• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hımm evet günüm var diye yazmışsın ben görmüştüm onu okurken ama yazarken untmuşum:1: ah bu sizin günlerden nedir çektiğimiz:22: bak cuma kilo bildirimi var onu düşün bol bol olur mu:) o zaman az az yersin hatta yiyormuş gibi yapıyordun sen noldu o taktiğe:44:

evet, masalcım sen gerçekten hemen farkediyorsun benim ilgimi çekti. bu arada kaçtır firuzeyi yazıyorsun, ben de merak etmeye başladım.
bu akşam yine o taktiği uygularım canım:1:
napalım canım ya normalde görüşülmüyo ki arkadaşlarla günden güne görüşebiliyoruz:97:

msjım ne kadar çok yayımlanmış :))
bi kere cevapla demiştim
valla hızı seviyolar :((
masalcım sanırım pazar akşam evde olurum canım
bi tek yarın diye düşün haftasonları zaten çok sessiz oluyor topic...
yarın için hepinize bol şans diliyorum umarım hepiniz baskülde istediğiniz rakamı görürsünüz

ee bu kadar tatlı kızı görünce çocuğun da aklı şaşmış belli masalcım:1: ben de çok seviyorum öğretmenlik mesleğini ya ne güzel bıcır bıcır çocuklar falan. bir de en çok o kapalı kapılar ardındaki öğretmenler odasını:) biz küçükken ne kadar gizemli gelirdi. pozitif de öğretmenlerle karşılaşmışsın demek ki ne güzel. seni teşvik de etmiştir bu durum.
annenin yanında zaten iyi beslendiğini düşünürsek kuru meyveleri ankaraya saklaman akıllıca canım.:46:
yüzme havuzu konusunda utanıyorum artık.:77: çok unutkan oldum ben çok. söz bu sefer sorucam annemi ilk gördüğümde.

valla maşallah canım. takımın medar-ı iftiharısın:46:

Valla çok içim ısındı benim de canım .
Mutlu oldum resmen, lisedeki gibi değil ilk öğretim.
Öğretmenlerinin her şeyi bildiğini düşünüyorlar pek sevimli pek tatlılar maşallah ..
Hatta konuştum ağrının bir köyünde görev yapmış öğretmen çok da memnunmuş doğu görevinden de.
Anlattım direk öğretmenler odasında bölüm değiştirmeyi düşünüyordum diye.
Sakın dedi bir kişi hariç herkes.
Ona da ayrı bir şaşırıdm hani herkes şikayetçi olur ya kendi işinden ..
o kapalı kapılar ardında çok sıcak bir yer var ya ..
Müdür yardımcısı geldi bir tenefüste nasılsınız dolaşayım biraaz atıştırayım diye geldim dedi.
Herkes güleryüzlü ya.
Ama bir çocuk vardı deli etti susmuyor resmen .. :) :)
Ben hatırlatırım sen merak etme sık sık :))
Çook teşekkür ederim canım ..
Ben de artık fiziğimi beğenmeye başladım :17:
Şöyle 3-4 kilo verebilsem bir ..
Aaa yeni haber kick boksa başlamayı düşünüyorum :))

hımm evet günüm var diye yazmışsın ben görmüştüm onu okurken ama yazarken untmuşum:1: ah bu sizin günlerden nedir çektiğimiz:22: bak cuma kilo bildirimi var onu düşün bol bol olur mu:) o zaman az az yersin hatta yiyormuş gibi yapıyordun sen noldu o taktiğe:44:

evet, masalcım sen gerçekten hemen farkediyorsun benim ilgimi çekti. bu arada kaçtır firuzeyi yazıyorsun, ben de merak etmeye başladım.

