• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydııııınnnn :71:
hergün biri uyandıracak ama bugünün şanslısı halamdı :))
ayyy valla kimse uyumama alışkın olmadığı için beni sabah 7den sonra ararlar...halamda aradı güne gidelim ddiye valla gözüm kesmedi...
hava kapalı ve yağışlı gibi(gece yağmur yağmış)
bi de gidersem yerim
ee zaten haftasonu memlekete gidiyorum iyisimi ben bugün evimde oturayım
yarın kızlar kısmetse ablamlar beni alcak memlekete gitcez
pazartesi döncez bakalım hayırlısı

herkese selam.
yine yeni bir gün.
güzel umutlar getirsin size
hastalara şifa,dertlilere deva getirsin.
birazcıkda kilolarımızı alsıın götürsün.:))

dünkü öğünlerimi paylaştım akşamım tam bir hüsranla sonuçlandı ama inanınki börek ve eriştenin kalorisinin okadar olabileceğini tahmin etmiyordum.en fazla 400 kalori falan almışımdır dedim ama yanlış demişim.:23: bu seferlik kızmayın bana noluuurrr :63:

neyse bugünümü çok çok güzel atlatıcam söz.
yarına bari 1 kilo versem 3 göbek adadım atcam valla. söz verdiğim gibi tartılmıyorum yarını bekliyorum.
neyse hediyem dün ulaşmıştır diye düşünüyorum adresine.
bu arada benim hediyemde gelmedi :(

valla kaptan akşamı gördüm ama nihan müdahele etmiş
sende bilmeyerek yemişsin
bu defalık görmeyelim
bende şimdi çok acıktım
kahvaltı hazırlıyorum görüşürüz

günaydııııınnnn :71:
hergün biri uyandıracak ama bugünün şanslısı halamdı :))
ayyy valla kimse uyumama alışkın olmadığı için beni sabah 7den sonra ararlar...halamda aradı güne gidelim ddiye valla gözüm kesmedi...
hava kapalı ve yağışlı gibi(gece yağmur yağmış)
bi de gidersem yerim
ee zaten haftasonu memlekete gidiyorum iyisimi ben bugün evimde oturayım
yarın kızlar kısmetse ablamlar beni alcak memlekete gitcez
pazartesi döncez bakalım hayırlısı
günaydın dosbaamm
senen iyisi yeni yaşam şekline herkesi alışştır hayatım. gerçi bu sendeki kış rehaveti yaza geçer sanırım. güne gitmemekle iyi yapmışsın,memelekette annenin yemeklerinden doya doya yersin.
valla kaptan akşamı gördüm ama nihan müdahele etmiş
sende bilmeyerek yemişsin
bu defalık görmeyelim
bende şimdi çok acıktım
kahvaltı hazırlıyorum görüşürüz
sorma hayatım,gerçekten o kadar olacağını tahmin etmedim,erişteyi zaten oğlumdan kalanı yedim,
zaten bir dahaki sefere yanımda ciddi ciddi kalori tablosu getiecem.
birde eve gelince diyorumki eşime,''az yedim ya karnım acıktı, gitmeden çorbamı yapsaydım şimdi birazcık içerdim ''diye. kalorinin dibine vurmuşum haberim yok. :14:

günaydın kaptancım..
yürüyüş filan yap kaptanım ya sen eritrsin
benimde yine günüm var bu akşam:97:
nihanım,buakşam eve gitmeden alışveriş falan yapıcaz,epey bir gezerim sanırım. evdede nerden baksan saat 1e kadar yemekdi iş falan derken ayakta olucam.sanırım 300 kalori kadar yakarım.
ama günde dikkatli ol hayatım,kıymalı börekten kaç, yoğurlu erişte,patates salatası yememeni tavsiye ederim. gazan mübarek ola nihancım. :5:

bu arada yılbaşı hediyem geldi. gönderen arkadaşıma teşekkürederim. :31:

poly canım arada görüyorum seni aşağıda,nasılsın hayatım.

