• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben geldim nasılsınız?
Bir bakayım dedim yemek yiyeceğm sonra da bu akşam kütüphaneye kapatmayı düşünüyorum kendimi.
hoşgeldin canım. sınav dönemine az kalmıştır tabi. iyi çalışmalar canım sana.

sorma rabiacım,1-2 gün daha geçsin diye bakıyorum hemen gidip alıcam oğlumu çok özledim.
bizimkide öyleydi beni sevmiyor herhalde falan diyordum ama öyle değilmiş biraz daha büyüsün senin oğlunda annenin ne demek olduğunu anlayıp seni daha çok özlicektir.
dikkat edeceğim.:))
canım, özlenmez mi ya.. Allah sabır versin canım. kayınvalden rahat etsin diye 1 hafta annenlere gönderdiniz oğluşu anlaşılan. üzmemeye çalış kendini canım. çocuklar değişik ortamları seviyor. ona da farklılık olur anneanneyle vakit geçirmek. oğluşa farklılık diye düşünmeye çalış. bugün geçti, cumaya az kaldı canım.

Tek tek cevap veremedim bugün kusura bakmayın.
Beni biraz idare eder misiniz şu sınav döneminde çok sık bakamayabilirim.
Rabia için uygunsa bence kaptan yardımcısı gayet güzel olur.
Bugün öğlene kadar uyumuşum o yüzden sabahla öğlen birleşti.
Ama kaçamağım hiç yok.
Ben görmeden kardeşim çantamı çikolata ve bisküvi ile doldurmuş hem de en sevdiklerimden ama dokunmadım bile :17:
Off şu haftayı atlatsam çok rahatlayacağım.
canım, derslerine çalış sen. ara vermek istediğin zaman takılırsın bize. sınavları atlatınca acısını çıkarırız bu günlerin.

slm kızlar
bugün yoğun olduğum için konularapek hakim olamadım ama inşallah yarın katılımım daha iyi olur.
çoğunluğun hemfikir olduğunu düşünerek rabia 13. takım kaptan yardımcısıdır. paylaşımada yazarız,rabiacım ben unutursam paylaşımasen yazarmısın canım.birde sende ricam yarışmaya katılmak isteyenler bölümünü sende sık sık kontrol edermisin,biri olursa bizim takıma davet edersin. görüldüğü üzere herkes toparlanmak adına izinli. eğer davet edilecek kimse bulamazsak çok az sayıya düşüyoruz.
bu konuda birşeyler yapmamız gerekiyor.
neyse canlar ben şimdi çıkmak zorundayım.yarın bugün yediklerimi kalori hesabıyla yazarım.bu akşam evde epey işimvar.
hepiniziöpüyorum beni özleyin.

slm canlar
akşam kaçamak yaptım gibi yazmıyorum
aslında bu ara kendime dikkat etmiyorum
kendime çok güzel bi cici aldım ama göbek bölgem felaket kötü görünüyor
kendime sinir oldum :((

slm kızlar
bugün yoğun olduğum için konularapek hakim olamadım ama inşallah yarın katılımım daha iyi olur.
çoğunluğun hemfikir olduğunu düşünerek rabia 13. takım kaptan yardımcısıdır. paylaşımada yazarız,rabiacım ben unutursam paylaşımasen yazarmısın canım.birde sende ricam yarışmaya katılmak isteyenler bölümünü sende sık sık kontrol edermisin,biri olursa bizim takıma davet edersin. görüldüğü üzere herkes toparlanmak adına izinli. eğer davet edilecek kimse bulamazsak çok az sayıya düşüyoruz.
bu konuda birşeyler yapmamız gerekiyor.
neyse canlar ben şimdi çıkmak zorundayım.yarın bugün yediklerimi kalori hesabıyla yazarım.bu akşam evde epey işimvar.
hepiniziöpüyorum beni özleyin.
kaptan yardımcılığım takıma hayırlı olur inşallah canım. ben paylaşıma eklerim oğlanı uyutunca.. ben de sana soracaktım zaten davet edelim mi birilerini diye, sen de benimle aynı düşünüyormuşsun. takipte olurum canım.
iyi geceler asumancım, işlerinde kolaylıklar.

