• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar elanın doğum gününden buğüne kadar kilo vermişim ve incelmişim ben vermedim diyodum ama farkk belli mi bana mı öyle geldi

2913.jpg
[/url][/IMG]

eminecim bence kesin incelmişsin. göbek,basen bölgenden hemde. daha önce bir foto eklemiştin ordan biliyorum o zamanki halini. bu arada çok şık olmuşsun:114:

canım hoşgeldin. inşallah bizlerle birlikte burada istediğin kiloya ulaşırsın.
kısaca kurallar şöyle
1- bol paylaşım yapılması zorunludur,çünkü ancak bu şekilde motivasyon sağlayabiliriz.ancak kimseye pc başında sabahla demiyoruz:))
2- yediklerimiz,yaptığımız activiteler,kaçamaklar:)) hepsini yazarız, ancak diğer arkadaşlara da cevaplar yazarız,yorumlar yazarız.(mecburidir)
3-yeni gelen üye 1 hafta deneme süresine tabi tutulur,paylaşımları tatminkar derecede olursa listeye alınır.
4-yeni gelen üye boy, kilo, yaş , hedef kilo istenir.
5-her cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimi yapılır. 1 hafta yapmayan 2.haftada diskalifiye edilir.

canım yukarıda belirttiklerim olması gereken kurallarımızdır uyulması zorunludur. bana uyar diyorsan,hadi bize kendini tanıtarak başla. hoşgeldin :93::71:

sanırım yapabilirim:)

o zaman yediklerimi saymaya başlıyorum

sabah: 30 gr. kırmızı meyveli nesfit

öğlen: 1 dilim dalyan köfte
yarım kaseden daha az yoğurt çorbası
bir tane zeytinyağlı enginar

2 türk kahvesi orta şekerli ve 5 bardak ılık su

masa başı çalıştığımdan henüz günlük bir aktivitem olmadı.

boyum: 1,68
kilom: 65 (şükür 1 kilo gitti)
yaşım: 28
hedefim: 56

yarışmacı arkadaşlara başarılar:)

hoşgeldin izmoce.

boy 168, kilo da 65 olunca aslında çok da fazlan yok diye anladım ben. hedefine çabucak ulaşırsın inşallah.
ben de 166 boyla 80 küsür kiloyla ortalarda uzunca dolaştıktan sonra bu takıma katıldım ve çok şey değişti benim için:) inşallah sen de hedeflediğin kiloya ulaşırsın.

takımca hayırlı olsun kızlar, kaptanımız artık şakadanak ne yediyseniz kaç kalori olduğunu yazıveriyor:) artık yemekleri buna göre planlamalıyız bence:1:
ben de spora gittim asumancım. şimdi oğlan uyudu. yeni oturabildim.:97:
emineye cevabında inceldim demişsin çok sevindim canım. sana spor ödevi vericez sen az daha dur:)) beslenmen düzene girince bir tek spor kaldı, onu da halledeceğiz inş.
o zaman o ekmeği yediğin için tebrik ederim. dünkü moralle senden kaçamak görmediysem muhteşem bir gelişme var demektir.
yılbaşı sonrasını bekliyoruz o halde asumancım:))
yok rabiacım,içli köftenin kalorisini fazla görmüştüm ama emin değildim ona bakarken bari diğerlerinide hesaplayayım dedim. ama yürüyüşle kaloriyi biraz düşürmüş. sürekli yazamam ama fırsat buldukça yazarım tabiki. spor kesinlikle büyük eksiklik benim için inşallah oda olacak.sen her iki konudada istikrarlısın. aslında dünde yazdım ama görmedin sanırım canım. birşeyler değişmiş olmalı diye oramı buramı ölçtüm,belim incelmiş beni tatmin etmedi ama onunla idare ediyorum.
yılbaşı sonrası inşallah herkes için daha güzel olur. ama önce kaptan yardımcısı seçmem lazım.
kahvaltın çok süper ve az kalorili olmuş:46::46: işyerine yemeğini getirdiğin için de ayrıca tebrik ediyorum seni.:46:
hadi bakalım, öğle yemeğini de hafif olur inş. canım. bu arada cuma bildirim olacak mı? haberin varmı asumancım.
sağol rabiacım,artık öyle yapayım diyorum hem daha lezzetli,ne yicem diye düşünmeme gerek kalmıyor.
öğle yemeğimde hafif oldu sanırım. 1 tabak yoğurtlu ıspanak.
aradım taradım ıspanağın kalorisini tam olarak bulamadım değişik rivayetler var. bir yerde 100 gr ıspnak 26 kalori yazıyor emin olamıyorum değildir ama ben 100 kalori yazıyorum.
selamlar çok sevgili kardeş takımım :64::64: nasılsınız kızlar ne var ne yok asumancım tatlandırıcı kullanma canım ilerde kemik erimesi yapıyor uzun süreli kullanımlarda şekersiz içmeye alışsan daha iyi olur bence hepinizi öpüyorum arkadaşlar :70::70:
hoşgeldin hayatım,kendi adıma idare ediyorum canım dilerim sen ve diğer kızlarda iyisinizdir. ne iyi yaptın uğradında bende ilk fırsatta gelirim inşallah.
canım birçok şey söylüyorlar ama emin ol kanıtlanmış bir yan etkisi yok hayatım,şekersi çaya alışmam şimdilik zor ileride belki onuda yaparıminşallah.

