• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de iyi sayılırım nihancım. sinirlendiğim bir durum var ama sinirlenmemeye bakıyorum. ondan hariç problem yok çok şükür. kahvaltı öncesi bir bakayım dedim. sende ne var ne yok?

ben de iyi sayılırım nihancım. sinirlendiğim bir durum var ama sinirlenmemeye bakıyorum. ondan hariç problem yok çok şükür. kahvaltı öncesi bir bakayım dedim. sende ne var ne yok?

hayrola canım ne olduğunu bilmiyorum ama takmamaya çalış.
bende hep aynı sabah işe geldim insanlarla uğraşıyorum arada buralardayım:1:

saçma sapan bir şeyler işte nihancım. zaten takmamaya çalışıyorum. babamın arada saçma davranışları oluyor, bu da onlardan biri.

sana da iyi çalışmalar canım.

kaptan yardımcılığım takıma hayırlı olur inşallah canım. ben paylaşıma eklerim oğlanı uyutunca.. ben de sana soracaktım zaten davet edelim mi birilerini diye, sen de benimle aynı düşünüyormuşsun. takipte olurum canım.
iyi geceler asumancım, işlerinde kolaylıklar.
yeni aldığın cicin hayırlı olsun canım. göbek bölgesi için egzersiz yapamıyor musun? yani çok yürüyüş vs yapman yasak onu anladım da bölgesel bir takım egzersizler de mi yasak? göbek bölgesi kiloyla ne kadar ilgiliyse hareketle de ilgili.
kaçamak da keşke olmasaymış.
evet rabiacım kaptan yardımcılığın takıma hayırlı uğurlu olsun inşallah ki ben öyle olacağına inanıyorum. takım gerçekten azaldı. melankolide ortalarda görünmüyor hiç,reyhan zaten yoğunum dedi gitti,sen,ben,masal vede reyhan kaldık.evet kızlar takım 4 kişi kaldı bakalım nasıl toparlanıcaz.
Sağol canım. Bence canını sıkma, yeni baştan başla. Yoksa canını sıkıp hiçbir şey yapmazsan benim gibi 70'lere gidiyor insan.
Çok sağol canım. Evet uykusuz kalınca metabolizma yavaşlıyor, iştah açılıyor, yüz çöküyor ama vücut şişiyor. Çok fena. Tekrar kilo almamda uykusuz kalmamda çok etkili oldu maalesef.
Canım benim çok sağol, çok özlemişim. Tahmin ettiğin konular da oldu, başka alakasız bir sürü şey de oldu. Tahmin ettiğin konular halloldu aslında, şimdi iyi olmam lazım ama değilim. Gerçi yavaş yavaş daha iyi hissetmeye başladım.
Ah canım bilsen bu iyileşmiş halim. O kadar kötüydüm ki. Hayatımda birazcık daha mutluluk olsun diye sabahın 6'sına kadar televizyon izliyor, bir oturuşta 4 porsiyon tatlı yiyordum. Hala uyku düzenim oturmadı. 4'te falan yatıyorum ama yiyeceği azalttım. Şimdi sizin yazdıklarınızdan içim umut doldu. Eski motivasyonlu, kararlı günlerimi hatırladım. Hep beraber çok güzel inceleceğiz inşallah.
canım sıkıntılı günler yaşadınkolay değil,sonrasında toparlanmakzor olmuştur gerçekten.neyse hayırlısı ile toparlanır yine eskiformuna dönersin inşallah. çok öpüyorum.
Ben geldim çok sıkıldım kütüphanede off ..
ama daha çalışmam lazım.
Ne yedim bugün paylaşayım.

Sabah-öğle: (12 gibi uyandımda)
2 tane minik mercimekli börek:400 kalori
Peynir:30kalori
2zeytin:25 kalori
Ara: kuru meyve: 100 kalori
Akşam:
Brokoli çorbası: 136 kalori
havuç salatası: 150 kalori
3 tane İnegöl köfte:150 kalori
3 dilim fırında patates: 120 kalori
Muz:100 kalori
Ara: kuru meyve: 50 kalori
Toplam:1256 kalori
öğünlerin dengeli olmuş masalcım tebrik ederim afiyet olsun.not:bu börekler batıracak bizi.:))
günaydın kızlar
akşam yemeğim
1 kase çorba
yarım tabak pırasa ekmek yemedim..
2 kaşık irmik helvası
ara olarak
1 portakal 2 mandalina
sabah
1 kase çorba
1 dilim ekmek
günaydın nihancım afiyet olsun canım,güzel bitmiş ve iyi başlamış tebrikederim.
saçma sapan bir şeyler işte nihancım. zaten takmamaya çalışıyorum. babamın arada saçma davranışları oluyor, bu da onlardan biri.
sana da iyi çalışmalar canım.

