• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhabalar kızlar,
dışarı çıktık oğlumla, yeşillik falan aldık. onları suya ıslattım derken anca gelebildim. mutfak hala ana baba günü gibi ama bir yeşilçay arası vereceğim birazdan.:68:

kilovermekistiyorumben, bize kendini tanıtman gerekiyor. takımların 1. kuralı bol paylaşım. daha ilk günden bir varsın bir yoksun. kendini tanıtırsan çok seviniriz.

nihancım götürmüşsün lahmacunları:1:neyse afiyet olsun. akşama iyi yakmalar dilerim.

masalcım, iyi uykular canım. sınavının iyi geçmesine sevindim.

eminecim, çok şükür hastalıkları atlattın canım. katılabildiğin kadar katılsan bize de motivasyon olur canım ya. 4 kişi de pek az kaldık.ha önemli olan sayı değil nitelik tabiki. bu kalan 4 kişi takımın paylaşımı iyi olanları. sen de hastalık olmadıktan sonra takımı götürüyorsun.

:1: yani kambersiz düğün olmaz:1:

ya bu konu benim aboneliklerimde 2 keredir kendiliğinden siliniyor anlamadım gitti şimdi 3. ye eklicem yine niye böyle oluyo ya:95::95::95:
olmaz tabi hayatım.
sende benim gibi net ayarlarını değiştirmiş olmayasın nihanım :))
öğle yemeğim eve gidemedim bugün işlerim vardı
1 lahmacun bi ayran
akşama yürüyüşle ve mekikle telafi edicem
ayrıca ekmek yemicem
afiyet olsun hayatım,sen ayarlarsın artık.
Afiyet olsun Nihancım.
Harika gidiyorsun maşallah.
Ben önceden çok yemek seçerdim oldukça azalttımb unu ama hala pırasa yiyemiyorum.
Cidden çok azaldı takım kaptancığım nasıldı bir ara.
Reyhan da yok gibi zaten.
Aslında böreği çok sevdiğimden değil de alternatif bulamadığımdan oluyor ne yazıkki ekmek falan almayı unutmuştuk da.
Yeni kan lazım bize..
Nihan'ı unutmayalım ama kim yazsa anında cevap yazanlardan birisi :)
Haklısın aslında kaptancığım ama ben de bu konuda kendimi kötü hissetmeye başladım.
Kilo alıp alt sıralara düşürdüğüm içn takımı yada faydam olmadığı için.
masalcım,takıma girmek isteyen insan bulamıyoruz,öncedenherkes yazardı ama denerdi de.şimdi geliyorlar 1-2 yazıp gidiyorlar,böyle gidersezaten yakında kapanırız.
neden bu takım olayı zor geliyor anlamıyorum.hayatım takım için değil kendimiz için burdayız. kilo alırsan üzülürüz,veririsen seviniriz. hepsi bu. yani şöyle bir şey yok,eksiye düştük masal yüzünden oldu vs. gibi.

arkadaslar
sızlerde farkındasınız kı uzun zmandır paylasım yapamıyorum
grubun motıvasyonunu dusurdugumu dusunuyorum bunuda yapmaya hakkım yok
ben ıznınız olursa bır sure gerı donmek uzere ayrılmak ıstıyorum
motıvasyonnunu toplayım burada tekrardan bende varım arkadaşlar derım hepınıze saglıklı kılo verıpguzellesmeler dıyorum

tamam dombili sağol canım.

arkadaslar
sızlerde farkındasınız kı uzun zmandır paylasım yapamıyorum
grubun motıvasyonunu dusurdugumu dusunuyorum bunuda yapmaya hakkım yok
ben ıznınız olursa bır sure gerı donmek uzere ayrılmak ıstıyorum
motıvasyonnunu toplayım burada tekrardan bende varım arkadaşlar derım hepınıze saglıklı kılo verıpguzellesmeler dıyorum

Sende mi Dombili ??

merhabalar kızlar,
dışarı çıktık oğlumla, yeşillik falan aldık. onları suya ıslattım derken anca gelebildim. mutfak hala ana baba günü gibi ama bir yeşilçay arası vereceğim birazdan.:68:

kilovermekistiyorumben, bize kendini tanıtman gerekiyor. takımların 1. kuralı bol paylaşım. daha ilk günden bir varsın bir yoksun. kendini tanıtırsan çok seviniriz.

