kütüphaneden gelince hiç mi çalışmadın:) ben de seni çalışıyorsun da ara verdikçe bakıyorsun sanmıştım.Kütüphaneden gelince hiç çalışamadım ki:)
Öyle bilgisayarda takılıyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kütüphaneden gelince hiç mi çalışmadın:) ben de seni çalışıyorsun da ara verdikçe bakıyorsun sanmıştım.Kütüphaneden gelince hiç çalışamadım ki:)
Öyle bilgisayarda takılıyorum.
günaydın rabia evet canım öyle oldugünaydınlar herkese.
afiyet olsun nihancım. çorbayla başlamışsın güne.
ben de iyi sayılırım nihancım. sinirlendiğim bir durum var ama sinirlenmemeye bakıyorum. ondan hariç problem yok çok şükür. kahvaltı öncesi bir bakayım dedim. sende ne var ne yok?
hoşgeldin canım. ismin gerçekten motive edici olmuş:)slm ben geldim.:80:
evet rabiacım kaptan yardımcılığın takıma hayırlı uğurlu olsun inşallah ki ben öyle olacağına inanıyorum. takım gerçekten azaldı. melankolide ortalarda görünmüyor hiç,reyhan zaten yoğunum dedi gitti,sen,ben,masal vede reyhan kaldık.evet kızlar takım 4 kişi kaldı bakalım nasıl toparlanıcaz.kaptan yardımcılığım takıma hayırlı olur inşallah canım. ben paylaşıma eklerim oğlanı uyutunca.. ben de sana soracaktım zaten davet edelim mi birilerini diye, sen de benimle aynı düşünüyormuşsun. takipte olurum canım.
iyi geceler asumancım, işlerinde kolaylıklar.
yeni aldığın cicin hayırlı olsun canım. göbek bölgesi için egzersiz yapamıyor musun? yani çok yürüyüş vs yapman yasak onu anladım da bölgesel bir takım egzersizler de mi yasak? göbek bölgesi kiloyla ne kadar ilgiliyse hareketle de ilgili.
kaçamak da keşke olmasaymış.
canım sıkıntılı günler yaşadınkolay değil,sonrasında toparlanmakzor olmuştur gerçekten.neyse hayırlısı ile toparlanır yine eskiformuna dönersin inşallah. çok öpüyorum.Sağol canım. Bence canını sıkma, yeni baştan başla. Yoksa canını sıkıp hiçbir şey yapmazsan benim gibi 70'lere gidiyor insan.
Çok sağol canım. Evet uykusuz kalınca metabolizma yavaşlıyor, iştah açılıyor, yüz çöküyor ama vücut şişiyor. Çok fena. Tekrar kilo almamda uykusuz kalmamda çok etkili oldu maalesef.
Canım benim çok sağol, çok özlemişim. Tahmin ettiğin konular da oldu, başka alakasız bir sürü şey de oldu. Tahmin ettiğin konular halloldu aslında, şimdi iyi olmam lazım ama değilim. Gerçi yavaş yavaş daha iyi hissetmeye başladım.
Ah canım bilsen bu iyileşmiş halim. O kadar kötüydüm ki. Hayatımda birazcık daha mutluluk olsun diye sabahın 6'sına kadar televizyon izliyor, bir oturuşta 4 porsiyon tatlı yiyordum. Hala uyku düzenim oturmadı. 4'te falan yatıyorum ama yiyeceği azalttım. Şimdi sizin yazdıklarınızdan içim umut doldu. Eski motivasyonlu, kararlı günlerimi hatırladım. Hep beraber çok güzel inceleceğiz inşallah.
öğünlerin dengeli olmuş masalcım tebrik ederim afiyet olsun.not:bu börekler batıracak bizi.:))Ben geldim çok sıkıldım kütüphanede off ..
ama daha çalışmam lazım.
Ne yedim bugün paylaşayım.
Sabah-öğle: (12 gibi uyandımda)
2 tane minik mercimekli börek:400 kalori
Peynir:30kalori
2zeytin:25 kalori
Ara: kuru meyve: 100 kalori
Akşam:
Brokoli çorbası: 136 kalori
havuç salatası: 150 kalori
3 tane İnegöl köfte:150 kalori
3 dilim fırında patates: 120 kalori
Muz:100 kalori
Ara: kuru meyve: 50 kalori
Toplam:1256 kalori
günaydın nihancım afiyet olsun canım,güzel bitmiş ve iyi başlamış tebrikederim.günaydın kızlar
akşam yemeğim
1 kase çorba
yarım tabak pırasa ekmek yemedim..
