapmak istemisimdir ama evdeki sagolsun koca bebegim haylaz bir cocuk gibidir.kaybeder kesin parcalarini
Herkese gunaydinnnn.yeni bir gun yeni umutlar..arkadaslar cumaya ne kaldi.hadi bi gayret edelim su can simitlerimizden kurtulalim :) valla oyle kafaya taktim ki baska cikar yolu yok.zayiflanacak.hayirli gunler herkese
yenı uyandım bende eşim sabah corluya gıttı arabamızı satmıstıkta orada noterde satısı vermeye gıttı, ben yıne yalnız kaldım... canım cok sıkılıyor kocacımla eskıden cok vakıt gecırırdım gezerdk falan sımdı yuzune hasret kaldım işten yogun argın gelıyor yemek cay meyve derken yatıyoruz hıc vakıt gecıremıyorum cok zor bır durum burada kımsemde yok arkadaslarım memleketlerıne gıttıler tesaduf işte aynı zamanlarda gıttıler.. benı anlıyorsunuzdur umarım...
Benim çok hoşuma gidiyor acaip kafa dağıtıyor. Başına geçince nerdeyse dünyayla bağlantım kesiliyorAma çok zevkli. En güzel tarafı bittikten sonra onu çerçeveletip duvara asmak. Gelip gittikçe hayran hayran bakıyorum zaten
umarım en kısa zamanda kavuşursun.. bende şuan olduğum yerde tekim eşimden başka hiç bir arkadaşım yok desem yeridir. şuan tek arkadaşım kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?