slm canlar
akşam kaçamak yaptım gibi yazmıyorum
aslında bu ara kendime dikkat etmiyorum
kendime çok güzel bi cici aldım ama göbek bölgem felaket kötü görünüyor
kendime sinir oldum :((
yeni aldığın cicin hayırlı olsun canım. göbek bölgesi için egzersiz yapamıyor musun? yani çok yürüyüş vs yapman yasak onu anladım da bölgesel bir takım egzersizler de mi yasak? göbek bölgesi kiloyla ne kadar ilgiliyse hareketle de ilgili.
kaçamak da keşke olmasaymış.

Taylor dediğin mantıklı bence paylaşımda bulunabilirsin.
Ne kadar hareketli olsak o kadar motive sonuçta.

Kızlar çekinerek söylüyorum ama kötü bir şey oldu :(
Benim diyet resmen baştan başlıyor.
Bugün tartıya bir çıktım 62 kiloyum :14::14:
Söz artık kaçamak falan yok topladım bugün kendimi

Sağol canım. Bence canını sıkma, yeni baştan başla. Yoksa canını sıkıp hiçbir şey yapmazsan benim gibi 70'lere gidiyor insan.

merhabalar taylor,
arada sırada ismin geçiyor takımda. bazen asuman seni örnek veriyor uykusuzluğun bile kilo yapabildiğine dair.
bence fikrin çok güzel. fırsat bulabildiğince gel buraya yaz. ben kendi adıma sana bir faydamız dokunursa mutlu olurum. inşallah daha fazla kilo almadan kendine dur diyebilirsin.

Çok sağol canım. Evet uykusuz kalınca metabolizma yavaşlıyor, iştah açılıyor, yüz çöküyor ama vücut şişiyor. Çok fena. Tekrar kilo almamda uykusuz kalmamda çok etkili oldu maalesef.

günaydııııınnnn :71:
öcelikle dün taylor gelmiş ve hoşgelmiş
canım kilo almana çok üzüldüm sanırım birazcık sebeplerini tahmin ediyorum ve konuyu kapatıyorum
çnk sen buraya güzel bi sayfa açmak için geldin
bu arada takımda olma fikrini beğendim ama illa ki eski kilona dönmene gerek yok takımca biliyorsun bu konuda hassasız...yanında olmaya çalışırız....ama diyorsan ki zaman problemim var ne zaman istersen öyle olsun...bu arada ben de listede değilim ama takımdan hiç ayrılmadım yaklaşık 1 aydır izinliyim
şu ara benimde motivasyonum düşük :((
gel tekrar gaza gelelim...takımda senin yerini neyneyse arkadaşımız aldı çok ii anlaşacağınızdan eminim :)))
tekrar hoşgeldin

Canım benim çok sağol, çok özlemişim. Tahmin ettiğin konular da oldu, başka alakasız bir sürü şey de oldu. Tahmin ettiğin konular halloldu aslında, şimdi iyi olmam lazım ama değilim. Gerçi yavaş yavaş daha iyi hissetmeye başladım.

Birbirimizi motive edelim canım. Elimizden gelenin en iyisini yapalım.

Sağlığının iyi olduğunu okudum çok sevindim. Diğer şeyler, kilo vs. hallolur nasılsa.

taylor canım hoşgeldin,ben iyiyim hayatım ama seni pek iyi görmedim yoğunluk,stres kiloları geri aldırmış sana. canım bizlerle yazışmak konusunda iiyi düşünmüşsün,listede olmanın tadı başka ama madem yoğunsun listede olmadanda paylaşım yaparak motivasyon sağlayabiliriz sonrasında girersin.
rabiacımda yazmış arada kulaklarını çınlatıyorum. seni aramızda görmek mutlu edecekti bizi

Ah canım bilsen bu iyileşmiş halim. O kadar kötüydüm ki. Hayatımda birazcık daha mutluluk olsun diye sabahın 6'sına kadar televizyon izliyor, bir oturuşta 4 porsiyon tatlı yiyordum. Hala uyku düzenim oturmadı. 4'te falan yatıyorum ama yiyeceği azalttım. Şimdi sizin yazdıklarınızdan içim umut doldu. Eski motivasyonlu, kararlı günlerimi hatırladım. Hep beraber çok güzel inceleceğiz inşallah.