Son düzenleme:
nihanım,buakşam eve gitmeden alışveriş falan yapıcaz,epey bir gezerim sanırım. evdede nerden baksan saat 1e kadar yemekdi iş falan derken ayakta olucam.sanırım 300 kalori kadar yakarım.
ama günde dikkatli ol hayatım,kıymalı börekten kaç, yoğurlu erişte,patates salatası yememeni tavsiye ederim. gazan mübarek ola nihancım. :5:
patates salatasıdamı tehlikeli yimeklerden :53:
sağol kaptan akşam yemeği hiç yemicem yada çok az yerim
ama geçen günde abartmamıştım umarım yine tutarım kendimi:65:

merhaba kızlar nasılasınız dün gelemedim dün misafirlerim vardı şehir dışından koştur koştur hiç zamanım olmadı şimdi de kardeşim var bu aralar pek gelemeyeceğim zannedersem size selamı acibiberin bol bol yeğenimle vakit geçiriyorum maalesef geçmişi okuyamadım görüşürüz inş

salı
1 dılım ekmek 3 tane sucuk 3 catalda yumurta
oglen 1 tabak lahana sarması
akşam 3 tane lahna
carsamba (dun)
kahvaltı yok
ıkındı 1 dılım pasta
2 kasık kabak salatası
2 tane borek
akşama 4 yk etlı nohut 1 dılım ekmek
bugun
nıyetlıyım
yemege mısafırım gelırse ızgara balık gelmezse akşmdan kalan etlı nohut

uzun zamandır gıremıyorum
esı evde olunca olmuyo bırde rahatlızlıgı malum

merhaba kızlar nasılasınız dün gelemedim dün misafirlerim vardı şehir dışından koştur koştur hiç zamanım olmadı şimdi de kardeşim var bu aralar pek gelemeyeceğim zannedersem size selamı acibiberin bol bol yeğenimle vakit geçiriyorum maalesef geçmişi okuyamadım görüşürüz inş

acıbıber kılolarını verdı ohhhhhhhhh valla
sendde bı guzel bebıs sev ozlemısındır
senınkıler buydu

kızlar, herkese günaydınlar. biz de erkenciyiz bu sabah. spor var 11'de, öğleden sonra görüşmek üzere inşallah.
günaydın canım, bol kalori yakmalar.
sen şimdi sporda şöyylee bi gevşersin öyle gelirsin dimi hayatım,çok sinirlenmezsin. :)))
6 aylık evliyim, özel bir şirkette çalışıyorum,

Aslında kilo alışımı anlayamadım pek.. ama sanırım yerleşmediği için çabuk verebilirim. Temkinli bir insanım kilo konusunda 62’nin üstüne çıktığımda hemen müdahale eder, 59-60 civarında seyrederdim. Ne olduysa son iki ayda oldu ve ben 66 hatta bazı geceler 68’i gördüm. Bu sabah tartıldığımda 64.3 idim. Eskiden kabus olan rakamların şimdi sevindirici olması acı geliyor, gruba da bu yüzden yazıldım.
Sabah:
1 kase nesfit,
1 nar suyu
Yarım poğaça (işte bu kendimi tutamadığım için oldu)
canım inan hepimiz aynı durumdayız,ben evlendikten sonra 2 kilo aldım . hamilelikte aldığım 4 kiloyu atamıyorum üstümden yapıştı kaldı,atıyorum ama geri geliyor. aslında en büyük eksikliğim spor,bir başlasam çok daha iyi olacak ama başlayamadım malesef,nasıl olacak onu bilmiyorum ama bu sene niyetim var başlamaya. bende kendimi bu kiloda hayal edemezdim ama şimdi demen gibi şükrediyorum artık ne yapayım. inşallah grubumuz sana uğurlu gelir ve istediğin kiloya gelirsin.
Kızlar nasılsınız?
Dün bir türlü fırsat bulup giremedim gece herkes yatınca girerim diyordum ben uyuyp kalmışım yorgunluktan ..
Doktora gittim bütün tahlillerimi yaptırmak için tahlil sabahtan yapılıyormuş ama doktor yokmuş sabahtan olmadı yani.
Endoskopi içinde önceden randevu gerekiyor sömestre kaldı yani.
Ama bacağımda minicik bir damar belirgindi korktum ben bu ne diye ..
Kalp damara gittik.
BAşka şey olsa gitmem de görüntü de kötü olacak diye korktum çaktırmayın :1:
VAris demeye dilim varmıyor ama başlangıcı dedi.
İlerlememesi için ilaç verdi.
Ağrın falan olmasını engellerki daha olmaz zaten falan dedi.
İğneleri varmış görüntüyü kaybetmek için ama şırıngaya enjekte ettiğimize değmez dedi.
Çok ilgili bir adamdı ama az dalga geçti benimle abarttım diye :)
Sonra annemle gezdik bol bol..
Oturduk sohbet ettik.
Oradan arkadaşımın yanına geçtim.
TAvla oynadıkk yendim :)
Gece kar yağdı Eskişehirde harikaydı ..
Eve geldim kardeşim beni beklemiş onunla ilgilendim derken sızıp kalmışım ..

