:129:
mahvettin beni hatun yetr çok üstüme gelmeeee

:84:
şaka yapıyorum rabiacım aynen devam hayatım. iyiki varsın.
canım inan geçen gün aklıma geldi benimde yani bunları neye göre hesaplıyorlar ama yakında o konu üzerinde çalışmaya başlayıp uzmanlaşıcam inşallah. birde nette arama yaparken pişmiş olarak yazılmasına dikkat ediyorum. mesela karnabahar yemeği yazınca yemeğindeki kaloriler geliyor ama sadece karnabahar kalorisi yazarsam farklı değerlerde çıkıyor. erişteyi haşlanmış olarak 1 çay fincanı 230 kalori yazıyor bende aşağı yukarı okadar yemişimdir. içindeki yoğurt miktarı 40 gr olsa (ki yoktur)10 gr yağlı yoğurt 9.5 kaloriden 38 kalori yapıyor. eriştede kesinlikle yağ yoktu ama ben koyduğunu varsayarak düz hesap yaptım,normalde 1 y. kaşığı ayçiçek yağı 84 kaloridir.
işte böyle hayatım. dikkat etmeye çalışıyorum kalori hesabında ama illaki ve illaki yanıldığım oluyordur.
bu akşam alışverişte birazını yakıcam inşallah. öğle yemeğimde 1 dilim ekmek daha yedim ama daha yok kesinlikle.
ricaederim hayatım benim için zevktir.

çok sağol canım benim. bol bol dua ediyoruz. hayırlısı ile temiz çıkacak sonuçlar inşallah.
2 dilim ekmek hmmmm (rabia arkadaş senin)
ayşecim afiyet olsun hayatım. kuruyemişi aman çok abartma canım,tam bir kalori bombası onlar. :))
canım hesaplamalarımda yuvarlama yaptım, sadece haşlamanın kalorisi 230 kalori.
bugün öyle içimden geldi yazdım işte. hoşuna gitmesine sevindim canım. günü telefi etmek için çabalıcam.ama sen şu endoskobi olayını ihmal etme hayatım.korkma canım aç karnına gidiyorsun sorun olmuyor. (ablamdan biliyorum) anneciğinde ne yapsın bu dünyada evlattan değerlisi yokki.
o yüzden ertelemeleri bir kenara bırak canım benim. hayatta ödün vereceğin daha çok şey olacak inan bana treaking en kolayıymış diceksin.
kalori miktarı öğle yemeğiyle arttı biraz canım. ama düzgün bitirecem inşallah.
duaların için çok sağol canım.
çok güzell :)))
hamarat hatun. bravo sana.
canım hayırlı yolculuklar kendine çok dikkat et, rabianın dediği gibi arada uyar sen onları.
çok sğol canım banım. inşallah öyle çıkar.
kesinlikle öyle ne kadar büyüselerde ana kuzusudur evlatlar. çok taze kuzum benim teyzesi. Rabiim evlatlarımızı bizlere bağışlasın dilerim.