• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah:
1 kase nesfit,
bitki çayı

ara:
az fındık
kuruyemiş...

6 aylık evliyim, özel bir şirkette çalışıyorum,

Aslında kilo alışımı anlayamadım pek.. ama sanırım yerleşmediği için çabuk verebilirim. Temkinli bir insanım kilo konusunda 62’nin üstüne çıktığımda hemen müdahale eder, 59-60 civarında seyrederdim. Ne olduysa son iki ayda oldu ve ben 66 hatta bazı geceler 68’i gördüm. Bu sabah tartıldığımda 64.3 idim. Eskiden kabus olan rakamların şimdi sevindirici olması acı geliyor, gruba da bu yüzden yazıldım.
Sabah:
1 kase nesfit,
1 nar suyu
Yarım poğaça (işte bu kendimi tutamadığım için oldu)

Çok fazla kilo almadan önüne geçmen iyi olmuş.
HAdi bakalım iyi kilo vermeler.
Ayrıca gayet güzel başlamışsın.

günaydın kızlar

dün akşam yemeğim
yarım kase mantı

2 portakal

1 saat yürüyüş mekik

sabah
yarım simit çay

Merhaba Nihancığım nasılsın?
Kaçamağının olmamasının yanında spor çok güzel tebrik ederim.

hoşgeldin masalcım. evde olduğun halde çok erken uyanmışsın. yatsaydın sıcacık yaw:) beni oğluş uyandırmasa uyurdum daha.
eskişehire kar yağdı demek, ne güzel. ankarada bugün yağmur var. kapalı bir hava.
hastane işlerini merak etmiştim ben de. buraya yazacaktım ama akşam unutmuşum. sömestre kalmış anlaşılan. ona da çok bir şey kalmadı sanırım. inşallah randevularını falan almışsındır, erken alınabiliyorsa.
kadınlar için estetik herşeyden önemli canım, o minik varisciğe niye o kadar endişelendiğini anlayabiliyorum. bir de varis öğretmen hastalığı derler sen de öğrenciyken başlamış:1:
bu arada korkunç etkim karşısında ben bile hayretlerde kaldım:) şaka bir yana kuru meyve alışverişini yapmana çok sevindim canım. çok güzel atıştırmalık oluyorlar. başlayınca sen de vazgeçemeyeceksin. hem de sağlıklı. daha nolsun?
Sabah kalktım okula gittim derse girdim Neyneysecim.
Biliyorsun merak ediyordum dersleri.
Çok güzeldi :)
Sınıfa girdik öğretmenle, birden öğrenciler bağırmaya başladı.
Buraya gel buraya gel diye ..
Bir tanesi de gelmiş yanıma sen türk müsün demez mi:D
Gülemedim de ..
Tenefüslerde öğretmenler odası daha da güzeldi.
Bir girdim masada olmayan yok sarmadan tu çiğköftesine kadar.
Öğretmenler çok sıcaktı baya muhabbet ettik falan tabi dikkatler benim üstümdeydi yabancı olunca :)
Yarın yine gel diye de ısrar ettiler .. Mutlu oldum yani ..
Fotoğrafını koyacağım kar yağmış Eskişehir'in ve benim :))
Aynen öyle ya görüntü olunca.
Böyle kalsa pek bir şey olmaz bulana kadar canım çıktı zaten göstermeye ama büyürse çok kötü olur.
Benim de ilk tepkim varis öğretmen hastalığı benim niye bu kadar erken diye..
Şimdi çok düzenli değilim o yüzden kuru meyvelere başlamadım.
Ama pazartesinden itibaren tam düzene giriyorum.
Bu arada hatırlatma :) Benim yüzme havuzumu sordun mu :)