nihancım götürmüşsün lahmacunları:1:neyse afiyet olsun. akşama iyi yakmalar dilerim.

masalcım, iyi uykular canım. sınavının iyi geçmesine sevindim.

eminecim, çok şükür hastalıkları atlattın canım. katılabildiğin kadar katılsan bize de motivasyon olur canım ya. 4 kişi de pek az kaldık.ha önemli olan sayı değil nitelik tabiki. bu kalan 4 kişi takımın paylaşımı iyi olanları. sen de hastalık olmadıktan sonra takımı götürüyorsun.

Neyneysecim otlar mı aldın?
Ohh ne güzel salatalar olacak şimdi onlardan ımmm ..
Uyudum uyandım çok keyifli bir uyku çekmişim uyandığım gibi oda arkadaşım bir şey anlattı kahkaha ile kalktım.
Bu arada kaptan yardımcımız otoriterdirr haa hemen uyarır :1::1:
olmaz tabi hayatım.
sende benim gibi net ayarlarını değiştirmiş olmayasın nihanım :))

afiyet olsun hayatım,sen ayarlarsın artık.

masalcım,takıma girmek isteyen insan bulamıyoruz,öncedenherkes yazardı ama denerdi de.şimdi geliyorlar 1-2 yazıp gidiyorlar,böyle gidersezaten yakında kapanırız.
neden bu takım olayı zor geliyor anlamıyorum.hayatım takım için değil kendimiz için burdayız. kilo alırsan üzülürüz,veririsen seviniriz. hepsi bu. yani şöyle bir şey yok,eksiye düştük masal yüzünden oldu vs. gibi.

tamam dombili sağol canım.

Ama ne kadar az kişi olsak da boş bırakmamaya çalışıyoruz ki takımı kapanmasın.
Yaz yaklaşınca çoğalacaktır gelmek isteyenler şimdi kış rahatı çöktü herkese.

ben deldilmm
yapılcaklarımı yaptım daha ar ama kalanı yarınn
asumancım bişeyler yazış katılıyorum cnm ama hiç o niyetle yazmadım inan sadece giremiyorum fazla paylaşımı bozmamak adına sizinle inanın verince dahacaok motive oluyorumm
paylaşım az diye izine ayrıldım zatenn
her zamanda gelip yazmaya calışıyorumm
buğün ne yedimn
öğlen 5tane lahana sarması
ara 1dilim ekmek 1dilim peynir
şimdi makarna yiyorum :) tursu azcıcık
akşamda yeşil cay içmeyi düşünüyorumm
buralardayımmm

Son düzenleme:
slm kızlar beni soran olmamış ama merak etmeyin sizi bırakmaya niyetim yok :4: :9:
takımda yer alıp almama konusu geçmiş... bu takım hepimizin ve ben 2 yıldır hiç bırakmadım bırakmayacağım
belki farkındasınızdır kaçamak yapıyorum sık sık ve yazmıyorum
nedenine gelince sizinde motivasyonunuzu azaltmamak...inanın burda 2 yılda çok şey gördüm...mesela geliyo ve diyetteyim diyo ama bi menü yazıyo paşalar gibi :44: tabii afiyet olsun ama herkesin metabolizma öyle hızlı çalışmıyo arada kaçamak herkesete olur ama menüleri hep böle olunca bazen bu kişi diyet yapmıyor mu diye akıldan geçiyor.... tabii bu dediğim kişileri adcım ve nurcum belki hatırlar:23:
ben bu arkadaşların yaptığını yapmamak adına size günaydın demek :71: içimi dökmek ve kendimi kontrol etmek adına takımdayım ama yediklerimi yazarsam size saygısızlık olur gibi geliyor
burayı zayıflamaktan çok şu son günlerde dengede kalmak için takip ediyorum bi de valla alışkanlık yaptınız :13: :34:
neyse güzellerim ben hep burdayım :3:
takımda listede kilo aldığım için değilde motivasyon düşürmemek adına girmiyorum
bu arada kimseye alınmadım böle yazdım diyede kimse alınmasın canım arkadaşlarım :38:

sabah güne çorba ile başladım
çok hastayım
kuaföre gidecektim yattım uyudum
güne gittim yazmayayım yedim içtim :))
yeni geldim eşim geç gelcekmiş dışarda yiyecekmiş
bende artık bişi yemem ama c vitamini açısından bi yeşil çay patlatırım arkasından da mandalina
bu hasta halimle geziyorum ya kendimi tebrik ediyorum :78:

ben deldilmm
asumancım bişeyler yazış katılıyorum cnm ama hiç o niyetle yazmadım inan sadece giremiyorum fazla paylaşımı bozmamak adına sizinle inanın verince dahacaok motive oluyorumm
buğün ne yedimn
buralardayımmm

Yine de elinden geldikçe giriyorsun Eminecim izinli olsan da buralardasın.
Ama aslında bildirim yapabileceksen listede neden olmuyorsun ki?
Makarnayı da çok kaçırma olur mu?

slm kızlar beni soran olmamış ama merak etmeyin sizi bırakmaya niyetim yok :4: :9:
takımda yer alıp almama konusu geçmiş... bu takım hepimizin ve ben 2 yıldır hiç bırakmadım bırakmayacağım
nedenine gelince sizinde motivasyonunuzu azaltmamak...inanın burda 2 yılda çok şey gördüm...mesela geliyo ve diyetteyim diyo ama bi menü yazıyo paşalar gibi :44: tabii afiyet olsun ama herkesin metabolizma öyle hızlı çalışmıyo arada kaçamak herkesete olur ama menüleri hep böle olunca bazen bu kişi diyet yapmıyor mu diye akıldan geçiyor.... tabii bu dediğim kişileri adcım ve nurcum belki hatırlar:23:
ben bu arkadaşların yaptığını yapmamak adına size günaydın demek :71: içimi dökmek ve kendimi kontrol etmek adına takımdayım ama yediklerimi yazarsam size saygısızlık olur gibi geliyor
burayı zayıflamaktan çok şu son günlerde dengede kalmak için takip ediyorum bi de valla alışkanlık yaptınız :13: :34:
takımda listede kilo aldığım için değilde motivasyon düşürmemek adına girmiyorum
bu arada kimseye alınmadım böle yazdım diyede kimse alınmasın canım arkadaşlarım :38:

Dosbacım buralarda ol zaten.
Ben çok alıştım hepinize.
Ama beni de düşündürmedin değil kaçamaklarım oluyor ciddi anlamda benim de çünkü .

çok hastayım
bende artık bişi yemem ama c vitamini açısından bi yeşil çay patlatırım arkasından da mandalina
Gezmek olunca hastalık falan kalmıyor dimi seni seni :)
Bence de artık bir şey yeme günü telafi et.

Pazar günü trekking varmış kızlarr .
Bekliyorum bakalım sabırsızlıkla.
Yarına da sunumum var cuma yine sınavım.
Canım da çok sıkkın neden bilmiyorum ama çok bunaldım.

ahh cnm ahh ben miyim bahsettğin kişi acabaa

çok hastayım
gecmiş olsun cnm neyinvar
ne güzel gezmişsin bende özledim gezmeyii
yeşil cay mandalina iyi fikir
Yine de elinden geldikçe giriyorsun Eminecim izinli olsan da buralardasın.
Ama aslında bildirim yapabileceksen listede neden olmuyorsun ki?
Makarnayı da çok kaçırma olur mu?

cnmbenim dedğin gibi buralarda olmaya calışıyorum
gecen sene gündüzleri ben ve dosbadan başka kimse olmazdı
bu sene biraz daha haraketliydii ama biraz sakinledi sanırımm
hafta sonları daha sessiz norma herkessin eşiyle vakit gecirmesi felan
gecen sene cuma bildirimden sonra kimse olmazdı pazartesiye kadar nerdeyseee
ben elimden geleni yapmaya calışıyomm
seviyorum sizinle olmayıı
cnm asuman karşı size karşıı cok paylaşımda bulanamayınca kendi adıma üzülüyorumm
bildirim yapmak sorun deill yaparımd paylaşımı etkilemek istemiyorumm