Diyorum ya canım çok benimsedim takımı çok alıştım hepinize ..
O yüzden hemen farkediyorum.
Fiyucede hala aklımda en son sunumu vardı ..

bi kere cevapla demiştim
yarın için hepinize bol şans diliyorum umarım hepiniz baskülde istediğiniz rakamı görürsünüz

Tamam o kadarsa Dosbam :))
Ben de burada çok bakamıyorum zaten kaçırdığım daha az şey olur.
:P :1:

bu akşam yine o taktiği uygularım canım:1:
napalım canım ya normalde görüşülmüyo ki arkadaşlarla günden güne görüşebiliyoruz:97:
arkadaşlarla görüşmekle en iyisini yapıyorsunuz canım, bana bakma sen:) ben pek dışarı çıkamayınca böyle oldu sanırım:) sana güveniyoruz mamalar için.:65:

bi kere cevapla demiştim
teşekkür ederiz dosbacım. inşallah sen de çok güzel vakit geçirirsin.

Ama bir çocuk vardı deli etti susmuyor resmen .. :) :)
Ben de artık fiziğimi beğenmeye başladım :17:
Şöyle 3-4 kilo verebilsem bir ..
Aaa yeni haber kick boksa başlamayı düşünüyorum :))

Diyorum ya canım çok benimsedim takımı çok alıştım hepinize ..
O yüzden hemen farkediyorum.
Fiyucede hala aklımda en son sunumu vardı ..
öyle susmayan bıcırık çok çıkar masalcım:) ama ben sana güveniyorum, bıcırıkları hizaya getirirsin inşallah. böyle düşününce ne kadar heyecanlı bir meslek değil mi? inşallah sen de mezun olunca çalışma arkadaşların burdaki öğretmenler gibi iyi olur canım.
fiziğini beğensen iyi olur yoksa Allahın gücüne gider canım:) maşallah ne güzel kızsın:nazar::nazar:
kick box mı yeni moda:) ah ah gençlik dolusun maşallah, ben kendimi iyice yaşlı hissedicem bu gidişle. dans noldu senin sahi?

:129:
önceliği asumana verelim, akşamki yediklerinden sonra haketti değil mi:1: O akşam ne öyle, Allahtan öğle yemeğini hafif yemiştin:) neyse, sonraki mesajında durumu izah etmişsin o yüzden bu seferlik görmedik duymadık olsun. Spor da rahatlattı tabi:) bugün bir de iyi tarafımdan kalktım, öyle hissediyorum.
Yalnız şimdi bu kalori cetvellerindeki sorun şu onlar neyi temel almışlar bilmiyorsun. Mesela patates salatası için birden fazla kalori çıkar. içindeki yağ miktarı ve diğer eklenen şeylere göre hesap yapılması lazım. Şimdi sen diyelim ki az yağlı ve bol yeşillikli yediysen bu kadar kalori olmasına imkan yok. Erişte için de aynı şeyi düşünüyorum. Tereyağlı yağda biber yakmalı bir eriştenin kalorisi bu olabilir. Özetle demek istediğim meyve, sebze kalorisi mesele değil ama bu tarz pişirilmiş, kompleks yemeklerde her bir içeriğe göre kalori değişir. Sen kendi insiyatifini kullanacaksın yani veya samimi ise gittiğin kişi kullandığı yağmiktarını, şekeri vs soracaksın. Dün bir sitede denk geldim. Bir çorbaya 2 çay bardağı yağ koymaktan bahsediyordu. Biz hep çorbayı masum sayıyoruz ama böyle bir çorbanın masum olmasına imkan yok bence.
Ayrıca akşama alışveriş var herhalde:) orda birazını yakarsın inşallah canım. Bugün de çok hafif yemeye çalış ki yarın tartıya dün akşam yediklerin yansımasın.
Kahvaltın güzel olmuş. Artık ekmek yeme günün geri kalan kısmında bence.
mahvettin beni hatun yetr çok üstüme gelmeeee :14::84:
şaka yapıyorum rabiacım aynen devam hayatım. iyiki varsın. :70:
canım inan geçen gün aklıma geldi benimde yani bunları neye göre hesaplıyorlar ama yakında o konu üzerinde çalışmaya başlayıp uzmanlaşıcam inşallah. birde nette arama yaparken pişmiş olarak yazılmasına dikkat ediyorum. mesela karnabahar yemeği yazınca yemeğindeki kaloriler geliyor ama sadece karnabahar kalorisi yazarsam farklı değerlerde çıkıyor. erişteyi haşlanmış olarak 1 çay fincanı 230 kalori yazıyor bende aşağı yukarı okadar yemişimdir. içindeki yoğurt miktarı 40 gr olsa (ki yoktur)10 gr yağlı yoğurt 9.5 kaloriden 38 kalori yapıyor. eriştede kesinlikle yağ yoktu ama ben koyduğunu varsayarak düz hesap yaptım,normalde 1 y. kaşığı ayçiçek yağı 84 kaloridir.
işte böyle hayatım. dikkat etmeye çalışıyorum kalori hesabında ama illaki ve illaki yanıldığım oluyordur.
bu akşam alışverişte birazını yakıcam inşallah. öğle yemeğimde 1 dilim ekmek daha yedim ama daha yok kesinlikle.
sağol adcım uyarın için:38:
ay yavrum benim Allah acil şifalar versin inş.
inş iyi huylu çıkar inş. Rabbim
ricaederim hayatım benim için zevktir. :16:
çok sağol canım benim. bol bol dua ediyoruz. hayırlısı ile temiz çıkacak sonuçlar inşallah.
öğle yemeğim
4 yk kuru fasülye bi kaç parça et
2 dilim ekmek
2 dilim ekmek hmmmm (rabia arkadaş senin) :1:
Sabah:
1 kase nesfit,
bitki çayı
ara:
az fındık
kuruyemiş...
ayşecim afiyet olsun hayatım. kuruyemişi aman çok abartma canım,tam bir kalori bombası onlar. :))