29.12.10

1 kk büyüklüğü süzme peynir 29
5 ad zeytin 65
1 dilim ekmek 63

Öğle
1 tabak yoğurtlu ıspanak 150

Ara 1 ad elma 60

Akşam
1 dilim börek 415
1 ad kurabiye 110
2 kaşık yoğurtlu erişte 300

1192 kalori

Kaptancığım 2 kaşıkcık erişte 300 kalori mi?
Çok fazlaymış.
Ama bak bunları öğrenince temkinli davranırız.

herkese selam.
yine yeni bir gün.
güzel umutlar getirsin size
hastalara şifa,dertlilere deva getirsin.
birazcıkda kilolarımızı alsıın götürsün.:))

dünkü öğünlerimi paylaştım akşamım tam bir hüsranla sonuçlandı ama inanınki börek ve eriştenin kalorisinin okadar olabileceğini tahmin etmiyordum.en fazla 400 kalori falan almışımdır dedim ama yanlış demişim.:23: bu seferlik kızmayın bana noluuurrr :63:

neyse bugünümü çok çok güzel atlatıcam söz.
yarına bari 1 kilo versem 3 göbek adadım atcam valla. söz verdiğim gibi tartılmıyorum yarını bekliyorum.
neyse hediyem dün ulaşmıştır diye düşünüyorum adresine.
bu arada benim hediyemde gelmedi :(

Ne kadar güzel ne kadar pozitif başlamışsın güne çok hoşuma gitti hep böyle ol sen :)
Bu seferlik kızmayalım ama sen de bugün telafi et olur mu?

günaydııııınnnn :71:
hergün biri uyandıracak ama bugünün şanslısı halamdı :))
ayyy valla kimse uyumama alışkın olmadığı için beni sabah 7den sonra ararlar...halamda aradı güne gidelim ddiye valla gözüm kesmedi...
hava kapalı ve yağışlı gibi(gece yağmur yağmış)
bi de gidersem yerim
ee zaten haftasonu memlekete gidiyorum iyisimi ben bugün evimde oturayım
yarın kızlar kısmetse ablamlar beni alcak memlekete gitcez
pazartesi döncez bakalım hayırlısı

Dosbacım ne zaman erken girsem seni görüyorum :)
Aslında güzel bir şey erken kalkabilmek gün uzun oluyor .

bu arada yılbaşı hediyem geldi. gönderen arkadaşıma teşekkürederim. :31:

poly canım arada görüyorum seni aşağıda,nasılsın hayatım.

Ayy ben de heyecanlandım ya hediyeler için.
Arkadaşım beğenecek mi çok merak ediyorumm ..

salı
1 dılım ekmek 3 tane sucuk 3 catalda yumurta
oglen 1 tabak lahana sarması
akşam 3 tane lahna
carsamba (dun)
kahvaltı yok
ıkındı 1 dılım pasta
2 kasık kabak salatası
2 tane borek
akşama 4 yk etlı nohut 1 dılım ekmek
bugun
nıyetlıyım
yemege mısafırım gelırse ızgara balık gelmezse akşmdan kalan etlı nohut

uzun zamandır gıremıyorum
esı evde olunca olmuyo bırde rahatlızlıgı malum

Dombili ben pasta görmedim dimi orada :17::17:

masalcım merhaba canım. hayırlısı ile evine varmışsın ne güzel. endoskobi sömestre kaldı demişsin,uzun bir süre gerçekten,ondan sonrada derlerki zamanında müdahele edilmemiş falan sen 1 saatlik olay için 2 ay süre verirsen bu millet ne yapsın. sinir oluyorum bu uygulamalara. neyse canım,özellerede bir sor istersen uygun fiyatsa hiç bekleme derim.
varis olayında sanırım treaking yaptığını söylemişsindir dr. a. sürekli ayak üstündesin normaldir hayatım. dilerim artmaz. hediye konusunda eline aldığın zaman yorum yaparım canım.:))
((

Kaptancığım ben de biraz erteletiyorum bakma korkuyorum ciddi anlamda :(
Doktora özellikle söylemedim treakkingi, annem de yanımdaydı yapma falan derse diye :)
İlacı aldım da ona da başlayamadım daha ilerleyemesin diye ..
HAsta da olamıyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ..

