• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eminecim, biraz daha iyi hissetmene sevindim canım. eşin de süpermiş 2. gelip yapıcakmıi öyle mi:)) sen tez elden iyileş canım:) gerçi senin gibi güzelliğin üstüne 2. zor bulur eşin:)

bende cnm valla ne bu üstümüzde anlamadım hastalıktan kurtulamadık:2:
eşim beni kızdırıyoo allah kurusun yolarımm :60:valla onuda 2.yide:27::27::27:
teşekür ederim:69: cnm bende seni cok merak ediyorum resim koysana

buğünneler yedim yazayımm
sabah 1dilim kızarmış ekmek 2kaşık lor
2fincan ıhlamur
öğlen lahana corbası,4tanede lahahana sorması
:56:sarma sardım almıştım kaç gündür duruyoo kalanıylada lahana corbası yaptım 1kase içtim
güniçinde içeceğimm inş:46:
:46:kızlar bu aradaa leslie başlıyorum 3milden sonra 4mil sonra 5mill devam edeceğim hergün 45 dk ile başlıyacağımm komsumda plates cd verdi 1gün plates 1gün leslie başlıyorumm iyi oluncaa cok :33::33::33:eğlencelii denemeye değerr:66:
dosba hastaymış sanırım gecmiş olsunn:2:
asuman oğlun gitmiş ah cnmbenim inş cabuk kavuşursunuzz
masal okuldadır ve kilo almışş 62 miiii:52: döverim kız senii:27::27:
dombilide iyidir inş:23:
nihanda zaten gecen hafta süper vermiş bu haftadaabekliyoruz devamını:nazar:
nur memlekette ztenn
rabia kocisin ne zaman geliyoo az kaldı sanırımm:69:
unuttuğum kimse kalmamıştır inş öpüyorum hepiniziii:54::54::54:

canım eşim geç gelcekmiş
bende yeni kendime geldim gibi
dışarı çıkıyorum görüşürüz

emineciğim, hastalık biraz etkisini azaltmış yeniden canlı mesajlarını görüyoruz:)
foto ekliycem de kilo vermiş halim yok hiç. bir ara kendi albümüme ekleyip haber veririm canım. forum normalde dışardan da okudunduğu için herkesin görebileceği bir yere eklemek istemiyorum. yeni cicilerimle çeker eklerim:)
eşim bugün 14:21:zaten salı günü olacak tezkeresi. haftaya salı değil, sonraki salı evde olucak inş.:81::81:
bu arada spor sana çok yarayacak ben eminim. leslie ben de yapıyorum arada fırsat olunca. 3 mil ve 4 mil gayet güzel. bitince ne kadar ter attığına inanamayacaksın. pilates de hepimizin yapması lazım aslında. vücudu çok güzel şekillendiriyor diyorlar. ben de başlıycam inşallah. senden gaza gelirim belki:1:

eminecim, biraz daha iyi hissetmene sevindim canım. eşin de süpermiş 2. gelip yapıcakmıi öyle mi:)) sen tez elden iyileş canım:) gerçi senin gibi güzelliğin üstüne 2. zor bulur eşin:)

bende cnm valla ne bu üstümüzde anlamadım hastalıktan kurtulamadık:2:
eşim beni kızdırıyoo allah kurusun yolarımm :60:valla onuda 2.yide:27::27::27:
teşekür ederim:69: cnm bende seni cok merak ediyorum resim koysana

2fincan ıhlamur
:56:sarma sardım almıştım kaç gündür duruyoo kalanıylada lahana corbası yaptım 1kase içtim
:46:kızlar bu aradaa leslie başlıyorum 3milden sonra 4mil sonra 5mill devam edeceğim hergün 45 dk ile başlıyacağımm komsumda plates cd verdi 1gün plates 1gün leslie başlıyorumm iyi oluncaa cok :33::33::33:eğlencelii denemeye değerr:66:
nur memlekette ztenn
sağol canım inş.
sendende iyi performans bekliyoruz:61:

emineciğim, hastalık biraz etkisini azaltmış yeniden canlı mesajlarını görüyoruz:)
foto ekliycem de kilo vermiş halim yok hiç. bir ara kendi albümüme ekleyip haber veririm canım. forum normalde dışardan da okudunduğu için herkesin görebileceği bir yere eklemek istemiyorum. yeni cicilerimle çeker eklerim:)
eşim bugün 14:21:zaten salı günü olacak tezkeresi. haftaya salı değil, sonraki salı evde olucak inş.:81::81:
bu arada spor sana çok yarayacak ben eminim. leslie ben de yapıyorum arada fırsat olunca. 3 mil ve 4 mil gayet güzel. bitince ne kadar ter attığına inanamayacaksın. pilates de hepimizin yapması lazım aslında. vücudu çok güzel şekillendiriyor diyorlar. ben de başlıycam inşallah. senden gaza gelirim belki:1:

