Bi ara da gidip kızıma okul çantası almam lazım, birinci sınıfa başlıyoruz bu sene:) ben heyecanlıyım :) o daha anlamıyor
Herkese günaydın ! Hatta tünaydın! :) Bugün yine erkenden kalktım ve pilates yaptım, iki bardak su içtim. Sonra mutfağı, salonu filan toparladım. Ardından birtakım kişisel temizlik işlerine giriştim :) Hal böyle olunca kahvaltım birazcık gecikti ama olsun, güzelce kahvaltımı da yaptım. Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım:)
kızlar öglen yemegımıde yedım sımdı temızlık yapacagım daha sonra markete gıdıp yesıl cay alacagım bıttı yesıl cayım hemde yuruyus yapmıs olurumdaha sonra eve gelıp spor yapacagım.. bıde kızlar ya fazla su ıcmek zarar verırmı sızce sımdıden 2 lt ye yakın su ıctım aksama kadar 3 u gecer heralde enteresan bır soru bılıyorum ama herseyın fazlası zarar dıye bır laf varya ondan
Mrb kizlar bende ogle yemegimi yedim oglumla beraber bankaya gidip geldim yuruyus oldu hem bisiklete flnda bindim plates yaptim kosu bandinada binebilsem tam olcak :)
moralim çok bozuk
Kayinvalidemle oturuyorum ben arada bazen anlasmazliklar oluyo ama gercekten onlar haksiz oluyo hep mesela bi ornek verim hamileligmde 7.ayda flnim hafif bi kanamam olmustu dktr yatman lazim dedi bi hafta hic kalkmadim böbreklerimde sorun olustu bebisim bobregime yaslamis basini oyuzden şişmiş felaket bi agri cektim doguma kadar mafoldum bide her yerimde dokuntu oldu su cicgi gibi her yerim kabardi kasintidan mafoldum bide bunlarin ustune bi aksam hep beraber oturuyoduk esimin babasiyla annesi bana demesinlermi niye temizlim yapmiyosun diye şok olduk gorumcmde evde esimde o yPsin isi ne yaziklar olsun siz demisti bnde dolaplar yag icindeymis insaf oralari nasil silim dedim kayinvalidemde yerleri sil ozaman dedi esimde kimse kusura bakmasin kizin tlfnu biraksin elinden az konussun erkeklerle sana yardim etsi oykuyu size temizlikci olarak getirmedim ben çokda sikintiysa cikar gdrz fln demisti bu kadar benciller dusunun ;((
Gecn hafta misafirlige gittik hic bir sorun yok ama oraya gidince yuzume bile bakmadi anne kiz surat astilar konusmadilar orda ezik gibi kaldim onlar balkonda oturdu ben salonda esimde yarin gideriz takma sn onlari dedi biz donduk onlar kaldi hafta sonuna kadar sonra geldiler hala konusmuyolar suratlar bes karis ayni evi icinde bunaldim((
moralim çok bozuk
Kayinvalidemle oturuyorum ben arada bazen anlasmazliklar oluyo ama gercekten onlar haksiz oluyo hep mesela bi ornek verim hamileligmde 7.ayda flnim hafif bi kanamam olmustu dktr yatman lazim dedi bi hafta hic kalkmadim böbreklerimde sorun olustu bebisim bobregime yaslamis basini oyuzden şişmiş felaket bi agri cektim doguma kadar mafoldum bide her yerimde dokuntu oldu su cicgi gibi her yerim kabardi kasintidan mafoldum bide bunlarin ustune bi aksam hep beraber oturuyoduk esimin babasiyla annesi bana demesinlermi niye temizlim yapmiyosun diye şok olduk gorumcmde evde esimde o yPsin isi ne yaziklar olsun siz demisti bnde dolaplar yag icindeymis insaf oralari nasil silim dedim kayinvalidemde yerleri sil ozaman dedi esimde kimse kusura bakmasin kizin tlfnu biraksin elinden az konussun erkeklerle sana yardim etsi oykuyu size temizlikci olarak getirmedim ben çokda sikintiysa cikar gdrz fln demisti bu kadar benciller dusunun ;((
Gecn hafta misafirlige gittik hic bir sorun yok ama oraya gidince yuzume bile bakmadi anne kiz surat astilar konusmadilar orda ezik gibi kaldim onlar balkonda oturdu ben salonda esimde yarin gideriz takma sn onlari dedi biz donduk onlar kaldi hafta sonuna kadar sonra geldiler hala konusmuyolar suratlar bes karis ayni evi icinde bunaldim((
Tatlı heyecanlar bunlar, inşallah kolay alışır canımm
Tebril ederimmm
20-25 kiloya 1 lt diye duymuştum sanki ama bir araştır istersen canım
Tebril ederim canımmm
Eşin sana destek oluyor anlaşılan en önemli olan da bu canım.. Sakın onlarla yaşananlar için birbirinizi kırmayın.. İnşallah ileride haliniz vaktiniz elvrerir de ayırırsınız evlerinizi. En iyisi böyle bence.. Kendi annen baban bile olsa bir süre sonra zor gelir...