1.5 kk büyüklüğünde süzme peynir 43.5
5 ad zeytin 65
1.5 dilim ekmek 94.5
Toplam 203 kalori

Ara 1 porsiyon karışık salata 123 kalori

Saat kaç ve daha 300 kalori almışsın.
Sözünü tutup bugün çok güzel tutuyorsun kendini tebrik edeirm ..
kızlar nasılsınızz
ben kötü ailecehasta oldukk elim kolum tutmuyoo boğazlarımm kulağım ağrıyoo
uykusuzluk hat safadaa
dün dr gittik elaya devlet acile broansitt dedi güvenemedik kendi dr gittik muhaneneye
bişeyi yok lodos carpmış salgın var temiz bronşit felan yok dedii
devletteki iğne yazayım yada yapayımhemn diyoo yok gerek dedik cıktıkk
kendi dr 2tane ilaçverdi antibiyotiğedegerek yok dedii içimizi rahatlattı
gece ateş yine 39lara cıktıı 3gün cılar dedi ama sabahladık yine gözlerimi zor acıyomm akşam eşimde yok nöbetçi allahımm yardımcımız olsunn elanın gözlerinin içinebakıyorumm uyusun diyee
bendde yatacağım hemen
hediyem yoldaymışş
nur almışş güle güle kullan canımm
asumancımda almış güle gle kullan kimden geldi tatlımm

Eminecim aman çok dikakt edin Elaya.
Ben küçükken bronşit olmuşum ve senelerce çektim onu.
Kolay kolay geçmiyor ..
O yüzden daha başlarken bütün önlemlerini alın.
http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?p=16889788&noquote=1
gelelim yiğenimin durumuna.
dün beyin ameliyatı gerçekleşti,kapalı olarak.yani sadece küçük bir delik açarak ameliyat ettiler,kitleyi temizlediler,kitleden alınan örnek patalojiye gitti 6 gün içinde sonuç gelirmiş. iyi huyluise sıkıntı yok,diğer ihtimmalidüşünmek istemiyorum bile. ameliyatı 5 saat sürmüş. akşam aradığımda kuzenle görüşemedim teyzemle görüştüm. ufaklığı yoğun bakıma almışlardı oda kapıda bekliyormuş. ufaklık dediğim delikanlı oldu aslında 8 yaşında bir tosun. dualarınızı esirgemeyin canlar olurmu.

Kaptancığım sürekli dua ediyorum gece yatmadan önce.
Umarım sorunsuz atlatır biz de derin bir ohh çekeriz..

kızlar programım değişti birazdan yola çıkacağız
haftasonu yokum
görüşürüz

İyi yolculuklar Dosbamm :)

Sabah:
1 kase nesfit,
bitki çayı

ara:
az fındık
kuruyemiş...

Afiyet olsunn ..

İşte Eskişehirde benn :) $IMG0222A.webp

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.hediyemi aldım gönderen arkadaşıma çok teşekkür ederim sağol nur.kızımı da düşünmüş tokalarını severek takıyor ve oyuncağıyla uyuyor.tekrar teşekkürler.hepinizi öpüyorum

önceliği asumana verelim, akşamki yediklerinden sonra haketti değil mi:1:
Akşam
1 dilim börek 415
1 ad kurabiye 110
2 kaşık yoğurtlu erişte 300

1192 kalori
herkese selam.
dünkü öğünlerimi paylaştım akşamım tam bir hüsranla sonuçlandı ama inanınki börek ve eriştenin kalorisinin okadar olabileceğini tahmin etmiyordum.en fazla 400 kalori falan almışımdır dedim ama yanlış demişim.:23: bu seferlik kızmayın bana noluuurrr :63:

günaydın canım, bol kalori yakmalar.
sen şimdi sporda şöyylee bi gevşersin öyle gelirsin dimi hayatım,çok sinirlenmezsin. :)))

ısırgan otunuda denedin ,tebrik ederim.şifa olsun hayatım. ayrıca afiyet olsun.

