canım yanlış anlamanı kesinlikle istemiyorum,aynı durumla hepimiz karşılaşıyoruzdur. sanırım şöyle oluyor bugün karşılaştığım insanla 5 kilo verip 3 kilo almış olarak karşılaşınca haliyle o insan verdiğimiz 2kiloyu farkediyordur.ama bazende haftada bir karşılaşıştığımız kişiler sağolsunlar motive etmek için söylüyorlar diye düşünüyorum:)) az yemek ama öz yemek yani doğru besinleri tüketmek. bütün mesele bu ama yapmak zor geliyor malesef.haklısın mideyi şikirip kakmayacaksın ama ben zaten midemi şişirip kalkmayalı nerdeyse bir ay olcakben herşeyden yenmesi taraftarıyım fakat ölçü ve saatlerini doğru ayarlamak ve aşırıya gitmek yerine tadımlık yemek
yoksa hasta olurum ben sinirden veremem bu sefer
tarçınlı süt ise masalcığımın tavsiyesiydi bende uygulamaya koydum ve çok güzeldi
kesinlikle katılıyorum birlikteykenrezil olcam yada ne kadarda oburmuşum dememek için burası yani takımım harika çözüm
ama kaptancım ben zaten beni en son gördüklerinden beri zayıfladım az buçuk sporunda etkisi var her ne kadar aksatmış olsamda:44:ama evet etrafımdaki insanlar nazik kişiler
![]()
öğlen menüsü ve 2 ara güzel canım afiyet olsun. ama probis ve sıcak çikolata beslenmemize göre yanlış.:26:bugün neyle beslenmişim :44:
2 bardak su
sabah : 1 probis ( 150kal ) şekersiz çay ile
ara : 1 kepekli galeta
öğlen : bir kase çorba bir dilim ekmek ve yeşil salata
ara : bir sıcak çikolata içim ( 54 kal )
ara : bir mandalina
akşam : henüz yemedim ama düşünüyorum
güzelce sporumuda yaptım![]()
kekim 1 tane masalcım,patatesli(tuzlu)kekler olmasa daha iyi olabilirmiş kaptancığım ama problem yok bence yine de zaten kalori hesaplaması bunu gösteriyor.
Hani nerde sabır kaptanım ..
1 haftada olacak şey değil ki bu ?
Sonuçta kilolarımızı 1 haftada almadık değil mi?
Hiç umutsuz olma.
Yiğeninden haber var mı bu arada bugün sürekli aklımdaydı.
Burada daha çok yorulacağım gibi geliyor kaptancığım.
Yarın bütün gün hastanede olacağım.
Akşam arkadaşımla buluşacağım.
Perşembe günü okula ders dinlemeye gideceğim.
Merak ediyorum nasıl olacak.
Akşam muhtemelen yine dışarıda olurum.
Cuma sabah ılıcalara gideceğiz.
Orada bol bol yürüyüş yaparım , kapalı havuzu varmış yürürüm derken ne ara dinleneceğim bilemedim :)
Kaptancığım bir günden bir şey olmaz ama kurabiye tarzında yiyecekler alışkanlık yapıyor insanın canı hep istiyor kendimden biliyorum.
sabır en iyi rabiada var hayatım, öyle değilmi.

ihmale gelmez deyip yoğunluğunun arasına hastahaneyi sıkıştırman çok iyi masalcım.
bol sebzeli meyveli öğünler dilerim canım.Bakalım ben ne yemişim?
Sabah : tost = 170 kalori
yarım abrdak meyve suyu= 100 kalori
Ara : 1 browni = 200 kalori
Öğle : tavuk dürüm : 330 kalori
Ara = bir parça çikolata = 62 kalori
Maden suyu ..
Toplam= 962 kalori
Akşamı daha yiyemedim ama bu günlerde pek dikkat edebileceğimi zannetmiyorum evde ..
afiyet olsun tatlım.canım bende sıcak çikolatanın kalorisinin o kadar olmadığını düşünmüştüm ama arkasında öyle yazıyordu ama yarın yine bakarım onaylamış oluruz şimdi bende şüpheye düştüm :44: ben uyanır uyanmaz hemen mutlaka su içerim sanırım alışmış vücudum birde susuyorum ama uyandığımda içim yanıyo sankibenimde maden suyu tüketmem lazım kaslarımın kasılmaması için,hatırlattığın iyi oldu masalcım :))
bu arada akşam yemeğimide yedim ;
akşam : 1,5 kepçe çorba , 2 yemek yediğimiz kaşıkla pilav ( dünden vardı ) yanına 4 küçücük köfte ızgara ve bir koca bardak ayran tabiki tuzsuz (tuzlu ayranı hiç sevmem )
ara olarak bir mandalina yerim yada portakal,gece yatarken yine tarçınlı süt içerim :))
masalcım ben sütü ısıttım ve içine toz tarçın attım yarım çay kaşığı kadar,sen nasıl tüketiyorsun?
beklediğin motivasyon,kendini toparlayıp evet başlıyorum diyerek vede bunu bize hissettirerek gelecektir emin ol hayatım.merhaba kızlar bu gün moralim çok bozuk kendime birtürlü sahip çıkamadım yedim durdum bazen niye böyle oluyor bilmiyorum inş yarın kendimi toparlarım böyle çok yediğim zamanlar da bütün motivasyonumu kaybediyorum
tebrikederim sedacım, hastalığın sen kilo vermeye devam ettikçe daha kolay geçecek hayatım.geçmişolsun.kızlar geldım
bugun doktora gıttım ve yarım kılo vermısım bu hafta ama o bıle mucızeymıs cunku hasta olamıyorum
Toplamında sırf gobekden 10 cm gıtmesının mutlulugu var ustumde
![]()
ya rabia gerçekten bu kadar az yiyerek nasıl durabiliyorsun Allah aşkına ya. bune menümü bu. ooff çıldırtcak beni bu hatun.bu arada kızlar ben gündüz bir daha uğrayamadım. oğlum uyanınca alışverişe gittik, iyi oldus beden eşofman aldım ya kendime inanamıyorum
o gazla oralarda bir şey de yemedim. bugün yediklerimi de yazayım:
kahvaltı: 1 poğaça, geç kalkıyorum spora yetişmek için başka seçeneğim olmuyor. yemezsem sporda kötü oluyorum. ev yapımı olduğu için fazla kalorili olmaz inş.
ara: 1 elma, kuru meyve karışımı
öğle: hamsi buğulama ve tere
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: salata
şimdi: adaçayı

kardeşini benim yerimede öpermisin, şuan dahada üzüldüm. sebebini sonra söylerim.Canım o yazdıklarım eve gelene kadar olanlardı..
Bu akşam yediklerimi yazmıyorum çünkü çok kaçırdım ama yarından itibaren dikkat edeceğim.
Birde kardeşim yediği çikolataları ikiye bölüp bana saklıyormuş annemlerden de habersiz .
Görünce gözlerim doldu![]()