hoşgeldin canım. sınav dönemine az kalmıştır tabi. iyi çalışmalar canım sana.Kızlar ben geldim nasılsınız?
Bir bakayım dedim yemek yiyeceğm sonra da bu akşam kütüphaneye kapatmayı düşünüyorum kendimi.
canım, özlenmez mi ya.. Allah sabır versin canım. kayınvalden rahat etsin diye 1 hafta annenlere gönderdiniz oğluşu anlaşılan. üzmemeye çalış kendini canım. çocuklar değişik ortamları seviyor. ona da farklılık olur anneanneyle vakit geçirmek. oğluşa farklılık diye düşünmeye çalış. bugün geçti, cumaya az kaldı canım.sorma rabiacım,1-2 gün daha geçsin diye bakıyorum hemen gidip alıcam oğlumu çok özledim.
bizimkide öyleydi beni sevmiyor herhalde falan diyordum ama öyle değilmiş biraz daha büyüsün senin oğlunda annenin ne demek olduğunu anlayıp seni daha çok özlicektir.
dikkat edeceğim.:))
canım, derslerine çalış sen. ara vermek istediğin zaman takılırsın bize. sınavları atlatınca acısını çıkarırız bu günlerin.Tek tek cevap veremedim bugün kusura bakmayın.
Beni biraz idare eder misiniz şu sınav döneminde çok sık bakamayabilirim.
Rabia için uygunsa bence kaptan yardımcısı gayet güzel olur.
Bugün öğlene kadar uyumuşum o yüzden sabahla öğlen birleşti.
Ama kaçamağım hiç yok.
Ben görmeden kardeşim çantamı çikolata ve bisküvi ile doldurmuş hem de en sevdiklerimden ama dokunmadım bile
Off şu haftayı atlatsam çok rahatlayacağım.