çok doluymuşuz çok
demek eşinle liseden beri tanışıyorsunuz:) bunu da satıraralarında öğrenmiş oldum.
açıkçası ben de bu mesleğin bana ve biraz genellersem bayanlara çok uygun olduğunu düşünmüyorum. uzun mesailer, projeler, sürekli kafanın bu işle meşgul olmak zorunda olması, takip etmen gereken yenilikler.. taze bir mezzunken bunlar gözüne zor gelmiyor insanın.. ancak eş olunca, anne olunca acabalar başlıyor. ben de sana katılıyorum, evimde mutluyum. bazen sıkılma durumu oluyor. ancak bu durum için de eşim dönmeden pek bir çare sözkonusu değil:) o gelince belki biraz yenilik düşünebilirim. aslında çalışmaktan öte bir sürü hayalim var. arapça öğrenmek istiyorum mesela. kitabımı anlayarak okumak istiyorum ve daha birçok şey..
bu arada canım Allah sana ve eşine hayırlı evlat ve dahi evlatlar versin. bir evladın olunca ondan daha güzel işin olmaz zaten.
bu arada 1 mandalina 1 muz yedim :))
teşekkür ederim canım, rabbim hepimize hayırlısıyla hayallerimize ulaşabilmeyi nasip etsin.canım ben livaya gittim kızılayda
hocaların hepsi arap genelde suriyeli yada mısırlı
tavsiye ederim
ilerde düşünürsen diğer kurslar hakkında da birazcık bilgim var özelden anlatırım
hele bi eşin gelsin
çok güzel bi hayal canım umarım kavuşursunuz hayallerinize
afiyet olsun melankoli. güzel bir menü olmuş. sporunu da yapsın maşallah.ohhh ne güzelde kaynatmışsınız dosba ve neyneyse :)) kıskandım
ilk önce ne yediklerimi yazayım ;
2 bardak su
sabah : 1 haşlanmış yumurta ,yarım kibrit kutusu beyaz peynir , 1 zeytin ,yarım dilim ekmek ve şekersiz çay
ara : 2 galeta
sıcak çikolata ama yarısı ve su ile
öğlen : 4 yemek kaşığı patates yemeği
ara : 1 galeta
akşam : 1 kepçe çorba ve 7-8 tane mezgit yarım dilim ekmekle ( balıklar tahmini,az olabilir ama fazla olmaz :) )
ara : 1 portakal
birazdan da tarçınlı ılık süt ile günü tamamlarım
bu arada sporada gittim sanırım vücut yorulduğundan erken uykum geliyor
bugün benim için yorucu ve stresliydi,sabah milli eğitim müfettişleriyle uğraştım karnım ağrıyordu şiddeti birde teftiş stresi midem de ağrıdı ve bayağı yordu beni :97:
merhabalar nurcuğum. biz de seni merak ediyorduk ama memlekette olduğunu tahmin ettiğimiz için yoğunluktan girmiyorsundur diye düşünüyordum ben. ablanın ciddi bir durumu yok, değil mi?Canlarım merhabalar nasılsınız ben memleketteyim inanılmaz bir koşturmaca içindeyim ablam <konya ya dra gittiği için kızı benim yanımda kalıyor iki çocukla resmen boğuşuyorum o yüzden netede giremiyorum.
Sırf internete rahat girebilmek için tabletimi yanımda getirmiştim ama çocukların elinden kurtaramıyorum onuda geçenlerde msnye girip asumanıma izin istemiştim çünkü katılım yapamıyorum geçmişe bakamadım inanılmaz uun geldi gözüme bilgisayarıda anca elime geçti
Sizler nasılsınız bakalım umarım bi yaramazlık yoktur
Hediyelerim elime geçti cumartesi günü gelmiş ablacım almış sağolsun hepsi birbirinden güzel buraya girip haber edemedim ama eminemin cebine mesaj atmıştım teşekkürümü iletmiştim ellerine zevkine sağlık hepsi birbirinden harika gerçekten bayıldım canım benim çok güzeller resimlerini çektim ama ekleyemedim tabletten eklemeye çalışacam şimdi
Diyetime gelince dikkat etmeye çalışıyorum ama çokda değil kan ve demir eksikliği gibi bi rahatsızlığım olduğu için millet çok sıkboğaz ediyor ama çok dinlememeye çalışıyorum inş. almadan giderim
teşekkür ederim canım, rabbim hepimize hayırlısıyla hayallerimize ulaşabilmeyi nasip etsin.
livayı yazdım bir kenara o zaman, kurs planlarımız ciddileştiği zaman diğerleri için rahatsız ederim canım:)
afiyet olsun melankoli. güzel bir menü olmuş. sporunu da yapsın maşallah.
müfettişler her zaman strese sokuyor insanı değil mi:) öğrenciyken ayrı öğretmenken ayrı.