Geçmişe bir göz attım alıntılayıp yazmaya çalışacağım fırsat bulursam ama biraz cevap vereyim aklımda kalan şeylere ..

Eminecim çook geçmiş olsun iyi misiniz şimdi?
Zayıfladığın çok belli ve harika olmuşsunn ..
Bayıldım valla ...
Eskişehirde düşün mü varrr :)

Kaptancığım yerinde olmayan kişi ben miyim bilemedim ama değilsem de gönderen arkadaşa teşekkür ederim. Dün telefon geldi kargodan hediyem teslim edilmiş görevliden alabilirmişim.Erkek bloğuna bırakmışlar ama :))
Ben de salı günü kargolamıştım hediyemi. Not yanımdaydı da ortaya da çıkardım ama kargoyu yaptıktan sonra dışında kaldığını fark ettik. Babam Pttde çalışıyorda beraber koyduk etrafını doldurduk falan bir şey olmasın diye :)
Bu arada neden üzüldüm dediğini merak ettim ..
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler ..

Neyneysecim valla aklımdan çıkmıyorsun ya :D
Nasıl bir etki yapmışsın ben de çook teşekkür ederim..
Kuru meyvelerimizi de aldık dün Ankaradan alamıyorum unutuyorum yada zor geliyor hep ..

Nurcum memlekettesin galiba iyisindir umarım ..

Dosbam gece ne güzel sohbetler dönmüş öyle ..
Bu konuya uzunca girmek istiyorum boş bir zamanımızda ..
Çok hoş bir hikaye var gibi ..

Melankoli sen nasılsın?

Fiyuceden hala ses yok ebn merak ediyorum ..

Herkes iyidir umarım görüşmek üzere kızlar ..
masalcım merhaba canım. hayırlısı ile evine varmışsın ne güzel. endoskobi sömestre kaldı demişsin,uzun bir süre gerçekten,ondan sonrada derlerki zamanında müdahele edilmemiş falan sen 1 saatlik olay için 2 ay süre verirsen bu millet ne yapsın. sinir oluyorum bu uygulamalara. neyse canım,özellerede bir sor istersen uygun fiyatsa hiç bekleme derim.
varis olayında sanırım treaking yaptığını söylemişsindir dr. a. sürekli ayak üstündesin normaldir hayatım. dilerim artmaz. hediye konusunda eline aldığın zaman yorum yaparım canım.:))
oğlanı uyutayım derken uyumuş biri olarak kafam kazan gibi şimdi. menümü de yazayım da kaçayım bari.
sabah: pazı kavurması, peynir, 2 zeytin. 1 dilim kadar ekmek.
ara: 1 elma, kuru üzm vs.
öğle: zeytinyağlı pırasa(pirinçli)
ara: 2 kupa yeşilçay
ikindi: hamsi buğulama, soğan
ara: 1 ayva
ara: 1.5 kupa ısırgan otu çayı
akşam: yoğurtlu kereviz salatası
ısırgan otu çayı da epey tuhaf. şifa olsun diye içerim birkaç gün ama arkası gelir mi bilmiyorum:))
ısırgan otunuda denedin ,tebrik ederim.şifa olsun hayatım. ayrıca afiyet olsun.