Kaptancığım 2 kaşıkcık erişte 300 kalori mi?
Çok fazlaymış.Ama bak bunları öğrenince temkinli davranırız.
Ne kadar güzel ne kadar pozitif başlamışsın güne çok hoşuma gitti hep böyle ol sen :)
Bu seferlik kızmayalım ama sen de bugün telafi et olur mu?
Ayy ben de heyecanlandım ya hediyeler için.
Arkadaşım beğenecek mi çok merak ediyorumm ..
Kaptancığım ben de biraz erteletiyorum bakma korkuyorum ciddi anlamda :(
Doktora özellikle söylemedim treakkingi, annem de yanımdaydı yapma falan derse diye :)
İlacı aldım da ona da başlayamadım daha ilerleyemesin diye ..
HAsta da olamıyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ..
Saat kaç ve daha 300 kalori almışsın.
Sözünü tutup bugün çok güzel tutuyorsun kendini tebrik edeirm ..
Kaptancığım sürekli dua ediyorum gece yatmadan önce.
Umarım sorunsuz atlatır biz de derin bir ohh çekeriz....
canım hesaplamalarımda yuvarlama yaptım, sadece haşlamanın kalorisi 230 kalori.
bugün öyle içimden geldi yazdım işte. hoşuna gitmesine sevindim canım. günü telefi etmek için çabalıcam.ama sen şu endoskobi olayını ihmal etme hayatım.korkma canım aç karnına gidiyorsun sorun olmuyor. (ablamdan biliyorum) anneciğinde ne yapsın bu dünyada evlattan değerlisi yokki.
o yüzden ertelemeleri bir kenara bırak canım benim. hayatta ödün vereceğin daha çok şey olacak inan bana treaking en kolayıymış diceksin.
kalori miktarı öğle yemeğiyle arttı biraz canım. ama düzgün bitirecem inşallah.
duaların için çok sağol canım. :70:
çok güzell :)))
canım sormuşsun :)) ama ben daha önce cevaplamışım sanırım
valla işim çoktu çıkıyorum dedim ama valizi hazırladım
bulaşığım çoktu onları hallettim
evi silip süpürdüm
duş aldım
baktım çok acele etmişim :)) yetişmiş bütün işler çok şükür
bu arada ablamlarda çok hız yapıyorlar :(( çok tehlikeli ama öyle bi alışkanlık var :(( tam bilemiyorum nerede olduklarını ama en fazla 1 saatleri kalmıştır
hamarat hatun. bravo sana.
canım hayırlı yolculuklar kendine çok dikkat et, rabianın dediği gibi arada uyar sen onları.