günaydın rabiacım,huzurlu birgün dilerim canım. :))

evet rabiacım kaptan yardımcılığın takıma hayırlı uğurlu olsun inşallah ki ben öyle olacağına inanıyorum. takım gerçekten azaldı. melankolide ortalarda görünmüyor hiç,reyhan zaten yoğunum dedi gitti,sen,ben,masal vede reyhan kaldık.evet kızlar takım 4 kişi kaldı bakalım nasıl toparlanıcaz.

sana da günaydınlar asumancım.
takım azalmış ya gerçekten. 4 kişi mi kaldık:85::85: sen, ben, masal bir de kim? yine reyhan yazmışsın ama:61:
toparlanırız canım inşallah. katılmak isteyenleri takip ediyorum ben.

canım sıkıntılı günler yaşadınkolay değil,sonrasında toparlanmakzor olmuştur gerçekten.neyse hayırlısı ile toparlanır yine eskiformuna dönersin inşallah. çok öpüyorum.

öğünlerin dengeli olmuş masalcım tebrik ederim afiyet olsun.not:bu börekler batıracak bizi.:))

sağol kaptan
takım azalmış ya gerçekten. 4 kişi mi kaldık:85::85: sen, ben, masal bir de kim? yine reyhan yazmışsın ama:61:

nasıl 4 kişi ben yokmuyum kızlar her zaman burdayım

slm kızlar nasılsınızz
ben iyiyim buğün bakalım ilaçlar yaradıı
gec kalktık kızımla o uyudu bende uyudumm iyi olduu
kahvaltımızı yaptıkk şimdi temizliğe başlıcam eşimde yok kızıma yaprım bende öyle yerim lahana corbamdan içerim işlerimi bitireyim uğrarım yinee
masal,asuman,rabia,nihan kalmış herhaldee
ben herhalde anca annemler gidincekatılırım aranıza gir cık ypmayayım haftaya gireyim diyecem 2hafta sonra izin istcem olmucakkben bol bol vereyim kiloları öyle geleyim değil mii:=))
kahvaltım
1dilim ekmek
1yumurta
1kasık lor
2tane zeytin
1fincan ıhlamur içiyorumm

nihan yazacaktım,reyhan yazmışım. kafa epey dalgın bende. :)
ben de size katılmak istiyorum arkadaşlar :80:
katıl tabi hayatım. ama şunu söylemek istiyorum,herşeyden önce senin bunu istemen gerekiyorki isminden anladığım kadar istiyorsunda,yani kilo vermek psikolojide başlıyor,bizler sana tam destek sağlayacağız emin olabilirsin. hoşgeldin.
sağol kaptan
nasıl 4 kişi ben yokmuyum kızlar her zaman burdayım

varsın tabi hayatım,senolmadan olurmu.:70:

slm kızlar nasılsınızz
kahvaltımızı yaptıkk şimdi temizliğe başlıcam eşimde yok kızıma yaprım bende öyle yerim lahana corbamdan içerim işlerimi bitireyim uğrarım yinee
ben herhalde anca annemler gidincekatılırım aranıza gir cık ypmayayım haftaya gireyim diyecem 2hafta sonra izin istcem olmucakkben bol bol vereyim kiloları öyle geleyim değil mii:=))
kahvaltım
1dilim ekmek
1yumurta
1kasık lor
2tane zeytin

canım dinlenmişsin,uykunu almışsın ne güzel sevindim elacım. işlerinde kolay gelsin.
valla elacım bu konudaki fikrimi söylemek istiyorum,
kilo aldıysanız burda alın,vereceksenizde burada verin diye düşünüyorum,ne farkedecekki.her hafta birinci ve sonuncu takım muhakkak seçilecek zaten. bu hafta biz birinci oluruz ama haftaya sonuncu oluruz. biz kilo verirsek takım birinci olur veremezsek sonuncu. yani kilo vereyim öyle geleyim,kilo aldım izne çıkayım mantığını hiç anlamıyorum. burası zaten kilo verme topiği kilomuzu burda alalım,burda verelim diye düşünüyorum.
bu sadece benim nacizane düşüncemdir arkadaşlar. :)

Son düzenleme:
nihan yazacaktım,reyhan yazmışım. kafa epey dalgın bende. :)

katıl tabi hayatım. ama şunu söylemek istiyorum,herşeyden önce senin bunu istemen gerekiyorki isminden anladığım kadar istiyorsunda,yani kilo vermek psikolojide başlıyor,bizler sana tam destek sağlayacağız emin olabilirsin. hoşgeldin.

varsın tabi hayatım,senolmadan olurmu.:70:
:1: yani kambersiz düğün olmaz:1:

ya bu konu benim aboneliklerimde 2 keredir kendiliğinden siliniyor anlamadım gitti şimdi 3. ye eklicem yine niye böyle oluyo ya:95::95::95:

öğle yemeğim eve gidemedim bugün işlerim vardı
1 lahmacun bi ayran

akşama yürüyüşle ve mekikle telafi edicem
ayrıca ekmek yemicem

günaydın kızlar
akşam yemeğim
1 kase çorba
yarım tabak pırasa ekmek yemedim..