Canlarım merhabalar nasılsınız ben memleketteyim inanılmaz bir koşturmaca içindeyim ablam <konya ya dra gittiği için kızı benim yanımda kalıyor iki çocukla resmen boğuşuyorum o yüzden netede giremiyorum.
Sırf internete rahat girebilmek için tabletimi yanımda getirmiştim ama çocukların elinden kurtaramıyorum onuda geçenlerde msnye girip asumanıma izin istemiştim çünkü katılım yapamıyorum geçmişe bakamadım inanılmaz uun geldi gözüme bilgisayarıda anca elime geçti
Sizler nasılsınız bakalım umarım bi yaramazlık yoktur
Hediyelerim elime geçti cumartesi günü gelmiş ablacım almış sağolsun hepsi birbirinden güzel buraya girip haber edemedim ama eminemin cebine mesaj atmıştım teşekkürümü iletmiştim ellerine zevkine sağlık hepsi birbirinden harika gerçekten bayıldım canım benim çok güzeller resimlerini çektim ama ekleyemedim tabletten eklemeye çalışacam şimdi
Diyetime gelince dikkat etmeye çalışıyorum ama çokda değil kan ve demir eksikliği gibi bi rahatsızlığım olduğu için millet çok sıkboğaz ediyor ama çok dinlememeye çalışıyorum inş. almadan giderim
canım merhaba.hoşgeldin.
ablacığın inşallah şifasını bulur nurcum,aynı şekilde sanada dilerim hayatım. sizdeki rahatsızlıklar ırsiydi sanırım. 2 çocukla,ablanla,ailenle olmanın keyfini çıkar hayatım,burayı kafana takma. burda işler aynı devam ediyor. bomba gibi bir dönüş bekliyoruz senden. hediyelerini beğenmişsin ne güzel senin adına sevindim canım. güle güle kullan.:))
ohhh ne güzelde kaynatmışsınız dosba ve neyneyse :)) kıskandım :9:
ilk önce ne yediklerimi yazayım ;
2 bardak su
sabah : 1 haşlanmış yumurta ,yarım kibrit kutusu beyaz peynir , 1 zeytin ,yarım dilim ekmek ve şekersiz çay
ara : 2 galeta
sıcak çikolata ama yarısı ve su ile
öğlen : 4 yemek kaşığı patates yemeği
ara : 1 galeta
akşam : 1 kepçe çorba ve 7-8 tane mezgit yarım dilim ekmekle ( balıklar tahmini,az olabilir ama fazla olmaz :) )
ara : 1 portakal
birazdan da tarçınlı ılık süt ile günü tamamlarım :66:
bu arada sporada gittim sanırım vücut yorulduğundan erken uykum geliyor :61:
bugün benim için yorucu ve stresliydi,sabah milli eğitim müfettişleriyle uğraştım karnım ağrıyordu şiddeti birde teftiş stresi midem de ağrıdı ve bayağı yordu beni :97:
afiyet olsun canım,mnün güzel olmuş. tebrikler.
ben marketten ısırgan otu aldım kızlar. ilk defa yiyeceğim kendisini. şimdi temizlemeye gidiyorum, pişirme önerilerinizi alayım:81::81:
sen gerekeni çoktan yapmışsındır canım. kendisiyle tanışmadım bir önerim yok malesef canımcım.:((