ah Emineciğim ah, nazara mı geldiniz siz yaw. Hastalık bir yapıştı yakanıza, daha da yok niyeti gitmeye.
Ela için iki doktordan görüş alman çok iyi olmuş canım. Sanki ilaçların hiç yan etkisi yokmuş gibi dayayacaklardı çocuğa ağır ağır iğneleri. Bu doktorlar kendi çocuklarına böyle yapılsa nasıl hissederler?
İnşallah iyileşir elacık canım. Sen de bu kadar az uykuyla hasta olmamaya bak diyecem ama pek çaresi yok gibi.
canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah iyi huylu çıkar da ailecek teskin olursunuz. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
Delikanlı da olsalar hep çocuk geliyorlar bize.. tazecik daha.
çok sğol canım banım. inşallah öyle çıkar.
kesinlikle öyle ne kadar büyüselerde ana kuzusudur evlatlar. çok taze kuzum benim teyzesi. Rabiim evlatlarımızı bizlere bağışlasın dilerim.

eminecim elayı Rabbim korusun dilerim.Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın onları sağsalim büyütmemizi ve hayırlı evlat olmalarına vesile olmamızı nasib etsin dilerim. çok çok geçmiş olsun tekrar canım,senin içinde çok üzülüyorum Rabbim sanada dayanma gücü versin dilerim, ama senin dayanma gücünü verdi zaten, çünkü senin adın anne.
kızlar yukarıdaki yazıları yazasıya kıadar birçok 2 sıkıcı haber daha aldım.
hatırlarsınız belki hamile kalmak isteyen bir arkadaşım vardı ve kalmıştı çok şükür.
bugün doğum yaptı ama hamilelikte sıkıntıları vardı bebekle ilgili,karnında suyu çoğalıyordu sürekli.
yani doğan bebin röntgeni çekildi 12 parmak bağırsağında problem var sanırım yarın ameliyata alınacak ve minik prenses sadece 2.150 gr doğru yoğun bakımda şu anda.
kayınvalide aradı görümcemin oğlu bronşit olmuş,hasteneye yatırmışlar.
şuan zor nefes alıyorum.
çocuk denildiği zaman akan sular duruyor patron gelsin atıcam kendimi hemen hastaneye. doyasıya ağlamadan iflah olmam ben.

öğle yemeğimde 1 kase ezogelin çorbası 213 kalori.1 dilim ekmek 63 kalori toplam 276
bu saate kadar aldığım kalori toplamı602. bugün tekrar gelemeyebilirim.
sizlerden ricam lütfen kilolarınız erken bildirin,listeleri akrep hazırlıcak ve öğleye kadar yapmam gerekiyor diyor,listeyi en geç tekrar ediyorum en geç 12 ye kadar vericem sizler lütfen 11 e kadar bildirmiş olunuz kilolarınızı.
ayrıca takımda sorumluluğunuz olduğunu unutmamanızı ve lütfen bu mesajımı görüştüğünüz her arkadaşa söylemenizi ricaediyorum. hoşçakalın.

asumancım,
canım üzüldüm ya. bebişinize Allah yardım etsin. inşallah atlatabilir bu sıkıntıları. ailesine ve sizlere de bol sabır diliyorum. evlatlarımıza daha sıkı sarılmamız lazım.

asumancımm cok gecmiş olsunn benm haberimyoktuu yeni gördümm allah şifa verir inş kötü bişey cıkmazz
kızlar teşekürler dr var drcuk var gercektenn cokk kötü bişey ama cnımızı teslim ediyoruz yeri geldiğindee sağlıkbu ama yapcak bişey yokk paran varsa özel yoksa mecbursun iştee allah kimseyi ne düşürsün ne eksik etsin derlerya aynı o durum yaniii
allah hepimizin evlatlarını korusunn annelik cok zor gercektenn
ben buğün sadece 3kaşık ıspanak yemeği üstüne yoğurt 1dilim ekmekle duruyom sabahtan bu yanaa
cnm istemiyoo yiyesimde yokk off yarabbimm hastaolunca insanın canıda istemiyoo elaya zorla tas tarhana içirdimm 3günün sonunda ac geziyoduuu resmen

OFFFF sonunda ya.... dun geceden beri ne zaman girmeye calıssam site kitlenio,sizde de aynı problem var mı arkslar??

yoktum yine kacgun oldu... kusura bakmaın nolur, bende bi mezuniyet telaşi var ki foruma bakmak aklıma bile gelmedi...

geçmişi okumadım daha ama cok uzun....bi yandan ev toparlamam lazım,bi yandan aburcubur bisiler yapıorm yarın arkdslar gelicek die... haliyle okumaya vaktm olmyacak gibi kusura bakmayın olur mu bi ara mutlaka okucam...