1.5 kk büyüklüğünde süzme peynir 43.5
5 ad zeytin 65
1.5 dilim ekmek 94.5
Toplam 203 kalori

Ara 1 porsiyon karışık salata 123 kalori
O akşam ne öyle, Allahtan öğle yemeğini hafif yemiştin:) neyse, sonraki mesajında durumu izah etmişsin o yüzden bu seferlik görmedik duymadık olsun. Spor da rahatlattı tabi:) bugün bir de iyi tarafımdan kalktım, öyle hissediyorum.
Yalnız şimdi bu kalori cetvellerindeki sorun şu onlar neyi temel almışlar bilmiyorsun. Mesela patates salatası için birden fazla kalori çıkar. içindeki yağ miktarı ve diğer eklenen şeylere göre hesap yapılması lazım. Şimdi sen diyelim ki az yağlı ve bol yeşillikli yediysen bu kadar kalori olmasına imkan yok. Erişte için de aynı şeyi düşünüyorum. Tereyağlı yağda biber yakmalı bir eriştenin kalorisi bu olabilir. Özetle demek istediğim meyve, sebze kalorisi mesele değil ama bu tarz pişirilmiş, kompleks yemeklerde her bir içeriğe göre kalori değişir. Sen kendi insiyatifini kullanacaksın yani veya samimi ise gittiğin kişi kullandığı yağmiktarını, şekeri vs soracaksın. Dün bir sitede denk geldim. Bir çorbaya 2 çay bardağı yağ koymaktan bahsediyordu. Biz hep çorbayı masum sayıyoruz ama böyle bir çorbanın masum olmasına imkan yok bence.
Ayrıca akşama alışveriş var herhalde:) orda birazını yakarsın inşallah canım. Bugün de çok hafif yemeye çalış ki yarın tartıya dün akşam yediklerin yansımasın.
Kahvaltın güzel olmuş. Artık ekmek yeme günün geri kalan kısmında bence.

günaydın rabiacım.
evet canım öyle oldu başka yemek yoktu yemek zorunda kaldım:97:
acısını çıkarırım ama :1:
ee sen nasılsın canım

gidiyorsun galiba:44: öptüm canım

öğle yemeğim
4 yk kuru fasülye bi kaç parça et
2 dilim ekmek
Nihancım, sabah oğlum durmadı ben de ancak yazabildim ve bilgisayarı kapattım sonra. Görmemişim yazdıklarını canım, kusura bakma. Ben iyiyim çok şükür bugün. Senin de inşallah günün güzel geçiyordur. Öğle yemeğin iyi olmuş. 1 dilim ekmekle yetinebilirdin sadece:) sabahki yarım simit günü çıkarırdı bence ama sağlık olsun.:63:

masalcım valla seninle aynı takımda olduğuma inananmıyorum hayatım çok güzel görünüyorsun
bana gelince ablamlar sanırım 3:30 gibi burda olurlar
hazırlandım evimi temziledim duş aldım size ayıracak vaktim kaldı önceki mesajı bi daha giremem diye yazmıştım :))
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
iyi ki güne gitmemişim yoksa işim daha da zorlaşacaktı
artık annemlerin evinde net yok ablam ayrıldıya annem babam kullanmıyo kapattılar
sizden ayrı kalacağım :((

dosbacım, çıkıyorum demişsin ama aşağıda ismini görüyorum:) bir aksilik olmamıştır umarım. Hayırlı yolculuklar diliyorum canım. Sağ salim gidin gelin inşallah.

canım sormuşsun :)) ama ben daha önce cevaplamışım sanırım
valla işim çoktu çıkıyorum dedim ama valizi hazırladım
bulaşığım çoktu onları hallettim
evi silip süpürdüm
duş aldım
baktım çok acele etmişim :)) yetişmiş bütün işler çok şükür
bu arada ablamlarda çok hız yapıyorlar :(( çok tehlikeli ama öyle bi alışkanlık var :(( tam bilemiyorum nerede olduklarını ama en fazla 1 saatleri kalmıştır