Tatlım bu konuyu bir ara uzun uzun konuşuruz seninle ama tek yapman gereken şey onları takmamak. Boşver kendini üzdüğüne bile değmez. Hamileliğinde sana onları yapan kim bilir şimdi neler yapar. Sen sadece çocuğuna kendine ve eşine bak. Sakın ama sakın üzme kendini emin ol değmiyor. Onlar asıyorlarsa sende as suratını eşin gelince güler eğlenirsin. İnşallah en kısa zamanda da evinizi ayırırsınız. Aynı evin içinde eminim çok ama çok zordur. Sen şuan sadece kilo vermeye ve sağlıklı yaşamaya odaklar gerisini düşünme.
cnm uzme kendını esın bak senı anlıyor ve dusunuyor senın ıcın onemlı olanda bu degıl mı? ama haklısında aynı evde kım ıstemez kayınvalıdesı sevsın gelınını zor bır durum Allah yardımcın olsun öykücüm..moralim çok bozuk
cnm uzme kendını esın bak senı anlıyor ve dusunuyor senın ıcın onemlı olanda bu degıl mı? ama haklısında aynı evde kım ıstemez kayınvalıdesı sevsın gelınını zor bır durum Allah yardımcın olsun öykücüm..
Saol canim biraz olsun rahatladim sizlerle konusmak iyi geldi
selam kızlar bugün üniversite kaydımı yaptırdım yeni bitti sabah 8 den beri okuldaydım allahtan okul yakında yemeğe falan eve geldim hep o yüzden giremedimde buraya iyisinizdir umarım hepiniz:)
Evet hep korur beni Allahtan okonuda problemim yok şükürler olsun ki..bazen suratim adiliyo ister istemez geriliyorum zaman zaman esimde uzuluyo onlara catiyo biz tartisiyoruz artik pek belli etmiyorum onlar surat asarsa as sende gulerse gul onlar delirsin kudursun normal olan biziz anormal olan onlar fln uzme kendini bizi kovcaklarr ztn gittigi yere kdr gitsin onlara kizipda bos bos kiraya para vermicm burdan kendi evimize cikicaz insallah diye konusuyoruz hep Allah herkeze kucuk bi odada olsa kendi evini nasip etsin ev ustune ev gercekten olmuyo
Hayırlısı olsun canımm
İnşallah en kısa zamanda evinize kavuşursunuz canım benim, eşinle sevginiz saygınız daim olsunn
önemlı degıl cnm senın yasında kucuktu dımı benım gıbı bende boyle seylerrı cok kafama takarım bak hem esın senı cok sevıyor gerısını bosver bence inşallah kendı evın olurda ayrılırsın hayırlısı olsun cnm..
Amin canim çok saol.
20 yadindayim canim.bende kocişimi çok seviyorum sevmesem ztn çekilcek şey degil o yanimda olsunda ben her yerde yasarim bakma sen bana insan zaman zaman uzuluyo bole seyler oluyo diye ama en azindan oglumla esim yanimda sukretmek gerek belkide :)
Amin canim çok saolHayırlısı olsun canımm
İnşallah en kısa zamanda evinize kavuşursunuz canım benim, eşinle sevginiz saygınız daim olsunn
Öykücüm canım Allah yardımcınnız olsun, ev ev üstüne olmuuyor gercekten.
Gunduzleri 3 saat uyuyan cocuk 1 saat zor uyuyor kendime ayirabildigim 5 dakikam kalmadi artik neden bu sekilde huy degistirdi bilmiyorum bana bi akil verin kizlar su surekli mizmizlanma huyunu ne yapicam surekli agliyor cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?