Kaptancım 10ocakta finalim var, yılbasından sora kendimi kutuphaneye kapatıcam....haftaya bildirim yapmayabilrm es gecebilr misinz beni 10gunluk... sonra donucem ya kalmak istemiyorum dersten cok korkuyorum zaten...evde de calısamıorm ister istemez gozum pc ya da tvde oluyor...o yuzden kutuphaneye gitmei dusunuorm...
regl olmam lazım, olamadım gitti şişmeye basladım resmen:(
bu arada yılbasında cok kacırmadan nasıl gun gecirmeyi düsünüosunuz? benm ev fena olcak valla, ,ster istemez yicem gibi görünüo:(
şimdilk kendinize ii bakın...

gelelim yiğenimin durumuna.
dün beyin ameliyatı gerçekleşti,kapalı olarak.yani sadece küçük bir delik açarak ameliyat ettiler,kitleyi temizlediler,kitleden alınan örnek patalojiye gitti 6 gün içinde sonuç gelirmiş. iyi huyluise sıkıntı yok,diğer ihtimmalidüşünmek istemiyorum bile. ameliyatı 5 saat sürmüş. akşam aradığımda kuzenle görüşemedim teyzemle görüştüm. ufaklığı yoğun bakıma almışlardı oda kapıda bekliyormuş. ufaklık dediğim delikanlı oldu aslında 8 yaşında bir tosun. dualarınızı esirgemeyin canlar olurmu.
ALLAH acil şifalar versin tosuna,RABBİM ailesi ve yakınlarınada yardım etsin,çok üzüldüm çok,benim çocuğum yok ama ben çocukları aşırı seviyorum ve asla kıaymıyorum :(( dualarım minik tosunla
öğle yemeğim
4 yk kuru fasülye bi kaç parça et
2 dilim ekmek
öğle yemeği için gayet güzel olmuş canım,tebrikler...

sen ne şekermişsin öyle masalcım :20::82:maşALLAH :nazar:

kızlar hediyem geldi öncelikle hilale cok teşekkür ediyorumm çok beğendimmm
cnm arkadaşım benimm
4579.jpg
[/url][/IMG]
[img=http://i1012.hizliresim.com/2010/12/30/4611.jpg][/
url][url=http://urlal.com/dqqf]

Son düzenleme:
kadar 1 libugün yediklerim ;
2 bardak su
beyaz peynir, bir zeytin , bir çaykaşığı bal ile küçük parça bir lokma bile değil kaşar hepsini yarım dilim ekmekle yedim ve şekersiz çay
ara : 2 galeta
öğlen : az adana acılı ama pidesi çok az, yeşil salata ve ayran (hergün çorbadan sıkıldım :19: )
ara : bir portakal
akşam : 5 yemek kaşığı pırasa yemeği ve 4 kaşsabah : bir kibrit kutusu ık yoğurt
ara olarakta sadece süt içmeyi düşünüyorum:44:
bu arada annem eve geldiğimde irmik helvası yapmış mis gibi kokutmuş evi:59:ve nefsimi köretlmek için bir yemek kaşığı kadar yedim,ısrarlara rağmen daha yemedim ,annem birde yanına dondurma al diyor bana :20: bende yok istemem dedim:19: o yüzden akşam sadece süt içicem
bugün sporumuda yaptım,kendimi çok rahatlamş hissediyorum ve mutluyum :16:
neyneysecimden de korkmuyor değilim :61:
bu arada suyumu yazmamışım şimdiye litre içmişimdir rahat :7:

Son düzenleme:
öyle susmayan bıcırık çok çıkar masalcım:) ama ben sana güveniyorum, bıcırıkları hizaya getirirsin inşallah. böyle düşününce ne kadar heyecanlı bir meslek değil mi? inşallah sen de mezun olunca çalışma arkadaşların burdaki öğretmenler gibi iyi olur canım.
fiziğini beğensen iyi olur yoksa Allahın gücüne gider canım:) maşallah ne güzel kızsın:nazar::nazar:
kick box mı yeni moda:) ah ah gençlik dolusun maşallah, ben kendimi iyice yaşlı hissedicem bu gidişle. dans noldu senin sahi?