Nihancım, sabah oğlum durmadı ben de ancak yazabildim ve bilgisayarı kapattım sonra. Görmemişim yazdıklarını canım, kusura bakma. Ben iyiyim çok şükür bugün. Senin de inşallah günün güzel geçiyordur. Öğle yemeğin iyi olmuş. 1 dilim ekmekle yetinebilirdin sadece:) sabahki yarım simit günü çıkarırdı bence ama sağlık olsun.:63:
yok canım ne kusuru:61:
günüm iyi geçiyor şükür.
evet bi daha yememem lazım rabiacım
yememde zaten ama akşama günüm var işte fiyaskosuz atlatmam lazım:97:

kızlar nasılsınızz
ben kötü ailecehasta oldukk elim kolum tutmuyoo boğazlarımm kulağım ağrıyoo
uykusuzluk hat safadaa
dün dr gittik elaya devlet acile broansitt dedi güvenemedik kendi dr gittik muhaneneye
bişeyi yok lodos carpmış salgın var temiz bronşit felan yok dedii
devletteki iğne yazayım yada yapayımhemn diyoo yok gerek dedik cıktıkk
kendi dr 2tane ilaçverdi antibiyotiğedegerek yok dedii içimizi rahatlattı
gece ateş yine 39lara cıktıı 3gün cılar dedi ama sabahladık yine gözlerimi zor acıyomm akşam eşimde yok nöbetçi allahımm yardımcımız olsunn elanın gözlerinin içinebakıyorumm uyusun diyee
bendde yatacağım hemen
ah Emineciğim ah, nazara mı geldiniz siz yaw. Hastalık bir yapıştı yakanıza, daha da yok niyeti gitmeye.
Ela için iki doktordan görüş alman çok iyi olmuş canım. Sanki ilaçların hiç yan etkisi yokmuş gibi dayayacaklardı çocuğa ağır ağır iğneleri. Bu doktorlar kendi çocuklarına böyle yapılsa nasıl hissederler?
İnşallah iyileşir elacık canım. Sen de bu kadar az uykuyla hasta olmamaya bak diyecem ama pek çaresi yok gibi.

gelelim yiğenimin durumuna.
dün beyin ameliyatı gerçekleşti,kapalı olarak.yani sadece küçük bir delik açarak ameliyat ettiler,kitleyi temizlediler,kitleden alınan örnek patalojiye gitti 6 gün içinde sonuç gelirmiş. iyi huyluise sıkıntı yok,diğer ihtimmalidüşünmek istemiyorum bile. ameliyatı 5 saat sürmüş. akşam aradığımda kuzenle görüşemedim teyzemle görüştüm. ufaklığı yoğun bakıma almışlardı oda kapıda bekliyormuş. ufaklık dediğim delikanlı oldu aslında 8 yaşında bir tosun. dualarınızı esirgemeyin canlar olurmu.
canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah iyi huylu çıkar da ailecek teskin olursunuz. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
Delikanlı da olsalar hep çocuk geliyorlar bize.. tazecik daha.

masalcım valla seninle aynı takımda olduğuma inananmıyorum hayatım çok güzel görünüyorsun
hazırlandım evimi temziledim duş aldım size ayıracak vaktim kaldı önceki mesajı bi daha giremem diye yazmıştım :))
artık annemlerin evinde net yok ablam ayrıldıya annem babam kullanmıyo kapattılar

evi silip süpürdüm
duş aldım
bu arada ablamlarda çok hız yapıyorlar :(( çok tehlikeli ama öyle bi alışkanlık var :(( tam bilemiyorum nerede olduklarını ama en fazla 1 saatleri kalmıştır
geçmişe cevap yazıyordum canım görmemişim:1: maşallah ya evi ve kendini halletmişsin vaktin bile artmış.:nazar: hamarat olmak böyle bir şey herhalde.
hız yapmaları kötü yalnız. hava da yağmurlu. Allah esirgesin sizi canım. uyarabiliyorsan uyar ara ara. en korktuğum şey trafik.
bu arada eşin gelmiyor herhalde, yalnız mı gidiyorsun?

