Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım yanlış anlamanı kesinlikle istemiyorum,aynı durumla hepimiz karşılaşıyoruzdur. sanırım şöyle oluyor bugün karşılaştığım insanla 5 kilo verip 3 kilo almış olarak karşılaşınca haliyle o insan verdiğimiz 2kiloyu farkediyordur.ama bazende haftada bir karşılaşıştığımız kişiler sağolsunlar motive etmek için söylüyorlar diye düşünüyorum:)) az yemek ama öz yemek yani doğru besinleri tüketmek. bütün mesele bu ama yapmak zor geliyor malesef.
öğlen menüsü ve 2 ara güzel canım afiyet olsun. ama probis ve sıcak çikolata beslenmemize göre yanlış.:26:
kekim 1 tane masalcım,patatesli(tuzlu)
sabır en iyi rabiada var hayatım, öyle değilmi.
ihmale gelmez deyip yoğunluğunun arasına hastahaneyi sıkıştırman çok iyi masalcım.

bol sebzeli meyveli öğünler dilerim canım.
afiyet olsun tatlım.
beklediğin motivasyon,kendini toparlayıp evet başlıyorum diyerek vede bunu bize hissettirerek gelecektir emin ol hayatım.
kızlar geldım
bugun doktora gıttım ve yarım kılo vermısım bu hafta ama o bıle mucızeymıs cunku hasta olamıyorum
Toplamında sırf gobekden 10 cm gıtmesının mutlulugu var ustumde
tebrikederim sedacım, hastalığın sen kilo vermeye devam ettikçe daha kolay geçecek hayatım.geçmişolsun.
ya rabia gerçekten bu kadar az yiyerek nasıl durabiliyorsun Allah aşkına ya. bune menümü bu. ooff çıldırtcak beni bu hatun.
kardeşini benim yerimede öpermisin, şuan dahada üzüldüm. sebebini sonra söylerim.

inşallah daha çok puanlarım olur :))
sanada afiyet olsun canım. yeşil çayı evde içerim diyorum ama unutmuşum yeni aklıma geldi akşam komşu çağırmış oturmaya gidebilirim. muhakkak öğün yapmam lazım:18:
prensi uyanınca yerime öpüver annesi.
uyan artık dosbaaaaa.
bugün misafirdi istekti(yemek isteği) derken yoruşmuşsun buda normalinden fazla kalori yaktırmıştır sana:))
tavuk salata güzel tercih. şimdiden afiyet olsun hayatım.

uykucu dosba:) kahvaltıyı da çift geçmişsin bu uykuculuk hamilelikten değil, değil mi? hep de soruyoruz böyle ama kusura bkma canım. ben daha henüz hamile olduğumu bilmiyorken acayip bir uyku hali çökmüştü üstüme. sonra zaten doktora gittik öğrendik. hayırlara vesile olur inşallah.
akşam için tavuk ve salata güzel bir tercih. madem ekmek gündüz çok oldu, pilavın yanından bile geçme derim:)

sabırlı gözüküyorum değil mi?aslında ben acayip sabırsızımdır. ama kendimi tutuyorum. bunu da takımın desteğiyle sağlıyorum, çok şükür. Allah razı olsun canım sizlerden.
asumancım, ben aslında o kadar az yemeyecektim yaw. dışarı çıkınca evde yiyeceğim yemeği yiyemedim. yemek yenebilecek yerler vardı ama diyeti kesin bozardı:) o dükkanların oraya gitmedim bile. bir de alışveriş motive etti beni. bir su içtim, yeterli oldu eve geldiğimde salatayı nasıl yediğimi hiç sorma ama bayağı acıkmıştım.

küçük prensi öptüm asumancım. uyandık, yemek ye(me)dik. 1 kurabiye ile güne devam ediyor benim oğlan. hayırlısı valla.
komşuda aman dikkat, tamam mı?

canlar asuman kaçar
hepinizi öpüyorum.
rabiacım cuma bildirim olacak sanırım ama net değil aksi birdurum olursa bildiririm.
masalcım yiğensabah girdi ameliyata 6-8 saat sürdü.
tam net konuşamadım yarın gelişmeleri yazarım canım sağol.

uyandım uyandım :))
zaten dün gece saat 1 de yattım sabahları uykuyu alınca...
neysecim inş. hayırlara vesile olur canım... sebebini bilmediğim bi uyku umarım senin dediğin gibidir...

dosbacım iyi akşamlar :)) şöyle bir geçmişe baktım yorum ve cevaplar tabiki var ama önce yemek yemeliyim :))
akşam : mezgit ve çorba :))

akşam yemeğimi yedim
şimdi bi de çay demlerim
salatam güzel olmuştu
ama bugün markette sıcak çikolata gördüm kalorisi hiçte masum değil 74 ( bi de yarım yağlı sütle yapcam en az 100 olur
belki bugün içmem (
cappucinoya baktım 90 falandı almadım

yeğenini sormayı unutmuşuz canım. yarın inşallah güzel haberler alırız.