Neyneysecim otlar mı aldın?
Ohh ne güzel salatalar olacak şimdi onlardan ımmm ..
Uyudum uyandım çok keyifli bir uyku çekmişim uyandığım gibi oda arkadaşım bir şey anlattı kahkaha ile kalktım.
Bu arada kaptan yardımcımız otoriterdirr haa hemen uyarır :1::1:
salata malzemelerimi tamamladım canım:)) dolap yeşile boyandı:)) markettekiler otlama niyetinde olduğumu sanmışlardır eminim:1::1:ya böyle salata malzemeleri beni gaza getiriyor iyi oluyor.
asuman haklı canım ya. katılmak istiyoruz diye yazıyorlar ama ben ciddi olduklarını düşünmüyorum. ben ilk burdaki gruplara başlayacağımda çok heyecanlıydım. bana birisi cevap yazacak diye nasıl bekliyordum:) şimdi sanki insanlar deneme yapıyorlar. böyle bedavadan hizmeti hiçbir yerde bulamayız. diyetisyen bile hergün hergün dinlemez:60: artı biz günlük hayatımızı da paylaşıyoruz pisikoloji yönümüz de var yani. bazen de hayata dair felsefe yapıyoruz:1:şaka bir yana kapanmayız inşallah ya. ben çok üzülürüm kapanırsa.:43::43:
ben deldilmm
buğün ne yedimn
buralardayımmm
hoşgeldin tatlım. afiyet olsun güzel güzel mamalar götürülmüş. neyse en azından artık sağlıklısın, iştahın yerine geliyor demek ki:27::27:

dosbacım günüm var dedin diye sormadım ben. gündüz uğrayamayabilirim yazmıştın.
iyi ki de geliyorsun canım. ben de çok alıştım sana, olmasan farkediliyor.

çok hastayım
gezmek iyidir ya:) şifa niyetine gezmişsindir sen:1:

süpeer:81:sınav stresine de iyi gelir trekking. finaller ne zaman bitiyor?

neyin var şekerim bakayımm:27:
boşver takma
hayat 3 kelime
dün,buğün,yarınn
dün gecti
buğünü yaşıyoruz
yarının ne getireceği belli deill
:64:

ahh cnm ahh ben miyim bahsettğin kişi acabaa

gecmiş olsun cnm neyinvar
ne güzel gezmişsin bende özledim gezmeyii
yeşil cay mandalina iyi fikir

cnmbenim dedğin gibi buralarda olmaya calışıyorum
gecen sene gündüzleri ben ve dosbadan başka kimse olmazdı
bu sene biraz daha haraketliydii ama biraz sakinledi sanırımm
hafta sonları daha sessiz norma herkessin eşiyle vakit gecirmesi felan
gecen sene cuma bildirimden sonra kimse olmazdı pazartesiye kadar nerdeyseee
ben elimden geleni yapmaya calışıyomm
seviyorum sizinle olmayıı
cnm asuman karşı size karşıı cok paylaşımda bulanamayınca kendi adıma üzülüyorumm
bildirim yapmak sorun deill yaparımd paylaşımı etkilemek istemiyorumm

Elimizden geldiği kadar ayakta tutarız Eminecim.
Hafta sonları zaten normal herkes ailesiyle ama zaman bulunca yine de yazmaya çalışıyorsunuz.

salata malzemelerimi tamamladım canım:)) dolap yeşile boyandı:)) markettekiler otlama niyetinde olduğumu sanmışlardır eminim:1::1:ya böyle salata malzemeleri beni gaza getiriyor iyi oluyor.
asuman haklı canım ya. katılmak istiyoruz diye yazıyorlar ama ben ciddi olduklarını düşünmüyorum. ben ilk burdaki gruplara başlayacağımda çok heyecanlıydım. bana birisi cevap yazacak diye nasıl bekliyordum:) şimdi sanki insanlar deneme yapıyorlar. böyle bedavadan hizmeti hiçbir yerde bulamayız. diyetisyen bile hergün hergün dinlemez:60: artı biz günlük hayatımızı da paylaşıyoruz pisikoloji yönümüz de var yani. bazen de hayata dair felsefe yapıyoruz:1:şaka bir yana kapanmayız inşallah ya. ben çok üzülürüm kapanırsa.:43::43:

hoşgeldin tatlım. afiyet olsun güzel güzel mamalar götürülmüş. neyse en azından artık sağlıklısın, iştahın yerine geliyor demek ki:27::27:

dosbacım günüm var dedin diye sormadım ben. gündüz uğrayamayabilirim yazmıştın.
iyi ki de geliyorsun canım. ben de çok alıştım sana, olmasan farkediliyor.

gezmek iyidir ya:) şifa niyetine gezmişsindir sen:1:

süpeer:81:sınav stresine de iyi gelir trekking. finaller ne zaman bitiyor?