Son düzenleme:
patates salatasıdamı tehlikeli yimeklerden :53:
sağol kaptan akşam yemeği hiç yemicem yada çok az yerim
ama geçen günde abartmamıştım umarım yine tutarım kendimi:65:
üzgünüm hayatım ama uyarmak istedim sadece.benim yaşadığım hüsranı yaşama diye. patates salatasının 1 kasesi 436 kalori hayatım,birde börek yersen çok fena. ama kısır olursa 2 yada 3 kaşık ideal sanırım. :))

merhaba emirel hoşgeldin.
gözün aydın canım.acibibere sende selamsöyle canım,öpüyorum hepinizi.
salı
1 dılım ekmek 3 tane sucuk 3 catalda yumurta
oglen 1 tabak lahana sarması
akşam 3 tane lahna
carsamba (dun)
kahvaltı yok
ıkındı 1 dılım pasta
2 kasık kabak salatası
2 tane borek
akşama 4 yk etlı nohut 1 dılım ekmek
bugun
nıyetlıyım
yemege mısafırım gelırse ızgara balık gelmezse akşmdan kalan etlı nohut
uzun zamandır gıremıyorum
esı evde olunca olmuyo bırde rahatlızlıgı malum
dombilicim merhaba,eşininşallah daha iyidir.
öğünler almış başını gitmiiş yine canım. bu yemeğe kilo verirsen ben çıldırırım emin ol:))
Allah kabul etsin hayatım.

1.5 kk büyüklüğünde süzme peynir 43.5
5 ad zeytin 65
1.5 dilim ekmek 94.5
Toplam 203 kalori

Ara 1 porsiyon karışık salata 123 kalori

kızlar nasılsınızz
ben kötü ailecehasta oldukk elim kolum tutmuyoo boğazlarımm kulağım ağrıyoo
uykusuzluk hat safadaa
dün dr gittik elaya devlet acile broansitt dedi güvenemedik kendi dr gittik muhaneneye
bişeyi yok lodos carpmış salgın var temiz bronşit felan yok dedii
devletteki iğne yazayım yada yapayımhemn diyoo yok gerek dedik cıktıkk
kendi dr 2tane ilaçverdi antibiyotiğedegerek yok dedii içimizi rahatlattı
gece ateş yine 39lara cıktıı 3gün cılar dedi ama sabahladık yine gözlerimi zor acıyomm akşam eşimde yok nöbetçi allahımm yardımcımız olsunn elanın gözlerinin içinebakıyorumm uyusun diyee
bendde yatacağım hemen
hediyem yoldaymışş
nur almışş güle güle kullan canımm
asumancımda almış güle gle kullan kimden geldi tatlımm

gelelim yiğenimin durumuna.
dün beyin ameliyatı gerçekleşti,kapalı olarak.yani sadece küçük bir delik açarak ameliyat ettiler,kitleyi temizlediler,kitleden alınan örnek patalojiye gitti 6 gün içinde sonuç gelirmiş. iyi huyluise sıkıntı yok,diğer ihtimmalidüşünmek istemiyorum bile. ameliyatı 5 saat sürmüş. akşam aradığımda kuzenle görüşemedim teyzemle görüştüm. ufaklığı yoğun bakıma almışlardı oda kapıda bekliyormuş. ufaklık dediğim delikanlı oldu aslında 8 yaşında bir tosun. dualarınızı esirgemeyin canlar olurmu.

üzgünüm hayatım ama uyarmak istedim sadece.benim yaşadığım hüsranı yaşama diye. patates salatasının 1 kasesi 436 kalori hayatım,birde börek yersen çok fena. ama kısır olursa 2 yada 3 kaşık ideal sanırım. :))

.
sağol adcım uyarın için:38:

gelelim yiğenimin durumuna.
dün beyin ameliyatı gerçekleşti,kapalı olarak.yani sadece küçük bir delik açarak ameliyat ettiler,kitleyi temizlediler,kitleden alınan örnek patalojiye gitti 6 gün içinde sonuç gelirmiş. iyi huyluise sıkıntı yok,diğer ihtimmalidüşünmek istemiyorum bile. ameliyatı 5 saat sürmüş. akşam aradığımda kuzenle görüşemedim teyzemle görüştüm. ufaklığı yoğun bakıma almışlardı oda kapıda bekliyormuş. ufaklık dediğim delikanlı oldu aslında 8 yaşında bir tosun. dualarınızı esirgemeyin canlar olurmu.
ay yavrum benim Allah acil şifalar versin inş.
inş iyi huylu çıkar inş. Rabbim

Back
X