• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam hanımlar
Suriye haberlerini okuyup duruyorum, anca okuyorum videolarını izlemeye yuregim dayanmıyor, bunların içine girdikçe ben de hayattan soguyorum, su anda ben bunları yazarken bile orda cocuklar kıvranıp can veriyor.. Herkesin eli kolu baglı, bize dokunmayan yılan bin yasasın diyoruz..
Tek yapabilecegimiz dua, o da hatırımıza gelmiyor...
Yasamaya utanıyorum bazen..
:(

önemlı degıl cnm.. evet oyle yap daha guzel oluyor.. dıger gevreklerı sevmedıysen specıal k yada nesfıt dene bu ıkıı gercekten guzel ben cıkolatalısına bayılıyorum sutlede cok guzel oluyor :9:
Soz konusu cikolataysa neden olmasin :)deneyebilirm. Sagol cnm

Yazmayı unuttum bu arada ama üç gündür günde bir bardak sade soda içiyorum ben. Çok faydalıymış ama şimdi unuttum ne faydaları vardı, sadece çok faydalı olduğu aklımda kalmış. :)
Canim evet cok faydalari var ama ben iki haftada bire dusurdum.inanilmaz su tutuyor.sisiriyor.cunku iceriginde inanilmaz derecede tuz var.sodyum degerlerine bakarsan anlarsin.ozellikle turk kizilayi.bilgin olsun cnm.beni sisiren biraz da oydu

Canım benim. Çok iyi bilirim böyle sıkıntıları. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor:( Rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah.
Insallah cnm saol.
Bugün kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok yoruldum işte. özel bir okulda çalıştığım için tam kayıtların patladığı dönem. Çok kalabalıktayım ama hep yalnızım. Bazen anlamını yitiriyor bütün çabam. Bugüne kadar kilo veremememin tek nedeni bu sanırım. Kendimi sorguluyorum sürekli. Amann bende acitasyona bağladım :) Yaş 31 oldu ya yaşlanmaya başladığımı hissediyorum. Aile sorunları yaşayan arkadaşımız bana eskiyi hatırlattı :(
Ben anlattiklarimla canını sıktım galiba cm kusura bakma :(
Canım ben Ebru Şallı'yla yapıyordum tv programından yani. Ama şimdi yok ben de aklımdan istediğim hareketleri yapıyorum yarım saat. Bacak popo ve karın çalışıyorum kendi başıma. Ama youtube dan falan da izleyebilirsin yazarsan çıkar zaten linkleri.

Bende yapiyodum gercekten cok etkili butun odem gidiyo sıkılasiyosun.
Dedigin gibi simdi programi yok bende aklimdakilerle yapiyorum

İnşallah kendi ayrı yuvanızı kurmanız nasip olur canım.Ebru'nun dediklerine çok ama çok katılıyorum.Hamileyken onu yapanlar sonra neler yapmaz ki.Bence de takmamaya çalış. Hayırlısı olsun..

Öle yapmaya calisiyorum bende. hersey dort dortluk olmuyo hayatta buda onlardan biri heralde
Nese bunada sükür kafanizi sisirdim

ya bende kadınlar kulubu anladım hıc oyle dusunmedım kendıme guldum bayagı :52::52::52::52:

Anladm ztn cnm :))))

kızlar öglen yemegımıde yedım sımdı temızlık yapacagım daha sonra markete gıdıp yesıl cay alacagım bıttı yesıl cayım hemde yuruyus yapmıs olurum :9: daha sonra eve gelıp spor yapacagım.. :32: bıde kızlar ya fazla su ıcmek zarar verırmı sızce sımdıden 2 lt ye yakın su ıctım aksama kadar 3 u gecer heralde enteresan bır soru bılıyorum ama herseyın fazlası zarar dıye bır laf varya ondan :1:
Su da en fazla 3 lt yi geçmemeye çalış. Yaz aylarında 3,5 lt olabilir ama bundan fazlası zararlı. Aşağıda da araştırıp bulmuşsun. Allah göstermesin ölüme kadar yolu var ama bu bi defalıkta olmaz. Uzun zaman gerektirir bildiğim kadarıyla :34:

Mrb kizlar bende ogle yemegimi yedim oglumla beraber bankaya gidip geldim yuruyus oldu hem bisiklete flnda bindim plates yaptim kosu bandinada binebilsem tam olcak :)
Oooo bir sürü spor yapmışsın daha ne olacak. :46:

selam kızlar bugün üniversite kaydımı yaptırdım yeni bitti sabah 8 den beri okuldaydım allahtan okul yakında yemeğe falan eve geldim hep o yüzden giremedimde buraya iyisinizdir umarım hepiniz:)
Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah üniversiteye incecik çıtır bir kız olarak devam edersin. :16:

Selam kızlar, bugun bi miskinlik var ustumde.. Ay hiç bişe yapasım yok.. Yemek yedim az önce, aksam esimle yemem artık..bu arada bu sabah sporumu az da olsa yaptım :) basladık bakalım
Sporunun devamını bekliyorum Tuba' cım. :34: Bu arada seninle yarışımız hala aklımda. Sen geçtin gittin ama yakındır yetişeceğim sana :9:

Amin canim çok saol.
20 yadindayim canim.bende kocişimi çok seviyorum sevmesem ztn çekilcek şey degil o yanimda olsunda ben her yerde yasarim bakma sen bana insan zaman zaman uzuluyo bole seyler oluyo diye ama en azindan oglumla esim yanimda sukretmek gerek belkide :)
En önemlisi sağlığın yerinde. Eşinin ve çocuğunun sağlığı yerinde. Sırf bunlar için günlerce şükretsek azdır. Aslında boşa üzüyoruz kendimizi şükredecek o kadar çok şey var ki, sırf onlarla bile çok ama çok mutlu olabiliriz. :34:

iŞTE BENİM MENÜM DE BURADA! :)

11:45
Kahvaltı: 1 adet domates, 1 adet biber, 3 dal maydanoz, 5 yaprak reyhan, 5 küçük tuzsuz siyah zeytin, 1haşlanmış yumurta

15:00
Öğle Yemeği: 1 kepçe Mercimek çorbası:( içinde patates yok), bir kaşık bulgur pilavı

19:30
Akşam Yemeği: 1,5 kepçe etli nohut yemeği, salata ( salatanın sosunda çeyrek yemek kaşığı kadar zeytinyağı ve limon var, tuz yok)

2.5lt su sabah 30dk pilates, akşam 25dk yürüyüş
Menün bugün harika canım. Tebrik ediyorum. :nazar::46: Ama salatanın içindeki ya da yemeğin içindeki yağa, tuza çok dikkat etme lütfen. Sadece yemeğin çeşidi ve miktarı senin için önemli olan. Eğer bu kadar ince hesap yaparsan bir süre sonra kilo vermen durduğunda azaltacak yer bulamazsın.

İyi eğlenceler Ebrucum..:)
Teşekkürler canım. Çerçeveyi bitirdim ama kızdan henüz içine başlayamadım. :9:Bu arada yaptığım puzzlerden birinin fotoğrafını hatta ikisinin fotoğrafını ekleyeyim. $169143_1744475021636_446405_o.webp$1074496_10201680433442564_965004318_o.webp Şimdi de kaplumbağa terbiyecisini yapıyorum. 1000 parça.

ac karınla: lımonlu ılık su

sabah: (11:00)
-1 yumurtayla omlet peynırlı, cok az zeytınyaglı
-1 kucuk domates
-2 salatalık
-6-7 tane zeytın
-sütlü kahve, ıkı dılım cavdar ekmegı

ara ogun:
-1 elma
-2 tatlı kasıgı dondurma :(

öğlen: (15:30)
-haslanmıs tavuk cok az
-salata
-yarım kase yagsız yogurlu mınık kofte (tuvallak kayserı yemegı)
-yarım dılım cavdar ekmegı

ara ögun:
-yarım seftalı
-yarım kase beyaz uzum

aksam: (18:20)
-1 kase nesfıt
-ayran

yemekten sonra yesılcay

-45 dk kardıyo plates (öldümm) :9:
-3 lt su
-20 dk yuruyus
-bıberıye cayı (beşi bir arada) menum cook kalabalık bugun :1:
Menün genel anlamda güzel canım ama sana bir tavsiyem ara öğünleri azalt ve zamanla kaldır. Ana öğünlerini sağlam tut ki ara öğüne gerek kalmasın. Senin bu menünde ara öğünler bana çok göründü. Sporun çok güzel.