Çok teşekkür ederim bu güzel dileklerin için canım.
Ben de öyle umuyorum ve içimde bir heyecan ben sanırım istiyorum bu mesleği ve gelecekte yapacağım işi sevmek beni mutlu etti ..
Çok mu maymun iştahlıyım bilemedim ki :17:
Yeni moda kick boks.
Haftaya pazartesi başlamayı düşünüyorum.
Dans bachata bitti hoby dans adı altında 1 aylık eğitimler bunlar.
Bundan sonraki dans çaça ama partnerim sevmiyor v fazla bilmiyor ben de ondan başkasıyla gitmek istemedim 1 ay sonra salsa ile devam edeceğiz :)
Anlatmıştım biliyorsun Rabiacım iyi kötü geçen sene erkek arkadaşımdan dolayı hiç bir şey yapmadım sürekli can sıkıntısı sorun o yüzden bu sene acısını çıkarmaya çalışıyorum elimden geldiğince.

:129:
mahvettin beni hatun yetr çok üstüme gelmeeee :14::84:
şaka yapıyorum rabiacım aynen devam hayatım. iyiki varsın. :70:
canım inan geçen gün aklıma geldi benimde yani bunları neye göre hesaplıyorlar ama yakında o konu üzerinde çalışmaya başlayıp uzmanlaşıcam inşallah. birde nette arama yaparken pişmiş olarak yazılmasına dikkat ediyorum. mesela karnabahar yemeği yazınca yemeğindeki kaloriler geliyor ama sadece karnabahar kalorisi yazarsam farklı değerlerde çıkıyor. erişteyi haşlanmış olarak 1 çay fincanı 230 kalori yazıyor bende aşağı yukarı okadar yemişimdir. içindeki yoğurt miktarı 40 gr olsa (ki yoktur)10 gr yağlı yoğurt 9.5 kaloriden 38 kalori yapıyor. eriştede kesinlikle yağ yoktu ama ben koyduğunu varsayarak düz hesap yaptım,normalde 1 y. kaşığı ayçiçek yağı 84 kaloridir.
işte böyle hayatım. dikkat etmeye çalışıyorum kalori hesabında ama illaki ve illaki yanıldığım oluyordur.
bu akşam alışverişte birazını yakıcam inşallah. öğle yemeğimde 1 dilim ekmek daha yedim ama daha yok kesinlikle.

ricaederim hayatım benim için zevktir. :16:
çok sağol canım benim. bol bol dua ediyoruz. hayırlısı ile temiz çıkacak sonuçlar inşallah.

2 dilim ekmek hmmmm (rabia arkadaş senin) :1:

ayşecim afiyet olsun hayatım. kuruyemişi aman çok abartma canım,tam bir kalori bombası onlar. :))

canım hesaplamalarımda yuvarlama yaptım, sadece haşlamanın kalorisi 230 kalori.
bugün öyle içimden geldi yazdım işte. hoşuna gitmesine sevindim canım. günü telefi etmek için çabalıcam.ama sen şu endoskobi olayını ihmal etme hayatım.korkma canım aç karnına gidiyorsun sorun olmuyor. (ablamdan biliyorum) anneciğinde ne yapsın bu dünyada evlattan değerlisi yokki.
o yüzden ertelemeleri bir kenara bırak canım benim. hayatta ödün vereceğin daha çok şey olacak inan bana treaking en kolayıymış diceksin.
kalori miktarı öğle yemeğiyle arttı biraz canım. ama düzgün bitirecem inşallah.
duaların için çok sağol canım. :70:

çok güzell :)))

hamarat hatun. bravo sana.
canım hayırlı yolculuklar kendine çok dikkat et, rabianın dediği gibi arada uyar sen onları.

