Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende sıcak çikolatanın kalorisinin o kadar olmadığını düşünmüştüm ama arkasında öyle yazıyordu ama yarın yine bakarım onaylamış oluruz şimdi bende şüpheye düştüm :44: ben uyanır uyanmaz hemen mutlaka su içerim sanırım alışmış vücudum birde susuyorum ama uyandığımda içim yanıyo sankiBende seninle aynı düşüncedeyim Melankoli.
Her şeyden az az yemezsem ben de sıkıntı yapıyorum.
Kilo vereceğim diye mutsuz olmak istemiyorum.
TArçınlı sütün işe yaramasına çok sevindim.Tadı da çok hoşuma gidiyor benim.
Buraya da alıştım mı ne yaptım iyice hiç rezil olacağım diye de düşünmemeye başladımAma laf aramızda Neyneyseden iyi çekiniyorum kızacak diye
bende neyneyseden çekinmiyorum desem yalan olur:18:
Öncelikle sabahları dikkatimi çekiyor su ile başlıyorsun bu çok güzel ..
Menünü de beğendim canım ama sıcak çikolatanın kalorisi o kadar az değildir diye düşünüyorum.
Arkadaşlar paylaşım sitesindeki çağrıya uyarak aranıza katılmak isterim,tabii kabul ederseniz.....
canım bende sıcak çikolatanın kalorisinin o kadar olmadığını düşünmüştüm ama arkasında öyle yazıyordu ama yarın yine bakarım onaylamış oluruz şimdi bende şüpheye düştüm :44: ben uyanır uyanmaz hemen mutlaka su içerim sanırım alışmış vücudum birde susuyorum ama uyandığımda içim yanıyo sankibenimde maden suyu tüketmem lazım kaslarımın kasılmaması için,hatırlattığın iyi oldu masalcım :))
bu arada akşam yemeğimide yedim ;
akşam : 1,5 kepçe çorba , 2 yemek yediğimiz kaşıkla pilav ( dünden vardı ) yanına 4 küçücük köfte ızgara ve bir koca bardak ayran tabiki tuzsuz (tuzlu ayranı hiç sevmem )
ara olarak bir mandalina yerim yada portakal,gece yatarken yine tarçınlı süt içerim :))
masalcım ben sütü ısıttım ve içine toz tarçın attım yarım çay kaşığı kadar,sen nasıl tüketiyorsun?
merhaba emirelcim,sanırım tam olarak konsantre olamadığından tam olarak dikkat edemiyorsun yada seni üzen bir şeyler var adapte olamıyorsun canım...ama hiçbir zaman umutsuzluğa düşüp yenilgiye davetiye çıkarma,eteğin ucundan tutup ayağa kalkma vakti ve bu konuda sana destekçileriz :) mesela yarın deme şimdi başla yatana kadar neler yediğini bizlerle paylaş :)) inşALLAH işe yarıyacaktır :13:merhaba kızlar bu gün moralim çok bozuk kendime birtürlü sahip çıkamadım yedim durdum bazen niye böyle oluyor bilmiyorum inş yarın kendimi toparlarım böyle çok yediğim zamanlar da bütün motivasyonumu kaybediyorum
masalcım ben yinede yarın bakayım sen öyle tüket şimdi gümbürtüye gitmeyellimO kadarsa eğer ben de tüketeyim canım çok iyi olur ya ..
Su konusunda tekrar tebrik ederim seni.
Maden suyu haftada 2 kez falan ideal aslında ama ben pek sevmiyorum.
2 kaşık pilav nasıl yetiyor ya bana yetmez sanırım hiç.