Yazmayı unuttum bu arada ama üç gündür günde bir bardak sade soda içiyorum ben. Çok faydalıymış ama şimdi unuttum ne faydaları vardı, sadece çok faydalı olduğu aklımda kalmış. :)
Bence zararı yok. Bildiğimiz suyun minerallisi.

ebrucum ya bu kk beyaz peynır dıyorsun ya boyle bır peynırmı var :44:
Açıklamışlar canım ama beni de güldürdün :9::9: Bende ilk gördüğümde kadınlar kulübü gelmişti aklıma :60::60::60:

Bugün kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok yoruldum işte. özel bir okulda çalıştığım için tam kayıtların patladığı dönem. Çok kalabalıktayım ama hep yalnızım. Bazen anlamını yitiriyor bütün çabam. Bugüne kadar kilo veremememin tek nedeni bu sanırım. Kendimi sorguluyorum sürekli. Amann bende acitasyona bağladım :) Yaş 31 oldu ya yaşlanmaya başladığımı hissediyorum. Aile sorunları yaşayan arkadaşımız bana eskiyi hatırlattı :(
Seninle aynı yaştayız canım. Yaşında bişey yok. Olduğun anın tadını çıkart ki daha ileri yaşlara geldiğinde de bugünlere bakıp dövünme. Hayatta en önemli şey sağlık. Sağlığın yerinde olsun gerisi senin elinde. Mutlu olmak çok kolay. Yeter ki mutlu olmayı iste. Geçmişi arkanda bırak ve düşünme çünkü eminim önünde yaşanacak çok ama çok güzel günler var. Düşünsene 60 kilo olduğunu, hayali bile mutlu etmeye yetiyor insanı. Karamsarlık yok.

Bilmem sizde oluyor mu. Bazen kendime öyle üzülüyorum ki. Çok başka yerlerde olabilirdim şimdi bambaşka bir yerdeyim. Tercihlerim yanılttı beni. Hayatı çok seviyorum insanlara çok değer veriyorum. Bu bana kaybettirmiyor kesinlikle mutlaka yaptığım her iyilik başka bir yerde karşıma çıkıyor ama ne bileyim Her insan biraz yalnız sanırım. Garip bir ruh halindeyim sanırım yarın regl olabilirm beni hep böyle duygusal yapıyo ağlatıyo bu regl:(
Bazen benimde gelir aklıma ama işte buna kader deniliyor. İnsan kendi kaderini kendi belirliyor ama o an için sorsalar sana eminim en doğru kararı verdiğini düşünüyorsun. Dediğim gibi geçmiş adı üstünde geçmiş bitmiş. Yaşamını güzelleştirmek senin elinde hiç bir zaman unutma bunu. Düşünce gücü çok ama çok önemli. Ne kadar kötü düşünürsen başına o kadar kötü şey gelir. Ne kadar olumlu ve pozitif olursan hayatın o derece kolaylaşır. Dene lütfen. Bende çok işe yarıyor.

Sabah
DOMATES
1 Kk PEYNIR
4 ZEYTIN
5 DAL MAYDANOZ
Salatalik
1 etimek
Yesil cay
Ögle
Form pirinc patlagi ihlamur 2 bardak
1 yesil cay
Aksam
Kofteli patlican yemegi 1 etimek
2 lt su
10 dk plates
10 dk bisiklet
30 kere squat
1000 adım

Bugunluk benden bu kadar kizlar hepinizi opuyorum iyi geceler.
ALLAH RAHATLIK VERSIN ;)
Tatlım öncelikle merak ettim neden ekmek değil de etimek? Onun yerine tam buğday, çavdar ya da kepek ekmek yiyebilirsin. Öğlen olmamış. Onun yerine doyurucu proteinli bir yemek yiyebilirdin. Bunların dışında menün ve sporun çok güzel. Suyu biraz çoğaltabilirsin 2 lt az olmuş.