afiyet olsun dosbacım.
sıcak çikolatayı bitterden falan yapabiliyor muyuz acaba kalorisini azaltmak açısından diyorum. evde yapabilsen şekerini de az tutarsın o zaman baya hafif olur ama ben hiç araştırmadım. belki bitter çikolatayı üstüne rendeleyebilirsin. cappucino ben de severim. ancak senin de yazdığın gibi bir kalorisi olunca almıyorum:97:

ben marketten ısırgan otu aldım kızlar. ilk defa yiyeceğim kendisini. şimdi temizlemeye gidiyorum, pişirme önerilerinizi alayım:81::81:

ben marketten ısırgan otu aldım kızlar. ilk defa yiyeceğim kendisini. şimdi temizlemeye gidiyorum, pişirme önerilerinizi alayım:81::81:

hayatım ellerine eldiven giymeni tavsiye ederim :))
annem şifa için yapar ama ben hiç pişirmedim
sıcak çikolatayı bende evde yapmayı denemedim hiç... ya öyle çok değil belki arada olur ama kış gününde tercihim sahleptir....bu sene başlayamadım daha

eldiveni giydim:) ayıkladım şimdi, ıslattım. birazını çay yapıp içeyim diyorum. kalanı da kavururum belki. salataya da atabilirim sanırım.

salepi unutmuşum bak:) burda kızlar salep salep yazınca ben de özendim aldım ama zor içtim. nedense içemiyorum ben onu. gerçi bi nedeni süt içeriği. sütün tadını bastıramazsam sütlü bir şey içemiyorum. kahve ile içiyorum çünkü kahve çok baskın. sıcak çikolata da bana çok tatlı geliyor. belki netten bir araştırma yapıp bitter çikolata eşliğinde bir ara yaparım:)

eldiveni giydim:) ayıkladım şimdi, ıslattım. birazını çay yapıp içeyim diyorum. kalanı da kavururum belki. salataya da atabilirim sanırım.
hayatım çayı iltahaplara çok ii geliyor bi de romatizmaya diye biliyorum bende içtim bi ara şifa olsun diye 77derde deva derler afiyet olsun

valla ben süt ve süt ürünlerini çok seviyorum sorun olmuyor
evde çikolatayı bi dene bakalım aslında bana da çok şekerli geliyor

bilgisayar mühendisliğinden mezunum canım. eşim eğitim bölümü mezunu ama doktorası eğitim teknolojileri üzerine olduğu için hem eğitim hem teknoloji tarafı olunca pek uzak değiliz alan olarak.

ben oldum olası süt sevmiyorum. yani tek başına süt sevmiyorum. hamileyken ve doğum yaptıktan sonra bile içemeyecek kadar sevmiyorum diyeyim anlaşılır ne derece sevmediğim:)

hayatım bende öle tahmin etmiştim sen çalışmıyosun dimi?? ama mesleğin biraz insafsız ara vermeyi pek kabul etmiyordur... evde uğraşıyor musun ??
niye merak ettin diye sorarsan bende bil.donanım mezunuyum çalışmayı hiç düşünmedim eşim de bilg. müh.

evet sütü hiç sevmiyosun :))
belki peynirle aran iidir yada yoğurtla...ozaman sorun yok hayatım birini yesen yeterli

eşinle meslektaşmışız, seninle hiç uzak değil alanlarımız. ama ben çalışmıyorum senin de yazdığın gibi:)
okul bitince evlendim, kendi tercihimdi sonra yurtdışına gittim, orda da gezmekten çalışmaya fırsat olmadı sonra türkiyeye dönüş ve bebek. ha bütün bunlara rağmen kariyerist olsaydım çalışırdım belki ama hırslı değilim pek evde sürekli bilgisayar başında gibi bir şeyim. ancak öyle birebir mesleğe dair çok da iş yapmıyorum. mesleğimin bana çok uygun olmadığını düşünmeye başladım, yaşım da ilerledikçe.. işte bir ihtimal master olabilir. başka bir ihtimal de belki bir üniversite daha okurum.

çok uzun yazmışım:) sen de çalışmıyorsun canım. sen ne düşünüyorsun? bana çok soruyorlar da ben de sana sorayım:)

neysecim valla ben şu an sadece bebek düşünüyorum
ben meslek lisesi mezunuyum öğretmenlik istemedim hiç y.okul okudum ordan dikey geçiş yaparım diye düşündüm ama okul birincimiz eşimdi ve o geçiş yaptı ben açıkta kaldım
ilk başlarda bende idealisttim ama sonra evlilik hayatı bu düşüncelerimi değiştirdi...
çalışma hayatı pek bana göre değil...
ilk başlarda evde bişiler yaptım sonra zora gelemedim bıraktım
bırakmasam eşime bazı konularda yardım edip başlarda parasını alabiliyordum sonra pek alamayınca hahaha bıraktım
şu an evde mutluyum görenler tepki göstersede benim ne istediğim önemli...
bilgisayar donanım ve mühendisliği her bayanın karakterine uygun değil...
önceden çok hayalim vardı ama şimdi bende bişi istemiyorum
bu arada en az senin kadar yazmışım :))

çok doluymuşuz çok
demek eşinle liseden beri tanışıyorsunuz:) bunu da satıraralarında öğrenmiş oldum.
açıkçası ben de bu mesleğin bana ve biraz genellersem bayanlara çok uygun olduğunu düşünmüyorum. uzun mesailer, projeler, sürekli kafanın bu işle meşgul olmak zorunda olması, takip etmen gereken yenilikler.. taze bir mezzunken bunlar gözüne zor gelmiyor insanın.. ancak eş olunca, anne olunca acabalar başlıyor. ben de sana katılıyorum, evimde mutluyum. bazen sıkılma durumu oluyor. ancak bu durum için de eşim dönmeden pek bir çare sözkonusu değil:) o gelince belki biraz yenilik düşünebilirim. aslında çalışmaktan öte bir sürü hayalim var. arapça öğrenmek istiyorum mesela. kitabımı anlayarak okumak istiyorum ve daha birçok şey..

bu arada canım Allah sana ve eşine hayırlı evlat ve dahi evlatlar versin. bir evladın olunca ondan daha güzel işin olmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…