Ben de aynen öyle yapıyorum ılık süt ve tarçın harika oluyor valla ..
teşekkürler melokolicim bir kaç gün kaçamak yaptım bu gün daha da arttı kendime olan güvenimi kaybediyorum moralim bozuluyor sanki hiç başaramayacakmışım gibi ümitsizliğe kapılıyorum doğru söylüyorsun kendimi toparlamam gerekiyor zararın neresinden dönersem kardır
o zaman emirelcim saat 20:16 itibariyle arık neler yediğini ve ne yaptığını bizlerle paylaşıyorsun :)) artık daha kontürollü olmaya çabalıycaksın,mesela bugün su içtin mi? içmediysen eline hemen suyunu alıp bir güzel içiyorsunve yarınki menünü düşünüyorsun birde moralini bozmuyorsun canım
artık kar dönemi başlamış bulunmakta
![]()
ne demek canım her zaman :)) bak başladın bilehaklısın canım teşekkürler hemen gidip büyük bir bardak su içiyorum herhalde bu gece bir şey yemem iyiki varsınız bu takımı bunun için çok seviyorum tabi ki sizleride
şimdi gitmem gerekiyor iyi geceler
Teşekkür ederim arkadaşım..Takıma katılmam için henüz onay almadım,kaptanınız onaylasın sizlerlyim yarından itibaren..Bol bol tanışır kaynaşırız...Hoşgeldin arkadaşım.
Kendini tanıtır mısın bize?
dosbacım bence sorun yok. bir davetten iradenin zaferiyle çıkmışsın. hepimiz bu kadar yiyp kalanı geri çevirebilsek daha ne kilo sorunumuz olsun ki.2yk yada daha az kısır(yağı yok denecek kadar kuruydu)
1 dilim ıspanaklı börek (ama bildiğimiz dilim değil rulo yaplıp kesilmişti yarım dilim kadar)
1yk makarna salatası (mayonez yokmuş içinde)
sanırım çok değil makarna salatası 1 kase geldi aslında çok severim ama çatalımı vurmadan hemen 1 yk kadar aldım gerisini verdim :))
akşama da sadece zeytinyağlı fasülyeden yemeyi düşünüyorum belki 1 kasede çorba
maşallah canım, spor da yapmışsın. ben probisi çok onaylamadım. ama arada sırada olur yanibugün neyle beslenmişim :44:
2 bardak su
sabah : 1 probis ( 150kal ) şekersiz çay ile
ara : 1 kepekli galeta
öğlen : bir kase çorba bir dilim ekmek ve yeşil salata
ara : bir sıcak çikolata içim ( 54 kal )
ara : bir mandalina
akşam : henüz yemedim ama düşünüyorum
güzelce sporumuda yaptım![]()
ilahiı Ama laf aramızda Neyneyseden iyi çekiniyorum kızacak diye![]()
yaw sen evde değil misin şimdi? evde beslenmenin daha düzelmesi gerekmez mi? annen elleriyle sana mamalar yapmıştır. düzenli beslenmen için iyi fırsat. lütfen browniden uzak duralım.Bakalım ben ne yemişim?
Sabah : tost = 170 kalori
yarım abrdak meyve suyu= 100 kalori
Ara : 1 browni = 200 kalori
Öğle : tavuk dürüm : 330 kalori
Ara = bir parça çikolata = 62 kalori
Maden suyu ..
Toplam= 962 kalori
Akşamı daha yiyemedim ama bu günlerde pek dikkat edebileceğimi zannetmiyorum evde ..