Selam hanımlar
Suriye haberlerini okuyup duruyorum, anca okuyorum videolarını izlemeye yuregim dayanmıyor, bunların içine girdikçe ben de hayattan soguyorum, su anda ben bunları yazarken bile orda cocuklar kıvranıp can veriyor.. Herkesin eli kolu baglı, bize dokunmayan yılan bin yasasın diyoruz..
Tek yapabilecegimiz dua, o da hatırımıza gelmiyor...
Yasamaya utanıyorum bazen..
:(
Ben artık ne haber okuyorum ne haber izliyorum.
Gunaydin kizlar benim afacanım beni gene uyutmadi .yesilcayimi icicem simdi.hava çok kötü izmitte :)kış qeliyo :)

Günaydın canım. Konya da da durum aynı. Hava kapalı. Birden bire soğudu hava normalde Eylül de de sıcak oluyordu son bir kaç yıldır. :44:

Su da en fazla 3 lt yi geçmemeye çalış. Yaz aylarında 3,5 lt olabilir ama bundan fazlası zararlı. Aşağıda da araştırıp bulmuşsun. Allah göstermesin ölüme kadar yolu var ama bu bi defalıkta olmaz. Uzun zaman gerektirir bildiğim kadarıyla :34:

Oooo bir sürü spor yapmışsın daha ne olacak. :46:

Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah üniversiteye incecik çıtır bir kız olarak devam edersin. :16:

Sporunun devamını bekliyorum Tuba' cım. :34: Bu arada seninle yarışımız hala aklımda. Sen geçtin gittin ama yakındır yetişeceğim sana :9:

En önemlisi sağlığın yerinde. Eşinin ve çocuğunun sağlığı yerinde. Sırf bunlar için günlerce şükretsek azdır. Aslında boşa üzüyoruz kendimizi şükredecek o kadar çok şey var ki, sırf onlarla bile çok ama çok mutlu olabiliriz. :34:

Menün bugün harika canım. Tebrik ediyorum. :nazar::46: Ama salatanın içindeki ya da yemeğin içindeki yağa, tuza çok dikkat etme lütfen. Sadece yemeğin çeşidi ve miktarı senin için önemli olan. Eğer bu kadar ince hesap yaparsan bir süre sonra kilo vermen durduğunda azaltacak yer bulamazsın.

Teşekkürler canım. Çerçeveyi bitirdim ama kızdan henüz içine başlayamadım. :9:Bu arada yaptığım puzzlerden birinin fotoğrafını hatta ikisinin fotoğrafını ekleyeyim. Eki Görüntüle 793026 Eki Görüntüle 793027 Şimdi de kaplumbağa terbiyecisini yapıyorum. 1000 parça.

Menün genel anlamda güzel canım ama sana bir tavsiyem ara öğünleri azalt ve zamanla kaldır. Ana öğünlerini sağlam tut ki ara öğüne gerek kalmasın. Senin bu menünde ara öğünler bana çok göründü. Sporun çok güzel.

Bence zararı yok. Bildiğimiz suyun minerallisi.

Açıklamışlar canım ama beni de güldürdün :9::9: Bende ilk gördüğümde kadınlar kulübü gelmişti aklıma :60::60::60:
Puzzel super olmus.ben de hep yapmak istemisimdir ama evdeki sagolsun koca bebegim haylaz bir cocuk gibidir.kaybeder kesin parcalarini

Puzzel super olmus.ben de hep yapmak istemisimdir ama evdeki sagolsun koca bebegim haylaz bir cocuk gibidir.kaybeder kesin parcalarini

Benim çok hoşuma gidiyor acaip kafa dağıtıyor. Başına geçince nerdeyse dünyayla bağlantım kesiliyor :9:Ama çok zevkli. En güzel tarafı bittikten sonra onu çerçeveletip duvara asmak. Gelip gittikçe hayran hayran bakıyorum zaten :9:

Herkese gunaydinnnn.yeni bir gun yeni umutlar..arkadaslar cumaya ne kaldi.hadi bi gayret edelim su can simitlerimizden kurtulalim :) valla oyle kafaya taktim ki baska cikar yolu yok.zayiflanacak.hayirli gunler herkese