Ben geldim çok sıkıldım kütüphanede off ..
ama daha çalışmam lazım.
Ne yedim bugün paylaşayım.

Sabah-öğle: (12 gibi uyandımda)
2 tane minik mercimekli börek:400 kalori
Peynir:30kalori
2zeytin:25 kalori
Ara: kuru meyve: 100 kalori
Akşam:
Brokoli çorbası: 136 kalori
havuç salatası: 150 kalori
3 tane İnegöl köfte:150 kalori
3 dilim fırında patates: 120 kalori
Muz:100 kalori
Ara: kuru meyve: 50 kalori
Toplam:1256 kalori

Çok sağol canım. Evet uykusuz kalınca metabolizma yavaşlıyor, iştah açılıyor, yüz çöküyor ama vücut şişiyor. Çok fena. Tekrar kilo almamda uykusuz kalmamda çok etkili oldu maalesef.
hoşgeldin taylorcum. bir ara masal da bu uykusuzluk problemlerinden muzdaripti. bu da bir illet sanırım. inşallah toparlarsın canım. menülerini de bekliyoruz kendini hazır hissettiğin zaman:)

Ben geldim çok sıkıldım kütüphanede off ..
ama daha çalışmam lazım.
Ne yedim bugün paylaşayım.

Sabah-öğle: (12 gibi uyandımda)
2 tane minik mercimekli börek:400 kalori
Peynir:30kalori
2zeytin:25 kalori
Ara: kuru meyve: 100 kalori
Akşam:
Brokoli çorbası: 136 kalori
havuç salatası: 150 kalori
3 tane İnegöl köfte:150 kalori
3 dilim fırında patates: 120 kalori
Muz:100 kalori
Ara: kuru meyve: 50 kalori
Toplam:1256 kalori
2 tane minik mercimekli börek 400 kalori olur mu yaw:)) abartmışlar bence.
bu arada menün güzel. akşam yemeğin ayrı bir güzel. nazar değmesin canım.:nazar:Allah zihin açıklığı versin.:81:

kahvaltı: 1 yumurta, biraz peynir, 3 zeytin ve 1 dilim kadar ekmek.
ara: 1 lokma simit, 1 elma
öğle: 1 kase şehriye çorbası, 1 kase yeşil mercimekli makarna.
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 1.5 kupa adaçayı, yarım ayva
akşam: nohutlu salata
ara: sütlü şekersiz neskafe ve muz + 2 ceviz

gündüz bir ara yarım avuç fındık yedim.

neysecim belki biliyosndur bebiş istiyorum ve mekik çekmem mümkün değil...insana ne yasaksa o çok tatlı gelir ya inanın siz spora başladım yok yürüdüm dedikçe bende hevesleniyorum ama her bi dr. bişi yasaklıyo :((
hayatımda o kadar çok yasak varki diyeti bırakarak kendimi biraz olsun rahatlattım darısı diğer yasaklara...sağlıklı ve zayıf bi şekilde

taylor canım düzene girmene sevindim en azından problemlerin azalmış
sen bize takıl sorunlarını da unut :))

bana gelince mandalina yedim 3 tane... ama çok minikti...
vitamin olsun diye..
yavaş yavaş yatsam ii olcak yarın günüm var belki sabah uğrayamam
ii geceler güzeller