Ne kadar kalacaksın canım ..
Ayy birisi olmayınca hemen eksikliği hissediliyor.
Ben olmayınca hepinizin eksikliğini hissediyorum.

dosbacım, çıkıyorum demişsin ama aşağıda ismini görüyorum:) bir aksilik olmamıştır umarım. Hayırlı yolculuklar diliyorum canım. Sağ salim gidin gelin inşallah.

evi silip süpürdüm
duş aldım

Sabah kalktım okula gittim derse girdim Neyneysecim.
Biliyorsun merak ediyordum dersleri.
Çok güzeldi :)
Sınıfa girdik öğretmenle, birden öğrenciler bağırmaya başladı.
Buraya gel buraya gel diye ..
Bir tanesi de gelmiş yanıma sen türk müsün demez mi:D
Gülemedim de ..
Tenefüslerde öğretmenler odası daha da güzeldi.
Bir girdim masada olmayan yok sarmadan tu çiğköftesine kadar.
Öğretmenler çok sıcaktı baya muhabbet ettik falan tabi dikkatler benim üstümdeydi yabancı olunca :)
Yarın yine gel diye de ısrar ettiler .. Mutlu oldum yani ..
Fotoğrafını koyacağım kar yağmış Eskişehir'in ve benim :))
Aynen öyle ya görüntü olunca.
Böyle kalsa pek bir şey olmaz bulana kadar canım çıktı zaten göstermeye ama büyürse çok kötü olur.
Benim de ilk tepkim varis öğretmen hastalığı benim niye bu kadar erken diye..
Şimdi çok düzenli değilim o yüzden kuru meyvelere başlamadım.
Ama pazartesinden itibaren tam düzene giriyorum.
Bu arada hatırlatma :) Benim yüzme havuzumu sordun mu :)
ee bu kadar tatlı kızı görünce çocuğun da aklı şaşmış belli masalcım:1: ben de çok seviyorum öğretmenlik mesleğini ya ne güzel bıcır bıcır çocuklar falan. bir de en çok o kapalı kapılar ardındaki öğretmenler odasını:) biz küçükken ne kadar gizemli gelirdi. pozitif de öğretmenlerle karşılaşmışsın demek ki ne güzel. seni teşvik de etmiştir bu durum.
annenin yanında zaten iyi beslendiğini düşünürsek kuru meyveleri ankaraya saklaman akıllıca canım.:46:
yüzme havuzu konusunda utanıyorum artık.:77: çok unutkan oldum ben çok. söz bu sefer sorucam annemi ilk gördüğümde.

valla maşallah canım. takımın medar-ı iftiharısın:46:

yok canım ne kusuru:61:
günüm iyi geçiyor şükür.
evet bi daha yememem lazım rabiacım
yememde zaten ama akşama günüm var işte fiyaskosuz atlatmam lazım:97:
hımm evet günüm var diye yazmışsın ben görmüştüm onu okurken ama yazarken untmuşum:1: ah bu sizin günlerden nedir çektiğimiz:22: bak cuma kilo bildirimi var onu düşün bol bol olur mu:) o zaman az az yersin hatta yiyormuş gibi yapıyordun sen noldu o taktiğe:44:

Ne kadar kalacaksın canım ..
Ayy birisi olmayınca hemen eksikliği hissediliyor.
Ben olmayınca hepinizin eksikliğini hissediyorum.
evet, masalcım sen gerçekten hemen farkediyorsun benim ilgimi çekti. bu arada kaçtır firuzeyi yazıyorsun, ben de merak etmeye başladım.

evi silip süpürdüm
duş aldım

Back
X