eminecim bence kesin incelmişsin. göbek,basen bölgenden hemde. daha önce bir foto eklemiştin ordan biliyorum o zamanki halini. bu arada çok şık olmuşsun:114:

tşk cnm benim bende dün aklıma geldi düğün varmıştaa esk gidince orda giyebilirim dedmm
baktım fota cektimm martta düğün bikaç kilo daha versem olcakk mekiğe başlıyım diyorum hastalıktan zaman kalmıyoo kii üstüne ceket düşündümm sık bir ceketim var siyah corap nasıl tercih etsem ayakkabı siyah çizmem yok altındaji topullar olur muuu kızlar akıl verinn uzun zaman sonragörecekler benii değişiklik sartt:)))
bu arada iyi dilekleriniziçin cok teşekkür ediyorum rabia asuman güç verdinizz canlarım benimm

tşk cnm benim bende dün aklıma geldi düğün varmıştaa esk gidince orda giyebilirim dedmm
baktım fota cektimm martta düğün bikaç kilo daha versem olcakk mekiğe başlıyım diyorum hastalıktan zaman kalmıyoo kii üstüne ceket düşündümm sık bir ceketim var siyah corap nasıl tercih etsem ayakkabı siyah çizmem yok altındaji topullar olur muuu kızlar akıl verinn uzun zaman sonragörecekler benii değişiklik sartt:)))
bu arada iyi dilekleriniziçin cok teşekkür ediyorum rabia asuman güç verdinizz canlarım benimm

ya şu alttaki ticketlar varya onlarda değişiklik nasıl yapılıyor, giden bir kiloyu düşmek istiyorum ama beceremiyorum:(

eminecim ne yalan söyliyim hayatım seksi hatunsun. valla maşallah,elbisen çok güzel altınada topuklular harika olmuş,çizme falan giyme sakın elbiseyi mahvetmiş olursun.
incelmişsin hemide hayatım daha ne olsun,marta kadar 1-2 kilo gitse,milletin ağzı tavan yapar kesinlikle. :52:

yok rabiacım,içli köftenin kalorisini fazla görmüştüm ama emin değildim ona bakarken bari diğerlerinide hesaplayayım dedim. ama yürüyüşle kaloriyi biraz düşürmüş. sürekli yazamam ama fırsat buldukça yazarım tabiki. spor kesinlikle büyük eksiklik benim için inşallah oda olacak.sen her iki konudada istikrarlısın. aslında dünde yazdım ama görmedin sanırım canım. birşeyler değişmiş olmalı diye oramı buramı ölçtüm,belim incelmiş beni tatmin etmedi ama onunla idare ediyorum.
yılbaşı sonrası inşallah herkes için daha güzel olur. ama önce kaptan yardımcısı seçmem lazım.

sağol rabiacım,artık öyle yapayım diyorum hem daha lezzetli,ne yicem diye düşünmeme gerek kalmıyor.
öğle yemeğimde hafif oldu sanırım. 1 tabak yoğurtlu ıspanak.
aradım taradım ıspanağın kalorisini tam olarak bulamadım değişik rivayetler var. bir yerde 100 gr ıspnak 26 kalori yazıyor emin olamıyorum değildir ama ben 100 kalori yazıyorum.
canım, ıspanak muhtemelen içindekilere göre değişiyordur. pirinö vs eklenince kalorsi artıyordur diye düşünüyorum. sebze yemeği olduğu için de çok kalorili olduğunu sanmam. bu da demektir öğle yemeğin hafif oldu. açlık hissedersen meyve takviyesi yap derim.
dün ben biraz karmaşık okudum canım. önce okudum tam cevap yazacaktım senin kaçamak kaçamak feryadını gördüm:)) diğer mesajların alıntısını kopyalamıştım ama bir baktım ki yok. o yüzden o kısım öyle gitti:) incelmek de kilo vermek kadar önemli canım. demek ki bu diyetin sana faydası varmış.

rica ederim canım benim. kendini biraz daha iyi hissediyorsan ne mutlu bize tatlı annecik.
bence ten çorap gayet iyi duruyor. siyah çorap tercih etme derim. topuklu ayakkabı da çok yakışmış. bu haliyle çok hoş duruyor. ceketle de çekersen bakarız:)

ya şu alttaki ticketlar varya onlarda değişiklik nasıl yapılıyor, giden bir kiloyu düşmek istiyorum ama beceremiyorum:(

bu ticker'ı yaparken en son sana bir link vermiş olması lazım. onu kaydediyorsun, o adrese tıklayıp; pin giriyorsun. kendi oluşturduğun pin'i yani. umarım yardımcı olabilmişimdir.

