çok doluymuşuz çok
demek eşinle liseden beri tanışıyorsunuz:) bunu da satıraralarında öğrenmiş oldum.
açıkçası ben de bu mesleğin bana ve biraz genellersem bayanlara çok uygun olduğunu düşünmüyorum. uzun mesailer, projeler, sürekli kafanın bu işle meşgul olmak zorunda olması, takip etmen gereken yenilikler.. taze bir mezzunken bunlar gözüne zor gelmiyor insanın.. ancak eş olunca, anne olunca acabalar başlıyor. ben de sana katılıyorum, evimde mutluyum. bazen sıkılma durumu oluyor. ancak bu durum için de eşim dönmeden pek bir çare sözkonusu değil:) o gelince belki biraz yenilik düşünebilirim. aslında çalışmaktan öte bir sürü hayalim var. arapça öğrenmek istiyorum mesela. kitabımı anlayarak okumak istiyorum ve daha birçok şey..
bu arada canım Allah sana ve eşine hayırlı evlat ve dahi evlatlar versin. bir evladın olunca ondan daha güzel işin olmaz zaten.
yok canım eşimle yüksek okulda tanıştık sınıf arkadaşımdı yani eşim 2 üni bitirdi
evet taze mezunken yapılıyo ama ara verince işten soğuyorsun ve arayı kapatmak için çok çalışmak gerekiyor tıptan daha hızlı ilerleyen bi meslek :))
arapça konusunda ben kursa gittim sana tavsiyem kesinlikle bi arap hocadan ders al derim :)) bu arada ilahiyatçı arkadaşlar alınmasın :))
inş. canım istiyoruz evde bi bıcırık