2 kaşık irmik helvası
ara olarak
1 portakal 2 mandalina
sabah
1 kase çorba
1 dilim ekmek
saçma sapan bir şeyler işte nihancım. zaten takmamaya çalışıyorum. babamın arada saçma davranışları oluyor, bu da onlardan biri.
sana da iyi çalışmalar canım.
sana da günaydınlar asumancım.evet rabiacım kaptan yardımcılığın takıma hayırlı uğurlu olsun inşallah ki ben öyle olacağına inanıyorum. takım gerçekten azaldı. melankolide ortalarda görünmüyor hiç,reyhan zaten yoğunum dedi gitti,sen,ben,masal vede reyhan kaldık.evet kızlar takım 4 kişi kaldı bakalım nasıl toparlanıcaz.
günaydın rabiacım,huzurlu birgün dilerim canım. :))
sana da günaydınlar asumancım.
takım azalmış ya gerçekten. 4 kişi mi kaldık:85::85: sen, ben, masal bir de kim? yine reyhan yazmışsın ama
toparlanırız canım inşallah. katılmak isteyenleri takip ediyorum ben.
sağol kaptanevet rabiacım kaptan yardımcılığın takıma hayırlı uğurlu olsun inşallah ki ben öyle olacağına inanıyorum. takım gerçekten azaldı. melankolide ortalarda görünmüyor hiç,reyhan zaten yoğunum dedi gitti,sen,ben,masal vede reyhan kaldık.evet kızlar takım 4 kişi kaldı bakalım nasıl toparlanıcaz.
canım sıkıntılı günler yaşadınkolay değil,sonrasında toparlanmakzor olmuştur gerçekten.neyse hayırlısı ile toparlanır yine eskiformuna dönersin inşallah. çok öpüyorum.
öğünlerin dengeli olmuş masalcım tebrik ederim afiyet olsun.not:bu börekler batıracak bizi.:))
günaydın nihancım afiyet olsun canım,güzel bitmiş ve iyi başlamış tebrikederim.
takım azalmış ya gerçekten. 4 kişi mi kaldık:85::85: sen, ben, masal bir de kim? yine reyhan yazmışsın ama
nihan yazacaktım,reyhan yazmışım. kafa epey dalgın bende. :)sana da günaydınlar asumancım.
katıl tabi hayatım. ama şunu söylemek istiyorum,herşeyden önce senin bunu istemen gerekiyorki isminden anladığım kadar istiyorsunda,yani kilo vermek psikolojide başlıyor,bizler sana tam destek sağlayacağız emin olabilirsin. hoşgeldin.ben de size katılmak istiyorum arkadaşlar :80:
sağol kaptan
nasıl 4 kişi ben yokmuyum kızlar her zaman burdayım
slm kızlar nasılsınızz
ben iyiyim buğün bakalım ilaçlar yaradıı
gec kalktık kızımla o uyudu bende uyudumm iyi olduu
kahvaltımızı yaptıkk şimdi temizliğe başlıcam eşimde yok kızıma yaprım bende öyle yerim lahana corbamdan içerim işlerimi bitireyim uğrarım yinee
masal,asuman,rabia,nihan kalmış herhaldee
ben herhalde anca annemler gidincekatılırım aranıza gir cık ypmayayım haftaya gireyim diyecem 2hafta sonra izin istcem olmucakkben bol bol vereyim kiloları öyle geleyim değil mii:=))
kahvaltım
1dilim ekmek
1yumurta
1kasık lor
2tane zeytin
1fincan ıhlamur içiyorumm
nihan yazacaktım,reyhan yazmışım. kafa epey dalgın bende. :)
katıl tabi hayatım. ama şunu söylemek istiyorum,herşeyden önce senin bunu istemen gerekiyorki isminden anladığım kadar istiyorsunda,yani kilo vermek psikolojide başlıyor,bizler sana tam destek sağlayacağız emin olabilirsin. hoşgeldin.
varsın tabi hayatım,senolmadan olurmu.![]()
günaydın kızlar
akşam yemeğim
1 kase çorba
yarım tabak pırasa ekmek yemedim..