merhabalar takyoncuğum. ben kendi adıma iyiyim çok şükür, sen nasılsın? dersler nasıl gidiyor?
Allah iyilik versin canımm çok şükür bende iyiyim dersler sıkı evet sınavlar arttı çalışıyorum sürekli :)
hoşgeldin hayatım,kendi adıma idare ediyorum canım dilerim sen ve diğer kızlarda iyisinizdir. ne iyi yaptın uğradında bende ilk fırsatta gelirim inşallah.
canım birçok şey söylüyorlar ama emin ol kanıtlanmış bir yan etkisi yok hayatım,şekersi çaya alışmam şimdilik zor ileride belki onuda yaparıminşallah.

hoşbuldum canımm çok şükür iyiyiz biler bu aralar biraz durgunluk var bilmiyorum ne zaman canlanırız :( her zamn bekleriz canım kapımız hepinize açık doğru söylüyosun kanıtlanmış bi etki yok ama ne bilim yinede sağlıksız gibi geliyor bana

o linki saklamadım demek ki, bilemedim, neyse sıfırdan yaparım artık:) teşekkürler
zaten yeni yapmışsın bir kere daha yap bence de. en son adresi istersen linklerine ekle. sonra güncellemen gerektiğinde elinin altında dursun.
bu arada başlangıç ve bitiş kilosuna göre yapsan daha iyi olmaz mıydı? sen vermek istediğin kiloya göre yapmışsın sanırım.

canım, ıspanak muhtemelen içindekilere göre değişiyordur. pirinö vs eklenince kalorsi artıyordur diye düşünüyorum. sebze yemeği olduğu için de çok kalorili olduğunu sanmam. bu da demektir öğle yemeğin hafif oldu. açlık hissedersen meyve takviyesi yap derim.
dün ben biraz karmaşık okudum canım. önce okudum tam cevap yazacaktım senin kaçamak kaçamak feryadını gördüm:)) diğer mesajların alıntısını kopyalamıştım ama bir baktım ki yok. o yüzden o kısım öyle gitti:) incelmek de kilo vermek kadar önemli canım. demek ki bu diyetin sana faydası varmış.
rica ederim canım benim. kendini biraz daha iyi hissediyorsan ne mutlu bize tatlı annecik.
bence ten çorap gayet iyi duruyor. siyah çorap tercih etme derim. topuklu ayakkabı da çok yakışmış. bu haliyle çok hoş duruyor. ceketle de çekersen bakarız:)
pirinç yoktu rabiacım,birazcık havuşla renklendirmişler sadece çok suluda değildi. sanırım hafif oldu evet,şimdi acıktım,dediğin gibi bir tane elmam vardı onu yiyeyim en iyisi. sonrasında işten çıkmadan önce salatamı yerim, yeşil çay olayını evde halledicem artık ama kesinlikle tok tutuyor.
haklısın yaa ama birşey söyleyeyimmi beni engellemek adına yaşadığın stresten sanırım epey kalori yakmışsındır diye düşünüyorum rabiacım.:27:

o linki saklamadım demek ki, bilemedim, neyse sıfırdan yaparım artık:) teşekkürler
canım biraz kendinden söz edermisin,kimsin evlimisin,çocuk varmı nasıl kilo aldın,nerede yaşıyorsun çalışıyormusun(bayan meraklı saygılar :42:)
Allah iyilik versin canımm çok şükür bende iyiyim dersler sıkı evet sınavlar arttı çalışıyorum sürekli :)
hoşbuldum canımm çok şükür iyiyiz biler bu aralar biraz durgunluk var bilmiyorum ne zaman canlanırız :( her zamn bekleriz canım kapımız hepinize açık doğru söylüyosun kanıtlanmış bi etki yok ama ne bilim yinede sağlıksız gibi geliyor bana

Allah iyilik versin hayatım,ilk fırsatta uğrarım,kardeş takımıma selam söyleyiver olurmu:))
ilk başlarda bana sağlıksız gelirdi hala daha öyle aslında ama inana şekersiz içemiyorum,beni biraz idare etsin sonra bırakıcam ilk fırsatta. :71:

evet, ya o mesajı görmemle, hemen asuman gitmeden yazmalıyım stresi bana yeter:1: neyse sonuçta başarılı olduk, bu sebepten sonra çok rahatladım.:97:

pirinç de yoksa çok güzel öğle yemeği olmuş. yanında elma olması da sana bir artı puan daha kattı.
ben de yeşilçayımı içtim. oğlanın uyanmasını bekliyorum. bugün yorulmuş, iyi uydu. maşallah.:nazar:

dosba hala uyuyooooo :9: :9: :27:
evet kızlar yeni adetim hiç uyumayan ben uykuya sardırdım :))
bugün okadar çok uyumadım daha doğrusu uyayamadım komşum kahvaltıya geldi...saat 3e kadar çay içtik derken sabah bi eşimle bi de onunla kahvaltı ettim
artık öğle yemeği yerine geçmiştir umarım
akşamada eşim pilav üstü tavuk istedi akşam vakti çıktım aldım falan derken saat geç oldu
çok kaçırmadım sanırım komşumla birazcık ekmek çok gitti ama araları yapmadım (yapamadım)
şimdide pilav ve tavuk var ama benim tercihim tavuk ve salata olur sanırım

Back
X