merhabalar nurcuğum. biz de seni merak ediyorduk ama memlekette olduğunu tahmin ettiğimiz için yoğunluktan girmiyorsundur diye düşünüyordum ben. ablanın ciddi bir durumu yok, değil mi?
güzel vakit geçiriyorsundur inşallah canım.
ablana çok geçmiş olsun canım. inşallah ankaradaki profesörden olumlu şeyler duyarsınız. sana da çoluk çocukla kolay gelsin:)Canım selmeye çalışıyorum ama tam elime tableti ya da bilgisayarı alıyorum yiğenlern biri gelip elimden alıyor bende mecburen veriyorum
Ablamda iltihaplı eklem romatizması var canım <konya da biyoenerjiye gidiyor lanet olası hastalıktan kurtulamadı
haftayada ankarada bi prof varmış ona gidecek inş onun faydası olur
hoşgeldin masalcım. evde olduğun halde çok erken uyanmışsın. yatsaydın sıcacık yaw:) beni oğluş uyandırmasa uyurdum daha.Kızlar nasılsınız?
Dün bir türlü fırsat bulup giremedim gece herkes yatınca girerim diyordum ben uyuyp kalmışım yorgunluktan ..
Doktora gittim bütün tahlillerimi yaptırmak için tahlil sabahtan yapılıyormuş ama doktor yokmuş sabahtan olmadı yani.
Endoskopi içinde önceden randevu gerekiyor sömestre kaldı yani.
Ama bacağımda minicik bir damar belirgindi korktum ben bu ne diye ..
Kalp damara gittik.
BAşka şey olsa gitmem de görüntü de kötü olacak diye korktum çaktırmayın
VAris demeye dilim varmıyor ama başlangıcı dedi.
İlerlememesi için ilaç verdi.
Ağrın falan olmasını engellerki daha olmaz zaten falan dedi.
İğneleri varmış görüntüyü kaybetmek için ama şırıngaya enjekte ettiğimize değmez dedi.
Çok ilgili bir adamdı ama az dalga geçti benimle abarttım diye :)
Sonra annemle gezdik bol bol..
Oturduk sohbet ettik.
Oradan arkadaşımın yanına geçtim.
TAvla oynadıkk yendim :)
Gece kar yağdı Eskişehirde harikaydı ..
Eve geldim kardeşim beni beklemiş onunla ilgilendim derken sızıp kalmışım ..
Neyneysecim valla aklımdan çıkmıyorsun ya
Nasıl bir etki yapmışsın ben de çook teşekkür ederim..
Kuru meyvelerimizi de aldık dün Ankaradan alamıyorum unutuyorum yada zor geliyor hep ..
evlilik sonrası kilo alımı normal sayılıyor. bekarlığına göre daha dikkatli olman lazım. 64 kilo civarındaysan hedefine oldukça yakınsın. ben rahatlıkla verebileceğini düşünüyorum. sabah yenen yarım poğaça çok zararlı olmayabilir. onu gün içinde inşallah yakarsın.6 aylık evliyim, özel bir şirkette çalışıyorum,
Aslında kilo alışımı anlayamadım pek.. ama sanırım yerleşmediği için çabuk verebilirim. Temkinli bir insanım kilo konusunda 62’nin üstüne çıktığımda hemen müdahale eder, 59-60 civarında seyrederdim. Ne olduysa son iki ayda oldu ve ben 66 hatta bazı geceler 68’i gördüm. Bu sabah tartıldığımda 64.3 idim. Eskiden kabus olan rakamların şimdi sevindirici olması acı geliyor, gruba da bu yüzden yazıldım.
Sabah:
1 kase nesfit,
1 nar suyu
Yarım poğaça (işte bu kendimi tutamadığım için oldu)
günaydınlar nihancım.günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
yarım kase mantı
2 portakal
1 saat yürüyüş mekik
sabah
yarım simit çay
günaydın rabiacım.günaydınlar nihancım.
akşam karbonhidrat sabah karbonhidrat durumu olmuş ama mantıya da kim dayanabilir. yarım kasecikten bir şey olmaz inşallah. gerçi sen sporda yapıyorsun maşallah.
gidiyorsun galiba:44: öptüm canımkızlar, herkese günaydınlar. biz de erkenciyiz bu sabah. spor var 11'de, öğleden sonra görüşmek üzere inşallah.
kaptan akşam sende benim gibi kaçırmışın valla29.12.10
1 kk büyüklüğü süzme peynir 29
5 ad zeytin 65
1 dilim ekmek 63
Öğle
1 tabak yoğurtlu ıspanak 150
Ara 1 ad elma 60
Akşam
1 dilim börek 415
1 ad kurabiye 110
2 kaşık yoğurtlu erişte 300
1192 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?