merhaba kızlar bu gün moralim çok bozuk kendime birtürlü sahip çıkamadım yedim durdum bazen niye böyle oluyor bilmiyorum inş yarın kendimi toparlarım böyle çok yediğim zamanlar da bütün motivasyonumu kaybediyorum
merhaba emirelcim,sanırım tam olarak konsantre olamadığından tam olarak dikkat edemiyorsun yada seni üzen bir şeyler var adapte olamıyorsun canım...ama hiçbir zaman umutsuzluğa düşüp yenilgiye davetiye çıkarma,eteğin ucundan tutup ayağa kalkma vakti ve bu konuda sana destekçileriz :) mesela yarın deme şimdi başla yatana kadar neler yediğini bizlerle paylaş :)) inşALLAH işe yarıyacaktır :13:
masalcım ben yinede yarın bakayım sen öyle tüket şimdi gümbürtüye gitmeyellim
benim mutlaka içmem gerekiyor özellikle spora gittiğim günler,su içiyorum ama vücuttan atılan mineralleri en güzel maden suyu karşılıyormuş,çok kramp kasılmalarım oluyordu benim baldırlarımda ,uykudan uyandırıyordu ve bir süre kıpırdayamıyordum araştırdım ve maden suyu içmem gerekiyormuş,denedim ve gerçekten çok etkili kramplar yaşamıyorumcanım o iki kaşık yetmek zorunda ama gerçektende yetiyor yanında ayranda oluca dahada bir doyuruyor kii zaten tam olarak tok kalkmıyorum masadan :)) dikkat ediyoruz yaa
bende çok sevdim tarçınlı sütü ilk defa denedim sayende ve bundan sonra favorilerim arasında
teşekkürler canım
![]()
kızlar geldım
bugun doktora gıttım ve yarım kılo vermısım bu hafta ama o bıle mucızeymıs cunku hasta olamıyorum
Toplamında sırf gobekden 10 cm gıtmesının mutlulugu var ustumde
![]()
dosbacım bence sorun yok. bir davetten iradenin zaferiyle çıkmışsın. hepimiz bu kadar yiyp kalanı geri çevirebilsek daha ne kilo sorunumuz olsun ki.
maşallah canım, spor da yapmışsın. ben probisi çok onaylamadım. ama arada sırada olur yani
ilahi
yaw sen evde değil misin şimdi? evde beslenmenin daha düzelmesi gerekmez mi? annen elleriyle sana mamalar yapmıştır. düzenli beslenmen için iyi fırsat. lütfen browniden uzak duralım.
bu arada kızlar ben gündüz bir daha uğrayamadım. oğlum uyanınca alışverişe gittik, iyi oldus beden eşofman aldım ya kendime inanamıyorum
o gazla oralarda bir şey de yemedim. bugün yediklerimi de yazayım:
kahvaltı: 1 poğaça, geç kalkıyorum spora yetişmek için başka seçeneğim olmuyor. yemezsem sporda kötü oluyorum. ev yapımı olduğu için fazla kalorili olmaz inş.
ara: 1 elma, kuru meyve karışımı
öğle: hamsi buğulama ve tere
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: salata
şimdi: adaçayı
sağol rabiacımeminecim, elaya çok geçmiş olsun canım. annelik böyle işte uykundan fedakarlık ediyorsun. her ikinize de geçmiş olsun canım.
nihancım, gündüz biraz ağrılı geçmiş okuduğum kadarıyla. bu arada tatlı krizlerini muzla bastırmışsın, tebrik ederim.![]()
aslında tahmin etmiştim canım, yolculuk hali tabi yediklerini kontrol edemiyorsun. neyse, sağ salim evine ulaşmışsın önemli olan bu.Canım o yazdıklarım eve gelene kadar olanlardı..
Bu akşam yediklerimi yazmıyorum çünkü çok kaçırdım ama yarından itibaren dikkat edeceğim.
Birde kardeşim yediği çikolataları ikiye bölüp bana saklıyormuş annemlerden de habersiz .
Görünce gözlerim doldu
s beden eşofman mükemmelsin yaa :)
Ne kadar güzel bir jis değil mi ve insanı çok motive ediyor.
Canım sabah olduğu için problem olmamıştır bence poğaça.
Bir şey soracağım kuru meyve derken neler var içinde?
günaydın nihancım. afiyet olsun akşam yemeği güzelmiş.günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
1 kase sebze çorbası
2 tane k.budu köfte
2 çatal patates kızartması
1 dilim ekmek
1 saat yürüyüş