evet azalttı inan dün felakettim ilaçlar etkisini gösteriyo sanırımm
bende genelde yüzümü kapatmaya calışıyorum siz deilde tanımıdığımız herkes giriyo ve ne niyetle bilemeyiz cok duydum resim calındığını doğru diyosunn
cok sevindim senin adına allah bidaha hiç ayırmaz inş cnm benimm az kalmışş
zor askerlik belmem mi tabi sizin daha varklı bizim farklıı:25:
iyi olduğumdönem 1kere yaptımm süper ter atıyo dediğin gibi ve eğlencelii 3mil iyi git gide zorlaşıyomuş sanırım bakalım biraz devam edeyim sonra 4mile gecerimm
başla hayatım sendee

nihancım cnm benden beklemeyin bu aralarr zor gerçi kilom kaç bilmiyorumda hastalıkta düzensiz beslendimm
inş almamışımdırr annemler gelcek ay sonu o zamana kadar birazcık dha vermem lazım annem zaten 5dk durmazz kilo alırımm:(((

canım, daha geçenlerde 80-89 kilo aralığındakilerde birinin fotoları da alıp bir siteye koymuşlar. yapıyorlar yani. özellikle kilo verme ile ilgili kimi siteler gelip burdan hikayeleri bile çalabilir. internet bu ne olacağı belli olmuyor.

ben 3mil yaptım. 4 mil de yaptım. en son 5 mil de yaptım:)) 5 mil epey uzun oluyor. çolukla çocukla zor oluyor. bizimkinin ya çişi geliyor ya oyuncak istiyor. 3 mil falan ideal aslında. bir de pilates için ebru şallıyı da tv'den takip edebilirsin. ben de netten videolarını indireyim diyorum. ne de olsa kadın bunca zamandır yapıyor kendini ispatladı:))

ya askerlik zor canım. seni ne kadar anlıyoruz desek de anlayamayız eminim. Allah sabır versin canım.

kaptan gerçekten iyi olmamış ya bide bana diyodun patates salatası yeme diye:1::1:
verirsin aldığın kalorileri inş bide bisküvide var:53:
:emir_bebek:ağlamana üzüldüm canım ya evet eşinin dediği gibi büyüyor artık zamanı gelince evlenipte gidecek onun için sen bi tane daha düşün derim:1:
ya o ameliyat olan yeğenin ne oldu sonuçlar çıkınca bizede haber ver merak ediyorum ben..
rabia iyi düşünmüşsün o da çok güzel idare ediyor:69:
haklısın hayatım,yerkende aklımdaydı ama inan karnım çok açtı ve yaptığı mamalrdan en masumu daha doğrusu yemek istediğim onlar vardı.
ne demişler gülme komşuna gelir başına.:))
valla nihancım oğlumu o kadar özledimki anlatamam,akşamları yatmadan önce anne gelmedi diyormuş.sırf birilerinin gönlü olsun diye gönderdim oğlumu,inan hiç rahat değilim. diyorlarki çocuk yok azcık rahat edersiniz ama tam tersi hergün kalbim ağrıyor diyebilirim. şu hafta bian önce geçsede oğlumu alsam.
ameliyat olan yiğenimiz evine geldi pataloji sonuçları henüz gelmedi ama temiz olduğunu düşünüyorlar,sağlığıda gayet iyi çok şükür.
rabia konusunda bende hemfikirim :)) çok yakışır çok can yakar hahahah
bu arada günaydın kaptancım??
bende birazcık kendime geldim duş ii geldi yatamadım ama kalktım mutfağı toparladım
şimdide 1 portakal yiyorum
c vitamini ii gelir diye düşündüm
öğlene doğru zencefilli süt düşünüyorum
buralardayım
rabia gerçekten bu işi iyi kıvırır. ondan çok korkuyoruz. :))))şaka şaka hem azmi hemde önerileriyle bizi sürekli motive ediyor diyebiliriz.
günaydınn
iyi dilekleriniz için cok teşekkürler kızlarr
buğün daha iyiyim :nazar:dün dr gittik antibiyotik verdi akşam içtim burun spreyifelan actı biraz gece uyumuşum sabahta gec kalktı ela bende uyumuşumm :62:
ev perişann tezgahın üstü bulaşıktan gecilmiyoo işim cok 10gündür süpür felan yapmadım nerdeyse düşünün 3günlük bulaşık duruyoo saolsun kocamda el atayım demedii:30:
buğün bulaşıklardan kurtalayım yemek yapayımm güzel eğer kendimi iyi hisedersem süpürge yapcam yoksa yarın :44:
camaşır attımm ayy ev işi hiç bitmiyoo yapma diyo eşimde kim yapcaksa gelipp:))))):19:
benimle dalga geciyo 2.yi alayım o hizmetçilik yapar sana diyee:))):52:sakası bile kötü :))):27:
herkes iyidir inşş
gecmişe fazla bakamdımm
nur güle güle kullanın cnm kızınla beraberr:16:
asuman bencede rabia olsun :64:
canım iyi olmanıza dinlenmenize çok sevindim, ev işini çok kafana takma hayatım olduğu yere kadar bence her fırsatta biraz daha dinlen,sonra yavaş yavaş halledersin.
rabia konusunda hem fikir olmamıza seviniyorum yani hepimizin aynı fikirde olmasına.:))
selam kızlar:80:

öğle yemeğim
1 kase çorba
3 yk patates yemeği 1 parça tavuk(az)
1 dilim ekmek
3 yk bulgur pilavı
çokmu yemişim ya:97:
benimbugün konuşmaya hakkım varmı bilmiyorum ama yinede söyleyeyim aslında ölçüler az ama karbonhidarh ağırlıklı olmuş gerçekten dosbamın dediği gibi akşam bol protein alarak dengeleyebilirsin nihancım.
1 kase çorba (ii geldi)
2 tane çiğ kötfe (etsiz)
benim öğle yemeğim nasıl olmuş
şimdi bi yeşil çay içerim :))
çiğ köfte hııımm afiyet olsun:))

hala yatıyorum çorba yaptım içtim kalkacak halim yok aslında
ama dışarıda çıkmam lazım
valla nolcak bu halim bilmiyorum
hemen pozitif enerji gönderiyorum ve iyileşiyorum :)))
pozitif enerjini niye gönderiyorsun negatifi gönder pozitifin kalsın cancağızım.:))):1:

canım, daha geçenlerde 80-89 kilo aralığındakilerde birinin fotoları da alıp bir siteye koymuşlar. yapıyorlar yani. özellikle kilo verme ile ilgili kimi siteler gelip burdan hikayeleri bile çalabilir. internet bu ne olacağı belli olmuyor.

ben 3mil yaptım. 4 mil de yaptım. en son 5 mil de yaptım:)) 5 mil epey uzun oluyor. çolukla çocukla zor oluyor. bizimkinin ya çişi geliyor ya oyuncak istiyor. 3 mil falan ideal aslında. bir de pilates için ebru şallıyı da tv'den takip edebilirsin. ben de netten videolarını indireyim diyorum. ne de olsa kadın bunca zamandır yapıyor kendini ispatladı:))

ya askerlik zor canım. seni ne kadar anlıyoruz desek de anlayamayız eminim. Allah sabır versin canım.
evet bende görmüştüm int sonuçta dediğin gibi yüzü acık zorda kapalıcok bişey yapamazlar herhaldee :)):1::1::1:
bakalım dedğin gibi yapana kadar ela saolsun heryeri perişan etti 2saat sonra onları toladım yarım kaldı bitmedi bilee uyuduğunda yapayacaksın
zorr bidee ayrı memlketlerde olunca dahada zorr cektiğimi bir ben birde allah biliyor:2:
hastalıkta güzel anında hep arıyosunn eşini ailenii

evet sevindim özledimm iyi olcak onlar siz geleceksiniz gelmeyelim diyolarda olsunn gelinn dedim bizdaha nisana yakın gitcez baklaım çok kış olmazsa gelcekler annem öyle diyo yol uzak olunca :))

Kızlar ben geldim nasılsınız?
Bir bakayım dedim yemek yiyeceğm sonra da bu akşam kütüphaneye kapatmayı düşünüyorum kendimi.

ay asumancım, sen üzülmüşsün oğlun gitti diye:43: hafta sonu mu getireceksiniz canım?
belki anneannesini özlemiştir canım ya ondan gitmek istemiştir. bizimki de çok sever. hiç arkasına bakmadan gider :) zannedersem çocuk beni sevmiyor ona sürekli kurallar koyduğum için:1:
sen biraz da bu üzüntüyle yemişsin sanırım. bu seferlik bir şey yazmıycam ama devam ettirmezsen iyi olur:67:
sorma rabiacım,1-2 gün daha geçsin diye bakıyorum hemen gidip alıcam oğlumu çok özledim.
bizimkide öyleydi beni sevmiyor herhalde falan diyordum ama öyle değilmiş biraz daha büyüsün senin oğlunda annenin ne demek olduğunu anlayıp seni daha çok özlicektir.
dikkat edeceğim.:))
2fincan ıhlamur
nur memlekette ztenn
afiyet olsun elacım. inşallah bende ölmeden spora başlayabilirim. senin adına sevindim gerçekten.
oğlum malesef gitti. inşallah canım,valla ben dayanamayıp almaya giderdim şimdi ama diyorum ya başkalarının rahatı için katlanıyorum malesef.

Tek tek cevap veremedim bugün kusura bakmayın.
Beni biraz idare eder misiniz şu sınav döneminde çok sık bakamayabilirim.
Rabia için uygunsa bence kaptan yardımcısı gayet güzel olur.
Bugün öğlene kadar uyumuşum o yüzden sabahla öğlen birleşti.
Ama kaçamağım hiç yok.
Ben görmeden kardeşim çantamı çikolata ve bisküvi ile doldurmuş hem de en sevdiklerimden ama dokunmadım bile :17:
Off şu haftayı atlatsam çok rahatlayacağım.

Back
X