çok sğol canım banım. inşallah öyle çıkar.
kesinlikle öyle ne kadar büyüselerde ana kuzusudur evlatlar. çok taze kuzum benim teyzesi. Rabiim evlatlarımızı bizlere bağışlasın dilerim.

Ben çok taktım bu erişte olayına yanlış anlamazsın değil mi yanlış bulmaya çalışır gibi falan.
İçimizi rahatlatmaya çalışıyorum.
250 gr haşlanmış erişte 175 kalori.
Ben haşlama yapıyorum ama sen nasıl yapıyorsun kaptancığım.
Ve 250 gr çok rahat dolu dolu bir tabağa denk geliyor ..

eminecim elayı Rabbim korusun dilerim.Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın onları sağsalim büyütmemizi ve hayırlı evlat olmalarına vesile olmamızı nasib etsin dilerim. çok çok geçmiş olsun tekrar canım,senin içinde çok üzülüyorum Rabbim sanada dayanma gücü versin dilerim, ama senin dayanma gücünü verdi zaten, çünkü senin adın anne.
kızlar yukarıdaki yazıları yazasıya kıadar birçok 2 sıkıcı haber daha aldım.
hatırlarsınız belki hamile kalmak isteyen bir arkadaşım vardı ve kalmıştı çok şükür.
bugün doğum yaptı ama hamilelikte sıkıntıları vardı bebekle ilgili,karnında suyu çoğalıyordu sürekli.
yani doğan bebin röntgeni çekildi 12 parmak bağırsağında problem var sanırım yarın ameliyata alınacak ve minik prenses sadece 2.150 gr doğru yoğun bakımda şu anda.
kayınvalide aradı görümcemin oğlu bronşit olmuş,hasteneye yatırmışlar.
şuan zor nefes alıyorum.
çocuk denildiği zaman akan sular duruyor patron gelsin atıcam kendimi hemen hastaneye. doyasıya ağlamadan iflah olmam ben.

öğle yemeğimde 1 kase ezogelin çorbası 213 kalori.1 dilim ekmek 63 kalori toplam 276
bu saate kadar aldığım kalori toplamı602. bugün tekrar gelemeyebilirim.
sizlerden ricam lütfen kilolarınız erken bildirin,listeleri akrep hazırlıcak ve öğleye kadar yapmam gerekiyor diyor,listeyi en geç tekrar ediyorum en geç 12 ye kadar vericem sizler lütfen 11 e kadar bildirmiş olunuz kilolarınızı.
ayrıca takımda sorumluluğunuz olduğunu unutmamanızı ve lütfen bu mesajımı görüştüğünüz her arkadaşa söylemenizi ricaediyorum. hoşçakalın.
Bu sıralarda ne bu hastalıklar etrafındaki kaptancığım.
İnan çok üzülüyorum ben de ..
Ne yaptın ki haber var mı merak ettim ben de ..
Yarın görüşmek üzere ..

asumancımm cok gecmiş olsunn benm haberimyoktuu yeni gördümm allah şifa verir inş kötü bişey cıkmazz
kızlar teşekürler dr var drcuk var gercektenn cokk kötü bişey ama cnımızı teslim ediyoruz yeri geldiğindee sağlıkbu ama yapcak bişey yokk paran varsa özel yoksa mecbursun iştee allah kimseyi ne düşürsün ne eksik etsin derlerya aynı o durum yaniii
allah hepimizin evlatlarını korusunn annelik cok zor gercektenn
ben buğün sadece 3kaşık ıspanak yemeği üstüne yoğurt 1dilim ekmekle duruyom sabahtan bu yanaa
cnm istemiyoo yiyesimde yokk off yarabbimm hastaolunca insanın canıda istemiyoo elaya zorla tas tarhana içirdimm 3günün sonunda ac geziyoduuu resmen

Benim çok sevdiğim bir insanın sürekli söylediği bir şeydir bir ülkedeki en önemli 3 şey derdi ..
Sağlık
Eğitim
Askeriye ..
Kesinlikle hak verdim ona zamanla.
Doktorlar belki işlerini en iyi şekilde yapması gereken insanlar ama o kadar çok paraya tapanları var ki bu ülkede çok üzülüyorum.
İnsanın kendisinin olsun sevdiklerinin olsun hayatıyla sağlığıyla ilgili sorunlar varken onlar para derdinde kendi başlarına gelse aynı şeyler ne olurdu bilmem ..
Ama Eminecim biliyorsun değil mi sen iyi olmalısın ki Elaya daha dikkat edebil ..