2 kaşık irmik helvası
ara olarak
1 portakal 2 mandalina
sabah
1 kase çorba
1 dilim ekmek
kütüphaneden gelince hiç mi çalışmadın:) ben de seni çalışıyorsun da ara verdikçe bakıyorsun sanmıştım.![]()
ben de iyi sayılırım nihancım. sinirlendiğim bir durum var ama sinirlenmemeye bakıyorum. ondan hariç problem yok çok şükür. kahvaltı öncesi bir bakayım dedim. sende ne var ne yok?
slm ben geldim.:80:
evet rabiacım kaptan yardımcılığın takıma hayırlı uğurlu olsun inşallah ki ben öyle olacağına inanıyorum. takım gerçekten azaldı. melankolide ortalarda görünmüyor hiç,reyhan zaten yoğunum dedi gitti,sen,ben,masal vede reyhan kaldık.evet kızlar takım 4 kişi kaldı bakalım nasıl toparlanıcaz.
canım sıkıntılı günler yaşadınkolay değil,sonrasında toparlanmakzor olmuştur gerçekten.neyse hayırlısı ile toparlanır yine eskiformuna dönersin inşallah. çok öpüyorum.
öğünlerin dengeli olmuş masalcım tebrik ederim afiyet olsun.not:bu börekler batıracak bizi.:))
günaydın nihancım afiyet olsun canım,güzel bitmiş ve iyi başlamış tebrikederim.
slm kızlar nasılsınızz
ben iyiyim buğün bakalım ilaçlar yaradıı
gec kalktık kızımla o uyudu bende uyudumm iyi olduu
kahvaltımızı yaptıkk şimdi temizliğe başlıcam eşimde yok kızıma yaprım bende öyle yerim lahana corbamdan içerim işlerimi bitireyim uğrarım yinee
masal,asuman,rabia,nihan kalmış herhaldee
ben herhalde anca annemler gidincekatılırım aranıza gir cık ypmayayım haftaya gireyim diyecem 2hafta sonra izin istcem olmucakkben bol bol vereyim kiloları öyle geleyim değil mii:=))
kahvaltım
1dilim ekmek
1yumurta
1kasık lor
2tane zeytin
1fincan ıhlamur içiyorumm
canım dinlenmişsin,uykunu almışsın ne güzel sevindim elacım. işlerinde kolay gelsin.
valla elacım bu konudaki fikrimi söylemek istiyorum,
kilo aldıysanız burda alın,vereceksenizde burada verin diye düşünüyorum,ne farkedecekki.her hafta birinci ve sonuncu takım muhakkak seçilecek zaten. bu hafta biz birinci oluruz ama haftaya sonuncu oluruz. biz kilo verirsek takım birinci olur veremezsek sonuncu. yani kilo vereyim öyle geleyim,kilo aldım izne çıkayım mantığını hiç anlamıyorum. burası zaten kilo verme topiği kilomuzu burda alalım,burda verelim diye düşünüyorum.
bu sadece benim nacizane düşüncemdir arkadaşlar. :)
öğle yemeğim eve gidemedim bugün işlerim vardı
1 lahmacun bi ayran
akşama yürüyüşle ve mekikle telafi edicem
ayrıca ekmek yemicem
sağol canımAfiyet olsun Nihancım.
Harika gidiyorsun maşallah.
Ben önceden çok yemek seçerdim oldukça azalttımb unu ama hala pırasa yiyemiyorum.
Çalışamadım canım ya
Öyle yapacaktım ama sabah 6ya kadar oturup çalışamadım.
Umarım bir an önce düzene girer bu canını sıkan konu Neyneysecim.
Hoşgeldin.
Kednini biraz tanıtır mısın bize?
Cidden çok azaldı takım kaptancığım nasıldı bir ara.
Reyhan da yok gibi zaten.
Aslında böreği çok sevdiğimden değil de alternatif bulamadığımdan oluyor ne yazıkki ekmek falan almayı unutmuştuk da.
Yeni kan lazım bize..
Nihan'ı unutmayalım ama kim yazsa anında cevap yazanlardan birisi :)
Azıcık iyileştin ya hemen kalk temizliğe değil mi?
Tam kızmalıksın senn.
Haklısın aslında kaptancığım ama ben de bu konuda kendimi kötü hissetmeye başladım.
Kilo alıp alt sıralara düşürdüğüm içn takımı yada faydam olmadığı için.
Eminim ki sen yürüyüşle telafi edersin hem fazla bir şey de değilki.
iyi uykular canım görüşürüzKızlar uyku düzenim yine alt üst oldu.
Sabah 6 da yattım 9.30 gibi kalktım.
Sınavım iyi geçti .
Şimdi uyuyacağım kalkınca da sunumumu hazırlayıp rapor yazarım bakarım buraya yine.
Görüşmek üzere.