Arkadaslar dunku menum:
Sabah 10.00 bir dilim peynir,iki salatalik, bir parca ekmek
Oglen 13.00 yarim corba kasesi naneli yogurt
Ara 15.00 bir avuctan az sari leblebi(herkese tavsiye ederim cok tok tutar)ama cogu zarar.en az kalorili kuruyemistir kendiler.uzerine muhakkak 1 lt su
Aksam 19.00 3 kasik makarna( yemis olmak icin yedim) , biraz yogurt.
Tabiki 3 lt su
40 dk kosu

Herkese gunaydinnnn.yeni bir gun yeni umutlar..arkadaslar cumaya ne kaldi.hadi bi gayret edelim su can simitlerimizden kurtulalim :) valla oyle kafaya taktim ki baska cikar yolu yok.zayiflanacak.hayirli gunler herkese

Günaydın canım. :16: Evet az kaldı cumaya canlanın bakim kızlar :8::8::21::21:

günaydın kızlar

bende bu grubta sizlerle bu yola devam etmek isterim ama benım aynı zamanda bugun itibariyle açmış olduğum bir günlüğüm var her ikisine yazsam olur mu benımsadece hafta sonları fazla girmeye fırsatım olmuyor ama diğer günler burda olurum

sevgiilerimle

boy 1,65
kilo 68,30
yaş 33

merhaba hanımlar bende aranıza yeni geldim kilo vericem coşkusuyla ve kış geliyor kilo veremicem korkusuyla bir an önce önlem almalıyım dedim ve buraya geldim umarım sizde bana yardımcı olursunuz. :16: genelde neler yapıyorsunuz anlatabilirmisinz ? bu arada ben 160 boyunda 65 kilodayım.hedefim 55 kilo ama dahada aşağısıda olabilir.

yenı uyandım bende eşim sabah corluya gıttı arabamızı satmıstıkta orada noterde satısı vermeye gıttı, ben yıne yalnız kaldım... canım cok sıkılıyor kocacımla eskıden cok vakıt gecırırdım gezerdk falan sımdı yuzune hasret kaldım işten yogun argın gelıyor yemek cay meyve derken yatıyoruz hıc vakıt gecıremıyorum cok zor bır durum burada kımsemde yok arkadaslarım memleketlerıne gıttıler tesaduf işte aynı zamanlarda gıttıler.. benı anlıyorsunuzdur umarım...

yenı uyandım bende eşim sabah corluya gıttı arabamızı satmıstıkta orada noterde satısı vermeye gıttı, ben yıne yalnız kaldım... canım cok sıkılıyor kocacımla eskıden cok vakıt gecırırdım gezerdk falan sımdı yuzune hasret kaldım işten yogun argın gelıyor yemek cay meyve derken yatıyoruz hıc vakıt gecıremıyorum cok zor bır durum burada kımsemde yok arkadaslarım memleketlerıne gıttıler tesaduf işte aynı zamanlarda gıttıler.. benı anlıyorsunuzdur umarım...

umarım en kısa zamanda kavuşursun.. bende şuan olduğum yerde tekim eşimden başka hiç bir arkadaşım yok desem yeridir. şuan tek arkadaşım kk :16:

Benim çok hoşuma gidiyor acaip kafa dağıtıyor. Başına geçince nerdeyse dünyayla bağlantım kesiliyor :9:Ama çok zevkli. En güzel tarafı bittikten sonra onu çerçeveletip duvara asmak. Gelip gittikçe hayran hayran bakıyorum zaten :9:

cnm puzzle lerın cook guzel olmus 10 numara 5 yıldız :9::9::9: tebrık edrım ebrucumm :16:

umarım en kısa zamanda kavuşursun.. bende şuan olduğum yerde tekim eşimden başka hiç bir arkadaşım yok desem yeridir. şuan tek arkadaşım kk :16:

aynen oyle cnm ıyıkı buraya uye oldum burada bır suru arkadasım var.. yenı katıldın heralde cnm ben Aysenur 19 yasımdayım cızelgemde var zaten kılom istanbul da yasıyorum bende burada yenıyım.. :9: katılırsın umarım sende bıze cunku kılo vermek ve dıyet yapmak burada zevke donusuyor :9: senın adın ne cnm? :44:

Back
X