OFFFF sonunda ya.... dun geceden beri ne zaman girmeye calıssam site kitlenio,sizde de aynı problem var mı arkslar??

yoktum yine kacgun oldu... kusura bakmaın nolur, bende bi mezuniyet telaşi var ki foruma bakmak aklıma bile gelmedi...

geçmişi okumadım daha ama cok uzun....bi yandan ev toparlamam lazım,bi yandan aburcubur bisiler yapıorm yarın arkdslar gelicek die... haliyle okumaya vaktm olmyacak gibi kusura bakmayın olur mu bi ara mutlaka okucam...

Kaptancım 10ocakta finalim var, yılbasından sora kendimi kutuphaneye kapatıcam....haftaya bildirim yapmayabilrm es gecebilr misinz beni 10gunluk... sonra donucem ya kalmak istemiyorum dersten cok korkuyorum zaten...evde de calısamıorm ister istemez gozum pc ya da tvde oluyor...o yuzden kutuphaneye gitmei dusunuorm...
regl olmam lazım, olamadım gitti şişmeye basladım resmen:(
bu arada yılbasında cok kacırmadan nasıl gun gecirmeyi düsünüosunuz? benm ev fena olcak valla, ,ster istemez yicem gibi görünüo:(
şimdilk kendinize ii bakın...

Kaç günden beri seni merak ediyorum ohh be sonunda Rahatladım :)
Kolay gelsin sınavlarında Fiyuce umarım başarıyla atlatırsın.
Benim zaten kaçtı 2-3 gündür.
Yıl başı da böyle devam eder gibi ..

ALLAH acil şifalar versin tosuna,RABBİM ailesi ve yakınlarınada yardım etsin,çok üzüldüm çok,benim çocuğum yok ama ben çocukları aşırı seviyorum ve asla kıaymıyorum :(( dualarım minik tosunla

öğle yemeği için gayet güzel olmuş canım,tebrikler...

sen ne şekermişsin öyle masalcım :20::82:maşALLAH :nazar:
Melankoliciğim çok teşekkür ederimmm :

kadar 1 libugün yediklerim ;
2 bardak su
beyaz peynir, bir zeytin , bir çaykaşığı bal ile küçük parça bir lokma bile değil kaşar hepsini yarım dilim ekmekle yedim ve şekersiz çay
ara : 2 galeta
öğlen : az adana acılı ama pidesi çok az ve ayran (hergün çorbadan sıkıldım :19: )
ara : bir portakal
akşam : 5 yemek kaşığı pırasa yemeği ve 4 kaşsabah : bir kibrit kutusu ık yoğurt
ara olarakta sadece süt içmeyi düşünüyorum:44:
bu arada annem eve geldiğimde irmik helvası yapmış mis gibi kokutmuş evi:59:ve nefsimi köretlmek için bir yemek kaşığı kadar yedim,ısrarlara rağmen daha yemedim ,annem birde yanına dondurma al diyor bana :20: bende yok istemem dedim:19: o yüzden akşam sadece süt içicem
bugün sporumuda yaptım,kendimi çok rahatlamş hissediyorum ve mutluyum :16:
neyneysecimden de korkmuyor değilim :61:
bu arada suyumu yazmamışım şimdiye litre içmişimdir rahat :7:

Neyi öğrenmişiz biliyor musun?
Bir kaçamak yapınca başka türlü dengelemeyi.
Bence bu büyük bir artı.
Ama ne diyeceğim birisi söylemişti kaşar peynirde çok kalori varmış.
Eğer çok sevmiyorsan sadece alternatif diyeyse onun yerine daha güzel bir şey yiyebilir bence ..

Back
X