2 kaşık irmik helvası

ara olarak
1 portakal 2 mandalina

sabah
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Afiyet olsun Nihancım.
Harika gidiyorsun maşallah.
Ben önceden çok yemek seçerdim oldukça azalttımb unu ama hala pırasa yiyemiyorum.

kütüphaneden gelince hiç mi çalışmadın:) ben de seni çalışıyorsun da ara verdikçe bakıyorsun sanmıştım.:1:

Çalışamadım canım ya :1:
Öyle yapacaktım ama sabah 6ya kadar oturup çalışamadım.

Umarım bir an önce düzene girer bu canını sıkan konu Neyneysecim.

slm ben geldim.:80:

Hoşgeldin.
Kednini biraz tanıtır mısın bize?

Cidden çok azaldı takım kaptancığım nasıldı bir ara.
Reyhan da yok gibi zaten.
Aslında böreği çok sevdiğimden değil de alternatif bulamadığımdan oluyor ne yazıkki ekmek falan almayı unutmuştuk da.

Yeni kan lazım bize..
Nihan'ı unutmayalım ama kim yazsa anında cevap yazanlardan birisi :)

slm kızlar nasılsınızz
kahvaltım
1dilim ekmek
1yumurta
1kasık lor
2tane zeytin

Azıcık iyileştin ya hemen kalk temizliğe değil mi?
Tam kızmalıksın senn.

canım dinlenmişsin,uykunu almışsın ne güzel sevindim elacım. işlerinde kolay gelsin.
valla elacım bu konudaki fikrimi söylemek istiyorum,
kilo aldıysanız burda alın,vereceksenizde burada verin diye düşünüyorum,ne farkedecekki.her hafta birinci ve sonuncu takım muhakkak seçilecek zaten. bu hafta biz birinci oluruz ama haftaya sonuncu oluruz. biz kilo verirsek takım birinci olur veremezsek sonuncu. yani kilo vereyim öyle geleyim,kilo aldım izne çıkayım mantığını hiç anlamıyorum. burası zaten kilo verme topiği kilomuzu burda alalım,burda verelim diye düşünüyorum.
bu sadece benim nacizane düşüncemdir arkadaşlar. :)

Haklısın aslında kaptancığım ama ben de bu konuda kendimi kötü hissetmeye başladım.
Kilo alıp alt sıralara düşürdüğüm içn takımı yada faydam olmadığı için.

öğle yemeğim eve gidemedim bugün işlerim vardı
1 lahmacun bi ayran

akşama yürüyüşle ve mekikle telafi edicem
ayrıca ekmek yemicem

Eminim ki sen yürüyüşle telafi edersin hem fazla bir şey de değilki.

Kızlar uyku düzenim yine alt üst oldu.
Sabah 6 da yattım 9.30 gibi kalktım.
Sınavım iyi geçti .
Şimdi uyuyacağım kalkınca da sunumumu hazırlayıp rapor yazarım bakarım buraya yine.
Görüşmek üzere.

Afiyet olsun Nihancım.
Harika gidiyorsun maşallah.
Ben önceden çok yemek seçerdim oldukça azalttımb unu ama hala pırasa yiyemiyorum.

Çalışamadım canım ya :1:
Öyle yapacaktım ama sabah 6ya kadar oturup çalışamadım.

Umarım bir an önce düzene girer bu canını sıkan konu Neyneysecim.

Hoşgeldin.
Kednini biraz tanıtır mısın bize?

Cidden çok azaldı takım kaptancığım nasıldı bir ara.
Reyhan da yok gibi zaten.
Aslında böreği çok sevdiğimden değil de alternatif bulamadığımdan oluyor ne yazıkki ekmek falan almayı unutmuştuk da.

Yeni kan lazım bize..
Nihan'ı unutmayalım ama kim yazsa anında cevap yazanlardan birisi :)

Azıcık iyileştin ya hemen kalk temizliğe değil mi?
Tam kızmalıksın senn.

Haklısın aslında kaptancığım ama ben de bu konuda kendimi kötü hissetmeye başladım.
Kilo alıp alt sıralara düşürdüğüm içn takımı yada faydam olmadığı için.

Eminim ki sen yürüyüşle telafi edersin hem fazla bir şey de değilki.
sağol canım:38:
Kızlar uyku düzenim yine alt üst oldu.
Sabah 6 da yattım 9.30 gibi kalktım.
Sınavım iyi geçti .
Şimdi uyuyacağım kalkınca da sunumumu hazırlayıp rapor yazarım bakarım buraya yine.
Görüşmek üzere.
iyi uykular canım görüşürüz:38:

arkadaslar
sızlerde farkındasınız kı uzun zmandır paylasım yapamıyorum
grubun motıvasyonunu dusurdugumu dusunuyorum bunuda yapmaya hakkım yok
ben ıznınız olursa bır sure gerı donmek uzere ayrılmak ıstıyorum
motıvasyonnunu toplayım burada tekrardan bende varım arkadaşlar derım hepınıze saglıklı kılo verıpguzellesmeler dıyorum

Back
X