Ben de aynen öyleyim.
Yeşillikler alınca çok rahatlıyorum yemek konusunda.
Ama ilgimi çekmedi bugün hiç.
Karnıbahar aldım yarın yemekhane de güzel bir şey yoksa yaparım.
Kesinlikle ben de öyleydim ilk geldiğim zamanlarda nasıl heyecanlıydım şimdi de heyecandan ziyade benimsemişlik var eksikliğini hissediyorum.
Diyorum ya bazen etrafımdakilere anlatmadıklarımı sizinle paylaşıyorum.
Finallerim 17sinde başlayıp 2 hafta sürüyor ama daha erken de bitebilir benim.
Bakalım şu hafta geçsin de. sefer desem.
Aslında trekking bile zor geldi bu
neyin var şekerim bakayımm:27:
boşver takma
hayat 3 kelime
dün,buğün,yarınn
dün gecti
buğünü yaşıyoruz
yarının ne getireceği belli deill
:64:

Eminecim neyim var bilmiyorum ama çok sıkılıyor içim.
Bir eksiklik hissediyorum ne olduğunu anlamadığım dokunsan ağlayacağım derler ya aynen öyle.
İçimden hiç bir şey gelmiyor.
Pazar gününden beri ders haricinde neredeyse hiç bir yere çıkmadığımı farkettim şimdi.

Bu arada annem aradı biraz önce.
Kardeşim çok agresif olmuş ben döndüğümden beri.
Öğretmen de fark etmiş konuşmuşlar bugün annemle.
Ve defterinin her sayfasına adımı yazmış.
Annem dün öğretmenin kızarsa demiş.
Kızarsa kızsın o benim ablam yazarım tabi demiş.
Dün de beni arayıp yarın gel gitme bir daha demişti.
Kötü oldum anlatınca annem bunu da .
Bu arada daha okumayı yeni öğreniyor işte 20 gün sonra falan okuma bayramları var.
Bana da gelmeden önce bir kağıda Hilal abla seni çok seviyorum diye yazp verdi bunu cüzdanında taşı olur mu diye :17:
Duygulandım birden.

kızlar valla en alınmaması gerekne kişiler alınmış...
inanın ben şu an takımdaki hiç kimseyi kastetmedim şimdi üzüldüm :(( alıntı yapmmamış olsaydınız mesajımı silerdim
tamamen neden listede olmadığımı açıklamak istedim
nolur kimse alınmasın valla gece uyuyamam :((

masalcım küçük çocuklara ayrılık daha zor geliyor bende ilkokul 1.sınıfta iken abim askere gitmişti 3 gün ne okula gittim ne de yemek yedirebildiler
abim arayınca yemiştim :))
çocukların sevgisi çok saf ve sende çok şanslısın

yeşilliklere bende dayanamıyorum hemen dolabı dolduruyorum
salata benim vazgeçilmezlerimden...hiç üşenmem...sadece bu arada domatesler çok kötü kullanmıyorum havucunda şekeri yüksek..istediğim lezzeti yakalayamıyorum

ah cnm benim daha küçük alışması için zaman gerekiyoo
alında sık gidip geliysun yakın da başka bir ide olsan dahada kötüydü
benim kardeşimle 8 yaş var özlerde o kadar özlediğiniz sanmıyorum küçük olduğu
için etkileniyodur 15 tatilde bol bol vakit gecirirsiniz inş cnm benim:48::38::21:

Bu arada annem aradı biraz önce.
Kardeşim çok agresif olmuş ben döndüğümden beri.
Öğretmen de fark etmiş konuşmuşlar bugün annemle.
Ve defterinin her sayfasına adımı yazmış.
Annem dün öğretmenin kızarsa demiş.
Kızarsa kızsın o benim ablam yazarım tabi demiş.
Dün de beni arayıp yarın gel gitme bir daha demişti.
Kötü oldum anlatınca annem bunu da .
Bu arada daha okumayı yeni öğreniyor işte 20 gün sonra falan okuma bayramları var.
Bana da gelmeden önce bir kağıda Hilal abla seni çok seviyorum diye yazp verdi bunu cüzdanında taşı olur mu diye :17:
Duygulandım birden.

cnm tatilde sende yanına gidersinn inş:16:
inanın ben şu an takımdaki hiç kimseyi kastetmedim şimdi üzüldüm :(( alıntı yapmmamış olsaydınız mesajımı silerdim

ay cnm arada cok yiyorumyaa :60:üstüme alındımm öle kötü düşünmedimm:1:
ama tabi etkilenmemek elde deill
ben alınmaam kim ama merak etmedim deill:26:

Dosbacım aaa üzülecek bir şey yok.
Kötü bir şey düşünerek alınmadık ki zaten son zamanlarda kendimi eleştirem gerekiyor.

masalcım küçük çocuklara ayrılık daha zor geliyor bende ilkokul 1.sınıfta iken abim askere gitmişti 3 gün ne okula gittim ne de yemek yedirebildiler
abim arayınca yemiştim :))
çocukların sevgisi çok saf ve sende çok şanslısın

Gerçekten çok saf bir sevgi.
Ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha farkettim.

yeşilliklere bende dayanamıyorum hemen dolabı dolduruyorum
salata benim vazgeçilmezlerimden...hiç üşenmem...sadece bu arada domatesler çok kötü kullanmıyorum havucunda şekeri yüksek..istediğim lezzeti yakalayamıyorum

Bana salata yapmak çok zor geliyor.
Yapan olsa da yesem modundayım:)

ah cnm benim daha küçük alışması için zaman gerekiyoo
alında sık gidip geliysun yakın da başka bir ide olsan dahada kötüydü
benim kardeşimle 8 yaş var özlerde o kadar özlediğiniz sanmıyorum küçük olduğu
için etkileniyodur 15 tatilde bol bol vakit gecirirsiniz inş cnm benim:48::38::21:

cnm tatilde sende yanına gidersinn inş:16:

ay cnm arada cok yiyorumyaa :60:üstüme alındımm öle kötü düşünmedimm:1:
ama tabi etkilenmemek elde deill
ben alınmaam kim ama merak etmedim deill:26:
Yaş farkı gerçekten çok etkiliyor.
Kardeşimden çok farklı bu kadar büyük fark olunca tabi ne kıskançlık ne başka bir şey giriyor.
Ve o kadar güveniyor ki bana bayılıyorum.
Birisi geçen laf atıyor buna sevmek için ama kızdırıyor da.
Cevap veriyor ablam yanımda benim hiç bir şeycik olmaz diye.

Son düzenleme:
herkese hayırlı akşamlar :)) nasılsınız cümleten ? özledim ya özledim ben sizleri :16:
haftasonu yoktum geldim yine bir trafiğe tutuldm misafir aslında pekte misafir sayılmazlar ama yinede düzenim bozuldu,şimdi de anneciğim yok evde yük benim omuzlarımda... geçmişe bakıp yorumlarım mutlaka olacaktır :))
dünkü beslenmem ile bugünkü beslenmem aynı diyebilirim
sabah : 1 haşlanmış ymurta yarım kibrit kutusu peynir bir lokma bal yarım dilim ekmek ile
ara : 2 galeta
öğle : çorba,5 yemek kaşığı z.y nohut ve 2 kaşık pilav
ara : bir portakal
akşam : çorba, 5 yemek kaşığı z.y nohut ,4 kaşık yoğurt
ara : 2 mandalina ( daha yemedim )
dün ve bugün düzene girdim yemek konusunda öncesinde kaçamaklarım oldu ama kendimce dengelemeye çalıştım
bu arada sporumuda aksatmıyorum yarın ve cuma günüde sporum var,dünkü seansta alt karına yüklendi hoca sabah neden ağrım var diye düşünüp durdum ve buldum :60:

Back
X