neysecim belki biliyosndur bebiş istiyorum ve mekik çekmem mümkün değil...insana ne yasaksa o çok tatlı gelir ya inanın siz spora başladım yok yürüdüm dedikçe bende hevesleniyorum ama her bi dr. bişi yasaklıyo :((
hayatımda o kadar çok yasak varki diyeti bırakarak kendimi biraz olsun rahatlattım darısı diğer yasaklara...sağlıklı ve zayıf bi şekilde
canım, kusuruma bakma sen benim. böyle olur olmaz soruyorum işte.
sen yasaklarına uy canım. bir bebek sahibi olmak fazla kilolardan ve göbüşden daha önemli:) bebişin olduktan sonra sana çook mekik çektiririz inşallah sen korkma:)

vitamin olsun diye..
ii geceler güzeller
bu gidişle sizden esinlenip ben de gün yapıcam:)) gerçi eşim gelince epey misafir ağırlamam gerekebilir:) enerjimi o zamana saklayım:1:
sana kolaylıklar diliyorum canım. iyi geceler.:16:

hoşgeldin taylorcum. bir ara masal da bu uykusuzluk problemlerinden muzdaripti. bu da bir illet sanırım. inşallah toparlarsın canım. menülerini de bekliyoruz kendini hazır hissettiğin zaman:)

2 tane minik mercimekli börek 400 kalori olur mu yaw:)) abartmışlar bence.
bu arada menün güzel. akşam yemeğin ayrı bir güzel. nazar değmesin canım.:nazar:Allah zihin açıklığı versin.:81:

Ayy neyneyseciğim ne çekmiştim hatırlıyorsun değil mi o zamanları.
İyiki vardınız valla canım da çok sıkkındı.
Değildir dimi 400 kalori .
Olmasın bence de :=)

kahvaltı: 1 yumurta, biraz peynir, 3 zeytin ve 1 dilim kadar ekmek.
ara: 1 lokma simit, 1 elma
öğle: 1 kase şehriye çorbası, 1 kase yeşil mercimekli makarna.
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 1.5 kupa adaçayı, yarım ayva
akşam: nohutlu salata
ara: sütlü şekersiz neskafe ve muz + 2 ceviz

gündüz bir ara yarım avuç fındık yedim.

Salatanın çeşitlerine bayılıyorum.
Afiyet olsun Neyneysecim.

Ayy bebiş mi istiyorsun Dosbacım ne güzel ya.
Olsun bir an önce de sevelim .
masalcım sınav zamanı cevizi eksik etme hayatım
başarılar diliyorum

Dosbacım almıştım ama yemeyi hep unutuyorum.
aklımda yarın ceviz de yiyeceğim.

vitamin olsun diye..
ii geceler güzeller

İyi geceler tatlı rüyalar Dosbacımm..

evet ya masalcım, ne çok zaman geçiyor değil mi? çok şükür şimdi derslerinle meşgulsün. o günler de gittikçe geride kalıyor.
yok yok değildir canım:) su böreği olsa o kadar olur yaw:9:

ben de yatıyorum inşallah. bir de geç yatma huyu çıktı şimdi de başıma:)

iyi geceler.

iyi çalışmalar masalcım. sen geceleyeceksin sanırım?

evet ya masalcım, ne çok zaman geçiyor değil mi? çok şükür şimdi derslerinle meşgulsün. o günler de gittikçe geride kalıyor.
yok yok değildir canım:) su böreği olsa o kadar olur yaw:9:

Çok şükür.
Hiç geçmeyecek zannetmiştim ama geçiyormuş.
Çok sevindim bak neyneysecim.

ben de yatıyorum inşallah. bir de geç yatma huyu çıktı şimdi de başıma:)
iyi geceler.

iyi çalışmalar masalcım. sen geceleyeceksin sanırım?

iyi geceler tatlı rüyalar canım.
Çok geç kalıp uykunu ters çevirme.
Kütüphaneden gelince hiç çalışamadım ki:)
Öyle bilgisayarda takılıyorum.

günaydın kızlar
akşam yemeğim
1 kase çorba
yarım tabak pırasa ekmek yemedim..

2 kaşık irmik helvası

ara olarak
1 portakal 2 mandalina

sabah
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Back